Ste že poslale pismo podpore? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pika74 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:55:58)

ZARA pomoje bo boljš ja - drgač me bo zebl tko kt Tomaža :)-

Evo, jest sm zdel pisala tačetrt pism Tomažu, ker mi daje moč.

Pa najbrž bom še kšnga dons.

TOMAŽ :miska: TOMAŽ :miska: TOMAŽ :miska: TOMAŽ

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

ZARA -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:57:39)

Pika,sej men je drgač CAR,sam tokrat je pa čist zabluzu :((...

Alka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 11:57:51)

Lara, :bravo:

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:02:00)

Bravo Pika74!!! :bravo::bravo::bravo:
Ostale se obnašate kar malo arogantno. Ne morem verjet, da ste lahko takšni! Mi to sploh ne mormo razumet, kakšna strast je to zanj, da sploh gre tja. Pa kok pogumen in vztrajen mora bit! Nam navadnim smrtnikom bi moral biti v vzor in spoštovanje! :bravo: Tko, da tiste, ki imate negativno energijo, pejte raje na kako drugo temo, tuki smo samo pozitivci, ki držimo pesti zanj in smo v mislih z njim! :sloncek:
Sam ste egoisti! Če bi mu pa ratalo, bi bili pa vsi ponosni nanj!:(

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:02:35)

Bi mu poslala podporo, če bi bil samski in brez otrok. Potem bi ga jemala za carja, junaka in kaj vem kaj še. Ker pa ima otroke, je zame popolnoma neodgovoren človek.

Mateja* -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:06:34)

Nisem in mu ga tudi ne bom. Je neodgovoren tip do konca do svoje družine. Kaj če bi malo pomislil, da lahko otroci brez očeta ostanejo???

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:07:21)

tako je ankica se popolnoma strinjam!

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:07:54)

Ne, jaz ne bi bila nič ponosna. Isto bi razmišljala kot zdaj in sem tudi že prej.

pika74 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:09:38)

Punce jaz pa vam pošiljam pismo podpore.

Imejte se rade in ljubite življenje.

Hodite za soncem in delite veselje.

Bodite srečne in poljubite vsak dan, ki ga zajamete.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:):):):):):):)

Lepo je živeti!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:):):):):):):)

baguSka -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:10:06)

tud jst se strinjam s splišni in kot sm že rekla

res ma ornk jajca, ampak ponosna pa nism :zmeden:

ja ja čutm pozitivno energijo - upam da jo tomi tud 8)

muki1 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:10:10)

IMEJ SVOJE MNENJE.
Moje mnenje sem že opisala, kar pa se tiče tega, da bi v mojih očeh bil car če bi mu uspelo, ja bil bi, ampak vseeno mnenja o tem, da je do otrok neodgovorno nebi spremenila.

nikitta -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:12:42)

Podpiram ga seveda... in vse to je življenje, tudi extremista , če tako hočete.

V tem "projektu" sodelujejo ljudje, kateri živijo in se urijo za extremne pogoje, v kateri se lahko znajde tudi "normalen" (vsak) človek. Znanje in izkušnje, ki daleč presegajo le vajo in šolski tečaj, znajo cenit ljudje, kateri so bili kakorkoli vmešani v proces reševanja.

Veliko bi pisala o tem, a vsekakor bi se dotaknila tudi mislih in občutkov družin, za katere menim, da velika večina ne ve : veliko zaupanje v sposobnost, razumevanje in EXTREMNI OPTIMIZEM so ključni tudi za družine in PRIJATELJE.

Mar mislite, da ko se poslavljajo ali poslavljamo ne pomislimo, da je morebiti to zadnji trenutek skupaj, a hkrati je navdušenje, strast, ki ti narekuje JUST DO IT!

"EXTREMISTI" živimo drugače,pravijo ljudje,ajaz pravim, da živimo svoje sanje!

Nikitta

pika74 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:12:55)

In še nekaj:

Neverjetno je, koliko negativnega je na tem forumu. Neverjetno.

In ker vem, da se to širi in prenaša na človeka, se raje poslavljam. Iščem luč drugje in nočem, da me zastrupi negativnost.

Imejte se rade:love:

:metulj:

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:13:24)

Jaz tega o energiji ne verjamem kaj preveč, dopuščam pa možnost, da je kaj na tem. Zato se zdaj ne upam razburjati kaj preveč v negativno smer, se pa bom, če bo ostal živ, in sem se tudi že prej.
Zaenkrat pa: ohmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.8.2005 12:29:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nikitta -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:35:07)

Vsak ima svoje stališče in roke na srce, so zadeve, ki jih nerade vidimo in celo obsojamo.

Vendar, to so obsodbe, ki večinoma letijo na naša lastna življenja, pravzaprav, nas, ki smo kadarkoli skušali spremeniti nrav drugega človeka...in seveda bili neuspešni!

Negativna ali pozitivna energija je stvar interpetacije in zaznave sveta okoli nas in oboje je tesno povezano. Negativa lahko motivira, lahko ubija, pozitiva lahko motivira a lahko slepi.

Če pa govorimo o razsodnosti, potem je treba dobro balansirat...

O pozitivni energiji, ljudje vidijo naprej in lažje načrtujejo in stvar hitro "prebrodijo", a negativna zahteva čas, povprečen rezultat in občutek, da bi bilo lahko še bolje (ni popolnega zadovoljstva)

Eh,

lacoste7 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 12:58:20)

Pozitivno energijo že lahko pošiljamo, ne vem koliko zaleže.
Je pa res, da bo nas davkoplačevalce ta izlet veliko stal, pa naj plača reševanje mobitel al pa Slovenija, vse gre iz istga žepa (našga).

Upam, d abo ta država tudi mene kdaj poslal na kak lep dopust (mogoče grem plavat na Maldive)

LP

Tiha voda -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:05:09)

Obsojanje človeka, ki je v kritičnem stanju, pa s kakršnimkoli razlogom že je do tega prišlo, je zame nesprejemljivo. Poglejte. Po cestah se vozijo pijani ljudje, na visokih položajih so prevaranti, pa tudi vsak izmed nas je že kdaj naredil kakšno neumnost, ki bi se ji lahko izognil (narediš stvar, za katero veš, da ni prav in vseeno reskiraš) in vsak izmed nas in njih se lahko znajde v kritični situaciji. Bomo takrat obsojali ali stali ob strani??? A ste ljudje, ali kaj?
Pa pojdimo nazaj k Tomažu. Tisti, ki ne verjamete v moč pozitivnih misli, vsaj negativnih ne krojite. Dajmo Tomažu pozitivne misli, dokler še lahko + + + + + + + …pa se potem usajajte, ko bo rešen, ali pa ko ga ne bo več. Dajte no saj ste ljudje.
Meni za nikogar za katerega vem, da je v težavah ni vseeno in tudi pomagam, če lahko. Tomaž ima srečo (ali pa tudi ne, če pomislim na vse negativce), da toliko ljudi ve za njegovo situacijo. Svet ni samo kar vidimo in otipamo, je tudi energija.
Prosim +

Kar se pa financ tiče, pa sploh ni vredno besed. Kam vse ljudje investirajo (šport, orožje...), kaj vse so "pomembneži" pokradli. To je samo kaplja v morje.

nikitta -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:05:45)

lacoste 7, lahko verjameš, da te bo extemist rešil!

Plavaj brezskrbno:morje:

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:12:57)

Pa res ne razumete, da se ne gre za negativno energijo? Vsi upamo, da mu bo podvig uspel in da se bo živ in zdrav vrnil domov. To mu vsi želimo.

Vendar njegovega ekstremizma ne podpiram. Ja, vsak dela napake, vsakemu se kdaj zalomi. Toda če nekdo stalno rine v riskante podvige, potem ga ne bom podpirala. To tudi ne pomeni, da mu bom zato obrnila hrbet ali metala polena pod noge, ne, samo njegovega dela ne odobravam.
Tako kot ne bi podpirala človeka, ki bi kljub temu, da ima doma majhnega otroka, še vedno dirkal po cestah.
Riskantno lahko kar se mene tiče, živiš, dokler si odgovoren sam zase. Ko pa je od tebe odvisno majhno bitje, potem pa vsi nepotrebni riziki odpadejo.

Anonimen -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:14:29)

Če je kaj na pozitivni energiji, potem majo da ga rešijo, ker jaz mu jo pošiljam vsak dan, po oblakih in soncu, po vetru in tudi po snegu. Po emailu mu ne bo nič pomagalo. Jaz molim zanj.

puncica -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:29:18)

jst sem mu na njegovi strani sam to napisala. Tomaž pomisli na svoje otroke in zdrži. :bravo::bravo::bravo: Res da je butl od butla da tja gor leze ampak vseeno držim pesti da se srečno vrne domov, kot sem že tolikoktrat ponovila zarad njegove hčerke in sina.:((

Tiha voda -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:34:04)

Molitev je čista pozitvna energja.

snorlax -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:36:02)

Seveda si želim, da bi ga rešili, kot vsako živo bitje (tudi muco, o kateri je bilo prej govora). Samo ne razumem pa, če je vedel, v kaj se spušča, pa vremenska napoved je bila slaba, zakaj hudiča se ni obrnil in šel domov. Ne gre se samo za denar in njegovo družino, s svojim neodgovornim obnašanjem spravlja v nevarnost tudi vse tiste, ki ga sedaj poskušajo ali pa ga bodo še poskušali rešiti.

In kaj bo naredil, če ga bodo rešili? Počakal bo leto ali dve, potem bo pa spet rinil nekam tja gor?! To je za mene čisti idiotizem.

OK, bodi extremni športnik, samo ne spravljaj s svojim hobijem druge v nevarnost.

L.p.:)

nikitta -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:38:55)

res nima smisla primerjat formulo 1 in dirke po naših cestah! In to pod vplivom alkohola...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>