Ste že poslale pismo podpore? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Tiha voda -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:41:46)

Upam si trditi, da nikogar od tistih, ki mu pomagajo ali mu bodo pomagali, ni ali ne bo nihče prisilil v to. To so ljudje, ki so pripravljeni pomagati, pa tudi dokaj dobro vedo, kje so meje in kolkoliko so pripravljeni tvegati.

Tiha voda -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:42:39)

Ima, ima. Vse je neodgovorno.

Baldi -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:47:42)

Nisem...še!

Priznam, me pa kar malo stiska pri srcu, ko spremljam dogajanje na "kraju nemogočega podviga". Kot sem že zadnjič napisal, takih ekstemistov žal ne razumem popolnoma. Si raje sploh ne zamišljam, kako trpi njegova družina:(

Kakorkoli že, vso srečo Humi:)

cmokec -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 13:50:53)

Pika74, tako se govori. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Jaz se pa poslala podporo in še jo bom pošiljala, dokler bo treba. Ker je samo človek, ki ne potrebuje drugega, kot to, da ve, da ni sam, da mislimo na njega in si želimo njegove srečne vrnitve. In jaz to počnem, ker sem samo človek, ki mu želi vse dobro. S tem me za nič ne prikrajša, me samo notranje bogati.

Magi* -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 14:02:55)

nisem brala dosedanje razprave in je tudi naprej ne bom.

mogoče ne bom nikoli razumela vzgibov, zakaj nekateri delajo takšne stvari. to pa še ne pomeni, da nimam sočutja. mislim nanj, ko je ujet v gori in me spreletava srh. držim pesti in srčno upam, da bo zdržal in dočakal rešitev. in zdajle grem tudi sama nekaj napisat.

zdaj sploh ni primeren čas za diskutiranje o (ne)odgovornosti njegovega početja.

pravljica -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 14:52:33)

no ja, dvomim, da bo zaradi naše oz vaše "pozitivne" energije kaj prej doma...to, kar mu pišejo njegovi najdražji, ki jih je egoistično pustil za sabo, to ga še drži, tam kjer je...vaše besede so zadnje, na kar misli v teh trenutkih
tudi zame ni noben junak (če bi bil sam, bi seveda drugače razmišljala) - svoje sposobnosti bi lahko dokazal tudi na kak drug način...tale njegova slava je pa minljiva, pa če preživi ali ne...na žalost

pika74 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:08:37)

Hvala za podporo.

:rozica::rozica::rozica:

Daisy63 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:10:20)

Eh lej ga dedca, je že doma!:bravo::bravo::bravo:

mamči -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:17:17)

Eden lepših rekov zame: ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI! Jaz osebno občudujem to družino in si želim , da bi tud jaz bila tako uvidevn človek, da bi nekoga tako brezkompromisno ljubila in ga sprejemala. Moj :love: je za hobi potapljač, pa so zame tiste ure ure groze, ko je nekje na morskem dnu. Enkrat, ko se je s skupino potapljal v Tuniziji, pa je prišel cca.3.5 ure kasneje, kot so predvidevali sem dobila prav histerični napad in moj si od takrat ne upa kam daleč, jaz pa vem kolko si to želi pa zarad mojih nekih norih misli pač ne gre. Pa da bi bili lahko vsi vsaj mikromilimiter takooo uvidevni. Vzamimo si malo za vzorec...:bravo::bravo::bravo:

mamči -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:17:20)

Eden lepših rekov zame: ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI! Jaz osebno občudujem to družino in si želim , da bi tud jaz bila tako uvidevn človek, da bi nekoga tako brezkompromisno ljubila in ga sprejemala. Moj :love: je za hobi potapljač, pa so zame tiste ure ure groze, ko je nekje na morskem dnu. Enkrat, ko se je s skupino potapljal v Tuniziji, pa je prišel cca.3.5 ure kasneje, kot so predvidevali sem dobila prav histerični napad in moj si od takrat ne upa kam daleč, jaz pa vem kolko si to želi pa zarad mojih nekih norih misli pač ne gre. Pa da bi bili lahko vsi vsaj mikromilimiter takooo uvidevni. Vzamimo si malo za vzorec...:bravo::bravo::bravo:

CatJa -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:19:22)

Drzimo pesti, da se bo resil :miska: :rozica: ceprav tud jaz ne razumem, kaj cloveka zene tja in kaj bo nov izziv, ko bo (mogoce) enkrat osvojil to steno.

:miska: :miska: :miska:

leah -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:27:04)

Sorri sam zame je to kreten v vseh pogledih.Že res in lepo in prav sledi svojim sanjam oz.ciljem,ampak tole gre pa že čez vse.Kaj je sploh rinu tja gor.In potem ga bo pa še naša država v primeru smrti(bog nedaj seveda)na stroške,ki jih krije naš davkoplačevalski denar ,preepeljala nazaj v Slovenijo.Ej potem naj pa kar tam ostane,res,ker tole je pa cela ****rija vse skupi.Pa da moram kar naprej poslušat sam o tem.Po svetu se dogajajo resne zadeve,jaz moram pa poslušat o nekem norem ekstremistu.Ne hvala...ga ne podpiram.

Pa brez zamere,tako je moje mnenje,Patudi to,da ne bo preživel....pa naj bo v poduk vsem ostalim norcem.

mamči -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:31:48)

Ma ne morem verjet, kolko neke že skoro ene hudobije pride od nekaterih ljudi...:((:((:((:((:((:(( . Včasih sem kar žalostna,ko pomislim v kak svet rojevam svoje otročke:((:((:((

leah -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 15:51:36)

Mamči,če je tole letelo name...prav nič nisem hudobna,samo zdi se mi zelo zelo neumna poteza,da v življenju že dobiš "opozorilo",v tem primeru,ko je že enkrat hotel osvojiti to goro,pa mu ni uspelo.Zakaj bi ga sedaj morala podpirat?Zato,ker se je tega lotil javno?Zto ker je Humar,javni plezalec?Zato,ker sledi svojim sanjam?Tudi jaz jim,pa me podpira samo bližnja okolica,tisti,ki jim je res mar zame.
Ne ne podpiram ga in ga tudi nikoli nisem,zame je to neodgovoren človek,in neodogvornost je dostikrat kaznovana.Ne seveda mu ne privoščim tega,po drugi strani pa niti malo ne sočustvujem z njim,temveč bolj z njegovo družino....mah sej je brez veze.tako je pač moje mnenje...He dont deserve my support!

Gina -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 16:12:35)

Jaz pa ne čutim nič do te teme. Privoščim mu iz srca, da bi se zdrav vrnil domov, vendar vem, da nikoli ne bo nehal, dokler je živ, izzivati usodo.
On si ne more pomagati, to mu je smisel življenja, dokazovanje. Spoštuje se samo, če je najboljši, sicer pa ne. Družina mu je samo za zraven. Zato ne občudujem njegove družine, smili se mi, ker v njegovem srcu nikoli ne bo na prvem mestu.
Občudovati nekoga, ki hodi izzivat usodo tako zelo hudo, kot to počne on, ne morem. Meni je to mimo. Vendar ga po drugi strani razumem. Tak je, ne more si pomagat. Vedel je, da bodo vedno posledice in zdaj jih prevzema. Žal mi je zanj, pa res upam, da mu bodo vsaj zdaj še lahko pomagali.

niki5 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 16:24:22)

Jaz sem mu poslala in držim pesti za njega.

leah -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 17:07:50)

"Tomaž Humar" lepo,da me imaš rad......čaki mal,kera se že skriva pod tem nickom...sori punca meni je to malo bolano.Joj Gina,ti vedno tako dobr napišeš:bravo:
Sej se ti kmalu oglasim....obljubim...še dones...aja pa dobrodošla doma;)

nikitta -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 18:38:35)

Pa še dodam, kar se bo enim zdelo še bolj absurdno...še bolj bo ljubil to goro, steno...zagotovo. Ko bo imel intervju (sem prepričana), bo povedal, da ga bo gora sprejela, takrat ko bo pripravljen za to!

Humar bo prišel drugačen, a Humar! Jaz v to verjamem, jaz tako vidim in čutim.

leah -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 19:29:21)

Ma sej je frajer,kapo dol.Bom mislila nanj...kar že itak;)

niki5 -> Ste že poslale pismo podpore? (8.8.2005 20:00:03)

Meni je čisto logično, da so ljudje ki ne razumejo zakaj se nekdo odloča za take ekstremne podvige. Pa saj ni edini, ki je sprejel tako odločitev. Jaz spoštujem vsakega človeka, ki sledi svojemu cilju. Če komu nekaj ne odgovarja je najlažje, da se enostavno obrne stran. Vsak živi svoje življenje in s tem sprejema posledice zanj.
Razglabljanje o njegovi družini je pa tako nesmiselno..

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]