|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   persen al kaj..
8.8.2005 10:33:48   
baguSka
:)-:)-:)- ja ja itak

fora je v tem, ker me sploh ni strah letal pa česarkol u zraku - lohk grem s padalom, lohk grem z zmajom, lohk z devetga skačm, ampak zdej kr naenkrat me je pa strah s tavelkim letet :zmeden:

let ne bo doug - cca 2 ure, ampak vseen
mah sej zdej vidm da sm ena navadna kokoš in sploh ne bom več tuhtala o tem, kar bo pa bo :zmeden:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   persen al kaj..
8.8.2005 10:39:55   
Anonimen
Ja, tako bo še najboljš. Name misl, pa bo :)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   persen al kaj..
8.8.2005 10:41:48   
baguSka
ok 8)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   persen al kaj..
8.8.2005 10:42:39   
Anonimen
Aja, ja, če bo pa samo dve uri trajal let, pa ne vem, če je Apaurin sploh primeren. Eni (moja mati) gredo po njem spat in spijo kar precej ur. Da te zdaj tam ne bi mogli zbuditi, ne bi bilo prav primerno, a ne?:)
Kdaj pa greš?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   persen al kaj..
8.8.2005 10:43:59   
Anonimen
U, kaj pa kakšen ekstazi, a tega lahko kje dobiš? To boš prijazna, se boš kar slinila od prijaznosti, stevkam bo pa drselo po tleh, ker bo kar teklo ...:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   persen al kaj..
8.8.2005 10:48:47   
darjatimci
Ko smo prvič letel sem jaz vzela samo Dramamine,moj pa je en viski ruknu,ko smo čakal,da se prijavmo za let,nič ne tuhtaj preveč je čist kul na avionu.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   persen al kaj..
8.8.2005 10:51:56   
Anonimen
Splišni jaz sem vzela 5mg apaurin pa ni bilo učinka-zaspanosti sam bolj mirna sem bila no prav vseeno mi je bilo kaj se dogaja:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   persen al kaj..
8.8.2005 10:53:13   
Anonimen
Ja, saj, Neva, jaz sem ga tudi enkrat vzela, pa ni bilo čisto nobenega učinka. Zato sem pa mislila, da če bi jih kje dobila, da prej poizkusi.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   persen al kaj..
8.8.2005 10:56:04   
baguSka
nenene drog pa ne - sej sm vedla da persen tud ni kej drucga, ampak še vedno raj k trdo drogo

bo moja droga pol kr raj miss al bina, pa bom čist pomirjena 8)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   persen al kaj..
8.8.2005 10:56:44   
baguSka
u četrtek z Brnik spliš - uro pa dons zvem ;)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   persen al kaj..
8.8.2005 10:58:49   
Anonimen
srečno pot,mirne živce,pa ves cajt misli kako bo lepo na dopustu,pa kako ti bomo druge fouš:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   persen al kaj..
8.8.2005 10:58:56   
Anonimen
Aha, če hočeš, lahko poskusim pri moji mami sfehtati 2 apaurina in ti pošljem. Meni se ne zdi nič takega, če kdaj kakšen tablet vzameš. Jaz jih sicer ne, ker jih ne potrebujem, ampak se mi pa zdi čisto O.K. od ljudi, ki jih. Zakaj bi trpel, če ni treba?

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   persen al kaj..
8.8.2005 11:02:07   
Anonimen
:)-:)-:)- jaz sem njena droga :bravo:

Tako bo še najbolje.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   persen al kaj..
8.8.2005 11:05:45   
baguSka
jp

hvala vsem :rozica:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   persen al kaj..
8.8.2005 11:06:16   
ZARA
Ja, najbolš da se ga našvasaš s kakšno drogo...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   persen al kaj..
8.8.2005 11:06:20   
Anonimen
Dej no al bina-kakšna droga neki,še bolj bo norela:)-

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   persen al kaj..
8.8.2005 11:07:56   
mimica
Meni je pomagal lexaurin. Samo ga vzemi eno uro pred letenjem, ne prej, ker meni je na pol poti spustil in je bila PANIKA !:)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   persen al kaj..
8.8.2005 11:08:16   
baguSka
al bina lohk bi za spremembo za moje živce poskrbela in poletje v školjki v original verziji u etr spustila :grrr::zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   persen al kaj..
8.8.2005 12:38:42   
anadejka
...prisluhni školjki....
nananana....vanjo ujet je....nanananan...:bravo::bravo::bravo:

Ejjjj BaguSka,nč ne skrb,ti se fajn k svojmu stisn,če se da ne sedet zravn okna,ko ti bo u glau najhuj se spomn na sexi stegnca od al bine,pa skoooos misl sam na to da se začenja vajin težko pričakovani dopust in kaj vse bosta počela in uživala.Probi mogoče vzek kšno dobro knjigo k bi ti pomagala pozabt na to da si na avionu.

Čeprau te pa čist razumem.Moj še nikol ni letel in tega je full strah.Sploh pa zarad vseh tragedij ki se zadnje čase dogajajo po svetu je vseskup še huje.ravno zaradi tega sva se midva odločila da greva na hanimun kr v Bohinj.Sej mal mi je tko :zmeden: ker bi full rada vidla še kšn kos drugega sveta,ampak sej Bohinj in naši slovenski hribi so tut lepi in skor sigurn da bova imela še veliko zanimivost si za pogledat.

Baguska ti pa uživej na počitnicah,sej boš vidla najhujš ti bo ko se boš peljala na letališče in ko bo letalo vzletalo,potem pa boš pozabla ko boš v zraku.Vse bo še dobro.:zajcek:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   persen al kaj..
8.8.2005 12:43:06   
baguSka
Ja anadejka hvala za lepe želje. Sicer pa mene sploh ni strah višine al pa kej tazga, ampak samo dejstvo da lohk dol pademo, da je bomba gor, da motorji lahko crknejo ipd.:zmeden:

Jebi ga. Bom na al bino misnla.:ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 12:43:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   persen al kaj..
8.8.2005 12:59:56   
baguSka
haha no to bi tud jst rada - a da pol tko učinkuje 8)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 13:01:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   persen al kaj..
8.8.2005 13:29:55   
baguSka
:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?