persen al kaj.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:52:27)

:grrr::grrr::grrr: še nikol me ni blo tok strah letenja k zdej, pa me zanima če mi bo to kej pomagal???:zmeden2:

pa ne se norca z mene delat, ampak zdej me je prvič tok strah, da se že zdej tresm, pa šele v četrtek letim :((

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:53:51)

aja pa še to: prej vse drugo k alko, ker ga ne prenesm, ampak pomoje bom tud to, če nč druzga ne bo pomagal..:(

fuj :grrr::zmeden:

ZARA -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:53:59)

Dvomim...a maš krizo??

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:54:16)

full

ZARA -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:56:18)

Ja napij se ga,super... in stevardeso pobruhaj...zihr bodo zadovoljni :)-

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:57:49)

bo vsaj akcija pa bom pozabla na strah :zmeden2:

Ajsha -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:58:10)

Jaz te lohk čist razumem...men je vsakič, ko se peljem na letališče skor tako, kot bi šla na svoj pogreb...

Sem probala že vse živo ampak najbolj pomaga to, da se prepričaš, da se pilot noče ubit :)
Ne, sej se hecam....nekaterim res alko pomaga, men pa ne. Nemci fino pravjo Augen zu und durch :)

puncica -> persen al kaj.. (8.8.2005 9:58:47)

Zakaj pa te je zdej kr naenkrat strah, a je kej takega izzval tvoj strah. Sicer pa ga jst kr mal ruknem prej, ker mene je tud strah, pa mojga držim tak za roke, da ma vse lukne v dlaneh od mojih nohtov:)-:)-:)- Zato pa tak mal letiva:zmeden2:

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:01:31)

ja pomoje zarad teh napadov zdej, pa samomorilcev, pa odpovedni motorjev, pa NN predmetov na stezah ipd.:zmeden: in pol se že vidm kako letim ne več naravnost, ampak navpično navzdol in se v krogu vrtim in ... :((

res me je groza :zmeden:

nemcov pa ne štekam :zmeden2:

Anonimen -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:05:26)

kaj pa če pomislš da se vsak dan voziš z avtom, kar je veliko bolj nevarno od letenja? veliko več ljudi se ubije na cestah k v zraku.

lara

Marogica -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:08:30)

BaguSka, mogoče ti bo to kaj pomagalo. Statistično gledano je letno po svetu xxxx-krat več avtomobilskih nesreč, kakor pa letalskih. Le da so letalske bolj odmevne, ker jih NAENKRAT umre več.
Drugače pa res "srkni" kakšnega več.

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:12:22)

žal me vsi tolažjo s cestami in avti - sploh mene ker dnevno nardim najmn 150 km, ampak ne pomaga - včasih mi je ravno to pomagal premagat strah, zdej pa nč več :(

mah vidm da ni zdravila - bom pa vsa zelena, sam upam da ne bom mojga pojedla tm zravn sebe, ker pol bom mogla še sama dopust prežvet :(

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:13:18)

u bistvu če verjamete al pa ne, si lohk še tok govorim da ne bo nč, pa kr neki, ampak me je tok strah, da sva hotla že dopust skenslat, pa agenciji kr dnar pustit :zmeden::ups:

Anonimen -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:14:28)

Je-5mg Apaurin-brez zezanja-nabavi si ga.

Anonimen -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:14:38)

ka pa kaka alternativa?? hmmm...čak bom mal pobrskala

Anonimen -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:15:08)

Kaj pa Apaurin? Nekateri so po njim vsi omotični, upam da se boš privlekla do aviona.:) Če ga boš dobila, se zagrebi za vsaj dve tableti, da boš lahko preje no preizkusila, kako kaj deluje nate.
Ali pa kar Medramine, tablete proti slabosti. Po njih si tudi ves zaspan. Vzameš dvojno dozo, mogoče pa pomaga. Amnpak tudi preje raje preizkusi.

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:16:23)

A se Apurin sam na recepte dobi?:zmeden2:

Anonimen -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:18:16)

To pa ne vem?:zmeden:
vprašej v lekarni,pozanimaj se če ima kašen znanec,ali pa pejt do dohtarje da ti jih predpiše.

Anonimen -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:18:28)

Al pa prosi pilota naj nizko pa počasi leti :)-

To smo se vedno mi na letališči zafrkavali: Je mam rekla, da moram nizko pa počas. :)-

Ej, baga, nič ti ne bo, nehej ga srat :zmeden2:

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:21:51)

aha - zakwa pa pol :zmeden2: na konc ?? ;)

ok se bom pozanimala, za vsak slučaj bom pa še pilota ozmerjala - nikol se ne ve :)-

*zvezdica* -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:23:09)

joj baguSka te čist razumem!
Kadar sem letela so me vsi miril..pa kolk je mal nesreč pa to...jaz sm pa premlevala da zdaj pa res že dolg časa ni blo z našim avionom nobene nesreče...da zdej je pa že sigurno čas da spet bo....sej zdej mi je smešn...sam takrat pa ni blo!!ž

Probej se skulirat...jaz nism vzela nobene stvari...pa sm isto prežvela...drugač pa en persen rukn...je baje iz samih naravnih zadev...da se ne boš z enimi umetnimi scenami filala!

Anonimen -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:25:02)

Zato, k te ne poznam take: presrane, jokajoče, jecljajoče...pomir se, ljubica, pomir, pa uživej gor. Glej oblake, zemljo pod sabo. Uh, kaj bi dala, da bi jaz lahko.

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:25:43)

ja apaurin je na recept :grrr:

mogoče za vsak slučaj - čeprou pojma nimam kašn občutk je to :zmeden2: a ga je kera sploh že kdaj vzela??

al pa res kr nč, če se bom mogoče skulirala, če se pa ne bom, me bo pa itak moj dvakrat na gobec pa bo isto :ups:

baguSka -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:26:44)

ja al bina a veš da se jst tud ne :ups:

kukr sm rekla: do zdej nikol nism mela težav :zmeden2:

najboljš da se zamotm s čem drugim pa bo

*zvezdica* -> persen al kaj.. (8.8.2005 10:29:23)

kolk časa pa bo trajal let?
Mah boš vidla..najprej ti bo mal nelagodno...pol boš pa uživat začela...pa ne boš hotla da pristanete :)-

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>