|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   persen al kaj..
8.8.2005 9:52:27   
baguSka
:grrr::grrr::grrr: še nikol me ni blo tok strah letenja k zdej, pa me zanima če mi bo to kej pomagal???:zmeden2:

pa ne se norca z mene delat, ampak zdej me je prvič tok strah, da se že zdej tresm, pa šele v četrtek letim :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   persen al kaj..
8.8.2005 9:53:51   
baguSka
aja pa še to: prej vse drugo k alko, ker ga ne prenesm, ampak pomoje bom tud to, če nč druzga ne bo pomagal..:(

fuj :grrr::zmeden:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   persen al kaj..
8.8.2005 9:53:59   
ZARA
Dvomim...a maš krizo??

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   persen al kaj..
8.8.2005 9:54:16   
baguSka
full

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   persen al kaj..
8.8.2005 9:56:18   
ZARA
Ja napij se ga,super... in stevardeso pobruhaj...zihr bodo zadovoljni :)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   persen al kaj..
8.8.2005 9:57:49   
baguSka
bo vsaj akcija pa bom pozabla na strah :zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   persen al kaj..
8.8.2005 9:58:10   
Ajsha
Jaz te lohk čist razumem...men je vsakič, ko se peljem na letališče skor tako, kot bi šla na svoj pogreb...

Sem probala že vse živo ampak najbolj pomaga to, da se prepričaš, da se pilot noče ubit :)
Ne, sej se hecam....nekaterim res alko pomaga, men pa ne. Nemci fino pravjo Augen zu und durch :)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   persen al kaj..
8.8.2005 9:58:47   
puncica
Zakaj pa te je zdej kr naenkrat strah, a je kej takega izzval tvoj strah. Sicer pa ga jst kr mal ruknem prej, ker mene je tud strah, pa mojga držim tak za roke, da ma vse lukne v dlaneh od mojih nohtov:)-:)-:)- Zato pa tak mal letiva:zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   persen al kaj..
8.8.2005 10:01:31   
baguSka
ja pomoje zarad teh napadov zdej, pa samomorilcev, pa odpovedni motorjev, pa NN predmetov na stezah ipd.:zmeden: in pol se že vidm kako letim ne več naravnost, ampak navpično navzdol in se v krogu vrtim in ... :((

res me je groza :zmeden:

nemcov pa ne štekam :zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   persen al kaj..
8.8.2005 10:05:26   
Anonimen
kaj pa če pomislš da se vsak dan voziš z avtom, kar je veliko bolj nevarno od letenja? veliko več ljudi se ubije na cestah k v zraku.

lara

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   persen al kaj..
8.8.2005 10:08:30   
Marogica
BaguSka, mogoče ti bo to kaj pomagalo. Statistično gledano je letno po svetu xxxx-krat več avtomobilskih nesreč, kakor pa letalskih. Le da so letalske bolj odmevne, ker jih NAENKRAT umre več.
Drugače pa res "srkni" kakšnega več.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   persen al kaj..
8.8.2005 10:12:22   
baguSka
žal me vsi tolažjo s cestami in avti - sploh mene ker dnevno nardim najmn 150 km, ampak ne pomaga - včasih mi je ravno to pomagal premagat strah, zdej pa nč več :(

mah vidm da ni zdravila - bom pa vsa zelena, sam upam da ne bom mojga pojedla tm zravn sebe, ker pol bom mogla še sama dopust prežvet :(

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   persen al kaj..
8.8.2005 10:13:18   
baguSka
u bistvu če verjamete al pa ne, si lohk še tok govorim da ne bo nč, pa kr neki, ampak me je tok strah, da sva hotla že dopust skenslat, pa agenciji kr dnar pustit :zmeden::ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   persen al kaj..
8.8.2005 10:14:28   
Anonimen
Je-5mg Apaurin-brez zezanja-nabavi si ga.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   persen al kaj..
8.8.2005 10:14:38   
Anonimen
ka pa kaka alternativa?? hmmm...čak bom mal pobrskala

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   persen al kaj..
8.8.2005 10:15:08   
Anonimen
Kaj pa Apaurin? Nekateri so po njim vsi omotični, upam da se boš privlekla do aviona.:) Če ga boš dobila, se zagrebi za vsaj dve tableti, da boš lahko preje no preizkusila, kako kaj deluje nate.
Ali pa kar Medramine, tablete proti slabosti. Po njih si tudi ves zaspan. Vzameš dvojno dozo, mogoče pa pomaga. Amnpak tudi preje raje preizkusi.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   persen al kaj..
8.8.2005 10:16:23   
baguSka
A se Apurin sam na recepte dobi?:zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   persen al kaj..
8.8.2005 10:18:16   
Anonimen
To pa ne vem?:zmeden:
vprašej v lekarni,pozanimaj se če ima kašen znanec,ali pa pejt do dohtarje da ti jih predpiše.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   persen al kaj..
8.8.2005 10:18:28   
Anonimen
Al pa prosi pilota naj nizko pa počasi leti :)-

To smo se vedno mi na letališči zafrkavali: Je mam rekla, da moram nizko pa počas. :)-

Ej, baga, nič ti ne bo, nehej ga srat :zmeden2:

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   persen al kaj..
8.8.2005 10:21:51   
baguSka
aha - zakwa pa pol :zmeden2: na konc ?? ;)

ok se bom pozanimala, za vsak slučaj bom pa še pilota ozmerjala - nikol se ne ve :)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   persen al kaj..
8.8.2005 10:23:09   
*zvezdica*
joj baguSka te čist razumem!
Kadar sem letela so me vsi miril..pa kolk je mal nesreč pa to...jaz sm pa premlevala da zdaj pa res že dolg časa ni blo z našim avionom nobene nesreče...da zdej je pa že sigurno čas da spet bo....sej zdej mi je smešn...sam takrat pa ni blo!!ž

Probej se skulirat...jaz nism vzela nobene stvari...pa sm isto prežvela...drugač pa en persen rukn...je baje iz samih naravnih zadev...da se ne boš z enimi umetnimi scenami filala!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   persen al kaj..
8.8.2005 10:25:02   
Anonimen
Zato, k te ne poznam take: presrane, jokajoče, jecljajoče...pomir se, ljubica, pomir, pa uživej gor. Glej oblake, zemljo pod sabo. Uh, kaj bi dala, da bi jaz lahko.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   persen al kaj..
8.8.2005 10:25:43   
baguSka
ja apaurin je na recept :grrr:

mogoče za vsak slučaj - čeprou pojma nimam kašn občutk je to :zmeden2: a ga je kera sploh že kdaj vzela??

al pa res kr nč, če se bom mogoče skulirala, če se pa ne bom, me bo pa itak moj dvakrat na gobec pa bo isto :ups:

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   persen al kaj..
8.8.2005 10:26:44   
baguSka
ja al bina a veš da se jst tud ne :ups:

kukr sm rekla: do zdej nikol nism mela težav :zmeden2:

najboljš da se zamotm s čem drugim pa bo

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   persen al kaj..
8.8.2005 10:29:23   
*zvezdica*
kolk časa pa bo trajal let?
Mah boš vidla..najprej ti bo mal nelagodno...pol boš pa uživat začela...pa ne boš hotla da pristanete :)-

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?