Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:22:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Majakla,kje si? Tu si-pa te ni? kaj je spet provocirala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:26:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kocke so včeraj odpadle, ker sta prišla tast in tašča in smo kartali. Tak da se še nisma zmenla kdo danes kuha... pa jih dajta zdaj...
< Sporočilo je popravil botrca -- 23.1.2011 9:27:24 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:34:04
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kocke so včeraj odpadle, ker sta prišla tast in tašča in smo kartali. Tak da se še nisma zmenla kdo danes kuha... pa jih dajta zdaj... morama otroka vprašat, če lahko . to traja 1 uro, če bo zdržal tak dolgo brez cartanja. pa da ne bomo spet ob 17h jedli .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:41:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx morama otroka vprašat, če lahko . to traja 1 uro, če bo zdržal tak dolgo brez cartanja. pa da ne bomo spet ob 17h jedli . pol pa kar začni kuhat mislim, da ne boš lačna kot zadnjič
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:44:07
|
|
|
|
botrca
|
Grem otroku narest zajtrk, pol pa via vaja....ven na sprehod...se tipkamo .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:45:59
|
|
|
|
arabela*
|
morning.......sončen dan.... Včeraj sem po filmi šla kar s poslovnimi financami v posteljo, ob pol enih pa zaspala..... Zdaj pa pečem bugetke z zeliščnim maslom in jogurt bo za zajtrk Popoldne pa kosilo pri tašči, pa malo še po obiskih, pa bo že konc dneva Naše spanje spet katastrofa....no ni tak hudo, le M konstantno vsak dan k nama hodi ponoči, pa A...postelja pa samo meter šestdeset, tak da ji moram na tleh postlat, drugače nihče ne more spat.....ma pri ...kak ju navadit, da bosta v svojih postlah spale......meni je fuuuuulll fajn da smo skupaj, samo ne bom nove večje postle zarad te razvade šla kupovat
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:19:39
|
|
|
|
ly117
|
Jaz sem pa tudi že bila pridna. Pred 10-o že pobrala posušeno perilo in obesla novo, še malo pa bom še obesla drugi stroj. Posoda je že tudi pomita ( nisem tak pridna kot majakla ). Danes pa tudi pri nas nebimo nič kuhali ker gremo k mojim na kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:32:09
|
|
|
|
sami0804
|
Dan! Mene so pa danes pustili spat do 9-ih! Priden ata,da je poskrbel za mularijo,da si je lahko mati odpočila od ponočevanja na rr-ju in pri knjigah...se mi zdi,da je bla ura pol tri,ko sem se odvlekla v brlog . Zdaj pa kuhamo kosilo:piščančja juha z ribano kašo,dunajski in zelenjavni riž.Solate danes ne bo,sladice pa tudi ne-se mi ne da nič delat,moram še dve okni spucat Popoldan,ko gre ata delat,pa gremo k tašči na kafe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:36:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naše spanje spet katastrofa....no ni tak hudo, le M konstantno vsak dan k nama hodi ponoči, pa A...postelja pa samo meter šestdeset, tak da ji moram na tleh postlat, drugače nihče ne more spat.....ma pri ...kak ju navadit, da bosta v svojih postlah spale......meni je fuuuuulll fajn da smo skupaj, samo ne bom nove večje postle zarad te razvade šla kupovat Majkomilo,to se pa ne bere preveč vzpodbudno Si me spravila v dvome,če je smiselno naša dva selit v skupno sobo-sicer sta večja-razvajena pa v nulo,kar se spanja tiče Pa ogromno za vaše nočne podvige...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:37:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pozabla včeraj povedat.Je moj vse igreče v staro stajico dal,da ne moreta kr tak do njih pa jih razmetavat,n kaj zaj delata? Noter se špilata ko dva dojenčka. Ko pa bi mogla bit noter,pa ni blo šanse! Ta glavna sta!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:39:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mi že eno uro gor. Še dobro da imam rada otroke. Otroci tebe tudi -je komaj čakal da je jutro,da te lahko zagrabi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:41:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, kocke so včeraj odpadle, ker sta prišla tast in tašča in smo kartali. Tak da se še nisma zmenla kdo danes kuha... Najboljše da tast in tašča,ker sta včeraj tekmo prekinila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:44:27
|
|
|
|
Arwenko
|
Dan, mene je danes moj dragi tudi pustil spat do 9h, je lepo on porihtal otroka ob 6h in 9h in pol mi ga dal v postlo, pa se je bilo treba vstat, ker je otrok htel zabavo Kosilo...hmmm, ga ne bo, ker gre mož delat čez manj kot eno uro, tako da nima smisla, moram samo še pogruntat kaj bi pa jaz jedla, ker danes nisem še nič in sem počasi že malo lačna. Je pa pri meni vedno tak, da samo zame se mi ne da nič kuhat ne, takšnih fertik-gerichtov pa skoraj nikoli nimam doma ali se mi pa nič ne lušta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:44:54
|
|
|
|
sami0804
|
Še napišem kaj,al je 5 zadnjih mojih postov že zadosti??? Eh,naj jih bo šest....pol pa lahko mi tudi pičimo malo ven- soooooooončeeeeeeeeek vaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:46:54
|
|
|
|
sami0804
|
Eh,Arwenko,zaj si mi pa celo stran uničila,sem mislila,da bom sama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 10:51:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, mene je danes moj dragi tudi pustil spat do 9h, je lepo on porihtal otroka ob 6h in 9h in pol mi ga dal v postlo, pa se je bilo treba vstat, ker je otrok htel zabavo Kosilo...hmmm, ga ne bo, ker gre mož delat čez manj kot eno uro, tako da nima smisla, moram samo še pogruntat kaj bi pa jaz jedla, ker danes nisem še nič in sem počasi že malo lačna. Je pa pri meni vedno tak, da samo zame se mi ne da nič kuhat ne, takšnih fertik-gerichtov pa skoraj nikoli nimam doma ali se mi pa nič ne lušta. Priden ati Kar se tiče kosila za enega-jaz sem ljubitelj enolončnic ali pa kakih preprostih jedi-tak da jaz bi si skuhala definitivno nekaj takega,kaj je hitri fertik in se po možnosti celo samo kuha Krompirjev golaž,gobova juha,enolončnice,kjer sprazniš zaloge iz hladilnika,raznorazne rižotke,pizza na 1000 in en način....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 11:01:50
|
|
|
|
Arwenko
|
Rižotko sem v petek, enolončnic pa nekako ne maram...lahko bi pico ja Kaj pa vem, jaz sem problematična glede teh kosil. Ful sem zbirčna in dosti stvari ne jem ne in moj mož podobno ne in midva sva imela naštudiranih kaj pa vem ene 10 kosil različnih ne, ki jih imava oba rada in jeva pa to. In normalno sva midva doma kuhala itak samo sobota in nedelja in se je teh 10 kosil tako fajn razporedilo čez cel mesec. Zdaj sem pa doma v porodniški, pa bolj ali manj vsak dan jeva ne in imam po enem mesecu itak da že vsega poln kufer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 11:12:16
|
|
|
|
sami0804
|
Imam srečo glede tega,ker z mojim jema dobesedno vse-vsak ima samo par stvari,ki so mu -sedaj,ko sta otroka v vrtcu in šoli in imata kosilo tam,si dama ful duška in res kuhama veliko različnih stvari-pa še do družinskega proračuna je zelo prijazno-dostikrat imama kosilo za cca 2€ Ogromno idej za kuhanje jaz dobim na kulinarika.net,imaš tam res svega i svašta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 11:15:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eh,Arwenko,zaj si mi pa celo stran uničila,sem mislila,da bom sama
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 11:18:14
|
|
|
|
ly117
|
Matcar kolko ima Maks nogo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 12:30:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Dobro jutro, kocke so včeraj odpadle, ker sta prišla tast in tašča in smo kartali. Tak da se še nisma zmenla kdo danes kuha... Najboljše da tast in tašča,ker sta včeraj tekmo prekinila ja saj je že vprašala, če pridemo, pa nam ni za vun hodit, ker smo vsi trije bogi, prehlajeni, smrkamo, kašljamo, eh... kocke bodo vseeno. za kosilo pa je še tolko od včeraj ostalo, ko je dragi kuhal - goveja juha z rezanci, dunajski, solata, da še samo riž zraven skuham. to bom pa že zmogla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 13:43:02
|
|
|
|
bambixxx
|
v kockah sem zgubla, tak da itak moram jaz kuhat . tako pa dela , ki je zmagal - .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 15:53:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kolko ima Maks nogo. Vsedi se-29 do 30,odvisno od modela.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 15:54:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v kockah sem zgubla, tak da itak moram jaz kuhat . tako pa dela , ki je zmagal - .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 16:54:06
|
|
|
|
Lenči_
|
dan! mi smo danes bli na kavici pri moji mami, pol smo šli domov, jedli kosilo, šli spat, eni delat, zdaj smo pa meli generalko. Ata sesalec, mama pripravo za tla brisat, M. pa se je veselo poganjala v hojici, psička pa lajala na sesalec - neprecenljivo Samo, da smo fertik Zdaj pa bomo malo muziko poslušali, plesali, malo tv pogledali, pol pa bo M. že šla počasi aji aji Bambixxx kaj se gre ta igra s kockami? Meni tud ni vsak dan za kuhat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?