|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
23.1.2011 9:22:32   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Majakla,kje si?
Tu si-pa te ni?user posted image

kaj je spet provocirala? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
23.1.2011 9:26:34   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

kocke so včeraj odpadle, ker sta prišla tast in tašča in smo kartali. Tak da se še nisma zmenla kdo danes kuha...

pa jih dajta zdaj...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.1.2011 9:27:24 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
23.1.2011 9:34:04   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kocke so včeraj odpadle, ker sta prišla tast in tašča in smo kartali. Tak da se še nisma zmenla kdo danes kuha...

pa jih dajta zdaj...user posted image

morama otroka vprašat, če lahko user posted image . to traja 1 uro, če bo zdržal tak dolgo brez cartanja. pa da ne bomo spet ob 17h jedli user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
23.1.2011 9:41:19   
botrca

morama otroka vprašat, če lahko user posted image . to traja 1 uro, če bo zdržal tak dolgo brez cartanja. pa da ne bomo spet ob 17h jedli user posted image .

pol pa kar začni kuhat mislim, da ne boš lačna kot zadnjič user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
23.1.2011 9:44:07   
botrca
Grem otroku narest zajtrk, pol pa via vaja....ven na sprehod...se tipkamo user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
23.1.2011 9:45:59   
arabela*
morning.......sončen dan....user posted image

Včeraj sem po filmi šla kar s poslovnimi financami v posteljo, ob pol enih pa zaspala.....
Zdaj pa pečem bugetke z zeliščnim maslom in jogurt bo za zajtrkuser posted image

Popoldne pa kosilo pri tašči, pa malo še po obiskih, pa bo že konc dnevauser posted image

Naše spanje spet katastrofa....no ni tak hudo, le M konstantno vsak dan k nama hodi ponoči, pa A...postelja pa samo meter šestdeset, tak da ji moram na tleh postlat, drugače nihče ne more spat.....ma priuser posted image ...kak ju navadit, da bosta v svojih postlah spale......meni je fuuuuulll fajn da smo skupaj, samo ne bom nove večje postle zarad te razvade šla kupovatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
23.1.2011 10:19:39   
ly117
Jaz sem pa tudi že bila pridna. Pred 10-o že pobrala posušeno perilo in obesla novo, še malo pa bom še obesla drugi stroj. Posoda je že tudi pomita ( nisem tak pridna kot majakla user posted image ).
Danes pa tudi pri nas nebimo nič kuhali ker gremo k mojim na kosilo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
23.1.2011 10:32:09   
sami0804

Dan!

Mene so pa danes pustili spat do 9-ih! Priden ata,da je poskrbel za mularijo,da si je lahko mati odpočila od ponočevanja na rr-ju in pri knjigah...se mi zdi,da je bla ura pol tri,ko sem se odvlekla v brloguser posted image .

Zdaj pa kuhamo kosilo:piščančja juha z ribano kašo,dunajski in zelenjavni riž.Solate danes ne bo,sladice pa tudi ne-se mi ne da nič delat,moram še dve okni spucatuser posted image

Popoldan,ko gre ata delat,pa gremo k tašči na kafe.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
23.1.2011 10:36:13   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Naše spanje spet katastrofa....no ni tak hudo, le M konstantno vsak dan k nama hodi ponoči, pa A...postelja pa samo meter šestdeset, tak da ji moram na tleh postlat, drugače nihče ne more spat.....ma priuser posted image ...kak ju navadit, da bosta v svojih postlah spale......meni je fuuuuulll fajn da smo skupaj, samo ne bom nove večje postle zarad te razvade šla kupovatuser posted image

Majkomilo,to se pa ne bere preveč vzpodbudnouser posted image
Si me spravila v dvome,če je smiselno naša dva selit v skupno sobo-sicer sta večja-razvajena pa v nulo,kar se spanja tičeuser posted image

Pa ogromno user posted image user posted image za vaše nočne podvige...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
23.1.2011 10:37:43   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Aja,pozabla včeraj povedat.Je moj vse igreče v staro stajico dal,da ne moreta kr tak do njih pa jih razmetavat,n kaj zaj delata? Noter se špilata ko dva dojenčka.user posted image user posted image user posted image Ko pa bi mogla bit noter,pa ni blo šanse!

Ta glavna sta!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
23.1.2011 10:39:01   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jutro! user posted image

Mi že eno uro gor. Še dobro da imam rada otroke.user posted image

Otroci tebe tudiuser posted image -je komaj čakal da je jutro,da te lahko zagrabiuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
23.1.2011 10:41:18   
sami0804

Dobro jutro,

Najboljše da tast in tašča,ker sta včeraj tekmo prekinilauser posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
23.1.2011 10:44:27   
Arwenko
Dan, mene je danes moj dragi tudi pustil spat do 9h, je lepo on porihtal otroka ob 6h in 9h in pol mi ga dal v postlo, pa se je bilo treba vstat, ker je otrok htel zabavo user posted image

Kosilo...hmmm, ga ne bo, ker gre mož delat čez manj kot eno uro, tako da nima smisla, moram samo še pogruntat kaj bi pa jaz jedla, ker danes nisem še nič in sem počasi že malo lačna. Je pa pri meni vedno tak, da samo zame se mi ne da nič kuhat ne, takšnih fertik-gerichtov pa skoraj nikoli nimam doma ali se mi pa nič ne lušta.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
23.1.2011 10:44:54   
sami0804

Še napišem kaj,al je 5 zadnjih mojih postov že zadosti???
Eh,naj jih bo šest....pol pa lahko mi tudi pičimo malo ven-

soooooooončeeeeeeeeek vaaaaaaaaaaaaaaaaaaabi!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
23.1.2011 10:46:54   
sami0804

Eh,Arwenko,zaj si mi pa celo stran uničila,sem mislila,da bom samauser posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
23.1.2011 10:51:16   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Dan, mene je danes moj dragi tudi pustil spat do 9h, je lepo on porihtal otroka ob 6h in 9h in pol mi ga dal v postlo, pa se je bilo treba vstat, ker je otrok htel zabavo user posted image

Kosilo...hmmm, ga ne bo, ker gre mož delat čez manj kot eno uro, tako da nima smisla, moram samo še pogruntat kaj bi pa jaz jedla, ker danes nisem še nič in sem počasi že malo lačna. Je pa pri meni vedno tak, da samo zame se mi ne da nič kuhat ne, takšnih fertik-gerichtov pa skoraj nikoli nimam doma ali se mi pa nič ne lušta.

Priden atiuser posted image user posted image

Kar se tiče kosila za enega-jaz sem ljubitelj enolončnic ali pa kakih preprostih jedi-tak da jaz bi si skuhala definitivno nekaj takega,kaj je hitri fertik in se po možnosti celo samo kuhauser posted image
Krompirjev golaž,gobova juha,enolončnice,kjer sprazniš zaloge iz hladilnika,raznorazne rižotke,pizza na 1000 in en način....

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
23.1.2011 11:01:50   
Arwenko
Rižotko sem v petek, enolončnic pa nekako ne maram...lahko bi pico ja user posted image

Kaj pa vem, jaz sem problematična glede teh kosil. Ful sem zbirčna in dosti stvari ne jem ne in moj mož podobno ne in midva sva imela naštudiranih kaj pa vem ene 10 kosil različnih ne, ki jih imava oba rada in jeva pa to. In normalno sva midva doma kuhala itak samo sobota in nedelja in se je teh 10 kosil tako fajn razporedilo čez cel mesec. Zdaj sem pa doma v porodniški, pa bolj ali manj vsak dan jeva ne in imam po enem mesecu itak da že vsega poln kufer user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
23.1.2011 11:12:16   
sami0804

Imam srečo glede tega,ker z mojim jema dobesedno vse-vsak ima samo par stvari,ki so mu user posted image -sedaj,ko sta otroka v vrtcu in šoli in imata kosilo tam,si dama ful duška in res kuhama veliko različnih stvari-pa še do družinskega proračuna je zelo prijazno-dostikrat imama kosilo za cca 2€user posted image

Ogromno idej za kuhanje jaz dobim na kulinarika.net,imaš tam res svega i svaštauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
23.1.2011 11:15:02   
ly117

Eh,Arwenko,zaj si mi pa celo stran uničila,sem mislila,da bom samauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
23.1.2011 11:18:14   
ly117
Matcar kolko ima Maks nogo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
23.1.2011 12:30:53   
bambixxx

Dobro jutro,

Najboljše da tast in tašča,ker sta včeraj tekmo prekinilauser posted image

ja saj je že vprašala, če pridemo, pa nam ni za vun hodit, ker smo vsi trije bogi, prehlajeni, smrkamo, kašljamo, eh...
kocke bodo vseeno. za kosilo pa je še tolko od včeraj ostalo, ko je dragi kuhal - goveja juha z rezanci, dunajski, solata, da še samo riž zraven skuham. to bom pa že zmogla. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
23.1.2011 13:43:02   
bambixxx
v kockah sem zgubla, tak da itak moram jaz kuhat user posted image .
tako pa dela user posted image  , ki je zmagal - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
23.1.2011 15:53:59   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Matcar kolko ima Maks nogo.
Vsedi se-29 do 30,odvisno od modela.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
23.1.2011 15:54:55   
matcar

v kockah sem zgubla, tak da itak moram jaz kuhat user posted image .
tako pa dela user posted image  , ki je zmagal - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
23.1.2011 16:54:06   
Lenči_
dan!

mi smo danes bli na kavici pri moji mami, pol smo šli domov, jedli kosilo, šli spat, eni delat, zdaj smo pa meli generalko. Ata sesalec, mama pripravo za tla brisat, M. pa se je veselo poganjala v hojici, psička pa lajala na sesalec - neprecenljivo user posted image Samo, da smo fertik user posted image

Zdaj pa bomo malo muziko poslušali, plesali, malo tv pogledali, pol pa bo M. že šla počasi aji aji user posted image

Bambixxx kaj se gre ta igra s kockami? Meni tud ni vsak dan za kuhat user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?