Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:06:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Stari je krhec domov prinesel mmm ... celo stanovanje diši, kak bi ga zaj malo - . po smešku sodeč je to hrana Še 1x beri, sem popravila. Vidiš kaj lakota in požrešnost delata?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:06:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kavarna SO na Pobrežiju ob 10h. o,hvala zaj pa moramo še samo majaklo nap...,da bo šiht špricala Ji boma malo na dušo pihale pa bo. Sicer bo pa takrat itak imela nujen opravek veni, kar kafetkanje je in vola. Kak ji boš pa pihala,če je ni??? Posodo pere Idi v rit, res jo, sem že na polovici - 1. pavza. Pa kaj ti to resno?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:08:33
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kavarna SO na Pobrežiju ob 10h. o,hvala zaj pa moramo še samo majaklo nap...,da bo šiht špricala Ji boma malo na dušo pihale pa bo. Sicer bo pa takrat itak imela nujen opravek veni, kar kafetkanje je in vola. Kak ji boš pa pihala,če je ni??? Posodo pere Idi v rit, res jo, sem že na polovici - 1. pavza. Pa kaj ti to resno? Pa saj je le Nikova flaška, pa pisker, pa žlice in žličke, pa 3 mali krožniki (ne vem od česa) in pisker, ker mi ne preživimo brez čaja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:09:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla kak bi ga zaj malo (kruha jedla, mislim ) - . začetek je bil tak lep... ....pol si pa s kruhom celo romantiko pokvarila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:10:05
|
|
|
|
majakla
|
Opomba: pisker in pa pisker: to sta 2 čisto različna piskra, en za mleko in en za litre in litre "šejšek"-a.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:10:56
|
|
|
|
majakla
|
Mislim, da bo moj želodec vsak čas nekaj pripomnil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:11:57
|
|
|
|
majakla
|
Pa ki sta zaj? Grem na nadaljevanje - 2. del posode, beri: splahnjevanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:12:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Opomba: pisker in pa pisker: to sta 2 čisto različna piskra, en za mleko in en za litre in litre "šejšek"-a. Važno je samo da ju imaš.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:12:43
|
|
|
|
majakla
|
Ne folgata al sem tak zaniiva, da spita, al pivo srkata (jaz ga ne maram) ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:12:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Opomba: pisker in pa pisker: to sta 2 čisto različna piskra, en za mleko in en za litre in litre "šejšek"-a. A to je dejansko Nikova beseda? S š-jem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:13:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne folgata al sem tak zaniiva, da spita, al pivo srkata (jaz ga ne maram) ??? Film zraven spremlam.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:14:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne folgata al sem tak zaniiva, da spita, al pivo srkata (jaz ga ne maram) ??? Pa res je neki hiter tempo nastal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:14:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Opomba: pisker in pa pisker: to sta 2 čisto različna piskra, en za mleko in en za litre in litre "šejšek"-a. A to je dejansko Nikova beseda? S š-jem? Ja. Fora, ne? Pa še še, že par dni ponavlja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:15:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne folgata al sem tak zaniiva, da spita, al pivo srkata (jaz ga ne maram) ??? Film zraven spremlam. Moj pa se dela (spi na kavči ko top), da gleda Ich bin ein Star ... - gledata kdaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:15:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne folgata al sem tak zaniiva, da spita, al pivo srkata (jaz ga ne maram) ??? Aja,pivo mam pa v kleti-se rajše dr...pišem,kot da grem zaj en štok nižje zaradi tega hmeljevega zvarka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:18:48
|
|
|
|
ly117
|
Majakla pa jaz piva tudi ne pijem. Se spomniš. Smo ble jaz botrca in ti na drugi strani.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:18:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Opomba: pisker in pa pisker: to sta 2 čisto različna piskra, en za mleko in en za litre in litre "šejšek"-a. A to je dejansko Nikova beseda? S š-jem? Ja. Fora, ne? Pa še še, že par dni ponavlja. Nik Pri mojih dveh tega nisem doživela (tak hitro),zato sem še bolj danes noter padla v debato o razvoju govora...saj vesta pregovor:kogar kača piči,se boji zvite vrvi.Drži kot pribito!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:20:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne folgata al sem tak zaniiva, da spita, al pivo srkata (jaz ga ne maram) ??? Film zraven spremlam. Moj pa se dela (spi na kavči ko top), da gleda Ich bin ein Star ... - gledata kdaj? nimam cajta-sem okupirana s rr-jem in knjigami-gledam tv v povprečju 2 uri na teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:21:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ne folgata al sem tak zaniiva, da spita, al pivo srkata (jaz ga ne maram) ??? Film zraven spremlam. Moj pa se dela (spi na kavči ko top), da gleda Ich bin ein Star ... - gledata kdaj? Ne.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:22:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Opomba: pisker in pa pisker: to sta 2 čisto različna piskra, en za mleko in en za litre in litre "šejšek"-a. A to je dejansko Nikova beseda? S š-jem? Ja. Fora, ne? Pa še še, že par dni ponavlja. Mi pa imamo čajci. Pa v eno se dere mami, ati, babi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:23:41
|
|
|
|
sami0804
|
Aja,pozabla povedat-je zgleda moj tudi fasal toti črevesni virus,je prišo s šihta ko povožena kura-že celo popoldne bruha in driska
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:25:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pozabla povedat-je zgleda moj tudi fasal toti črevesni virus,je prišo s šihta ko povožena kura-že celo popoldne bruha in driska Joj, ej, tega je vsako leto več. Jaz le v nosečnosti nisem imela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:26:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Majakla pa jaz piva tudi ne pijem. Se spomniš. Smo ble jaz botrca in ti na drugi strani. Sem mislila, da se nazaj držiš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:27:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa še še, že par dni ponavlja. Nik Pri mojih dveh tega nisem doživela (tak hitro),zato sem še bolj danes noter padla v debato o razvoju govora...saj vesta pregovor:kogar kača piči,se boji zvite vrvi.Drži kot pribito! Verjamem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:27:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pozabla povedat-je zgleda moj tudi fasal toti črevesni virus,je prišo s šihta ko povožena kura-že celo popoldne bruha in driska za tvojega. Pri nas tudi v službi vsaka druga je bolana, pa smrkajo, pa kašljajo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?