Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:28:02
|
|
|
|
ly117
|
Pridem nazaj...............ne pobegnit.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:29:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pridem nazaj...............ne pobegnit. Ne vem, če Sami že ni?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:29:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pozabla povedat-je zgleda moj tudi fasal toti črevesni virus,je prišo s šihta ko povožena kura-že celo popoldne bruha in driska Joj, ej, tega je vsako leto več. Jaz le v nosečnosti nisem imela. Jaz pa ponavadi se izognem-kaki močen prehlad je najhujše,kar me vlovi...no,pa oni maratonski kašelj lansko leto,ko sploh niso ugotovili vzroka. Me zanima,če me bo kaj zahaklalo-lahko,samo prej hočem garancijo,da bom 5 kil shujšala poleg,drugače se tega ne grem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:31:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pridem nazaj...............ne pobegnit. Ne vem, če Sami že ni?! Ne še,se pa odpravljam počasi Grem cote obesit...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:31:46
|
|
|
|
ly117
|
Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:32:47
|
|
|
|
ly117
|
Mene pa že pošteno zebe.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:34:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 za tvojega. Pri nas tudi v službi vsaka druga je bolana, pa smrkajo, pa kašljajo. hvala...puno je tega povsod...v šoli so bli včearj v 1.razredu brez skoraj vseh punc,v vrtecu pa majo primer škrlatinke...samo čakam,da privlečeta kaj domov-kake koze po možnosti,ki jih ded še tudi ni prebolel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:36:04
|
|
|
|
ly117
|
Mi se še pa za enkrat dobro držimo. Že trkam na les.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:36:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa že pošteno zebe. Ni sile-grejem kot sred najhujše zime
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:38:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mene pa že pošteno zebe. Ni sile-grejem kot sred najhujše zime Pri nas pa nekje ob 9h izklopijo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:38:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,pozabla povedat-je zgleda moj tudi fasal toti črevesni virus,je prišo s šihta ko povožena kura-že celo popoldne bruha in driska Joj, ej, tega je vsako leto več. Jaz le v nosečnosti nisem imela. Jaz pa ponavadi se izognem-kaki močen prehlad je najhujše,kar me vlovi...no,pa oni maratonski kašelj lansko leto,ko sploh niso ugotovili vzroka. Me zanima,če me bo kaj zahaklalo-lahko,samo prej hočem garancijo,da bom 5 kil shujšala poleg,drugače se tega ne grem Jaz sem dobri 2, pol pa ko sem začela jest, ampak to res po malem, so se veselo kile nazaj pripelale!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:40:06
|
|
|
|
majakla
|
Nekaj me v grlu žgečka, že počasi peče, grem AngalS iskat ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:42:20
|
|
|
|
majakla
|
Si grem viklere vun vzet, morda se tačas nacrtata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:42:29
|
|
|
|
ly117
|
Nič, me topla pojstla vabi k sebi in se ji nekako ne morem upret. Upam samo da bo jutri mulc spal vsaj do osmih. Imam občutek da bom malo obžalovala tale nočni čvek, čeprav sem uživala ob njem. Vidve pa še čvekajta dalje. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:48:55
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko. LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:50:45
|
|
|
|
majakla
|
Tudi jaz se počasi poslavljam, ta kruh preveč diši. Še kofe spijem do konca, zobke umijem in že hrgolim. Hhhhh+Zzzzz ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 0:52:38
|
|
|
|
majakla
|
Sami: Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 1:07:59
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami: Lahko noč. Pridem nazaj,pa mi zbrišeš Saj grem počasi...malo brat,pa hitro spat-dolg dan je za mano... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 7:41:38
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi že eno uro gor. Še dobro da imam rada otroke.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 7:52:02
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Spali do pol 8-h! So pa mi špegli za posltlo padli,pa ne morem do njih,pop...dla bom,sem si one zlamane mogla na nos obesit,da sploh kaj vidim na monitor. Aja,pozabla včeraj povedat.Je moj vse igreče v staro stajico dal,da ne moreta kr tak do njih pa jih razmetavat,n kaj zaj delata? Noter se špilata ko dva dojenčka. Ko pa bi mogla bit noter,pa ni blo šanse!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 8:00:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Je moj vse igreče v staro stajico dal,da ne moreta kr tak do njih pa jih razmetavat,n kaj zaj delata? Noter se špilata ko dva dojenčka. Ko pa bi mogla bit noter,pa ni blo šanse!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 8:11:55
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutrov Pijem kavico,cakam,da dete prigunca s pritljicja,je namrec pri dediju in babici prespal...Potem pa tako picimo pocasi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 8:31:43
|
|
|
|
majakla
|
DOBRO JUTRO Spali oz. spala do 7.15 (standardno) se zrihtala, pojedel čokolino, zaj pa sva že atija gor vrgla in Nik pri njemu papa kruh pa pašteto - mislim, da je že mali lampek dobil, pa vsak dan težji se mi zdi. Počasi pa se gremo zrihtat, ker gremo na kafe v Bumbarpark, pol pa kosilo pri prababici, ima rd - 83.
< Sporočilo je popravil majakla -- 23.1.2011 8:37:17 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:01:15
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , spali smo kar ok, zdaj pa pijeva z mojim kavo, mali pa gleda risanke na pop tv-ju. Kosilo se tudi že kuha, juha in krompir (za restan), ki ga bom kasneje končala, pohan piščanec in solata. Kasneje bova z malim šla ven, ati pa gre ob 12h delat, pa fraj bi moral bit .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 23.1.2011 9:18:34
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, kocke so včeraj odpadle, ker sta prišla tast in tašča in smo kartali. Tak da se še nisma zmenla kdo danes kuha...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?