Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:41:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 velikokrat me zaključiš s takimi, da se pol res tolčem po glavi, da sploh kaj zinem hočem ti samo olajšat, ampak ti to vidiš kot bau bau...mlada si in ti samo pravim da malo skuliraj...pa še nekaj...ne veš kaj in kako zgleda prizadet otrok zato rajši ne govori neumnosti...tvoja je taka lepa punčka in bo spregovorila naenkrat boš vidla Ni debata o prizadetosti,ampak o motnjah pri govoru...meni se sicer to,da ima otrok težave,sicer ne zdi katastrofa (zdaj pa sploh na,ko imam dva taka ),bi pa z lahkoto lahko živela brez teh obiskov pri logopedu... Sicer pa boljše,da to debato zaključimo,ker smo s svojim mišlenjem vsak na svojem bregu...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:42:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz pa se spravim z novo frizuro sesat in po 5 minutah sesalec crkne . to mam najrajši! kot da se pregreje al kaj. dragi pa kosilo kuha... je spet v kockah zgubo . nekam pozen je, se vam ne zdi? kak si me pa zdaj nasmejala zakaj - zaradi sesanja ali kuhanja? oboje...sesalec crknil ti pa z novo frizuro....stari zopet zgubil v kockah...pozno kosilo...ej faca si res ne vem če ona ne švingla kaj s temi kockami ne moreš tu švinglat. ta dobra sem! zdaj se hvalim, jutri bom pa jaz švicala v kuhni, ko bo hoto met nedeljsko kosilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:44:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 eh, grem raje.. da nem komu še bolj prenasedla.. lepo bodite pa brez zamere.. kam tej greš zdaj...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:44:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne vem če ona ne švingla kaj s temi kockami meni se tudi tako zdi...ma ga vsaj na finto dobi, pa ne rabi kuhat finta je v tem, da si vedno on zmisli za kaj kockama, tak da se sam zaj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:45:05
|
|
|
|
matcar
|
No,pa da še te mojega pohvalim danes,je kosilo skuhal in to celo dobro.Pa vse je pospravo tak,da spet zgleda normalna bajta.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:45:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 boljše,da to debato zaključimo,ker smo s svojim mišlenjem vsak na svojem bregu... se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:46:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne vem če ona ne švingla kaj s temi kockami meni se tudi tako zdi...ma ga vsaj na finto dobi, pa ne rabi kuhat super se znajde ja nisem zastonj 20 let v šolo hodla, ne? pa še zdaj hodim, če se tak vzame...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:46:54
|
|
|
|
botrca
|
Bambixxx držim pesti, da si jutri ne bo kaj specialnega zmislil... ...ti bo vrnil vse za nazaj .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:50:37
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx držim pesti, da si jutri ne bo kaj specialnega zmislil... ...ti bo vrnil vse za nazaj . ja maš prav. bom javla kdo je zmagal...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:50:57
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem dol,ker me očitno ignorirate.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:51:21
|
|
|
|
rina22
|
samo še to, pol pa se res umaknem, važi? botrca, prvo kot prvo, nisem zamerla nič, upam, da tudi ti nisi. Glede tega, da sem mlada.. ok, res sem in vem, da to prinaša določene negativne stvari in presneto dobro vem, kak zgleda prizadet otrok, ker imamo eno prizadeto osebo v žlahti in nisem rekla, da je T prizadeta, ampak da prizadeti in gluhi ne govorijo. in hvala za pesmico matcar, zakaj bi zamerila? kaj zdaj sem pa dala taki vtis, da vsem zamerim, ko kdo kaj reče?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:52:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx držim pesti, da si jutri ne bo kaj specialnega zmislil... ...ti bo vrnil vse za nazaj . ja maš prav. bom javla kdo je zmagal... ok
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:52:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 velikokrat me zaključiš s takimi, da se pol res tolčem po glavi, da sploh kaj zinem hočem ti samo olajšat, ampak ti to vidiš kot bau bau...mlada si in ti samo pravim da malo skuliraj...pa še nekaj...ne veš kaj in kako zgleda prizadet otrok zato rajši ne govori neumnosti...tvoja je taka lepa punčka in bo spregovorila naenkrat boš vidla Ni debata o prizadetosti,ampak o motnjah pri govoru...meni se sicer to,da ima otrok težave,sicer ne zdi katastrofa (zdaj pa sploh na,ko imam dva taka ),bi pa z lahkoto lahko živela brez teh obiskov pri logopedu... Sicer pa boljše,da to debato zaključimo,ker smo s svojim mišlenjem vsak na svojem bregu... se strinjam.. zato pa se raje tudi fizično umaknem, ker vidim, da me je veliko punc razumelo na način, da meni ne sme noben nič rečt in takoj zamerim..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:52:49
|
|
|
|
sami0804
|
malo bolj tekoče blato.... IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooj moj dečko je tudi zdaj bil pokakan in je malo bolj tekoče blato.... ...pa v pon. sem ga mislila dat v vrtec...kaj pa moje terapije, tečaj....eh.... No vidiš...pa se ti tudi sekiraš "zaradi malenkosti"-malo bolj tekoče blato ni driska in do ponedeljka se lahko še desetkrat obrne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:53:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 samo še to, pol pa se res umaknem, važi? botrca, prvo kot prvo, nisem zamerla nič, upam, da tudi ti nisi. Glede tega, da sem mlada.. ok, res sem in vem, da to prinaša določene negativne stvari in presneto dobro vem, kak zgleda prizadet otrok, ker imamo eno prizadeto osebo v žlahti in nisem rekla, da je T prizadeta, ampak da prizadeti in gluhi ne govorijo. in hvala za pesmico matcar, zakaj bi zamerila? kaj zdaj sem pa dala taki vtis, da vsem zamerim, ko kdo kaj reče? Ne,pač sem se že v naprej opravičla.Za komentar svoj.Joj,pa ne mi rečt,da je spet zaj kaj narobe?Eh,grem dol,pa me tudi 2 meseca ne bo,al pa pridem,ko bom rodila.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:54:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, prvo kot prvo, nisem zamerla nič, upam, da tudi ti nisi. Glede tega, da sem mlada.. ok, res sem in vem, da to prinaša določene negativne stvari in presneto dobro vem, kak zgleda prizadet otrok, ker imamo eno prizadeto osebo v žlahti in nisem rekla, da je T prizadeta, ampak da prizadeti in gluhi ne govorijo. in hvala za pesmico nisem nič zamerila, nimam kaj...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:55:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem dol,ker me očitno ignorirate. kaj ti spet hormoni delajo? Noben te ne ignorira,samo do sape ne pridem,ko se tolko dogaja po dolgem času na rr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:55:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 malo bolj tekoče blato.... IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joooooooooj moj dečko je tudi zdaj bil pokakan in je malo bolj tekoče blato.... ...pa v pon. sem ga mislila dat v vrtec...kaj pa moje terapije, tečaj....eh.... No vidiš...pa se ti tudi sekiraš "zaradi malenkosti"-malo bolj tekoče blato ni driska in do ponedeljka se lahko še deset_krat obrne ne sekiram se zaradi driske...ampak kako bom šla tam ko sem imela že vnaprej določeno... ...pa na kavo z vami...
< Sporočilo je popravil botrca -- 22.1.2011 16:56:47 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:57:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,pa da še te mojega pohvalim danes,je kosilo skuhal in to celo dobro.Pa vse je pospravo tak,da spet zgleda normalna bajta. Priden možek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 17:01:53
|
|
|
|
botrca
|
Včeraj sva jedla v mehiški, naročila predjed...ma niti približno kot v ricu...se lahko skrijejo...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 17:04:06
|
|
|
|
botrca
|
Kapućino time...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 17:05:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,pač sem se že v naprej opravičla.Za komentar svoj.Joj,pa ne mi rečt,da je spet zaj kaj narobe?Eh,grem dol,pa me tudi 2 meseca ne bo,al pa pridem,ko bom rodila. Najprej tasa,zdaj pa še ti? Je to kaka nova moda na rr-ju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 17:06:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Včeraj sva jedla v mehiški, naročila predjed...ma niti približno kot v ricu...se lahko skrijejo... Kje pa sta bla v mehiški?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 17:07:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kapućino time... Jaz bi tudi...samo sem pridna po novem-se s čajčekom nacejam-nesladkanim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 17:07:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,pač sem se že v naprej opravičla.Za komentar svoj.Joj,pa ne mi rečt,da je spet zaj kaj narobe?Eh,grem dol,pa me tudi 2 meseca ne bo,al pa pridem,ko bom rodila. Najprej tasa,zdaj pa še ti? Je to kaka nova moda na rr-ju? zgleda,ja.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?