|
RE: Mariborčanke, 17.del 22.1.2011 16:39:38
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Tak,prebrala do konca to klobaso čvekasto.Imam eno za rečt glede debate,ki jo pravkar imate. Rina-kaj potem,če še ne govori nič.Saš bo star 22 mesecev,pa ne reče druga kot mama,pa kaj naj zaj.Ko bo tak daleč,bo že govoril.Pa zato ni nič narobe z njim,tak da ne se prehitro zaganjat pa k dohtarom letat.Maks je tudi dobil napotnico za logopeda,ker določene črke ne izgovori,kot bi jih moral,oz. jih v povezavi z drugimi besedami ne izgovori,pa je bil star 3 leta in mi je sestra,ko sem ga naročala,debelo gledala,češ zakaj že zdaj k njim v obravnavo,če še je premali,kao.Tak,da ne boj se,ker je z T. vse ok,pač je malo počasnejša od drugih otrok.Važi? Pa ne mi zdaj zamerit,vredi? Bambi-tebi sem že od včeraj dolžna odgovor glede poroda pa tega,kaj sma debatirale.Jaz sem 4-ič noseča po 3-h CR,kar je multirizično,zato mi definitivno tudi tokrat CR ne uide.Zavlačevala pa bom iz enega samega razloga,nočem da je dvojček!!!!!Če mi je ratalo pri Saš-u,da je bil rojen aprila,bo še to ratalo-upam! Marta-tebi pa en kup in seveda Katy-tudi tebi in tvojemu en kup Upam,da nisem katere ven spustila.
|