|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
22.1.2011 16:15:51   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

jaz pa se spravim z novo frizuro sesat in po 5 minutah sesalec crkne user posted image user posted image user posted image . to mam najrajši! kot da se pregreje al kaj.

dragi pa kosilo kuha... je spet v kockah zgubo user posted image user posted image user posted image . nekam pozen je, se vam ne zdi? user posted image

kak si me pa zdaj nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj - zaradi sesanja ali kuhanja?

oboje...sesalec crknil ti pa z novo frizuro....stari zopet zgubil v kockah...pozno kosilo...ej faca si res user posted image

ne vem če ona ne švingla kaj s temi kockamiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
22.1.2011 16:15:57   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83
botrca, vsa čast če si ti taka optimistkauser posted image

če pa je tako...mene bolj skrbi kaj bo ko bo šel v šolo...da ne pade v kakšno slabo družbo, pa kakšno bo imel življenje...pa to...to je bolj za se zamislit...ker vsi spregovorijo, vsi se očistijo od plenic, dud, mleka, flaš...user posted image

Brez zamere,botrca,samo nekateri ne spregovorijo kar tako itd.itd.-nekateri imajo težave stem in če se to dogaja ,so starši dosti bolj občutljivi do takih tem,kot pa če si samo zunanji opazovalec....in velikokrat se zgodi,da ti potem ljudje s svojimi komentarji še dodatno vsipajo sol na rano...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
22.1.2011 16:17:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

to, da pa vsi spregovorijo, pa ne govori, ker ni res. če tvoj otrok govori, še to ne pomeni, da se jaz z malenkostmi in bedarijami ukvarjam in se sekiram, ker moja še praktično nič ne reče, pa bo čez 2 tedna stara 18 m

tega ne razumem pa ok...nisem še srečala otroka, da ne bi govoril (edino če je prizadet)...pa nisem rekla, da se z malenkostmi in bedarijami ukvarjaš in se sekiraš...samo sem rekla, da se preveč sekiraš za vse...ampak res za vse...moj nečak tudi ni do leta in pol kaj govoril...zdaj pa melje in melje...star pa je 2 leti.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
22.1.2011 16:19:45   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Brez zamere,botrca,samo nekateri ne spregovorijo kar tako itd.itd.-nekateri imajo težave stem in če se to dogaja ,so starši dosti bolj občutljivi do takih tem,kot pa če si samo zunanji opazovalec....in velikokrat se zgodi,da ti potem ljudje s svojimi komentarji še dodatno vsipajo sol na rano...user posted image

ok, sem že tiho...ne bom več nič rekla user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
22.1.2011 16:20:33   
botrca

meni se tudi tako zdi...ma ga vsaj na finto dobi, pa ne rabi kuhat user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
22.1.2011 16:20:58   
sami0804

botrca, vsa čast če si ti taka optimistkauser posted image

če pa je tako...mene bolj skrbi kaj bo ko bo šel v šolo...da ne pade v kakšno slabo družbo, pa kakšno bo imel življenje...pa to...to je bolj za se zamislit...ker vsi spregovorijo, vsi se očistijo od plenic, dud, mleka, flaš...user posted image

dobro, to je res, s tem se bomo vse ukvarjale pa se sekirale zaradi tega. to, da pa vsi spregovorijo, pa ne govori, ker ni res. če tvoj otrok govori, še to ne pomeni, da se jaz z malenkostmi in bedarijami ukvarjam in se sekiram, ker moja še praktično nič ne reče, pa bo čez 2 tedna stara 18 m

tak bom rekla, jaz sem ista, tak da te razumem...verjamem pa da botrca ni nič slabega htelauser posted image   ............  botrca pačuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
22.1.2011 16:21:53   
katy83

meni se tudi tako zdi...ma ga vsaj na finto dobi, pa ne rabi kuhat user posted image

super se znajdeuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
22.1.2011 16:22:29   
rina22

to, da pa vsi spregovorijo, pa ne govori, ker ni res. če tvoj otrok govori, še to ne pomeni, da se jaz z malenkostmi in bedarijami ukvarjam in se sekiram, ker moja še praktično nič ne reče, pa bo čez 2 tedna stara 18 m

tega ne razumem pa ok...nisem še srečala otroka, da ne bi govoril (edino če je prizadet)...pa nisem rekla, da se z malenkostmi in bedarijami ukvarjaš in se sekiraš...samo sem rekla, da se preveč sekiraš za vse...ampak res za vse...moj nečak tudi ni do leta in pol kaj govoril...zdaj pa melje in melje...star pa je 2 leti.

kak ne razumeš, če si napisala, kateri otroci ne govorijo - eni, ki so prizadeti in tudi, če so gluhi ali naglušni, tak da ni res, da VSI spregovorijo. Ja, res je, sekiram se, še bolj pa, ko se gre za mojo hčerko. taka pač sem. nihče ni popoln. jaz se pač preveč sekiram, nekdo je ne vem, lenuh, nekdo je... vsak ma svoje hibe.

in ja, vem, da nisi mislila nič hudega, samo velikokrat me zaključiš s takimi, da se pol res tolčem po glavi, da sploh kaj zinem user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
22.1.2011 16:23:09   
botrca

tak bom rekla, jaz sem ista, tak da te razumem...verjamem pa da botrca ni nič slabega htelauser posted image   ............  botrca pačuser posted image

seveda nisem hotla nič slabega...babike imaste zdrave otroke in z njimi je vse ok...uživajte z njimi in boste vidle kako je življenje lepo...kaj pa naj bi to pomenilo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
22.1.2011 16:24:07   
katy83

seveda nisem hotla nič slabega...babike imaste zdrave otroke in z njimi je vse ok...uživajte z njimi in boste vidle kako je življenje lepo...kaj pa naj bi to pomenilo user posted image

eh, botrca, zajeb...ancija, no
Ti si čist ok bejba. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
22.1.2011 16:25:12   
sami0804

ok, sem že tiho...ne bom več nič rekla user posted image

nea se jezi,no...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
22.1.2011 16:29:24   
botrca
super se znajdeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
22.1.2011 16:30:36   
katy83
nič, babike, grem jaz nazaj v posteljouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
22.1.2011 16:31:29   
botrca

o hvala, hvala...povej to naprej user posted image tistim ko ne vedo...sem pa realna to pa je res in enim to ne paše...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
22.1.2011 16:31:57   
botrca

nič, babike, grem jaz nazaj v posteljouser posted image

neeeeeeee...če pa je tukaj tako zanimivo...user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
22.1.2011 16:32:50   
botrca

saj se ne...škodi lepoti user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
22.1.2011 16:33:40   
botrca
Katy83 pridi rajši na kapućino...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
22.1.2011 16:36:03   
botrca

velikokrat me zaključiš s takimi, da se pol res tolčem po glavi, da sploh kaj zinem user posted image

hočem ti samo olajšat, ampak ti to vidiš kot bau bau...mlada si in ti samo pravim da malo skuliraj...pa še nekaj...ne veš kaj in kako zgleda prizadet otrok zato rajši ne govori neumnosti...tvoja je taka lepa punčka in bo spregovorila naenkrat boš vidla

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
22.1.2011 16:36:08   
sami0804

saj se ne...škodi lepoti user posted image ...user posted image user posted image user posted image

no,ja....to potem itak z mrzlo kavo popravišuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
22.1.2011 16:37:27   
botrca
Joooooooooj moj dečko je tudi zdaj bil pokakan in je malo bolj tekoče blato....user posted image ...pa v pon. sem ga mislila dat v vrtec...kaj pa moje terapije, tečaj....eh....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
22.1.2011 16:37:39   
rina22

o hvala, hvala...povej to naprej user posted image tistim ko ne vedo...sem pa realna to pa je res in enim to ne paše...user posted image

če je to letelo name, ni res. super, da si taka, samo pusti, da se drugi sekiramo za "malenkosti", če smo taki user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
22.1.2011 16:38:13   
botrca

no,ja....to potem itak z mrzlo kavo popravišuser posted image user posted image

ja to pa obvezno...user posted image ...grem si kapućino naredit user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
22.1.2011 16:39:05   
rina22
eh, grem raje.. da nem komu še bolj prenasedla..

lepo bodite pa brez zamere..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
22.1.2011 16:39:38   
matcar
Dan!

Tak,prebrala do konca to klobaso čvekasto.Imam eno za rečt glede debate,ki jo pravkar imate.
Rina-kaj potem,če še ne govori nič.Saš bo star 22 mesecev,pa ne reče druga kot mama,pa kaj naj zaj.Ko bo tak daleč,bo že govoril.Pa zato ni nič narobe z njim,tak da ne se prehitro zaganjat pa k dohtarom letat.Maks je tudi dobil napotnico za logopeda,ker določene črke ne izgovori,kot bi jih moral,oz. jih v povezavi z drugimi besedami ne izgovori,pa je bil star 3 leta in mi je sestra,ko sem ga naročala,debelo gledala,češ zakaj že zdaj k njim v obravnavo,če še je premali,kao.Tak,da ne boj se,ker je z T. vse ok,pač je malo počasnejša od drugih otrok.Važi?user posted image Pa ne mi zdaj zamerit,vredi?user posted image

Bambi-tebi sem že od včeraj dolžna odgovor glede poroda pa tega,kaj sma debatirale.Jaz sem 4-ič noseča po 3-h CR,kar je multirizično,zato mi definitivno tudi tokrat CR ne uide.Zavlačevala pa bom iz enega samega razloga,nočem da je dvojček!!!!!Če mi je ratalo pri Saš-u,da je bil rojen aprila,bo še to ratalo-upam!

Marta-tebi pa en kup user posted image user posted image user posted image  in sevedauser posted image user posted image user posted image

Katy-tudi tebi in tvojemu en kupuser posted image user posted image user posted image

Upam,da nisem katere ven spustila.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
22.1.2011 16:41:04   
botrca
Rina22 ta je zate:

http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU&ob=av3nm

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?