katy83 -> RE: Mariborčanke, 17.del (22.1.2011 16:02:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 hm.. v bistvu reče ati, mami in to je to. aja, pa reče, da krava dela uuuuuuuuu (m ji zmanjka) - to pa je tudi vse [sm=zmeden.gif] bomo vidli v posvetovalnici, kaj bojo rekli [sm=zmeden.gif] Saj boš videla,če te res skrbi lahko sicer dobiš napotnico za logopeda,ampak mislim,da je še premajhna za kako konkretno obravnavo... Ma zdaj sem spet cela zmešana [sm=smiley13.gif] Sem malo po netu brskala zdaj, pa vidim, da bi res že naj "kaj povedala". Pa vem, da niso vsi otroci enaki in da jih ne moreš dajat v tabele, samo, kot sem danes že povedala, ko se gre za tvojega otroka, ki mu itak želiš vse in samo najboljše, te vseeno zaskrbi - kaj pa, če... joooooj [sm=smiley13.gif] ne vem, kak naj jo vzpodbudim, da bo začela kaj.. veš, ona sicer reče ati pa mami, samo ne, da bi te dejansko poklicala, ampak reče, ko ji rečeš, naj reče. sicer ve, kdo je kdo, ker zna pokazat. zna pokazat tudi strica, botra, babico, dedka, samo ne reče pa kdo je kdo. aja, pa ko kaj želi, samo kaže na tisto in dela m,m,m,m,m (veš, kja misli, ne?) ok, tu bom zdaj kao pametna, ampak ne mislim nič slabega, samo primer ti bom dala. Čisto isto je bilo pri moji teti in njenem sinu, ki je zdaj bil star 3 leta. Do 2,5 let ni govoril nič, noben zdravnik ga ni nikam poslal, ker razumel pa je vse. Zdaj pa govori ko ratrgan dohtar. Pa to ji je isto delal mmmm, pa kazal na stvari, pa ga je začela ignorirat, pa mu pravit, da ga ne razume kaj bi rad, pa je po 1 tednu ipike in joka le povedal kaj bi rad. Seveda pa je lažje govorit kot naredit. T tudi nič od nič pri govorjenju, razume pa že full dosti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Hvala, da si tole napisala. In nisi "kao pametna" (kot si napisala), ker si tole napisala. Meni full pomeni, če me nekdo razume, še dodatno pozitivno je, če pozna kaki primer, ki bi ti lahko pomagal in ti pove zanj. Bom poskusla kaj takega [sm=smiley1.gif] no, saj zato pa smo tu, ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|