elevitka -> RE: Mariborčanke, 17.del (22.1.2011 14:14:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Najprej hvala vsem, da ste me malo pomirile glede teže [sm=smiley1.gif] Vem, da se je brezveze sekirati okrog tega in da je vsak otrok poseben in ne moremo gledati po tabelah, samo ko gre za tvojega otroka in ti P tak reče, ti ni ravno vseeno.. Saj veste, kaj mislim [sm=smiley1.gif] elevitka, pri nas je večinoma tudi tak, da moramo letati za njo, da vsaj kaj poje, pride pa tudi dan, ko lepo je [sm=smiley1.gif] Mislim, da sta si Tai in naša frčafela kar podobna glede hranjenja [sm=smiley36.gif] Tak lepo Tai že govori? Kak lepo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Naša pa še nič [sm=smiley13.gif] Samo če ji rečeš, naj reče ati ali pa mami, reče, pa še to, ko ji parkrat rečeš, naj reče. Včeraj je bla pri P ena mamica z 17-mesečno hčerkico, pa je imela s sabo neko knjigico, kjer so bile neke živalice, pa je mala vedla za vsako živla, kak se oglaša. Sem samo gledala. Pa ko je mamica malo stran odšla, jo je mala kar poklicala - tega naša še nikoli ni naredila. Ona pač prileti za mano [sm=smiley36.gif] Saj vem, da eni prej, drugi pozneje, samo se mi vseeno zdi, da bi zdaj pa res počasi lahko že kaj začela [sm=smiley13.gif] Komaj čakam, da bo [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] sami, tudi jaz nimam občutka, da bi blo kaj narobe z njo, res pa je, da je full živahna in je non stop v gibanju in normalno, da vse kalorije, ki jih poje, porabi.. Pa še več [sm=smiley36.gif] sacherca, mogoče bo v dveh letih tudi naša pridelala še 5 kg, da bo takrat mela 15 kg [sm=smiley1.gif] Zdaj jih ma nekje 10,2 (sem jo tehtala danes [sm=smiley1.gif]) lenči, uživaj na furežu [sm=smiley1.gif] Tudi moja babica ma danes koline, samo smo se izognili, ker smo bolani [sm=smiley1.gif] ja rina naš se full meni tud za živalce zna povedat kak se oglašajo -je baje ful napreden- ma saj ni čuda če mora mama bit povsod polek...te pa se midva menima in mu vse razlagam kdo kak kaj zakaj... ve že ogromno, sam bolj malo upošteva moje nasvete. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|