rina22 -> RE: Mariborčanke, 17.del (22.1.2011 16:22:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 to, da pa vsi spregovorijo, pa ne govori, ker ni res. če tvoj otrok govori, še to ne pomeni, da se jaz z malenkostmi in bedarijami ukvarjam in se sekiram, ker moja še praktično nič ne reče, pa bo čez 2 tedna stara 18 m tega ne razumem pa ok...nisem še srečala otroka, da ne bi govoril (edino če je prizadet)...pa nisem rekla, da se z malenkostmi in bedarijami ukvarjaš in se sekiraš...samo sem rekla, da se preveč sekiraš za vse...ampak res za vse...moj nečak tudi ni do leta in pol kaj govoril...zdaj pa melje in melje...star pa je 2 leti. kak ne razumeš, če si napisala, kateri otroci ne govorijo - eni, ki so prizadeti in tudi, če so gluhi ali naglušni, tak da ni res, da VSI spregovorijo. Ja, res je, sekiram se, še bolj pa, ko se gre za mojo hčerko. taka pač sem. nihče ni popoln. jaz se pač preveč sekiram, nekdo je ne vem, lenuh, nekdo je... vsak ma svoje hibe. in ja, vem, da nisi mislila nič hudega, samo velikokrat me zaključiš s takimi, da se pol res tolčem po glavi, da sploh kaj zinem [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|