Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:26:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Znano....komaj čakam,da začnemo renovirat stanovanje-eno plastično lopatko(za obračanje palačink) pogrešam že skoraj dve leti!! ...pa si je nisi šla kupit Pa veš,da nisem ...hm,jaz sem bolj leva za te zadeve-zaj koj z ono leseno lopatko obračam. saj jaz tudi...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:27:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava? Pa še letos prosim imaš veliko možnosti samo glede na to, da se ne moremo zmenit je malo možnosti mamo še 360 dni cajta...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:28:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kake face so moški kot varuške... Kaj sem zamudila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:28:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca 11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee so že 11003!! ... ne, že 11009!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:29:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pa veš,da nisem ...hm,jaz sem bolj leva za te zadeve-zaj koj z ono leseno lopatko obračam. saj jaz tudi... no,te pa tak vredi,da mi jo je skrila,če je lesena boljša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:29:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca 11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee so že 11003!! ... ne, že 11009! eh,če čveka ko navita
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:31:33
|
|
|
|
botrca
|
Joj spomnila sem se nekaj. Pozabila sem povedat eno situacijo ki sva jo z mojim imela par dni pred novim letom na pošti. Šli smo na pošto vsi 3 (na sprehodu bili pa spotoma še tja zavili), in dokler sem plačevala nekaj je Jan vzel s police čokolado in začel tečnarit da bi on to imel. Pa mu moj pravi ne in ne...pa spet...pa moj ne daj nazaj...in se ena stara baba obrne pa pravi: koliko stane ta čokolada? Jaz pa ko ris...ni važno koliko stane, ne bo je dobil. Ona pa meni: veste otrok si vse zapomni. Jaz pa v njo: saj je prav da si zapomni, da ne dobi vsega kar si zamisli. In če te čokolade dane ne dobi ga ne bo nič manj. Baba je samo pogledala, nič več komentirala, ona na šalterju ki se poznava je samo pogledala proti njej in meni, stara se obrne i kot strela odide iz pošte. Mislim... . Tak mi je pritisk dvignila, da sem ji kot iz topa svoje povedala.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:31:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca 11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee so že 11003!! ... ne, že 11009! eh,če čveka ko navita samo res . . . hihihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:31:55
|
|
|
|
sami0804
|
Kak pa mene danes zebe ,kaj si ti nor?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:32:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca 11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee so že 11003!! ... ne, že 11009! eh,če čveka ko navita ja ne
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:32:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kak pa mene danes zebe ,kaj si ti nor? neeeeee, to pa je že preveč...mene tudi ...sovražim ko me zebe
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:33:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Joj spomnila sem se nekaj. Pozabila sem povedat eno situacijo ki sva jo z mojim imela par dni pred novim letom na pošti. Šli smo na pošto vsi 3 (na sprehodu bili pa spotoma še tja zavili), in dokler sem plačevala nekaj je Jan vzel s police čokolado in začel tečnarit da bi on to imel. Pa mu moj pravi ne in ne...pa spet...pa moj ne daj nazaj...in se ena stara baba obrne pa pravi: koliko stane ta čokolada? Jaz pa ko ris...ni važno koliko stane, ne bo je dobil. Ona pa meni: veste otrok si vse zapomni. Jaz pa v njo: saj je prav da si zapomni, da ne dobi vsega kar si zamisli. In če te čokolade dane ne dobi ga ne bo nič manj. Baba je samo pogledala, nič več komentirala, ona na šalterju ki se poznava je samo pogledala proti njej in meni, stara se obrne i kot strela odide iz pošte. Mislim... . Tak mi je pritisk dvignila, da sem ji kot iz topa svoje povedala. Uuu ... s tabo ni heca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:33:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 no,te pa tak vredi,da mi jo je skrila,če je lesena boljša samo, da ti ne bo še to zapravila, s čem jih boš potem obračala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:34:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kak pa mene danes zebe ,kaj si ti nor? neeeeee, to pa je že preveč...mene tudi ...sovražim ko me zebe Jaz pa sem očitno v meni, malo me pajtla, pol sem v sp. majci in mi je hica, evo, zaj se grem spet oblečt.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:35:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Uuu ... s tabo ni heca. v takih primerih res ne...pa mislim, kako si nekdo lahko dovoli kaj takega sploh rečt...jaz že ne bi če bi videla takšno situacijo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:35:52
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:36:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Baba je samo pogledala, nič več komentirala, ona na šalterju ki se poznava je samo pogledala proti njej in meni, stara se obrne i kot strela odide iz pošte. Mislim... . Tak mi je pritisk dvignila, da sem ji kot iz topa svoje povedala. in si ubogo staro ženico nagnala iz pošte ...ti,ti...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:36:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kak pa mene danes zebe ,kaj si ti nor? neeeeee, to pa je že preveč...mene tudi ...sovražim ko me zebe Jaz pa sem očitno v meni, malo me pajtla, pol sem v sp. majci in mi je hica, evo, zaj se grem spet oblečt. jaz sem to imela dolgooooooo po porodu prvo vroče, pol mrzlo...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:37:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in si ubogo staro ženico nagnala iz pošte ...ti,ti... nisem...je sama šla
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:37:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 no,te pa tak vredi,da mi jo je skrila,če je lesena boljša samo, da ti ne bo še to zapravila, s čem jih boš potem obračala bom s ponvo v zrak metala...pol bomo pa čakali,da se odlepijo s stropa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:37:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer! Nazaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:39:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in si ubogo staro ženico nagnala iz pošte ...ti,ti... nisem...je sama šla če se te je pa vstrašla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:40:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava? Pa še letos prosim imaš veliko možnosti samo glede na to, da se ne moremo zmenit je malo možnosti mamo še 360 dni cajta...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:41:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 in si ubogo staro ženico nagnala iz pošte ...ti,ti... nisem...je sama šla če se te je pa vstrašla a a...je plačala in šla...če pa je kaj pozabila pa ji ne morem pomagat
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:41:32
|
|
|
|
matcar
|
Pa to ni res,napišem roman,pa mi vun vreže.Ma,nem še enkrat zaj pisala to črevo. Grrrr!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?