Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 9:28:35
|
|
|
|
arabela*
|
morning Danes malo boljše spali....sicer se M konstantno zbujala.....ampak vsaj nekaj mo spali. Zdaj pa se igrata, moj je šel v avtošolo, pa po opravkih...potem pa tak moram na durs šibat in na zavod, popoldne pa bomo nekaj še doma delali......okol elektrike
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 9:42:27
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Saraya proti kozicam je A ful pomagal sprej od mislim da A derma, saj če v lekarni poveš za kaj rabiš bojo pravo dali, se dobi brez recepta, stane pa nekaj čez 11 e. So se ful hitreje sušile pa tudi praskal se ni. matcar mislim da bom lahko tudi jaz zraven. Pa hvala za povabilo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 9:57:52
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...hvala za povabilu....mislim da se bom udeležila
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 9:58:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Saraya proti kozicam je A ful pomagal sprej od mislim da A derma, saj če v lekarni poveš za kaj rabiš bojo pravo dali, se dobi brez recepta, stane pa nekaj čez 11 e. So se ful hitreje sušile pa tudi praskal se ni. sem ravno na netu čekirala malo, pa full odsvetujejo kakršnokoli mazanje, ker lahko izzove še druge reakcije in probleme...tak da bomo kar brez nekako....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 10:09:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya... naj kozice tamali čimprej zginejo Matcar... hvala za povabilo, ampak nič ne obljubim. Ne vem kak bom v službi, tak da... ti javim še prej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 13:28:32
|
|
|
|
rina22
|
Kje se skrivate? Še vedno praznujete?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 13:29:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya... naj kozice tamali čimprej zginejo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 13:56:43
|
|
|
|
majakla
|
Dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 15:28:39
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Pvi dan šihta je mimo. Preživela brez problemov edino malo mrzlo je bilo. Bo pa jutri boljše. Po šihtu sem šla po L pol pa domaov na kosilu. Je moj še celi teden doma in sem se samo vsedla in pojedla. Pol5 pa počasi šibamo v Vošnjakovo. imamo posvetovalnico.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 16:14:33
|
|
|
|
botrca
|
Dan , včeraj smo se imeli fantastično na fontani... ...malo plavali, malo se špricali in vsak na izmeno šla v savno. Mmmmm, kako je pasalo. Danes sva pa sama, kuhat nisem rabila razen špagetov ker sem polivko imela že prej skuhano, Jan je pa jedel sarmo. Lase sem si ravnokar oprala, navijem jih še pa je to to. Jutri pa gremo v Ljubljano na redni letni pregled h kardiologu. Držite pesti, da bo vse ok.
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.1.2011 16:15:06 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 17:12:01
|
|
|
|
marta82
|
Tinejček gre pa jutri prvič v vrtec. Sem dobila pri "moji" šoli.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 17:49:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinejček gre pa jutri prvič v vrtec. Sem dobila pri "moji" šoli. Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 18:37:44
|
|
|
|
katy83
|
da vas malo pozdravim...danes sploh nisem imela časa za nič ....Timotej je taki tečko, da joj. Ne bi spal, ne bi se igral, ne bi jedel, samo stal bi. Vesi se mi na noge in se vstaja, če ga ne šmirglam, se joče...skratka pestro. Mogoče se kaj zvečer javim, ampak ko pogledam kaos v stanovanju, je bolj malo možnosti. Botrca . držim pesti Marta - za vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 19:10:07
|
|
|
|
majakla
|
Čer, bli pri P (prišli tja brez Nikove kartice - letela domov in jo hb našla), potrdila bolanost od 3.12 - 3.1., Nika pa je tudi celega pregledala in je vse ok. Ampak, da pa slučajno ne bomo čisto zdravi, ima od polnoči drisko. Tudi jaz pri kozah nisem dobila nobenega mazila, to so včasih dajali, zdaj pa več ne. Botrca: tudi jaz držim pesti, da bo vse 1A. Marta: tudi jaz čestitam za vrtec.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 19:40:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinejček gre pa jutri prvič v vrtec. Sem dobila pri "moji" šoli. super
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 19:41:38
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 19:50:11
|
|
|
|
botrca
|
Stanovanje tipi-topi...zdaj pa grem pojest makaron flajš. Jan gleda Nodija, potem pa večerja in spanje. Za jutri imam vse pripravljeno samo še nohte si nalakiram in navijalke dam dol.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 20:20:44
|
|
|
|
sami0804
|
Večer! Praznikov konec,za mulčka se je že začelo veselo,ata gre pa jutri-mama pa Home alone,komaj čakam. Botrca,fajn rihtajte jutri-pa mirne živčke v Lublani Marta,čestitke za vrtec Katy...kaj naj ti napišem,da ne bom zvenela preveč zlobno -dobrodošla v klub Mam z živaaaahnimi otročki (pa vedno bolj pestro bo) Saraya naj kozice čimprej nehajo srbet Ly,naj ti bo prijeten povratek na delo Majakla da ne bo kaj hujšega iz te driske Matcar,hvala za povabilo,vendar me ne bo-ja,je hudič,če mam polno hišo kozorogov-bomo imeli pester teden in vikend Rina,Koala,Sacherca,elevitka,Lenči,tasa nimam nič kaj posebnega za komentirat,ampak,da ne bo katera užaljena Zaj pa bežim,ker je treba mularijo spravit spat-še potem kaj pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 20:23:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy...kaj naj ti napišem,da ne bom zvenela preveč zlobno -dobrodošla v klub Mam z živaaaahnimi otročki (pa vedno bolj pestro bo) hvala za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 20:24:38
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, joj upam, da driska čimprej mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 20:41:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, joj upam, da driska čimprej mine podpis
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:06:19
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Katy...kaj naj ti napišem,da ne bom zvenela preveč zlobno -dobrodošla v klub Mam z živaaaahnimi otročki (pa vedno bolj pestro bo) hvala za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:09:37
|
|
|
|
sami0804
|
Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene Popoldan smo imeli iskalno akcijo:Sara mi je knjigo iz knjižnice skrila,smo jo pol ure vsi iskali kot zmešani Pol pa jo najdem na knjižni polici-jo je fliknila za vrsto knjig
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:10:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:11:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Popoldan smo imeli iskalno akcijo:Sara mi je knjigo iz knjižnice skrila,smo jo pol ure vsi iskali kot zmešani Pol pa jo najdem na knjižni polici-jo je fliknila za vrsto knjig moram..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?