Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:11:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? ... pa jaz?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:11:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo... moj bo tudi vsak čas zaspal..
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:12:07
|
|
|
|
botrca
|
Gledam malo film na pop tv
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:13:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Popoldan smo imeli iskalno akcijo:Sara mi je knjigo iz knjižnice skrila,smo jo pol ure vsi iskali kot zmešani Pol pa jo najdem na knjižni polici-jo je fliknila za vrsto knjig moram.. A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:13:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? sorry... ,če pa nič ne pišeš...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:14:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:14:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? ... pa jaz? ilegalka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:15:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... barabe male...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:15:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Otroci spijo...jaz pa strašim tu-nikjer nobene kaj sem pa jaz ? sorry... ,če pa nič ne pišeš... sem bila prva tu pa dolgoooooo ni bilo nobene... ...glavno, da nisem več sama
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:16:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... Mi pa vse iščemo pod kavči, (in za) omarami in tepihi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:16:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... barabe male... ja res imajo domišljijo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:17:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi pa vse iščemo pod kavči, (in za) omarami in tepihi. mi tudi, samo so tudi stroji aktualni
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:17:15
|
|
|
|
majakla
|
HVALA, da se z nami borite proti driski.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:17:31
|
|
|
|
botrca
|
11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:18:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla HVALA, da se z nami borite proti driski. prosim
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:18:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A zaj se boš pa režala? Mi ni blo nič smešno,ko sem ugotavljala,kam vse bi 3-letni froc lahko poknil knjigo...še v pralni stroj sem šla gledat ...moram te malo jezit ...meni je Jan danes pospravil zdravniški kovček v sušilnega... Mi pa vse iščemo pod kavči, (in za) omarami in tepihi. Znano....komaj čakam,da začnemo renovirat stanovanje-eno plastično lopatko(za obračanje palačink) pogrešam že skoraj dve leti!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:18:57
|
|
|
|
botrca
|
Kdaj bo kava? Pa še letos prosim
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:19:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca 11.000 objav...jeeeeeeeeeeeee so že 11003!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:20:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava? Pa še letos prosim imaš veliko možnosti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:20:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla HVALA, da se z nami borite proti driski. prosim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:22:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava? Pa še letos prosim imaš veliko možnosti samo glede na to, da se ne moremo zmenit je malo možnosti
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:23:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Znano....komaj čakam,da začnemo renovirat stanovanje-eno plastično lopatko(za obračanje palačink) pogrešam že skoraj dve leti!! ...pa si je nisi šla kupit
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:24:16
|
|
|
|
botrca
|
Ne samo res, povejte kdaj bi se dobile na kavi? Četrtek, petek?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:25:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Znano....komaj čakam,da začnemo renovirat stanovanje-eno plastično lopatko(za obračanje palačink) pogrešam že skoraj dve leti!! ...pa si je nisi šla kupit Pa veš,da nisem ...hm,jaz sem bolj leva za te zadeve-zaj koj z ono leseno lopatko obračam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 3.1.2011 21:25:53
|
|
|
|
botrca
|
Kake face so moški kot varuške...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?