elevitka -> RE: Mariborčanke, 17.del (22.1.2011 8:20:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro [sm=smiley1.gif] naša noč niti ni bla tak grozna.. parkrat se je premetavala, pa enkrat se je zbudla, ko je mela vročino, pol pa sva ji spet dala svečko in je čez čas nazaj zaspala. sicer še zdaj spi, samo že nekaj jamra, tak da ne bo več dolgo marta, tudi jaz upam, da tako ostane in gre samo še na bolje [sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif] na kavo bi fuuuuuuuuuuuuull rada prišla, samo bo verjetno T. še vedno bubana [sm=smiley13.gif] Aja, sem pozabla včeraj povedat, da ko sma prišli k P, me je vprašala, kolko je stara in če je bla nedonošenček, ker je full suha [sm=smiley13.gif] Pa me je vprašala po porodni teži, pa je samo odprla usta in se začudla [sm=smiley13.gif] pikolino, če pa noče jest več, kot je [sm=smiley13.gif] pa se matram pa matram, včasih je full, včasih pa res malo.. no in sem jo vprašala, da če ona vidi, da je kaj narobe z njo, pa je rekla, da bo počakala na kartoteko, da pripotuje do nje, da bo vidla tisto krivuljo, kak se je razvijala, in bo takrat lahko rekla.. me je malo kar strah [sm=smiley13.gif] samo je pa res, da je rekla, da če je kdo v družini bolj šlank, da pol ni panike, samo mene zdaj vseeno to matra [sm=smiley13.gif] rina... če ti bo kaj v tolažbo... naš je skoz na spodnji meji krivulje pri teži - ne je da ga j**eš, celi dan se trudim in lečem z talarom za njim ponudim mu tisočineno različno stvar pa nima interesa za nič. Če se mu pa kaj zlušta pa tak reče (nana-banana, moki- smoki, lada-čokolada, abuka-jabolko,basa-klobasa, kuh-kruh, sij-sir itd...) pride pa tud kak dan ko vse za nazaj menda notr spravi .Včasih pa ma trik da je samo ob risanki (ker not pade in menda podzavestno odpira usta- in pol to izkoristim kadar ima neješče dneve- silim pa nikoli ker se mu hrana samo še bolj zameri. Pač ne bo debelinko hvala bogu!
|
|
|
|