Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:11:42
|
|
|
|
majakla
|
Sami se ne meni več z nami.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:25:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna??? v bistvu je žolgarjeva, ampak ja tam okoli je polno parkirišč. še za parkom ob pekarni so jih zdaj naredili. pa vsa so brezplačna. nekje sigurno dobiš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:26:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Te pa lahko kar k tebi pridemo. (hecam se) Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna??? kaj si v tistih novih blokih? ja direkt nad sparom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:27:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Te pa lahko kar k tebi pridemo. (hecam se) Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna??? Sem že na netu prečekirala, zakaj pa taki dooolgi sprehod, če je tam še ful kafičev blizu tebe? noben od teh kafičev nima igral, če bo katera z otroci prišla. kavajo pa ima posebej sobico z igrali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:28:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna??? v bistvu je žolgarjeva, ampak ja tam okoli je polno parkirišč. še za parkom ob pekarni so jih zdaj naredili. pa vsa so brezplačna. nekje sigurno dobiš. Mi hodimo tja k P in vedno iščemo plac, ko zmešani, sem 1x pustila na pločniku, tak kot vsi, so mi že spičili 80 eurov oz. 40, še kuj nisem prebolela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:30:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem že na netu prečekirala, zakaj pa taki dooolgi sprehod, če je tam še ful kafičev blizu tebe? noben od teh kafičev nima igral, če bo katera z otroci prišla. kavajo pa ima posebej sobico z igrali. A so.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:31:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kavo lahko gremo bilo kam, samo da bo za parkirat brez plačila. Ja, valda, pa rajše 3 kafeje spijemo. jaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:32:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna??? v bistvu je žolgarjeva, ampak ja tam okoli je polno parkirišč. še za parkom ob pekarni so jih zdaj naredili. pa vsa so brezplačna. nekje sigurno dobiš. Mi hodimo tja k P in vedno iščemo plac, ko zmešani, sem 1x pustila na pločniku, tak kot vsi, so mi že spičili 80 eurov oz. 40, še kuj nisem prebolela. zato pa parkiraj pred sparom ali kje pred/med bloki. saj se ne rabiš do vrat zapeljat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:33:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami se ne meni več z nami. ne moti, če bere
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:34:08
|
|
|
|
botrca
|
Mi smo se najedli, zdaj pa vsi v horizontalo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:35:22
|
|
|
|
rina22
|
dan evo naju nazaj.. ima začetek virusne gripe. P pravi, da je to ŠELE ZAČETEK in da prihaja v čas, ko bo najmanj teden dni zelo bolna. ojej, bog nam pomagaj.. katy in vse, ki imate doma bolančke ali ste same bolane, pošiljam vam cel kup
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:37:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan evo naju nazaj.. ima začetek virusne gripe. P pravi, da je to ŠELE ZAČETEK in da prihaja v čas, ko bo najmanj teden dni zelo bolna. ojej, bog nam pomagaj.. katy in vse, ki imate doma bolančke ali ste same bolane, pošiljam vam cel kup Ojoj, presneti virusi frdamani!!! Bogica, morda pa ne bo hudo. In kaj so vam dali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:39:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan evo naju nazaj.. ima začetek virusne gripe. P pravi, da je to ŠELE ZAČETEK in da prihaja v čas, ko bo najmanj teden dni zelo bolna. ojej, bog nam pomagaj.. katy in vse, ki imate doma bolančke ali ste same bolane, pošiljam vam cel kup Ojoj, presneti virusi frdamani!!! Bogica, morda pa ne bo hudo. In kaj so vam dali? samo res.. tega je zdaj toooooliko tudi jaz upam, da ne bo tak hudo..... dobili sva 2 škatlici svečk Paracetamol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:39:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan evo naju nazaj.. ima začetek virusne gripe. P pravi, da je to ŠELE ZAČETEK in da prihaja v čas, ko bo najmanj teden dni zelo bolna. ojej, bog nam pomagaj.. katy in vse, ki imate doma bolančke ali ste same bolane, pošiljam vam cel kup da bo hitro mimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:39:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi hodimo tja k P in vedno iščemo plac, ko zmešani, sem 1x pustila na pločniku, tak kot vsi, so mi že spičili 80 eurov oz. 40, še kuj nisem prebolela. zato pa parkiraj pred sparom ali kje pred/med bloki. saj se ne rabiš do vrat zapeljat A da ne - pa zakaj mi tega ni že prej nihče povedal.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:41:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa tu so parkirišča? moj mi je rekel, da je tam dovolj parkirišč, tak da lahko tudi v SO gremo Dedi vejo, čim so računalniki v igri, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:41:52
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi hodimo tja k P in vedno iščemo plac, ko zmešani, sem 1x pustila na pločniku, tak kot vsi, so mi že spičili 80 eurov oz. 40, še kuj nisem prebolela. zato pa parkiraj pred sparom ali kje pred/med bloki. saj se ne rabiš do vrat zapeljat A da ne - pa zakaj mi tega ni že prej nihče povedal. no zdaj si boš zapomnila, da te je to stalo 40€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:42:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx pa tu so parkirišča? moj mi je rekel, da je tam dovolj parkirišč, tak da lahko tudi v SO gremo Dedi vejo, čim so računalniki v igri, ne. ne, so naša stranka, dostavljamo k njim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:43:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no zdaj si boš zapomnila, da te je to stalo 40€ Joj, ja, ne dam jim niti centa več.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:46:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ne, so naša stranka, dostavljamo k njim Aja, kaj pa oz. s čem pa se bavite?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 14:02:49
|
|
|
|
Lenči_
|
dan ojej, kaj so malčki vsi zboleli? Zgleda je taki čas pa še da bodo čim prej zdravi! Mi pa bomo tud ravno zdaj šli v vrtec, ko bo največ viroz in tega sranja Se za kavico menite? Tale SO fajn zgleda. Sem že bla, samo zunaj, pa še to brez M. Imajo zunaj tud igrala, pa vse zagrajeno, za poleti je fajn Z M. greva zdaj počasi spat, upam no. Ni še nobenih znakov utrujenosti Je pa že od 8 gor Zjutraj se je hotla dotaknit vtičnice, pa sem rekla fuj, pa jo po rokici malo vdarla in pol se je začela sama po rokici z drugo rokico tepst. Slabo se mi piše, če socialno to vidi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.