Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 8:48:49
|
|
|
|
elevitka
|
naš falot tud driska bruha pa sicer ne.... kaj bi to blo virus ? (včeraj 4 x, danes 1x)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 8:53:02
|
|
|
|
rina22
|
nič.. šibava midve zaj.. prosim držite pesti.. elevitka, za tvojega lepotca pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 8:53:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš falot tud driska bruha pa sicer ne.... kaj bi to blo virus ? (včeraj 4 x, danes 1x) možno...ker ful rasaja driska in bruhanje..
< Sporočilo je popravil botrca -- 21.1.2011 8:54:24 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 8:54:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nič.. šibava midve zaj.. prosim držite pesti.. dobro opravi, pa mirne živce
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 8:56:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nič.. šibava midve zaj.. prosim držite pesti.. Že držim, močno, močno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 8:58:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 nič.. šibava midve zaj.. prosim držite pesti.. elevitka, za tvojega lepotca pa hvala pa dobro zrihtajta
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 8:59:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš falot tud driska bruha pa sicer ne.... kaj bi to blo virus ? (včeraj 4 x, danes 1x) Ziher kaki virus spet, en bi naj bil enodnevni, pa hb, da ne bruha. Še vam držim pesti, da to hitro mine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:02:34
|
|
|
|
majakla
|
Vreme danes je neko "šunjavo", ni? Pa veter - kdo ga te nuca! Sami: ki si bla včeraj, si spet zacumala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:03:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vreme danes je neko "šunjavo", ni? Pa veter - kdo ga te nuca! Sami: ki si bla včeraj, si spet zacumala? kaj je mrzlo vuni pa fejst piha? mi moremo malo ven ker mali pošizi doma celi dan
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:04:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vreme danes je neko "šunjavo", ni? Pa veter - kdo ga te nuca! ja je...sicer vetra pri nas ni...se pa še zna zgodit da bo sneg...vsaj rekli so da bo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:05:02
|
|
|
|
botrca
|
Babike, se tipkamo kasneje. Grem zopet vloge pisat...papa
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:06:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vreme danes je neko "šunjavo", ni? Pa veter - kdo ga te nuca! Sami: ki si bla včeraj, si spet zacumala? kaj je mrzlo vuni pa fejst piha? mi moremo malo ven ker mali pošizi doma celi dan Ni mrzlo, veter je - le kaj bo prinesel. Meni ni za sneg, naj bo na Pohorju, tam me ne moti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:07:30
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike, se tipkamo kasneje. Grem zopet vloge pisat...papa Pa pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:11:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vreme danes je neko "šunjavo", ni? Pa veter - kdo ga te nuca! Sami: ki si bla včeraj, si spet zacumala? kaj je mrzlo vuni pa fejst piha? mi moremo malo ven ker mali pošizi doma celi dan Ni mrzlo, veter je - le kaj bo prinesel. Meni ni za sneg, naj bo na Pohorju, tam me ne moti. men tud ne-sovražim sneg- jaz oz. vsi moji so poletni tipi (sem za 30 stopinj in 365 dni v letu za sonceeeeeeeeeee)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:17:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jutro za nami je tak slaba noč, da groza spet je mela vročino.. kličem v zd, se obnašajo ko ena teleta pikolino, če se oni med sabo ne marajo in se ne morejpo zmenit, nisem jaz za to kriva že tak sem nenaspana, zdaj pa me je sestra na zd v tak slabo voljo spravla, da adijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:19:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš falot tud driska bruha pa sicer ne.... kaj bi to blo virus ? (včeraj 4 x, danes 1x) da se pošlihta driskanje. Daj mu kr Linex
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:20:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vreme danes je neko "šunjavo", ni? Pa veter - kdo ga te nuca! Sami: ki si bla včeraj, si spet zacumala? kaj je mrzlo vuni pa fejst piha? mi moremo malo ven ker mali pošizi doma celi dan Ni mrzlo, veter je - le kaj bo prinesel. Meni ni za sneg, naj bo na Pohorju, tam me ne moti. men tud ne-sovražim sneg- jaz oz. vsi moji so poletni tipi (sem za 30 stopinj in 365 dni v letu za sonceeeeeeeeeee) Jaz imam rada sneg, ogromno snega, ampak ko smo v gorah na smučanju, ne pa tu, ko pol ludi vozijo ko posr...ni, ... Uf, 30 stopinj, to pa je le za na morje, meni je že 20 več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 9:53:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš falot tud driska bruha pa sicer ne.... kaj bi to blo virus ? (včeraj 4 x, danes 1x) da se pošlihta driskanje. Daj mu kr Linex ma če mi nič ne je.... v vodi pa se linex ne topi da bi z vodo spil
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:06:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma če mi nič ne je.... v vodi pa se linex ne topi da bi z vodo spil Ja,ja se stopi. Kapsulo daj narazen in tist prah raztopi v vodi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:07:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka naš falot tud driska bruha pa sicer ne.... kaj bi to blo virus ? (včeraj 4 x, danes 1x) da se pošlihta driskanje. Daj mu kr Linex ma če mi nič ne je.... v vodi pa se linex ne topi da bi z vodo spil Ja Linex se ne topi ni fajn, imajo nekaj novega, prašek, ki je za v čaj, vodo, ... se topi, kak se že imenuje ... ti čez pol ure javim, ko grem domov lulat - OK.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:16:03
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma če mi nič ne je.... v vodi pa se linex ne topi da bi z vodo spil Ja,ja se stopi. Kapsulo daj narazen in tist prah raztopi v vodi. Jaz sem mu ponavadi tisti prah zmesala z kakim sokom,ki ga ima zelo rad....in je potem spil...pomagalo vedno...pa kar linex forte sem kupila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:35:40
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro oz. dober dan, danes sva z malim potegnila do 9h v postli . sicer nisva spala, ampak je pasalo malo poležavat. malo mam muskelfiber od včerajšnje telovadbe. dobili smo baby vac . kaj pa je to smrkljev ven potegnilo!!! ampak zdaj sem mogla še ščetko za čiščenje naročit, ker valjda se ne da tak lepo sprat ven samo z vodo. Grrr pride več poštnina kot ščetka . Grem vas prebrat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:37:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Kaj še spite? Jaz še malo pa grem, sam da pojem do konca in vija pojstla. Sem prišla lačna domov, te pa ja nea morem it lačna spat. jaz tudi ne morem lačna spat, ko mi kruli po želodcu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:38:54
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 za nami je tak slaba noč, da groza spet je mela vročino.. kličem v zd, se obnašajo ko ena teleta pikolino, če se oni med sabo ne marajo in se ne morejpo zmenit, nisem jaz za to kriva že tak sem nenaspana, zdaj pa me je sestra na zd v tak slabo voljo spravla, da adijo podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:44:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma če mi nič ne je.... v vodi pa se linex ne topi da bi z vodo spil Ja,ja se stopi. Kapsulo daj narazen in tist prah raztopi v vodi. mi smo tudi tak v bolnici delali, da smo kar iz kapsule prah stresli v mleko, da so naši drobižeki to popapali
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?