Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:47:44
|
|
|
|
bambixxx
|
kaj zdaj kdaj bo kava drug teden? zmenle smo se pa že za Kavajo pri bolnici, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 10:53:13
|
|
|
|
katy83
|
jutro. kaka noč. Za . Kazalo je tak lepo, ob 20.30 je zaspal in je v svoji postelji spal brez prebujanja, potem pa ob 2-eh jok, sem ga vzela k nama, takrat se je pa začelo. Vsakih 15 minut se je jokal, zaspal samo na meni...ampak se je videlo da ga nekaj matra, ker se je tak jokal kot takrat ko je krče imel. Pa zjutraj ko sem ga previjala, je ležal nepremično in kr dremal zraven. Vročine nima, jedel je normalno...zobki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 11:22:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj zdaj kdaj bo kava drug teden? zmenle smo se pa že za Kavajo pri bolnici, ne? Kje bomo parkirale? Katy: možno zobki, je pa lahko tudi 100 drugih stvari, najboljše, če ni nič.
< Sporočilo je popravil majakla -- 21.1.2011 11:25:02 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 11:32:12
|
|
|
|
majakla
|
Elevitka: mi imamo namesto Linexa LiNBi za otroke, probiotik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 11:46:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 11:50:39
|
|
|
|
katy83
|
no, pa se je podriskal do vratu sva ga mogla stuširat. Sem klicala P, je rekla naj mu linex dam, pa prežganko naredim, ampak prežganke noče. Zdaj se z žemljo matra.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 11:51:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj zdaj kdaj bo kava drug teden? zmenle smo se pa že za Kavajo pri bolnici, ne? pa ni to neki mali kafič al se motim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:08:56
|
|
|
|
arabela*
|
dan.... nekaj me je zakuhalo....pa sklepi me full bolijo, pa šraufa me...zjutraj pa še mi je bilo full slabo sem komaj vstala Bila naokoli cel dopoldan, sva šla v Rutar otroško omaro naročit...mali princ z drsnimi vrati....dobimo komaj v roku dveh mesecev Pa na občini nekaj rihtala.....pa v Lidl sva šla po manjši ainkauf.... Zdaj pa si grem kopel privoščit, ddddddda se zagrejem......, ker me kljub vročini v stanovanju hladi Kakšne stole je najboljše otrokom kupit za k pisalni mizi? sem štdudirala varjanto ta manjši pisarniški, ko se vrti......
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:09:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj zdaj kdaj bo kava drug teden? zmenle smo se pa že za Kavajo pri bolnici, ne? pa ni to neki mali kafič al se motim kavajo je velik kafič
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:10:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Te pa lahko kar k tebi pridemo. (hecam se) Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:12:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, pa se je podriskal do vratu sva ga mogla stuširat. Sem klicala P, je rekla naj mu linex dam, pa prežganko naredim, ampak prežganke noče. Zdaj se z žemljo matra. Katy: bobipalčke, toast - le kruhek (to je dobro toplo), banano Pa če vam Linex (tudi) ne gre dol - LINBI prašek. Pozabla - še to:
< Sporočilo je popravil majakla -- 21.1.2011 12:16:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:19:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Te pa lahko kar k tebi pridemo. (hecam se) Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna??? kaj si v tistih novih blokih?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:20:14
|
|
|
|
arabela*
|
pikapoke za vse bubane malčke
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:21:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, pa se je podriskal do vratu sva ga mogla stuširat. Sem klicala P, je rekla naj mu linex dam, pa prežganko naredim, ampak prežganke noče. Zdaj se z žemljo matra. Katy: bobipalčke, toast - le kruhek (to je dobro toplo), banano Pa če vam Linex (tudi) ne gre dol - LINBI prašek. Pozabla - še to: hvala Je moj bil zdaj v lekarni pa je ta linbi prašek dobil, ja. Zdaj pa razmišljam ali mu naj v vodo dam oz. v čaj al počakam potem ko bo hoto jest, da mu dam med banano.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:21:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj zdaj kdaj bo kava drug teden? zmenle smo se pa že za Kavajo pri bolnici, ne? pa ni to neki mali kafič al se motim kavajo je velik kafič ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:28:03
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kje bomo parkirale? pri sparu pred mojim blokom Te pa lahko kar k tebi pridemo. (hecam se) Ki je Spar - jezdarska oz. Pekarna??? Sem že na netu prečekirala, zakaj pa taki dooolgi sprehod, če je tam še ful kafičev blizu tebe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:35:33
|
|
|
|
katy83
|
nič, opet je bil posračkan, pa sem mu dala prašek v borovničev čaj in je spil. Kdaj pa bi naj to pomagalo? Se opravičujem ker gnjavim, ampak to se nama prvič dogaja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:38:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, opet je bil posračkan, pa sem mu dala prašek v borovničev čaj in je spil. Kdaj pa bi naj to pomagalo? Se opravičujem ker gnjavim, ampak to se nama prvič dogaja. Te razumem, smo malo nazaj imeli isto, no še malo bruhanja na žalost. Ne pomaga takoj, saj bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:49:55
|
|
|
|
katy83
|
tak zdaj je zaspal, jaz pa tudi grem zraven, ker sem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:50:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pikapoke za vse bubane malčke podpis
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:53:09
|
|
|
|
botrca
|
Katy83 daj mu te tablete, pa borovničev čaj, prepečenec, bobi palčke tudi lahko pa če ne bo boljši danes jutri, pojdita se pokazat...da ne bo kaj hujšega. Lahko, da je rota virus. Moj je imel isto.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 12:54:09
|
|
|
|
botrca
|
Za kavo lahko gremo bilo kam, samo da bo za parkirat brez plačila.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 21.1.2011 13:04:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za kavo lahko gremo bilo kam, samo da bo za parkirat brez plačila. Ja, valda, pa rajše 3 kafeje spijemo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.