Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:33:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz vsako jutro vsaj 1 uro kavo pijem, ker pač skačem do malega in nazaj. vsako jutro mrzla kava - mater bom lepa! to se meni redno dogaja...kaj bom s toliko lepote...že leta tako pijem lepote ni nikoli preveč. boma zmrznile za hude cajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:33:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj ni treba vsak dan delat. kavo pit 1 uro je tudi ogrooomnooo delo . sma že 2... saj ne bom, ker sem včeraj naredila kaj sem mislila, danes samo kosilo skuham pa noge v luft...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:33:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla to bi blo fajn, pa še SportBili torbico bi imela, pa ... jaaaz tudi melaaaa!!!! jaz tudi ...pa risanko bi zopet gledala kak je bila popularna...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:34:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj ni treba vsak dan delat. kavo pit 1 uro je tudi ogrooomnooo delo . sma že 2... saj ne bom, ker sem včeraj naredila kaj sem mislila, danes samo kosilo skuham pa noge v luft... a kuhanje pa ni delo? ogromno delo, če ne bi bli vsi lačni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:35:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 za rr zudi ne?? to pa mi je ...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:35:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M že 20 dan kar je notri oz ne hodi v družbo...tak da še pikico in bo spet šla ..samo da so kozice za nami..... Jaz pa kavico spila, pa pospravljam sproti, zdaj pa se moram v otroško spravit, je kot b i bomba vsekala notri joj nam se zmeša (no malemu)
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:35:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx lepote ni nikoli preveč. boma zmrznile za hude cajte ok...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:36:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla to bi blo fajn, pa še SportBili torbico bi imela, pa ... jaaaz tudi melaaaa!!!! jaz tudi ...pa risanko bi zopet gledala kak je bila popularna... samo je nikjer več ne najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:36:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa grem zdaj palačinke pečt,bomo imeli sirove palačinke za kosilo,pa neko juho še prej,samo ne vem kako-verjetno gobovo moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:37:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx lepote ni nikoli preveč. boma zmrznile za hude cajte ok...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:37:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx a kuhanje pa ni delo? ogromno delo, če ne bi bli vsi lačni je delo in to ogromno...ja saj veš lačna ne smeva bit, posebej mati ne...da ne bi slučajno shujšala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:38:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx a kuhanje pa ni delo? ogromno delo, če ne bi bli vsi lačni je delo in to ogromno...ja saj veš lačna ne smeva bit, posebej mati ne...da ne bi slučajno shujšala to pa le pazi,ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:38:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest... imam enega takega ...ni kosila brez mesa mi reče...jaz bi pa lahko tudi 5 dni zdržala brez
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:39:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 to pa le pazi,ja veš da skrbim za kile...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:40:40
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa grem zdaj palačinke pečt,bomo imeli sirove palačinke za kosilo,pa neko juho še prej,samo ne vem kako-verjetno gobovo moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest... ,Moj je isti
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:40:44
|
|
|
|
elevitka
|
nič grem malega oblečt pa ven ker tečnarei s5
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:42:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M že 20 dan kar je notri oz ne hodi v družbo...tak da še pikico in bo spet šla ..samo da so kozice za nami..... Jaz pa kavico spila, pa pospravljam sproti, zdaj pa se moram v otroško spravit, je kot b i bomba vsekala notri joj nam se zmeša (no malemu) elevitka,mi smo bili lani dobesedno celo zimo notri,se nismo mogli rešit kašlja .Pri prvem nisem nikoli komplicirala,če je bil prehlajen sva šla ven in se mi je zdelo,da je celo boljše,pri smrklji pa je 10 minutni sprehod zunaj povzročil nove napade kašlja,ti potem ščasoma mine,da bi še sploh nos potisnil ven...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:43:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://www.youtube.com/watch?v=iiPedZzE3a0&feature=related
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:45:19
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest... imam enega takega ...ni kosila brez mesa mi reče...jaz bi pa lahko tudi 5 dni zdržala brez 5 dni še gre, več pa skoraj ne. enkrat v srednji šoli sem bla v mladinskem kampu na nizozemskem in tam mladi sploh ne jejo mesa. ko sem po 14 dneh prišla domov, sem prvo rekla mami naj mi skuha šnicl pa pohano kuro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:45:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa grem zdaj palačinke pečt,bomo imeli sirove palačinke za kosilo,pa neko juho še prej,samo ne vem kako-verjetno gobovo moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest... Moj je isti joooooooj dedi...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:46:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa grem zdaj palačinke pečt,bomo imeli sirove palačinke za kosilo,pa neko juho še prej,samo ne vem kako-verjetno gobovo moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest... no,ja...mi smo tudi mesožeri -bo po kosilu še en sendvič dobil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:46:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest... imam enega takega ...ni kosila brez mesa mi reče...jaz bi pa lahko tudi 5 dni zdržala brez 5 dni še gre, več pa skoraj ne. enkrat v srednji šoli sem bla v mladinskem kampu na nizozemskem in tam mladi sploh ne jejo mesa. ko sem po 14 dneh prišla domov, sem prvo rekla mami naj mi skuha šnicl pa pohano kuro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:47:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx 5 dni še gre, več pa skoraj ne. enkrat v srednji šoli sem bla v mladinskem kampu na nizozemskem in tam mladi sploh ne jejo mesa. ko sem po 14 dneh prišla domov, sem prvo rekla mami naj mi skuha šnicl pa pohano kuro! to je preveč...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.