![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:48:36
|
|
|
|
majakla
|
Sami oz. Sara: pridna . Doble ste me - sem picajzl (tam ko ni treba ) Evo ... zaj pa gremo risanko gledat, hvala Sacherca Elevitka: mirne živce Katy: kaj še spiš?! Saraya: pol še k nam pridi. Mrzla kava: to ne pali, jaz vedno tako pijem, ker mi je njami - bi do zdaj morala že kičasta bit. Kaj še, kaj še...? Botrca: Upam, da je z bruhanjem zaj konec. Aja, meso ... moj pa ni taki, pa čudno, ker je krvna skupina 0. (so me ziher spet nap...ili)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:50:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx samo škoda, da ne znam grško Nea znaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:51:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa grem zdaj palačinke pečt,bomo imeli sirove palačinke za kosilo,pa neko juho še prej,samo ne vem kako-verjetno gobovo moj bi me vprašal: kaj pa bomo jedli? če ni mesa, ni za jest... no,ja...mi smo tudi mesožeri -bo po kosilu še en sendvič dobil boljše pred in po za ziher
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:52:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx samo škoda, da ne znam grško Nea znaš? ne, žal, mi lahko ti prevedeš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:53:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: Upam, da je z bruhanjem zaj konec. iz tvojih ust v božja ušesa...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:57:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx a to pa ja! saj sem ga samo tam gledala. al je bil pri nam tudi kdaj? Uuu maš dober spomin, jaz nimam pojma kje sem gledala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:59:46
|
|
|
|
majakla
|
Sacherca: . Onega 1. - vježbanja pa se ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:02:47
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sacherca: . Onega 1. - vježbanja pa se ne spomnim. Saj jaz tudi ne,samo mi je bil tak spasn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:03:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sacherca: . Onega 1. - vježbanja pa se ne spomnim. Saj jaz tudi ne,samo mi je bil tak spasn ~
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:09:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sacherca: . Onega 1. - vježbanja pa se ne spomnim. Saj jaz tudi ne,samo mi je bil tak spasn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:15:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aleluja ....me bo stisnilo od nostalgije....sem spet stara 8 let jeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:18:35
|
|
|
|
botrca
|
Ne veste kdo je Branko Kockica Mi smo ga ful gledali....srbski je...mogoče zato niste gledale...mi pa smo, posebej otroci oficirjev....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:20:28
|
|
|
|
botrca
|
Kaj pa to: http://www.youtube.com/watch?v=lbPxRAeClJA&feature=related
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:22:16
|
|
|
|
botrca
|
To tudi poznate: http://www.youtube.com/watch?v=2dpitBMWj0U&feature=related
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 10:25:33
|
|
|
|
botrca
|
To sem gledala non-stop: http://www.youtube.com/watch?v=W4otkUD5TS8&feature=related
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.