Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:06:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutrooo Je kar lažje vstat, ko je zunaj nesivo, nemegleno in seveda plus - jUHUhuu ! Me veseli,da nisi v Cukeršpicu Megleno,sivo-za temp.pa ne vem,še nisem bla zunaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:07:21
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla to bi blo fajn, pa še SportBili torbico bi imela, pa ... jaaaz tudi melaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:09:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: nisi rekla, da greš? Kaj provuciraš, ker vidim, da si gori prijavljena! Aja, prihajaš perilo pospravit, pridna. Šalo na stran: LAHKO NOČ, PA PAAAAA... LEPO SPI, SLADKO SANJAJ ... sem ti lepo perilo pospravla? ni bla zadovoljna,je šla še sama enkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:11:47
|
|
|
|
sami0804
|
No,naša noč je bila mirna,se je dvakrat zbudila,pa sem ji prvo hotela sok podturit in se je razp....do amena,potem sem pa dala v flašo pol deci mleka in pol deci vode,pa je blo vredi Bruhala pa ni več ni,edino jest noče,ampak pije,tak da se ne sekiram...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:13:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: nisi rekla, da greš? Kaj provuciraš, ker vidim, da si gori prijavljena! Aja, prihajaš perilo pospravit, pridna. Šalo na stran: LAHKO NOČ, PA PAAAAA... LEPO SPI, SLADKO SANJAJ ... sem ti lepo perilo pospravla? ni bla zadovoljna,je šla še sama enkrat ja to pa ni moj problem, če je tak picajzlasta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:20:06
|
|
|
|
sami0804
|
Jaz pa grem zdaj palačinke pečt,bomo imeli sirove palačinke za kosilo,pa neko juho še prej,samo ne vem kako-verjetno gobovo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:22:54
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:25:02
|
|
|
|
botrca
|
Ni mi danes...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:26:29
|
|
|
|
Sacherca
|
Jaz prisla iz britofa,sla svecko prizgat,pokojni babici od moja,bi imela rojstni dan danes....Nikoli je nisem spoznala,je pa naju z povezala na nek nacin,ko se spomnim zacetka...... Mi bomo pa danes imeli gratinirane makarone pa peso....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:26:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ni mi danes... za....?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:27:01
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ni mi danes... kaj ti ni?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:27:32
|
|
|
|
botrca
|
Imeli smo noč za ...je spal pri meni in non stop se premetaval in me cukal....in joooooooj ...danes ne bo več imel taki luksuz...bo kar v svoji postelji spal. Bruhal mi od včeraj ni več, kaj bo danes še ne vem. Jedel je, tako da samo čakam kaj bo. Če bo vse ok do nedelje gre v pon. v vrtec. Jaz pa začnem v pon. s terapijami za križ...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:27:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Hvala lepa ....slatno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:28:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ni mi danes... kaj ti ni? nič mi ni za delat...kavo pijem že eno uro
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:28:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Hvala lepa ....slatno zeloooooooooo
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:29:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ni mi danes... za....? nič
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:29:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ni mi danes... kaj ti ni? nič mi ni za delat...kavo pijem že eno uro saj ni treba vsak dan delat. kavo pit 1 uro je tudi ogrooomnooo delo . sma že 2...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:29:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jaz prisla iz britofa,sla svecko prizgat,pokojni babici od moja,bi imela rojstni dan danes....Nikoli je nisem spoznala,je pa naju z povezala na nek nacin,ko se spomnim zacetka...... Daj povej,povej,povej...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:30:02
|
|
|
|
botrca
|
Mali gleda miki miško na disney kanalu, jaz še vedno pijem kavo in razmišljam kaj bi jedla za zajtrk.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:30:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jaz pa grem zdaj palačinke pečt,bomo imeli sirove palačinke za kosilo,pa neko juho še prej,samo ne vem kako-verjetno gobovo jaz sem jih včeraj...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:30:47
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz vsako jutro vsaj 1 uro kavo pijem, ker pač skačem do malega in nazaj. vsako jutro mrzla kava - mater bom lepa!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:30:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ni mi danes... kaj ti ni? nič mi ni za delat...kavo pijem že eno uro jaz jo ponavadi pijem eno uro,ali pa še dlje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:31:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz vsako jutro vsaj 1 uro kavo pijem, ker pač skačem do malega in nazaj. vsako jutro mrzla kava - mater bom lepa! to se meni redno dogaja...kaj bom s toliko lepote...že leta tako pijem
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:32:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jaz prisla iz britofa,sla svecko prizgat,pokojni babici od moja,bi imela rojstni dan danes....Nikoli je nisem spoznala,je pa naju z povezala na nek nacin,ko se spomnim zacetka...... Daj povej,povej,povej... jaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 20.1.2011 9:32:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ni mi danes... za....? nič za rr zudi ne??
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.