|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
15.1.2011 10:14:23   
Sacherca
Marta,kako pa je T?
Mail oz zs ze imam na pol spisan user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
15.1.2011 10:14:36   
bambixxx
aja pa dobro jutro! user posted image

user posted image  za vse, ki smo dobro spali in user posted image  za vse, ki niste. saj bo boljše!

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
15.1.2011 10:21:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

mi gremo tudi nekaj povečerjat, pa malega spat spravit, pol pa greva z dragim ene kocke vrečt, kdo bo jutri kosilo zrihtal user posted image .
user posted image user posted image user posted image

zmagala je bambi in lahko izbira, dragi pa plača user posted image . jeeee gremo v kitajsko, mmmmmmm.......
oooo, bravi bambi user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
15.1.2011 10:21:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Toplo vabljena Tasa user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
15.1.2011 11:05:51   
marta82
Tinej je še slabše pa še mene je zgrablo (počutim se kot da bi me vlak povozil), pravi, da ga buba, samo poležava in stoka, iz nosa mu teče, kašlja, vročine je imel čez 39, zdaj sem mu zbila. Ma te viroze.user posted image user posted image  Zvečer me žal ne bo.user posted image Matcar lepo praznuj in uživajte, naklepetajte se še zame.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
15.1.2011 11:06:16   
marta82
Saraya user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
15.1.2011 11:13:06   
Arwenko
Jutro oziroma dan, kak hočete user posted image
Sicer sem že nekaj časa pokoncu, počutim se pa ravno tak, kot da me je nekdo s traktorjem povozil in sem ravno nekje sredi noči. user posted image

Ampak saj bo, lenarimo doma, razmišljamo kaj bi za kosilo, rihtamo otroka, to pa je tudi vseuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
15.1.2011 11:14:58   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

elevitka....a celo tebe mi bo jutri čast spoznat??....končnouser posted image

celo ja ! ne moreš da verjameš ne user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
15.1.2011 11:20:01   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: marta82
Dobro s tem, da eden ni nobeden, se ne morem strinjat. Meni je eden ogromno. ...vsekakor bi imela še enega, če ne bi to znova pomenilo par let hormonov in postopkov in živčne vojne in potem rizično nosečnost in znova sama sekirancija...pa počakala bi, da tinej malo zraste, ker pri malem otroku si pa sploh tega ne morem privoščit, se raje njemu posvetim in sem sproščena in zadovoljna, poleg tega moram prej imet tako zanesljivo službo...kaj pa vem, za prvega otroka mi je bila to res taka življenska želja, nič drugega ni bilo tako pomembno...za drugega je pa tako, da si ga sicer nekoč želim, ampak če ga ne bo se pa tudi ne bo svet podrl.
Jaz se popolnoma strinjam z teboj.user posted image
Je pa res, da pr men ni blo vse tak rizično kot pri tebi in je pr men to en velik +.
Tudi mi si želimo FULL ampak, čas bo prinesel svoje. Namreč ne morem se špilat še z enim otrokom, če finance ne gredo skozi in ne vemo kako bo z službami od obeh. Tudi če jaz dobim za NČ to ni to, ker še vedno en dohodek zelo manjka. . Nebi pa se obotavljali, če bi T. zaslužil tako kot prej 1500-1800€ in imela še jaz službo in bi plačevala res samo kredit za stanovanje+avto, tako kot sedaj. Pol mislim,da bi imeli še enega. Zdaj, ko pa ima max.600€ plače in še to na 3 obroke, zdaj pa ni šans. Zdaj nam je glih OKej, čez mesec nam gre, položnice so plačane sproti (še sreča da je božiček eno zastarelo plačal user posted image ) in ne rabim gledat, če lahk Liji kaj kupim, ne da se bom pol po glavi tolkla, zakaj sem ji.
Samo ne vem kaj bomo z vsemi cotami od Lije, kolk je tega user posted image user posted image user posted image Zdaj še vse šparam za drugega, samo ne vem če bo drugi kdaj to nosil user posted image

tasa pri nas je čist ista situacija ( če bom morda kdaj jaz mela punčo- boš meni posodla oblekice, jaz pa tebi za fantka) user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
15.1.2011 11:20:58   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

elevitka....a celo tebe mi bo jutri čast spoznat??....končnouser posted image

celo ja ! ne moreš da verjameš ne user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
15.1.2011 11:22:31   
ly117

Dobro s tem, da eden ni nobeden, se ne morem strinjat. Meni je eden ogromno. ...vsekakor bi imela še enega, če ne bi to znova pomenilo par let hormonov in postopkov in živčne vojne in potem rizično nosečnost in znova sama sekirancija...pa počakala bi, da tinej malo zraste, ker pri malem otroku si pa sploh tega ne morem privoščit, se raje njemu posvetim in sem sproščena in zadovoljna, poleg tega moram prej imet tako zanesljivo službo...kaj pa vem, za prvega otroka mi je bila to res taka življenska želja, nič drugega ni bilo tako pomembno...za drugega je pa tako, da si ga sicer nekoč želim, ampak če ga ne bo se pa tudi ne bo svet podrl.
Je pa res, da pr men ni blo vse tak rizično kot pri tebi in je pr men to en velik +.
Tudi mi si želimo FULL ampak, čas bo prinesel svoje. Namreč ne morem se špilat še z enim otrokom, če finance ne gredo skozi in ne vemo kako bo z službami od obeh. Tudi če jaz dobim za NČ to ni to, ker še vedno en dohodek zelo manjka. . Nebi pa se obotavljali, če bi T. zaslužil tako kot prej 1500-1800€ in imela še jaz službo in bi plačevala res samo kredit za stanovanje+avto, tako kot sedaj. Pol mislim,da bi imeli še enega. Zdaj, ko pa ima max.600€ plače in še to na 3 obroke, zdaj pa ni šans. Zdaj nam je glih OKej, čez mesec nam gre, položnice so plačane sproti (še sreča da je božiček eno zastarelo plačal user posted image ) in ne rabim gledat, če lahk Liji kaj kupim, ne da se bom pol po glavi tolkla, zakaj sem ji.
Samo ne vem kaj bomo z vsemi cotami od Lije, kolk je tega user posted image user posted image user posted image Zdaj še vse šparam za drugega, samo ne vem če bo drugi kdaj to nosil user posted image

tasa pri nas je čist ista situacija ( če bom morda kdaj jaz mela punčo- boš meni posodla oblekice, jaz pa tebi za fantka) user posted image user posted image

A nisi rekla de neboš mela več user posted image ? user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
15.1.2011 11:24:59   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

A nisi rekla de neboš mela več user posted image ? user posted image

trenutno ne... če pa že... pa čez kaki 2 leti.... takrat bo prišlo prav

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
15.1.2011 11:32:12   
bambixxx
ve katera do kdaj mueller dela danes? do 12h ali 13? pa gre katera mogoče kaj v mesto na sprehod?
mi2 bova šla ven, ko je tak lep sonček, pa se bova zašetala do centra.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
15.1.2011 11:34:57   
bambixxx
sem našla na internetu, da je celo do 15h odprt :). te pa gremo počasi na šetnjo.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
15.1.2011 11:57:10   
botrca

po sušilcu še perilo obešašuser posted image

eh, kje pa...par gat sem imela pa sem jih hotla obesit...po sušilcu še samo zložim in pospravim v omarouser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
15.1.2011 12:04:27   
botrca
Dan user posted image ,

mi je moj včeraj obesil perilo, ko je prišel iz službe...user posted image . Z malim sva že bila zunaj, zdaj pa kuham juho že kar za jutri in v skrinjo, pa goveje zrezke v gobovi omaki in pire, solato. Moj dela do večera in upam, da mu rata prit do 18h, da se mamika spravi in odide že 1x na lušno user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
15.1.2011 12:05:03   
botrca
Marta82 in za tvojega Tineja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
15.1.2011 12:05:38   
botrca
Saraya zate tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vem kako je ko se kregašuser posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.1.2011 12:21:52   
katy83
dan.

noč je bila obupnauser posted image , T se je zbudil ob 23.uri, sem ga vzela k sebi in je komaj ob 00.30 zaspal. user posted image Pa še te ko je spal se je samo obračal, da ne govorim o tem kolikokrat se mi je na šive vrgel. user posted image Po meni se meče, atija pa sploh ne šmirgla. ah ja...

no, se pa veselim večera, ko grem z vami malo na čvekuser posted image

Škoda, Marta, da te ne bouser posted image . Pozdravita se. user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.1.2011 12:22:43   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya zate tudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.1.2011 12:24:16   
katy83
nič, grem malo pospravit, dokler T spi.

Če se ne javim več danes, se vidimo zvečer. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.1.2011 12:47:04   
majakla
Upam, da bo tu ratalo:

user posted image

Prvič od frizera. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.1.2011 13:02:23   
arabela*
Hvala vsem za pikapoke.....user posted image

Mah se nabere vsega....ko eksplodiraš....zdaj sva se nekako zmenla...bomo vidli kaj in kako bo....user posted image ...žal mi je samo, da morata malečke vedno vse zraven poslušatuser posted image

Grem malo pospravljat, ker sem čist brez volje, pa še šraufa me....
danes tud mene verjetno ne bo, se mi zdi brezveze, da še tam vas morim.....matcar...upam da nisi preveč huda...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.1.2011 13:17:37   
katy83

Mah se nabere vsega....ko eksplodiraš....zdaj sva se nekako zmenla...bomo vidli kaj in kako bo....user posted image ...žal mi je samo, da morata malečke vedno vse zraven poslušatuser posted image

danes tud mene verjetno ne bo, se mi zdi brezveze, da še tam vas morim.....matcar...upam da nisi preveč huda...user posted image

pa ne nouser posted image
mogoče pa te me razvedrimo...smo v premoči, vešuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.1.2011 13:24:06   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

pa ne nouser posted image
mogoče pa te me razvedrimo...smo v premoči, vešuser posted image

saj vem...sem full želela vas po dolgem cajtu videt....

ampak enostavno ni ne volje, ne nič.....pa še spali smo tak slabo...M spet k nama hodi ponoči že kak teden....user posted image ..( saj sem je vesela, ampak potem so pa ceremonje celo noč).....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.