![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 8:02:30
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Do zdaj smo spali! Kap me je skoro,ko sem na uro pogledala.Sicer je bila noč z vmesnimi prekinitvami,mi je pa ratalo Saš-a v postli zadržat in je spal do zdaj z mano,Lea pa še čori vedno. Bambixxx-jaz sem začela z prvo pred 10-imi leti,zadnje tri pa sem v 4-h skup pravla.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 8:03:47
|
|
|
|
matcar
|
Zaj pa kafe spijem,Saš-a oblečem pa pičim v štacuno,pol pa tak delat.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 8:05:42
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro...ob kavici...mali gleda kriz kraz.....no popoldan pa tako gremo k moji prijateljici,tako,da vam ze zdaj zazelim,da se imate cimlepse -itak ne dvomim v to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 8:41:58
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro. Spali do 7.10, mi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:07:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Dobro s tem, da eden ni nobeden, se ne morem strinjat. Meni je eden ogromno. ...vsekakor bi imela še enega, če ne bi to znova pomenilo par let hormonov in postopkov in živčne vojne in potem rizično nosečnost in znova sama sekirancija...pa počakala bi, da tinej malo zraste, ker pri malem otroku si pa sploh tega ne morem privoščit, se raje njemu posvetim in sem sproščena in zadovoljna, poleg tega moram prej imet tako zanesljivo službo...kaj pa vem, za prvega otroka mi je bila to res taka življenska želja, nič drugega ni bilo tako pomembno...za drugega je pa tako, da si ga sicer nekoč želim, ampak če ga ne bo se pa tudi ne bo svet podrl. Jaz se popolnoma strinjam z teboj. Je pa res, da pr men ni blo vse tak rizično kot pri tebi in je pr men to en velik +. Tudi mi si želimo FULL ampak, čas bo prinesel svoje. Namreč ne morem se špilat še z enim otrokom, če finance ne gredo skozi in ne vemo kako bo z službami od obeh. Tudi če jaz dobim za NČ to ni to, ker še vedno en dohodek zelo manjka. . Nebi pa se obotavljali, če bi T. zaslužil tako kot prej 1500-1800€ in imela še jaz službo in bi plačevala res samo kredit za stanovanje+avto, tako kot sedaj. Pol mislim,da bi imeli še enega. Zdaj, ko pa ima max.600€ plače in še to na 3 obroke, zdaj pa ni šans. Zdaj nam je glih OKej, čez mesec nam gre, položnice so plačane sproti (še sreča da je božiček eno zastarelo plačal ) in ne rabim gledat, če lahk Liji kaj kupim, ne da se bom pol po glavi tolkla, zakaj sem ji. Samo ne vem kaj bomo z vsemi cotami od Lije, kolk je tega Zdaj še vse šparam za drugega, samo ne vem če bo drugi kdaj to nosil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:09:36
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dobro jutro vsem. Včeraj bila z mojimi babami zunaj. Prišla okoli polnoči domov. Tak da sem bila še zelo zgodnja, mi je rekel T. Zdaj pa čakam, da se ata naspijo, da gremo po Šogetnove čokolade v Lidl, pol pa po najino žabico v Lenart Komaj čakam, sta se mi tota 2 dneva zdaj taaak vlekla. Sem pa se naspala kar pa je nekaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:12:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobra izbira zobozdravnice sploh mati. Samo ko boš šla prvič si vzami nekaj din din. Zakaj? Misliš, da bo mi belo plombo dala ? Ti hodiš k njej? Ker ko sem čula kolk je cene bele lombe me je skoraj na rit vrglo... 40€
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:14:18
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Midva z žabo sma tudi spalo do 8h. Noč je bila 1-2 do nekje treh pol pa do osmih 4-5. Zdaj sem na dozi , da pridem k sebi. Pol pa moram itak začet nekaj migat.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:15:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tinej že spi. Je ful utrujen od vročine. Upam, da bo Calpol prijel in da bo mirno spal. Pa da bo jutri boljše in bom lahko prišla. Če je tak bogi nimam srca in volje it, ker potem samo študiram kako je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:17:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi gremo tudi nekaj povečerjat, pa malega spat spravit, pol pa greva z dragim ene kocke vrečt, kdo bo jutri kosilo zrihtal .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:20:00
|
|
|
|
Sacherca
|
Opala Tasa ze prisotna in prisebna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:20:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobra izbira zobozdravnice sploh mati. Samo ko boš šla prvič si vzami nekaj din din. Zakaj? Misliš, da bo mi belo plombo dala ? Ti hodiš k njej? Ker ko sem čula kolk je cene bele lombe me je skoraj na rit vrglo... 40€ Ja že kr nekaj časa. Je zelo vredu. Vsaj menu. Dela pa itak po tvojih želja. Če boš hotla belo plombo ti jo bo naredla če pa navadno pa navadno. Je pa res da že skoraj leto dni nisem bila in ne vem kake cene ima. vem da koo bom šla naslednjič mi bo pobrala 70€ ali pa več ker mi bo spet zobni kamen spucala. Mi to vedno prvo naredi pol pa vse ostalo.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:25:40
|
|
|
|
ly117
|
[/quote] Samo ne vem kaj bomo z vsemi cotami od Lije, kolk je tega Zdaj še vse šparam za drugega, samo ne vem če bo drugi kdaj to nosil [/quote] Enako pri meni. Za še enega trenutno ni pogojev. Je pa res, da trenutno želje ni ker je bil Luka tako zaželjen in ker sma tako dolgo čakala na njega da če ne boma več imela otrok bo tudi čist vredu.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:35:16
|
|
|
|
arabela*
|
jutro..... čeprav zame ne dobro...sva se z mojim spet zgrabila..... ...full sem brez volje...ker ne vem kaj narediti...sedaj peljema otroke k babici, da se bosta tam igrale....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:48:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Opala Tasa ze prisotna in prisebna Da, da. Malo mi je slabo ampak bo Danes samo in izključno na vodi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:50:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dobra izbira zobozdravnice sploh mati. Samo ko boš šla prvič si vzami nekaj din din. Zakaj? Misliš, da bo mi belo plombo dala ? Ti hodiš k njej? Ker ko sem čula kolk je cene bele lombe me je skoraj na rit vrglo... 40€ Ja že kr nekaj časa. Je zelo vredu. Vsaj menu. Dela pa itak po tvojih želja. Če boš hotla belo plombo ti jo bo naredla če pa navadno pa navadno. Je pa res da že skoraj leto dni nisem bila in ne vem kake cene ima. vem da koo bom šla naslednjič mi bo pobrala 70€ ali pa več ker mi bo spet zobni kamen spucala. Mi to vedno prvo naredi pol pa vse ostalo. Jej, te bom tak bankotirala pr njej. Bom si devala vsak mesec nekaj na stran.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 9:51:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutro..... čeprav zame ne dobro...sva se z mojim spet zgrabila..... ...full sem brez volje...ker ne vem kaj narediti...sedaj peljema otroke k babici, da se bosta tam igrale....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:01:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Mačkice, lepo bodite. Uživajte današnji dan in se vidimo zvečer. Saheca uživaj danes pa se slišive kaj naslednji teden. Sem full fraj pa ti lahk pridem kaj stanovanje popucat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:04:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutro..... čeprav zame ne dobro...sva se z mojim spet zgrabila..... ...full sem brez volje...ker ne vem kaj narediti...sedaj peljema otroke k babici, da se bosta tam igrale.... Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:06:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mačkice, lepo bodite. Uživajte današnji dan in se vidimo zvečer. Saheca uživaj danes pa se slišive kaj naslednji teden. Sem full fraj pa ti lahk pridem kaj stanovanje popucat Še prideš k meni tasa. Ker jaz sem drugi teden v nočni pa itak nebo nič od mene. Pa uživaj v Lenartu.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:11:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi gremo tudi nekaj povečerjat, pa malega spat spravit, pol pa greva z dragim ene kocke vrečt, kdo bo jutri kosilo zrihtal . zmagala je bambi in lahko izbira, dragi pa plača . jeeee gremo v kitajsko, mmmmmmm.......
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:12:27
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jutro..... čeprav zame ne dobro...sva se z mojim spet zgrabila..... ...full sem brez volje...ker ne vem kaj narediti...sedaj peljema otroke k babici, da se bosta tam igrale....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:13:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mačkice, lepo bodite. Uživajte današnji dan in se vidimo zvečer. Saheca uživaj danes pa se slišive kaj naslednji teden. Sem full fraj pa ti lahk pridem kaj stanovanje popucat Še prideš k meni tasa. Ker jaz sem drugi teden v nočni pa itak nebo nič od mene. Pa uživaj v Lenartu. Toplo vabljena Tasa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:13:30
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mi gremo tudi nekaj povečerjat, pa malega spat spravit, pol pa greva z dragim ene kocke vrečt, kdo bo jutri kosilo zrihtal . zmagala je bambi in lahko izbira, dragi pa plača . jeeee gremo v kitajsko, mmmmmmm....... uuu super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 15.1.2011 10:13:58
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.