|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
15.1.2011 8:02:30   
matcar
Jutro!

Do zdaj smo spali!user posted image user posted image user posted image Kap me je skoro,ko sem na uro pogledala.Sicer je bila noč z vmesnimi prekinitvami,mi je pa ratalo Saš-a v postli zadržat in je spal do zdaj z mano,Lea pa še čori vedno.user posted image

Bambixxx-jaz sem začela z prvo pred 10-imi leti,zadnje tri pa sem v 4-h skup pravla.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.1.2011 8:03:47   
matcar
Zaj pa kafe spijem,Saš-a oblečem pa pičim v štacuno,pol pa tak delat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.1.2011 8:05:42   
Sacherca
Jutro...ob kavici...mali gleda kriz kraz.....no popoldan pa tako gremo k moji prijateljici,tako,da vam ze zdaj zazelim,da se imate cimlepse -itak ne dvomim v to user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.1.2011 8:41:58   
majakla
Dobro jutro.

Spali do 7.10, user posted image  mi. user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.1.2011 9:07:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82
Dobro s tem, da eden ni nobeden, se ne morem strinjat. Meni je eden ogromno. ...vsekakor bi imela še enega, če ne bi to znova pomenilo par let hormonov in postopkov in živčne vojne in potem rizično nosečnost in znova sama sekirancija...pa počakala bi, da tinej malo zraste, ker pri malem otroku si pa sploh tega ne morem privoščit, se raje njemu posvetim in sem sproščena in zadovoljna, poleg tega moram prej imet tako zanesljivo službo...kaj pa vem, za prvega otroka mi je bila to res taka življenska želja, nič drugega ni bilo tako pomembno...za drugega je pa tako, da si ga sicer nekoč želim, ampak če ga ne bo se pa tudi ne bo svet podrl.
Jaz se popolnoma strinjam z teboj.user posted image
Je pa res, da pr men ni blo vse tak rizično kot pri tebi in je pr men to en velik +.
Tudi mi si želimo FULL ampak, čas bo prinesel svoje. Namreč ne morem se špilat še z enim otrokom, če finance ne gredo skozi in ne vemo kako bo z službami od obeh. Tudi če jaz dobim za NČ to ni to, ker še vedno en dohodek zelo manjka. . Nebi pa se obotavljali, če bi T. zaslužil tako kot prej 1500-1800€ in imela še jaz službo in bi plačevala res samo kredit za stanovanje+avto, tako kot sedaj. Pol mislim,da bi imeli še enega. Zdaj, ko pa ima max.600€ plače in še to na 3 obroke, zdaj pa ni šans. Zdaj nam je glih OKej, čez mesec nam gre, položnice so plačane sproti (še sreča da je božiček eno zastarelo plačal user posted image ) in ne rabim gledat, če lahk Liji kaj kupim, ne da se bom pol po glavi tolkla, zakaj sem ji.
Samo ne vem kaj bomo z vsemi cotami od Lije, kolk je tega user posted image user posted image user posted image Zdaj še vse šparam za drugega, samo ne vem če bo drugi kdaj to nosil user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.1.2011 9:09:36   
tasa_m
Pa dobro jutro vsem.

Včeraj bila z mojimi babami zunaj. Prišla okoli polnoči domov. Tak da sem bila še zelo zgodnja, mi je rekel T. user posted image

Zdaj pa čakam, da se ata naspijo, da gremo po Šogetnove čokolade v Lidl, pol pa po najino žabico v Lenart user posted image Komaj čakam, sta se mi tota 2 dneva zdaj taaak vlekla. Sem pa se naspala kar pa je nekaj user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.1.2011 9:12:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Dobra izbira zobozdravnice sploh mati. Samo ko boš šla prvič si vzami nekaj din din.

Zakaj? Misliš, da bo mi belo plombo dala ? Ti hodiš k njej?
Ker ko sem čula kolk je cene bele lombe me je skoraj na rit vrglo... 40€

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.1.2011 9:14:18   
ly117
Jutro!

Midva z žabo sma tudi spalo do 8h. Noč je bila 1-2 do nekje treh pol pa do osmih 4-5. user posted image
Zdaj sem na dozi user posted image , da pridem k sebi. Pol pa moram itak začet nekaj migat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.1.2011 9:15:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tinej že spi. Je ful utrujen od vročine. Upam, da bo Calpol prijel in da bo mirno spal. Pa da bo jutri boljše in bom lahko prišla. Če je tak bogi nimam srca in volje it, ker potem samo študiram kako je.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.1.2011 9:17:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

mi gremo tudi nekaj povečerjat, pa malega spat spravit, pol pa greva z dragim ene kocke vrečt, kdo bo jutri kosilo zrihtal user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.1.2011 9:20:00   
Sacherca
Opala Tasa ze prisotna in prisebna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.1.2011 9:20:52   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobra izbira zobozdravnice sploh mati. Samo ko boš šla prvič si vzami nekaj din din.

Ja že kr nekaj časa. Je zelo vredu. Vsaj menu. Dela pa itak po tvojih želja. Če boš hotla belo plombo ti jo bo naredla če pa navadno pa navadno. Je pa res da že skoraj leto dni nisem bila in ne vem kake cene ima. vem da koo bom šla naslednjič mi bo pobrala 70€ ali pa več ker mi bo spet zobni kamen spucala. Mi to vedno prvo naredi pol pa vse ostalo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
15.1.2011 9:25:40   
ly117
[/quote]
Samo ne vem kaj bomo z vsemi cotami od Lije, kolk je tega user posted image user posted image user posted image Zdaj še vse šparam za drugega, samo ne vem če bo drugi kdaj to nosil user posted image

[/quote]

Enako pri meni. Za še enega trenutno ni pogojev. Je pa res, da trenutno želje ni ker je bil Luka tako zaželjen in ker sma tako dolgo čakala na njega da če ne boma več imela otrok bo tudi čist vredu.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
15.1.2011 9:35:16   
arabela*
jutro.....

čeprav zame ne dobro...sva se z mojim spet zgrabila.....user posted image ...full sem brez volje...ker ne vem kaj narediti...sedaj peljema otroke k babici, da se bosta tam igrale....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.1.2011 9:48:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Opala Tasa ze prisotna in prisebna user posted image user posted image user posted image
Da, da. Malo mi je slabo ampak bo user posted image Danes samo in izključno na vodi user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
15.1.2011 9:50:13   
tasa_m

Ja že kr nekaj časa. Je zelo vredu. Vsaj menu. Dela pa itak po tvojih želja. Če boš hotla belo plombo ti jo bo naredla če pa navadno pa navadno. Je pa res da že skoraj leto dni nisem bila in ne vem kake cene ima. vem da koo bom šla naslednjič mi bo pobrala 70€ ali pa več ker mi bo spet zobni kamen spucala. Mi to vedno prvo naredi pol pa vse ostalo. user posted image

Jej, te bom tak bankotirala pr njej. Bom si devala vsak mesec nekaj na stran. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
15.1.2011 9:51:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jutro.....

čeprav zame ne dobro...sva se z mojim spet zgrabila.....user posted image ...full sem brez volje...ker ne vem kaj narediti...sedaj peljema otroke k babici, da se bosta tam igrale....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
15.1.2011 10:01:31   
tasa_m
Mačkice, lepo bodite. Uživajte današnji dan in se vidimo zvečer.

Saheca uživaj danes pa se slišive kaj naslednji teden. Sem full fraj pa ti lahk pridem kaj stanovanje popucat user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
15.1.2011 10:04:45   
ly117

jutro.....

Podpis.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
15.1.2011 10:06:42   
ly117

Saheca uživaj danes pa se slišive kaj naslednji teden. Sem full fraj pa ti lahk pridem kaj stanovanje popucat user posted image user posted image

Še prideš k meni tasa. Ker jaz sem drugi teden v nočni pa itak nebo nič od mene. user posted image

Pa uživaj v Lenartu.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
15.1.2011 10:11:11   
bambixxx

mi gremo tudi nekaj povečerjat, pa malega spat spravit, pol pa greva z dragim ene kocke vrečt, kdo bo jutri kosilo zrihtal user posted image .

zmagala je bambi in lahko izbira, dragi pa plača user posted image . jeeee gremo v kitajsko, mmmmmmm.......

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
15.1.2011 10:12:27   
bambixxx

jutro.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
15.1.2011 10:13:06   
Sacherca

Še prideš k meni tasa. Ker jaz sem drugi teden v nočni pa itak nebo nič od mene. user posted image

Pa uživaj v Lenartu.

Toplo vabljena Tasa user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.1.2011 10:13:30   
Sacherca

zmagala je bambi in lahko izbira, dragi pa plača user posted image . jeeee gremo v kitajsko, mmmmmmm.......

uuu super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
15.1.2011 10:13:58   
Sacherca

jutro.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.