|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
3.2.2011 23:54:25   
2ursae
Ko pravite, da naredite po 100 trebušnjakov, a s tem mislite po 100 vsake vaje ali 100 vse skupaj? Ker jaz jih že od začetka lahko delam med 150 in 200 (vseh skupaj), in to z lahkoto. Zdaj pa ne vem, a delam kaj narobe al sem taka jackica


govorimo o vseh skupaj. Sem pa danes naredila popoldne 130 komadov, zdajle zvečer pa 150 user posted image . Eno fajn musko sem si dala, pa je šibalo.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
3.2.2011 23:55:53   
beachgirl
ne bom trdila stoprocent..ampak vem da dlje kot pa mesec in mogoče še malo pa ziher ni hodila:)...ja saj..sm js mojmu tud povedla:)..ej sami..kak si mi ti drgač danes?:)

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 0:08:55   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: beachgirl

ne bom trdila stoprocent..ampak vem da dlje kot pa mesec in mogoče še malo pa ziher ni hodila:)...ja saj..sm js mojmu tud povedla:)..ej sami..kak si mi ti drgač danes?:)

Hm...vredu...brez težjih prekrškovuser posted image
Moj največji greh je ne-rekreacije-me kar vest peče,ko berem kako ste punce pridne telovadbo,jaz mam totalen napad lenitisauser posted image

(odgovor članu beachgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 8:04:00   
aleksandra123
Jutro!

Jaz sem se pa včeraj nažrla The grehov v obliki Speculas piškotov in mleka zvečer. Zagrabila me je totalna kriza, pa ne toliko želja po hrani, kot to, da je vse brezveze, da mi kile ne greje več dol, da imam noge vse  širše od rekreacije, jaz pa sem ja hotela shujšat, da me vse boli od pretiravanja z utežmi, da sem sita hoje po mrazu, skratka, dost mi je bilo vsega. Rezultat je še ena kila več, ampak ne bom odnehala.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 8:08:12   
2ursae
jutro user posted image

danes se pa tako dobro počutim user posted image . Sem zgodaj vstala, ker sem morala poštimat tamalo, pa je hit nazaj zaspala, tako da sedaj zajtrkujem (kruh, med, zeleni čaj), sem pa že telovadila (100 poskokov s kolebnico + vaje za prsne in hrbtne mišice), 150 user posted image trebušnjakov.

Danes peljem otroke v LJ na obisk k moji noni, potem gremo pa še v Leclerc po kakšno fino ribico user posted image za današnje kosilo. Aerobni rekreacijon se danes žal ne bo zgodil, bo pa tale naš izletek sigurno zelo naporen.

Torej, tale zdrava prehrana je res super user posted image . Imam dobro prebavo, veliko energije, počutim se dobro. Sem zadovoljna, nasmejana (no, nasmejana sem praktično ves čas user posted image ), predvsem opažam, kako sem pri otroških norčijah in pripetljajih bolj mirna. Zdaj se grem celo vzgojo brez vpitja, mi par dni že lepo uspeva. Saj da ne boste mislile, da sem prej stalno vreščala user posted image .

lepo se imejte danes, pri nas se že kaže sončece.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 8:10:13   
2ursae
aleksandra, se zgodi user posted image , glavno je, da greš naprej. Večerne krize so tudi zame zelo naporne in ne gre vedno brez spodrsljajev.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 8:11:06   
tinaaja
aleksandra, jaz tud user posted image mene je vcer cel dan ful lakotnilo, pa prehlad, pa slabo pocutje.. sem oddelala eno uro ornk aerobike in sem bila se bolj v moodu futranja user posted image in je sla ena bomboniera (no skor in z mal pomoci otrok) od Lindtza - bilo odlicno user posted image user posted image pa trije mali kruhki z nutelo user posted image user posted image user posted image pa sem imela cheat day ... ej, kg se nabirajo tudi na racun prebave - vec pojes, vec v crevesju.. zato pol tud gre dol - manj pojes, cerevesje se sprazni.. tko da una kg od danes je bolj tko.. jaz se sploh ne tehtam..

tko da si ogledujem un jedilnik z zeljem user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 8:22:02   
Azzurra
Dobro jutro!

Jaz sem še z vami!
Včeraj smo dobili poštarjev listek in upam, da bo danes mož utegnil na pošto po mojo super duper novo tehtnico, potem vam bom pa poročala kaj za eno čudo je to. Kljub nevemkakšnim funkcijam upam, da bo prijazna do mene user posted image

Drugače pa jaz na polno paro šibam svoj načrt dalje. Prekrškov ali "the grehov" nobenih. Prav zavestno ne taknem ničesar, ker vem, da bi mi to pokvarilo razpoloženje, zato raje ne tvegam. Rezultati sicer so že, čutim na hlačah vsak dan bolj, predvsem okrog trebuha se mi pozna.
Moj včerajšnji jedilnik
Z: ovseni kosmiči + 125 g mleka 0,5
K: ohrovt s krompirjem, zelena solata
M: jabolko
V: na pari kuhan brokoli+par korenčkov+60g sira

Malo se pozna, da sem med drugo nosečnostjo imela gestacijski diabetes, zato svoj jedilnik kombiniram podobno kot v nosečnosti, s tem, da sedaj ločujem OH in B, kar mi takrat ni bilo potrebno. Recimo, moje kosilo je bilo tedaj sestavljeno tako: 105g mesa na žaru, 240 g krompirja in 3 enote zelenjave (enote sem potem računala po posebni tabeli), recimo 1 enota zelene solate je bila mislim da 200g solate, 1 enota korenja je bila 90 g korenja, 1 enota špinače recimo 100g špinače. tako nekako probam sedaj skombinirat, s tem, da vržem ven ali meso ali OH in nadomestim še s kakšno enoto zelenjave.
Za telovadbo nimam časa, ker pridem pozno iz službe, grem po otroke v vrtec (smo še en čas na igrišču), potem pa sem do večera navadno sama z njima, ko pride mož je še večerja in potem že akcija s pripravami na spanje. Oba sta še malčka, tako da večji del nege in oblačenja je še pač na naju. In potem gresta spat ob 20.30 ali 21.00, dokler zaspita je še pol ure mimo in ob desetih zvečer res nimam volje ne energije za kar koli. Zato pa sem vsaj zjutraj začela parkirat na bolj oddaljenem parkirišču, tako da se za tja in nazaj do avta po službi kar nahodim.
Čakam lepše vreme, da bomo začeli kolesarit in rolat. Razmišljam pa o nakupu malega stepperčka. Mogoče bi pa uspela malo steppat medtem ko se otroka igrata ali gledata večerno risanko user posted image

Moram pa povedat, da imam eno težavo. Predvsem pri večerji se mi pozna ta težava. Ko se bliža čas večerje sem, normalno, kar lačna. Ko si pripravim hrano in se spravim k mizi navadno začnem jest z užitkom ampak že po nekaj grižljajih se mi hrana upre (mogoče je pa preveč zdrava user posted image ) je.bi.ga, roko na srce, kako okusen pa je lahko brokoli na pari? user posted image user posted image
Večkrat prav s težavo pojem do konca. Zadnjih nekaj dni sem prekleto švoh.

No, če ne prej, se slišimo v ponedeljek, ko javim kile.

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 8:22:56   
majakla
Oj! user posted image   Sonček je - mi pa bubani.
 
700€/mesec?user posted image  Aleluja - kam je te to hodla?!!
 
Sami: lenitisa si se ziher od mene nalezla. user posted image
 
Joj, imam kr slabo vest, ko berem kako in koliko
vse telovadite, jaz pa doma nič. user posted image
 
Aleksandra: saj če imaš en večer krizo in drugi
dan spet lepo nadaljuješ, ti ne bo rezultata
pokvarilo. Najhuje je (tako je pri meni), ko se
naprimer pregrešim, ker sem pač kam povabljena
..., pol pa še doma še drugi, tretji, ... dan nadaljujem
- pravim, da mi bremze spustijo.
 
Kavo spila, bom verjetno še eno, pol pa nazaj
k maleckemu spat, sva že naredila en šiht od 6h
do 8h.
 
Baj baj

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 8:28:41   
aleksandra123
Ursae, bravo za jutranjo rekreacijo! Ful si pridna za telovadbo.

Vreme je krasno, tudi pri nas je sonce že od jutra, še malo se ogreje, pa bo sploh super.

Tinaaja, ne sekiraj se za včeraj, jaz sem se že nehala, se pač zgodi. Pa tudi kile bodo slej ko prej spet šle dol, upam vsaj, haha. Se pa  meni mišice res precej vidijo, na to me je zjutraj opozoril mož, ko sem zoprnjala glede kil v kopalnici.


(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   [Brisano sporočilo]
4.2.2011 8:40:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aleksandra123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 9:27:23   
ječi12
jutro
ž
pojedla pz kruh un ta kisu pa puranja prsa plus kozarec mleka.

je pa res sonček in upam da nam uspe ven it.

beachgirl s kolk si pa štartala da jih moraš še tolk dol dat? no sj js sm na istemuser posted image

Majakla sj ko daš enkrat 40kg dol potem loh tut na pico greš :) do takrat pa niti ne :)
a ne sme se mešat OH in B? al kako ?

js bom za kosilo mela PZ makarone pa tuno.

za malico pomelo

večerja pa še ne vem....najbrž dejansko zelje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 9:30:05   
BabyKitty
Jutro punce... no mene je že lenoritis zagrabil user posted image sem rekla, da bom zjutraj malo telovadila, pa ni šans user posted image tok nism jutranji tip človeka... jutro je za poležavat ne pa za telovadit user posted image

UmpaLumpa sej po svoje je to bolš, da ne shujšaš prvo v problematičen predel... ker sama vem, da če bi najprej shujšala v kakšen bolj problematičen predel, potem ne bi mela motivacije za naprej... bi se kr zadovoljila z malim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 10:14:43   
soncnica 3
Ah, aleksandra, včeraj je očitno že bil en takšen šit dan. Jaz sem sicer zvečer zmazala 2 kosa jobolčnega štrudla, vsaj tolk sem se zadržala, da si ga nisem dodatno pocukrala. MAH, GREMO DALJE.

Dobrodošle vse novinke. Je pa očitno šiviljski meter tudi dober pokazatelj izgubljanja špehca. Jaz sem se včeraj zmerila, pas -6cm, prsi -5cm, boki -3 cm. sicer bi rajš ravno obratnouser posted image , da bi na bikih šlo bolj dol (ker so najbolj kritični), no, pa počasi pa bo...


Hvala vsem, ki nam lepite dobre linke za telovadbo. Jaz bom zdaj šla na "aktivni fitnes" vaje za "jahalne hlače - dol!", pa nekaj trebušnjakov /ene 20/, bolš kot nič.



< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 4.2.2011 10:17:18 >

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 10:16:13   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123


Jaz sem se pa včeraj nažrla The grehov v obliki Speculas piškotov


No,vidiš...kaj pa jih nisi meni dalauser posted image -keksov mislim,kil mam tak sama dovoljuser posted image

Ne bom te brcala v rit,bom ti samo rekla-poglej na tabelo in se malo zamisli...Po taki izgubi teže v takem kratkem času je precej logično,da se ti trenutno ustavi.Drugače pa verjamem,da boš z našo pomočjo premagala svojo nemoč-saj si sama rekla,da greš daljeuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 10:20:02   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Joj, imam kr slabo vest, ko berem kako in koliko
vse telovadite, jaz pa doma nič. user posted image


Brez veze...tvoji rezultati kažejo,da ti gre tudi brez domače telovadbe čisto vrediuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 10:21:10   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123
Tinaaja, ne sekiraj se za včeraj, jaz sem se že nehala, se pač zgodi. Pa tudi kile bodo slej ko prej spet šle dol, upam vsaj, haha. Se pa  meni mišice res precej vidijo, na to me je zjutraj opozoril mož, ko sem zoprnjala glede kil v kopalnici.



user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 10:24:40   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa In zdaj enega krila sploh ne upam vec oblect, ker sem ze prej izgledala kot one avstrijke v narodni nosi, zdaj pa je se huje ;(


user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja,da zasmetim temo-glede na to,da Popolne gospodične nimajo v teh knjižnicah v mojem okolišu,bom jo morala očitno dobit za rduser posted image -komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 10:27:17   
BabyKitty
aleksandra123 moj najdražji opazi samo nepravilnosti user posted image ve samo to kje mi kej visi user posted image tako da bodi vesela user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 11:39:47   
kiara85
hojla!

jz sm ok, zelo dobre volje- ampak tak da bi pa že zjutraj nardila nad 100 trebušnjakov pa spet neuser posted image bravo pridne punceuser posted image user posted image user posted image
mi je všeč da pišete jedilnike in tako dobim kakšno idejo kaj jestuser posted image

dans bom imela nekak takole:

Z: žemlja, 2rezini puranjih prs salame, 2 rezine lahke gaude, bela kava brez sladkorja
M: jogurt navadni 1,3, jabolko
K: enolončnica z govejim mesom in zelenjavo
M: tekoči jogurt 0,5l
V: skleda zelene solate s kuhanim krompirjem

grem kosilo skuhat, otroka zrihtat, pripravo napisat pol pa na predavanja, tak da dans ne bom mela časa študirat na greheuser posted image
lep sončen danuser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 12:35:26   
tejci1981
Dan!

Preživela post user posted image user posted image user posted image bravo jaz user posted image user posted image user posted image !
Pa saj sploh ni blo tak hudo!

Današnji jedilnik do sedaj:
Z: 2 kosa kefirjevega kruha + pusta skuta + zelena paprika
K: Brokoli in cvetača + piščančje meso v sirni omakci
V: (bo verjetno) Omleta z papriko in paradižnikom

user posted image Ve se vsak dan tehtate?
Jaz to ponavadi opravim v ponedeljek,....

Danes zvečer pa Zumba time(dragi dela popoldanuser posted image ),....pa da vidimo kako se bo to pri meni obneslo user posted image !

user posted image Kakšne trebušnjake delate?
Tiste kjer se čisto do konca vsedete?

Grem malega oblečt, pa vozičkat, ko je tako lepo vreme!

(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 13:32:48   
stella__
Hvala za dobrodošlico!
Vidim, da ste nekatere res pridne s telovadbo. Pri meni je bil ta teden bolj francoski - manjžri user posted image Naslednji teden pa res začnem z aerobiko.



(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 14:41:23   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
a ne sme se mešat OH in B? al kako ?



Telo lažje in boljše prebavi, če ne mešaš.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 14:44:37   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

user posted image Ve se vsak dan tehtate?
Jaz to ponavadi opravim v ponedeljek,....



Jaz se ne tehtam vsak dan, ampak 100x na dan user posted image .
Čisto obsedena, pa sem že nevemkolikox rekla, da
se ne bom.
Plus to, da imam še tehtnico tako (IKea - najbolj
simpl), kak se nagnem, tak so kg (bolj naprej = več,
nazaj = manj). user posted image
 
Moj zelenjavni dan je zaenx kavni. user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
4.2.2011 15:25:36   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Plus to, da imam še tehtnico tako (IKea - najbolj
simpl), kak se nagnem, tak so kg (bolj naprej = več,
nazaj = manj). user posted image




Čimbolj nazaj se držiuser posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?