majakla -> RE: hujšanje na dolgi rok 2011 (3.2.2011 22:11:43)
|
Evo me nazaj, imam doma bolančka - spet, pa previjamo, tuširamo, peremo, brišemo, ... in to vse na1x. S 1. aprilom sem začela telovadit 2x na teden in to v studiu s programom za hujšanje, to pomeni s predpisanimi vajami, ki jih delam v "komori s toplim zrakom, samo glavo imam ven", večinoma ležečki in z utežmi. Na začetku sem bila tako pridna (hrana doma), da sem zgubljala več kot kilo na obisk, oktobra sem ga začela biksat in sem se pred par dnevi končno spravila k sebi (že trkam). Jedilniki: zjutraj 2 kosa ČRNEGA kruha z: ali Becel, ali Latta, ali puranji šink, ... + (to je obvezno) bela kava (Mleko 1,3). Malica: sadje ali jogurt Kosilo: skoraj vse, AMPAK nikoli beljakovine z OH - do 14h (to mi več ne uspeva) Malica: jogurt ali sadje Večerja: (vedno ob 19h) ponavadi solata ali pa mesek (pa NE svinjina) To je pač to kar imam najraje. Jem tudi tu pa tam pire pa špinačo - kar pri nas pomeni ogromno smetane, ali pa špagete s sirom, no, vsaj testenine so polnozrnate, grem kdaj tudi na pico, ampak se naslednja 2 dni še bolj držim, ... Dost bo. Sem že lačna. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|