|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
22.3.2011 10:28:23   
miška17
IZVIRNO SPOROČILO: kiara85


S*-uživajte v toplicah, men bi tud pasal par dni....user posted image morda pa ne bo šlo velik gor če boste aktivni, edin prehrana na počitnicah je včasih problem jauser posted image




Jaz imam tako iskušnjo. Z veliko aktivnostjo lahko preprečiš dvig teže. Lahko ti ostane ista teža ob povečani aktivnosti, če si zelo uspešen gre tudi teža dol kljub počitnicam.
S* želim ti lepe počitnice.

(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
22.3.2011 16:53:31   
aleksandra123
Jaz se kar tudim z aktivnostjo, danes 1 ura kvihtanja, 200 trebušnjakov in 10 km teka, samo če ga resno sračkam pri hrani in feštah, greho deke vseeno gor.

S* uživajte na počitnicah, The Grehe boš že potem odpravljala.

Miška, bravo za tek!

Ostale, čestitke za minuse.

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
22.3.2011 17:27:20   
loremi
Pozdravljena dekleta,
se mi je zdelo, da mora bit tudi na tem forumu tema o hujšanju, seveda brez tega ne gre na nobenem forumu, ki se ga udeležujejo dekleta, predvidevam user posted image . Pa se sprašujem, se vam lahko pridružim? Sem še ena v vrsti deklet no s kar precej preveliko težo.
Vse se mi je začelo kopičiti prvič ob jemanju kontracepcijskih tablet. Sicer jemala le pol leta, ampak začelo se pa je in skozi leta je bila konfekcijska številka vedno višja.
Letos pa sem se odločila za terapijo bioresonance (razkisanje telesa), ki pa narekuje spremembo prehrane oz. izločitev nekaterih vrst hrane iz jedilnika. In sem si rekla ... če se lotim tega, mogoče mogoče mi pa uspe kakšno kilco zmanjšat in da bi si s tem zagotovila boljši občutek s srečanjem na tehtnici. V dveh mesecih, odkar sem pričela s tem, sem težo zmanjšala za 5 kg, ki pa zelo hitro niha, tako kot je zapisala ena od deklet na prejšnji strani, s kakšnim rojstnim dnevom in prevelkimi količinami dobrot.

Pa bi samo vprašala, če je katera pri volji povedat, kako se prehranjujete, kako in kolikokrat se gibljete, koliko časa porabite za izgubo željene teže? Moram rečt, da sem imela sedaj kar nekaj obveznosti, ki mi niso omogočale niti poštenega sprehoda s psom, kaj šele kaj več, potem pa ni bilo niti volje do nevemkakšne rekreacije, ampak če želim do poletja spravit težko za vsaj 10 kg v minus, bi bilo krasno, po tistem bi me čakal še zajeten kupček dodatnih kg za zgubit, ampak to je še zelo dolga pot do tja, če uspe teh začetnih 10, je že veliko veliko!
Športanje sicer ni moja priljubljena točka, še najraje grem na sprehod s psičko, sobno kolo je oblj kot ne za brisanje prhu iz njega, vem pa da bo potrebno se malo potrudit tu in tud kak trebušnjak bi mogoče koristil, vem.

Vsem obilo uspeha bo izgubljanju kg in hkrati dobro putje!

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
22.3.2011 17:46:49   
aleksandra123
Loremi, dobrodošla! In bravo za izgubljenih 5 kil.

Jaz se prehranjujem normalno, ukinila sem sladkarije, kruh in alkohol, pa je šlo v 2,5 mesecih dol 7,5 kil. Res pa je, da me kar dostikrat nese in v jedilnik vključim prepovedane stvari, in to v ne majhnih količinah. Gibam se precej, 5 krat tedensko ena ura vaj z utežmi it 150 trebušnjakov, zadnje čase 3-4 krat tedensko pretečem 7-10 km, v sobotah in nedeljah pa prehodim 17 km po ravnem.

Danes sem za zajtrk kavo z mlekom in pomarančni sok, pred tekom en vasa kruh s pršutom in sirom, zdaj pa bodo riboni na žaru, krompir, blitva in solata. Za sladico imam v rezervi en canol, ampak ga bom odstopila možu, danes sem pri volji se držat prepovedi.

Športanje postane sčasoma navada, tako da to pomoje zate ne bo kakšen problem.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
22.3.2011 21:02:18   
ajiluj
Loremi evo jaz sem šla v 4 tednih 5kg dol.Pa nimam neke strikne dijete,odpovedala sem se vsem sladkarijam mastni hrani jedem iz bele moke sokovom ,colam in še in še pač nezdravi fejst redilni hrani.Še vedno jem testenine,riž,kruh,ampak pač vse je povnozrnato.Mam pa tudi tabelo in malo seštevam kalorije na dan jih zaužijem nekje 1200 včasih majn.Še vedno tudi vsak dan spijem po tri kave z mlekom in malo sladkorja,pa kozarec cedevite.V glavnem jem zajtrk-kosmiče z mlekom ali kos povnozrnatega z skuto.... kosilo ponavadi solato tako ali drugačno na žaru pečen piščančji zrezek al ribe pa tudi goveje meso in puranje svinjine pa ne jem.Od krompirjevih jedi sam krompir v obilicah kuhan al pa pire,,,,, večerja pred 18 uro kak jogurt,sadje nč drugega.Telovadla sem do zdaj redno vsak dan po 45 min Tai bo, Boddy Atack,razne druge vaje za vsak del telesa posebej.Edino zdaj ko sem začela delat in imam kar fizično delo mi nekak ne uspe zvečer sem tolk zmatrana ampak sej se bom navadlauser posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
23.3.2011 14:31:34   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123
Gibam se precej, 5 krat tedensko ena ura vaj z utežmi it 150 trebušnjakov, zadnje čase 3-4 krat tedensko pretečem 7-10 km, v sobotah in nedeljah pa prehodim 17 km po ravnem

user posted image  user posted image
wow, strašno pridna! meni je režko že do 20 trebušnjakov naredit, pa da ne rečem, da sem po tistem čist hin, ampak brez nič ni nič, vem, bo treba vztrajat

Ravno zaradi bioresonance sem mogla črtat iz jedilnika:
- belo moko
- kvas
- sladkor in vsa sladila
- mleko in vse mlečne izdelke
- od sadja lahko le citruse (pomaranča, limona, kivi, grenivka).

In moram priznat, da če nebi bila prisiljena ravno zaradi same terapije, bi se pregrešila prepogosto, nisem karakter, da bi se tako držala kot ve, zavoljo vsega skup sem se pa sedaj odločila vztrajat vsaj do poletja.

Hvala vama!

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
23.3.2011 17:18:48   
aleksandra123
V začetku januarja sem jaz z blazno težavo spravila skupaj 20 trebušnjakov, potem pa gre iz tedna v teden več, torej boš tudi ti z lahkoto sčasoma povečala količino.

Če bi se jaz striktno držala, da ne jem kruha, sladkarij in pijem alkohola, bi izgubila dosti več kil, tako me pa kar večkrat za par dni odnese z začrtane poti, tako da karakter jaz nisem.

Danes sem za zajtrk pomarančni sok in kavo z mlekom, za kosilo sem fritajo s šparglji in solato, za večerjo bom sadno solato. Dopoldne sem eno uro odkvihtala in naredila trebušnjake, zdaj pa odtekla 7 km. Problem je, da mi za v petek popoldne roštilj hodi po glavi. Sicer imam pa tudi jaz  cilj vztrajati do poletja in če se bo dalo priti na 59 kil.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
23.3.2011 18:53:25   
kiara85
aleksandra- ti pa si že v dobri formi, maš že kr konkretno telovadbouser posted image
loremi- dobrodošla. kot si že opazila ima vsaka svoj način hujšanja, kar ji najbolj odgovarja, vse pa se trudimo z zdravo prehrano in rekreacijo (no ene so bolj pridne kot eneuser posted image ) se mi pa zdi da ti bor fajn uspelo, kr "takritične"stvari si mogla črtat z jedilnika. tukaj na forumu pa se s čvekom spodbujamouser posted image

popoldan preživela na toplem sončku, zdaj pa sem za večerjo pojedla 2jogurta, 2 žlici kornfleksa in 2 banani, pa sm še lačna!!! ne vem kaj je z manouser posted image grem še zdajle po dolgem času mal potelovadit, da vidim kolk trebušnjakov še sploh nardimuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
23.3.2011 20:54:02   
valči
loremi,ja,kot so zi že ostale rekle,res je najbolje,da si najdeš svoj način hujšanja,vendar ne se stradat,ker kmalu lahko po stari poti dalje...Raje jej večkrat po malem.

Siser nisem vzgled temu,kar pišem,pa vendar.Jaz sigurno imam premalo obrokov te dni.Je lepo vreme in sem ogromno zunaj,noptri pa me čaka vedno kup dela,ko pridem not.

Torej moj današnji jedilnik:
Z:kruh,maslo,med,kava
K:segedin,kruh,kos potice
M:-kapiučino
V:solata

Premalo,pa vendar nisem lačna in to spoštujem in se poslušamuser posted image Ker pri meni pridejo občasno dnevi,ko se bašem 2-3 dni skup.In to ni fajn,ma ne vem,kaj to pride,ene take krize grozne,ki bi najraje videla,da jih ne bi bilo.

Danes sem bila od 9. zjutraj,pa do pol 2h v vinogradu,pol pa kosilo,pospravit,otroci,vglavnem skoz dirke in akcija.Tako da telovadbe jaz nimam nobene,ker ogromno delam.Kmetija pač.Zjutraj imam že rekreacijo pred 6. uro v hlevu,pol pa celi dan.

Sedaj torto sinku pečem,.ker jutri v šoli praznuje r. dan,vmes sem še medenjake za prodajo pekla,pa še likanje planiram vmes.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
23.3.2011 21:12:49   
valči
Sicer vse to nima veze s hujšanjem,pa vendar opravičuje dejstvo,da nimam pikice časa za telovadbo,moja telovadba je delo.

Klanjam se Aleksandri 123 in vsem,ki pridno telovaditeuser posted image user posted image

Pa vsem ostalih,ki ste še ostale tu gor in vrztrajate z nami.Sem gledala seznam,pa se mi zdi,da je več tistih,ki so obupale od tistih,ki še vztrajamo.

Sami,umpa lumpa,ljubka,lucika in še enih par pogrešam vas,kje ste,ne obupat no!!Kolikokrat sem zabredla,a sem zbrala pogum in naspisala tu gor,kaj delam in se nekako sestavila in sem tu.Pridite nazaj,javite seuser posted image user posted image

Jaz sem zelo ponosna nase,ker tokrat je to-to.Volja in vztrajnost se obrestuje,nosim stara oblačila,do moje idealne teže me ločijo le še 3 kg.Do mojih 59.Pa tudi,če bo 59.9,bom vesela,samo da 5-ko vidim po menda 5ih letih.Morem prav pomislit.Po 2.porodu,po hčerinih 10 mesecih sem prišla na še nižjo težo,ker sem hudo zbolela-op. žolčnih kamnov.Tretjič zanosila z 63 kilami in nisem prišla bolj dol z težo.

Sedaj pa prav fajn zgledam že.Lani,ko sem hujšala,sem lahko le sanjala o tej teži.Nekje do 65,miceno več sem prišla,tako da.Edino,kar me moti,so zize,ki jih skoraj več niuser posted image user posted image Stari modrci,so kot šotor,bom očitno mogla poiskat stare,mini.Ali pa brez.user posted image Čeprav mi to ne potegne.Saj ne vem,če je še kera tu gor,ko najprej v joške shujša,pol pa v vse ostalo?

Evo,pa mate za nočno branje malo romanauser posted image


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 5:23:54   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: valči

Sami,umpa lumpa,ljubka,lucika in še enih par pogrešam vas,kje ste,ne obupat no!!Kolikokrat sem zabredla,a sem zbrala pogum in naspisala tu gor,kaj delam in se nekako sestavila in sem tu.Pridite nazaj,javite seuser posted image user posted image

Ooooo,valči,kar milo se mi je storilo,ko sem to prebralauser posted image user posted image user posted image
Nisem obupala,hujšam še naprej dokaj uspešno,tudi s pomočjo vse motivacije,ki jo dobim tukaj in na fb...res pa je,da sem se morala odločiti med fb in rr,ker na obeh koncih je bilo preveč vsega...tako,da koliko mi ostane časa za rač.sem na fb-ostane pa zelo malo,ker me ti lepi dnevi neprestano vlečejo ven,v naravo...na sprehode predvsem,sedaj se pa začenja tudi sezona kolesarjenja,ki se ga zelo,zelo veselim.

In,valči,sem ti že večkrat hotela napisat,da se sploh čudim (poleg vsega mojega občudovanja,seveda),kako za vraga se tebi sploh uspeva vmes med vsem tvojim delom sploh poredit....tak,da ne se čutit,krive,ker ne telovadiš...tvoja telovadba,kot si že napisala,je celodnevno delo na svežem zraku,kar je po moje vredno več kot ure in ure naprezanja v telovadniciuser posted image .

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 7:14:11   
bambixxx
ooo zgubljena sami - lesi se vrača user posted image .
daj me povabi v fb skupino prosim. obljubim, da bom na obeh aktivna. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 7:21:25   
aleksandra123
Valči, se pridružujem Sami, neskončno lepo si napisala. Vesela sem zate, da ti tako lepo uspeva, da si zadovoljna sama s sabo, pa tudi tistih 59 kil boš hitro videla. Glede telovadbe je pa tako, ti kalorije izgubljaš z napornim fizičnim delom, tiste, ki delamo sede, se moramo pa malo z vajami in tekom potrudit.

Sami, ponosna sem nate, da se tako pridno rekreiraš, ko boš še na tvoje priljubljeno kolo sedla, bodo šle kile še hitreje dol.

Jaz sem danes zelo vesela, vaga mi je pokazala 10 kil minusa, na začetku januarja si nisem mislila, da bo šlo tako hitro.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 8:46:09   
mausilein
oj,

malo z zamudo sporočam svoje podatke za tabelo :
76,6 kg, -0,6kg, skupaj - 8,4 kg.
user posted image vsem za - kg. user posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 9:25:27   
miška17



TABELA                
Ime:                Tedensko:   Skupaj:          Začetna:  Želena:  Trenutna:
miška17               -0,0kg   -3,2kg                87,0kg      75kg       83,8kg
soncnica33           -0,4kg   -6,6kg               75,5kg      65kg       68,9kg
aleksandra123     +0,8kg   -7,5kg              75,9kg      65kg       68,4kg
2ursae                   -0,4kg     -6,7kg            72kg          63kg      65,3kg
valči                       -0,1kg    -6,5kg             69,4kg       59kg      62,7kg
kai1                       -1,1kg     -3,5kg            61kg          55kg      57,5kg
bambixxx               -0,8kg     -4,7kg            84,8kg       70kg      80,1kg
ajiluj                      -2,0kg      -5,0kg            75kg           65kg     70,0kg
eltima                     -1,0kg      -9,1kg            84kg          72kg      74,9kg
Sandra_26             -0,7kg      -4,5kg          100,5kg       80kg      96,0kg
špica84                  +1,6kg       -7,8kg           93kg          72kg     85,2kg
katy83                    -0,0 kg     -1,0kg           62kg           57kg      61kg
kiara85                  -1,4kg      -1,4kg           89kg           79kg     87,6kg
naomy                     -0,6kg       -10,7kg         83kg           65kg    72,3kg
HuAnita                   +0,4kg      +0,4kg          63kg           58kg    63,4kg
vila                         -3,0kg       -14,5kg        125kg         99kg   110,5kg
S*                           -0,0kg     -0,8kg            87,7kg       70kg      86,9kg
RAKICA1                +1,3kg       +2,4kg          65,0kg       60kg     68,4kg
mausilen                 -0,6kg        -8,4kg          85kg           75kg    76,6kg



Niso javili kg, ponedeljek 21.3.2011:
amy26                     -0,3kg      -0,7kg           61,2kg        54kg    60,5kg
Majchi                     -0,4kg       -6,6kg          74,8kg        57kg     68,2kg
Azzurra                    -0,5kg      -5,1kg          64,5kg        59kg     59,4kg
majakla                  -0,0kg       -3,9kg           89,4kg       75kg      85,5kg
suzy85                   -0,7kg      -4,6kg            89,7kg       70kg      85,1kg
Pija67                    -0,5kg     -2,8kg            65,5kg       59kg      62,7kg
sami0804             +1,9kg   -3,9kg             118,9kg      99kg     115,0kg
pikapolonice         -0,0kg   -2,6kg               61kg         56kg       58,4kg
tinaaja                       user posted image kg     -3,5kg          72,9kg      65kg     69,4kg
oton  
                         -1,5kg   -1,5kg            90kg       user posted image         88,5kg
tejci1981                   -0,4kg  -4,5kg         103,5kg     70kg      99,0kg
birdy                          +0,4kg  -1,8kg           81kg        70kg      79,2kg
ljupka                         -2,5kg   -9,2kg         118kg       99kg     112,5kg
Eva19                         -0,0kg   -8,0kg          84kg        70kg      76,0kg
auroraa                      -1,4kg   -0,3kg           75kg        70kg      74,7kg
jakopino                    -1,1kg     -4,2kg          88,3kg     75kg      84,1kg


NASLEDNJE TEHTANJE:ponedeljek,28.3.2011

Če sem napisala ponesreči kak podatek napačno v tabelo, me opozorite in bom popravila.

Iz tabele bo izbrisana vsaka, ki ne bo javila kg 3 ponedeljke zaporedoma.


Ve, ki ste izbrisane, pa ste vedno dobrodošle , če se odločite vrniti med nas.




< Sporočilo je popravil miška17 -- 24.3.2011 9:26:46 >

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 9:31:35   
miška17
Bom kratka ker se mi mudi. Želim nam uspešen ta teden.
Vsem lep dan. user posted image

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 10:38:49   
kiara85
valči-naravnost te občudujemuser posted image vem kako pestro je življenje na kmetiji, poleg pa še trije otroci. jaz imam dva otroka in komaj kaj uspem pomagat staršema, ki imata veliko dela na kmetiji.

občudujem tudi vse vas, ki imate že konkreten minus na tehtnici, bravo punceuser posted image user posted image user posted image

zdajle sem za malico pojedla naribano jabolko&navadni jogurt zdaj pa malo na sončka potem pa kuhat kosilouser posted image

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 12:38:40   
lucika
da se malo javim, ker me ravno valči bezlja iz luknje:)

moram povedat, da je valči zelo lušna punca, že z onimi kilami je bila, zdfaj je pa itak ko manekenka, če me kdo vpraša za moje skromno mnenje:) pa pridna, maksimalno. vsaka ti čast bejba!

jaz se trudim. kile so malce nihale, še vedno se mi ni spustilo pod 75, ker se mi je malce vzdignila kilaža, po vseh praznovanjih...

nisem se javila nič, ker sem žalostna zaradi kil..pa tudi časa je bolj malo, ker sem z tem mesecem začela delat. ko pa sem se odločila, da se vam malo posvetim na fb, sem videla, da ste me brisale. a se da še nazaj prit?

drugače si zdaj v službo malico nosim s seboj, pa mi kar uspeva. doma navadno pojem en kup regrada, seveda z jajci in krompirjem in če se da brez kruha. za večerjo pa navadno nič posebnega, kak jogurt. pa hudič stoji. se mi pa zda, da po obliki telesa se spraminjam. na lepše seveda.:)))

pridne ste ostale.

ebvo, v ponedeljek začnem na novo štet, ok?




(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 14:23:24   
noki
Halo punce, tudi jaz sem na montinjaku in ker se tam res bolj malo pogovarjamo, sem se odločila, da se vam pridružim tukaj, ki ste zelo pridne. Če se ne motim, se vedno tehtate v ponedeljek. Ker je danes že četrtek, bom javila kg za tabelo v ponedeljek.
Upam, da ne bo do takrat kaj več kg, saj so vikendi polni pregreh in se zato na tehtnici ob ponedeljkih kr pozna.
Naj povem, da sem že shujšala 9 kg od meseca decembra in me počasi volja že zapušča in kr nekaj iščem za pod zob.  Rada bi še spravila dol vsaj 5 kg, če bi šlo več bi bila še bolj vesela.
Vas spremljam vsaki dan, da mi dajete voljo, držite se punce.
LP

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 15:59:39   
anja31
Evo sem še ena, ki se je preselila iz monti-2011 in bom kar pripela predstavitveno besedilo, ki sem ga tam napisala...

sicer sem na ringaraja že več kot 5 let na drugem forumu...zelo dooolglllo smo čakali na in tudi dočakali lepo punčko...naj vam povem,da ni nobeno zdravilo pomagalo,ampak smo rezultat dosegli z monti prehrano.
No,pa je šla tudi porodniška mimo in ker se nismo čisto nič držali in samo uživali, smo si nakopali preceeej.....

Trenutna teža 83kg - želena teža (od včasih), optimističnih 53kg....

Veselim se druženja z vami....

Jedilnik za jutrišnji prvi dan diete:

Zajtrk ob 8h: SADNI SHAKE (jabolko,kivi,pomaranča zmiskani)
Malica ob 10h: lahek navaden jogurt, 10 zmrznjenih višenj, 2 žlici bio ovsenih kosmičev
Kosilo ob 14h: testenine s paradižnikovo omako
Pop.malica ob 16h: 1 rebro 70% čokolade
Večerja ob 18h: 1 trdo kuhano jajce, fižol in čebula v solati

(odgovor članu noki)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 20:57:08   
loremi
Punce hvala in kako lepo vas je brat, ko ste tako pridne in vztrajne!

IZVIRNO SPOROČILO: anja31
Trenutna teža 83kg - želena teža (od včasih), optimističnih 53kg...

ooooooo tu sva pa čisto na istem, jaz sem jih imela pred 15 leti idealnih 54, sedaj sem iz 83,6 prišla na 78. Ko bi prišla do nekje 65, bi bila to zame že odkrita amerika user posted image , tko da vsaaaj da bi prišla do 70, je že ogromno narejenega, vse kar bo več bom pa samo še srečnejša.
Malo prepozno sem danes pojedla regratovo solato s krompirjem, po sedmi uri, ampak ni šlo prej, ker sem emla še tolk drugih stvari za naredit, da je vse skup bilo prepozno.

_____________________________

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
24.3.2011 22:05:13   
anja31
loremi....prav čutim, kaj so ti prinesle bridke izkušnje z nosečnostmi..žal mi je...mi smo se matrali 6 let in na koncu nam je le uspelo, ampak komaj komaj....v 30 tednu je blo skoraj vsega konec...če boš želela, ti nekoč povem... 

Tema dieta - ker mi na forum monti-2011 ni dolgo nobena odgovorila, se pac nisem drzala kot sem napisala user posted image ...
Mislim, da bom zadevo resno v roke vzela 1.4., do takrat pa manj zret po 18 uri in 1 uro hoje na dan z vozickom. 

Nekako sem si naredila ločevalno dieto po montignacovo - recepte za 28 dni, pa bomo videli..Lahko se lotiva skupaj, glede na to, da imava podobno kilažo....da z nekom štartam na isti dan....user posted image


(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
25.3.2011 8:15:55   
bambixxx
Dobrodošle loremi, noki in anja31 user posted image .

anja nič čakat, kar začni, saj se druga drugo lovimo, tu pa smo zato, da se spodbujamo.

več lepega vremena pomeni tudi manj časa preživetega za rač., kar je tudi prav.
moj včerajšnji jedilnik:
z: kos pz kruha z mlečnim namazom mm, bela kava
m: bela kava
k: ocvrta panga s pz moko in jajčko (brez drobtin), zelena solata
m: pol ananasa
v: 1h pilatesa, jogurt

vse najlepše ob materinskem dnevu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
25.3.2011 10:12:40   
noki
Pozdravljene punce. Anja 31 in Loremi tudi jaz imam trenutno 83,3 kg in bi rada prišla vsaj do 75kguser posted image in upam, da mi bo uspelo. Anja 31, napisala si, da si sestavila jedilnik po montiju, a ga imaš natipkanega na računalniku, ker bi te lepo prosila za njega, saj ne vem več kaj naj jem, še posebej v službi, v kateri sem do 15.ure in potem popoldan, ko so napadi lakote in lušte po sladkem. Je pa dobro imeti malo naprej sestavljen jedilnik, ampak pri treh otrocih ne utegnem sestavljati oz. misliti za naprej. Že v naprej ti hvala.Držite se punce.

(odgovor članu miška17)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
25.3.2011 12:05:53   
anja31
1.    Punce, jaz sem si to nekako tako zamislila, če katero zanima....upam, da bo dobro natisnjeno.......aja, pa iz 83 kg, jih imam danes zjutraj 81,3kg

             DAN – BELJAKOVINSKI DAN: -          zajtrk:     2 pomaranči -          kosilo:     sarma brez riža, 2 dcl goveje juhe -          večerja:  ½ sarme brez riža   2.       DAN – ŠKROBNI DAN: -          zajtrk:     2 jabolka -          kosilo:    prebranac -          večerja:  ½ manj od kosila   3.       DAN – OH DAN: -          zajtrk:     2 kivija -          kosilo:     pica iz polnozrnatega testa s čebulo, paradižnikom, olivami  in bučkami (brez sira) -          večerja:   3 kepice sladoleda  iz 70% čokolade   4.       DAN – VITAMINSKI DAN: -          zajtrk:     2 hruški -          kosilo:     zelenjavna mineštra (brez krompirja in korenja) -          večerja:  jabolčni kompot (doma pripravljen)   5.       DAN – BELJAKOVINSKI DAN: -          zajtrk:      3 mandarine -          kosilo:      1 piščančje celo bedro, špinača, cvetača s česnom v solati, 2 dcl goveje juhe -          večerja:   1 piščančja nogica, cvetača v solati   6.       DAN – ŠKROBNI DAN: -          zajtrk:      grenivka -          kosilo:      polnozrnata rižota z paradižnikovim prelivom in olivami,  fižol s čebulo v solati -          večerja:   ½ manj kot za kosilo   7.       DAN – OH DAN: -          zajtrk:     lonček odtaljenih višenj -          kosilo:     jabolčni štrudel iz polnozrnatega testa  -          večerja:  ½ manj kot za kosilo , 1 rebro jedilne čokolade    8.       DAN – VITAMINSKI DAN: -          zajtrk:      lonček jagod -          kosilo:     pečeno sadje    -          večerja:   6 orehovih jedrc, zeleni čaj     9.       DAN – BELJAKOVINSKI DAN: -          zajtrk:      2 pomaranči -          kosilo:     filana paprika brez riža, 2 dcl goveje juhe -          večerja:   ½ manj od kosila , brez solate in juhe   10.   DAN – ŠKROBNI DAN: -          zajtrk:      2 jabolka -          kosilo:     brokoli, ričet  (2 krožnika) -          večerja:   ričet (1 krožnik)   11.   DAN – OH DAN: -          zajtrk:      2 kivija -          kosilo:     brstični ohrovt, čapatiji  -          večerja:  montignacova čokoladna torta      12.   DAN – VITAMINSKI DAN: -          zajtrk:      2 hruški -          kosilo:     nadevana pečena jabolka   -          večerja:   ½ manj kot za kosilo     13.   DAN – BELJAKOVINSKI DAN: -          zajtrk:      3 mandarine -          kosilo:     10 čevapčičev, šobska solata, 2 dcl goveje juhe -          večerja:    5 čevapčičev, šobska solata   14.   DAN – ŠKROBNI DAN: -          zajtrk:      grenivka -          kosilo:     jota brez mesa -          večerja:   ½ manj kot za kosilo   15.   DAN – OH DAN: -          zajtrk:     lonček zmrznjenih višenj -          kosilo:    špageti s šugom    -          večerja:  1 kos jabolčni štrudel iz polnozrnatega testa, rebro jedilne čokolade     16.   DAN – VITAMINSKI DAN: -          zajtrk:      lonček jagod -          kosilo:     polnjena jabolka    -          večerja:   ½ manj za večerjo   17.   DAN – BELJAKOVINSKI DAN: -          zajtrk:      2 pomaranči -          kosilo:     svinjski kotleti v pečici, pečena zelenjava, zelena solata, 2 dcl goveje juhe  -          večerja:   1 kotlet, zelenjavna priloga     18.   DAN – ŠKROBNI DAN: -          zajtrk:      2 jabolka -          kosilo:     polnjene paprike z gobami    -          večerja:   ½ manj za večerjo     19.   DAN – OH DAN: -          zajtrk:     2 kivija -          kosilo:     pogača z zelišči -          večerja:   3 montignacovi piškoti, rebro jedilne čokolade     20.   DAN – VITAMINSKI DAN: -          zajtrk:      2 hruški -          kosilo:     frape iz sadja   -          večerja:   frape iz sadja     21.   DAN – BELJAKOVINSKI DAN: -          zajtrk:      3 mandarine -          kosilo:      govedina iz juhe, špinača, zelena solata, 2 dcl goveje juhe -          večerja:    govedina iz juhe, špinača   22.   DAN – ŠKROBNI DAN: -          zajtrk:      grenivka -          kosilo:      prebranac   -          večerja:    ½ manj za večerjo   23.   DAN – OH DAN: -          zajtrk:     lonček zmrznjenih višenj -          kosilo:     ajdova kaša s paradajzovim prelivom     -          večerja:   3 kepice 70% čokoladnega sladoleda    24.   DAN – VITAMINSKI DAN: -          zajtrk:      lonček jagod -          kosilo:     sadna kupa    -          večerja:   sadni frape   25.   DAN – BELJAKOVINSKI DAN: -          zajtrk:      2 pomaranči -          kosilo:     10 uštipci, grška solata, 2 dcl goveje juhe -          večerja:    5 uštipci, grška solata   26.   DAN – ŠKROBNI DAN: -          zajtrk:      2 jabolka -          kosilo:     2 krožnika pasulja  -          večerja:   1 krožnik pasulja   27.   DAN – OH DAN: -          zajtrk:     2 kivija -          kosilo:     penne rigate s šugom -          večerja:   montignacova torta       28.   DAN – VITAMINSKI DAN: -          zajtrk:      2 hruški -          kosilo:     nadevana pečena jabolka   -          večerja:  sadni frape    29.   DAN – VODNI DAN: -          zajtrk:      voda  -          kosilo:      voda   -          večerja:   voda

(odgovor članu noki)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?