Pia67
|
Grrr, se še kunštvamo ali gremo smučat ali ne. Na jugu imamo prav grdo oblačno, po napovedi bo ves dan tako. Ostalim zavidam sonček, no, name ne vpliva preveč, ker mi je vseeno v kakšnem smučam . Bolj mi je hudo zaradi moje malčice, saj je še kar malo popipsana od viroze, pa še apetita nima nobenega, jo je pobralo za kilogram. Bo že ... Včeraj tek takoj po službi, potem sem šibala v vrtec (ob petkih končamo zaradi celoletnih seminarjev eno uro prej). Sem pretekla solidnih 8 km po tartanu, ki ga sovražim, ker mi lepo nabije noge. Pod kapo in rokavicami mi je kljub mrazu postalo precej vroče. Imela sem The Greh, pojedla kar nekaj lešnikove čokolade , ki je nepovabljena prišla z obiskom in sem jo v PMS vzdušju snedla ene 3 reberca. Se tolažim, da za večerjo ni bilo nič, v bistvu sem zajtrkovala, malicala, po teku pa še spila en beljakovinski napitek. Aja, pa zeleni čaj s čilijem (odkrila v Mulerju). Podpora možička: hja, kupil mi je celo Kitajsko študijo. Pretekli teden je bil na nekem predavanju o prehranskih dodatkih in se mi obetajo eni praški za zmanjševanje teže. Itak bodo ogabnega okusa in ne bo nič iz tega. Ostali hišni člani imajo bolj ali manj, oziroma že željo, da bi se prehranjevali vegansko, pa se jim občasno vseeno lušti naredijo. Jaz pa kvarim povprečje s solatkami iz piščet, rib, ponavadi se nekako izvlečem s sejtanom . Glede njegove kilaže: včasih kar popenim sama pri sebi . Včeraj je ob 22. uri pojedel polovico rolade in kak liter mleka. Po obilni kočerji: zelenjavna obara z ajdovimi žganci. Tehta pa pičlih 71 kg na 180 cm višine. Pravi spomenik lakoti, idealen statist za snemanje filma na temo taborišč. Sama kita. Ko sva skupaj zgleda tako, kot, da mu ne dajem nič za pojest oz. da jem samo jaz . Migam pa zadnje čase več kakor on, ga je dajala viroza. Ampak dalekoročno, ima večjo mišično maso in večjo porabo kalorij. Eh, grem pogledat, če so pojedli zajtrk, da jih zbrcam na sneg.
< Sporočilo je popravil Pia67 -- 26.2.2011 8:25:03 >
|