NatyTaja
|
Sem prišla še mal sem pokukat, ko je tam na Montiju tak nečvek... Btv Tejči - zdej vem, kaj si misla... IZVIRNO SPOROČILO: Majchi Ojla! Men se bo pa utrgalo, ampak zdej se mi bo pa res! Čist skoz en otrok na men visi, pa še ta zima se tako vleče . Vse mi gre že na jetra. Komaj čakam, da gre v pon. tavelka končno spet v vrtec. Doma jo imam že 3 mesece, v bistvu odkar imamo dojenčka, in to je tud vzrok, da sem vsa živčna. Je ni minute v celem dnevu, da ne bi rabila na nekaj odreagirat... Če glih ne dojim, previjam al pa uspavam, moram pa puzzle sestavljat, risat, odgovarjat na vprašanja kje smo bili doma, ko nas še ni bilo na svetu itd. Seveda so zraven še te fore, da je žejna, ko jaz dojim, da skače na žogi pred vrati od spalnice točno takrat, ko jaz tamauga uspavam, da hoče poslušat pesmice na youtube-u, ko jaz RR prižgem, pa v nedogled bi še lahko naštevala... Zdele npr. mi tamala eno roko cufa iz tipkovnice, ker mi kao nohte striže, medtem ko itak tamauga dojim. Aaaaaaaa!!!! Sej sliš se skor prisrčno vse skupaj in verjetno tud je, ampak ta trenutek imam res...slab trenutek. Saj sploh ne vem, zakaj tole pišem tuki, nima blage veze s hujšanjem. Mal sem se mogla zlajat. Sorryte... Joj, kok te razumem... med nama je razlika samo ta, da po meni skačejo trije, pa da hodim na šiht in me takrat mori ene 150 tujih otrok... Ja, kljub temu, da se sliši prisrčno zna bit tole živceparajoče.... Jaz ko jih imam dost jih pošljem v sobo in povem, da je mama servis zaprl svoja vrata... Včasih pa vžge!
|