pipika 13
|
Lep pozdrav od mene in Davida po par mesecih. opravičujem se, pozabla sem geslo, ni bilo časa, služba, mali, pa neko moje izobraževanje pobere ves čas. tudi slike za par mesecev nazaj sem na Fb naložila šele pred kratkim. Enostavno ni časa. V službi ludnica, bliža se konferenca, torej samo ocenjevanje, pa vodja aktiva sem, pa moram imet pod sabo nekaj ljudi, pa sestanki, pa jim pomagat, pa hospitacije, izobraževanja, pa nastopi itd. Sama ne bi zmogla vse, če ne bi prišla za 14 dni zdaj tašča na obisk, da Davida čuva. čestitke vsem nosečkam, sem videla seznam. Lepo, mi bomo še malo počakali, da dam neko izobrževanje čez, pol pa... Čestitke Araz, za dvojčka. bravo, si pa ne predstavljam, kako bi to jaz zmogla. Naš Davidj je med biserčki najmljaši in se mi zdi, da se zelo lepo, skoraj prehitro razvija. Razume skoraj vse, ponavlja vse, srka vase vse kot spužva. Oponaša že 190 živali, pokaže dele telesa, teče, pleše tako, da se vrti, je trmast, rad prebira knjige, še vedno se vsako noč malce priklopi name, torej še dojim ponoči, vendar to ni hrana, je za žejo in za uspavanje. Marca gre v vrtec, tako smo si tudi želeli, upam, da bolezni do takrat minejo. 26. 1 imamo sistematski pregled, ki je spada med tiste okorg 1. leta starosti. Bomo videli, kaj bo rekla dohtarca. Motorično je zelo razvit, ker že žogo nosi, jo meče, jo brca, sam gre dol s kavča, postelje, se vstane brez opore iz tal itd. Govor, ati govori že od 10. meseca, zdaj je začel še teta, pa tato, za traktor, hehe, le o besedi mami, ne duha ne sluha. Noče je reč, pa dobro ve, kdo je mami, hehe, imamo 4 zobke spodajin samo 2 zgoraj, torej bomo slabo spali še kar nekaj časa. Je zdrav, imel je samo eno vnetje ušes decembra. Je pa zahteven in ko je buden je skoz v pogonu. Miruje samo, ko spi, pa še takrat se premetava. Vsem bolančkom veliiko , nosečkam lepo nosečnost, ostalim malčkom in mamicam veliko veselja in vse dobro v novem letu, pa čeprav malce z zamudo. Za nazaj nimam časa vse prebrat, zato sprašujem in upam, da nisem edina, ki še doji?? zakaj sprašujem, ker se eni ko jim to povem zgražajo in zmrdujejo in nasmihajo. Pa so same bile mame, pa so zdaj babice, pa njihova hči je samo 2 meseca dojila, vnuček pa je tako suh,da je dohtarca rekla, če sploh kaj je. Toliko o gobcih, sem bla kar malo jezna. Romana, kako kile? Gredo dol? Moje nič, ker dejansko nimam časa za nobeno gibanje, pa še vreme mi to jesen in zimo ni šlo na roko. Preveč sem za compom in preveč jem seveda, glede na to, da se ne gibljem veliko. Lep pozdrav vsem, uživajte in pazite na biserčke