tintara
|
O, hojla! sem ob strani videla Matevža, pa veš, da sem se mogla oglasit. Ma, kaj jaz vem, neki casa smo bili brez neta, pol sem se pa kar odvadla tukaj pisat. Mal tudi namenoma, priznam. Delam še ne, tud ne vem kdaj bom. Vmes je že enkrat padlo v vodo, k so ugotovil, da vseeno nimajo denarja, zadnje inf pa so spet sodbudne. Bomo videli, zaenkrat kaj bolj določenega ne vem. računam še na en skupen dopust konec junija prej. Upam. Pa ti? Si odprla na svoje? Ja, naš Vane je tud ta hitr. Pa ne tolk v teku, kot v plezanju. Tu je pa živ norc in se prav bojim zanj. Ker ga dobim ma čist povsod, če ga le pustim par minut samega. Luftat sploh ne moremo, ker smo 4 nadstropje in je bila že 2x panika, k je ven gledal. Prvič splezal: odprl predal od omare, splezal preko stola in nato na mizo ter gledal ven skozi okno. Hčerka je bila zraven in ga vlekla nazaj, pa klicala. Od takrat okna ne odpiram več na stežaj, no vrata na balkon sem pa še, da se je vsaj malo luftalo. Balkon je do kakega metra višine popolnoma zaprt. Mulc je pa spet dva dni nazaj splezal na sobno kolo ( mi ni jasn kako, ampak gor je bil) in spet kukal dol. No, luftanje tako odpade zdaj povsod (v kuhinji sem namreč celo sama tako pametna, da vem, da so stoli preblizu in da je tolk pameten, da si jih podstavi). Zrak bo bolj slab, sam vseen. Pa po omarah nekje dober meter od tal se sprehaja, že najde pot do tja. Iz postelje in v posteljo tudi prileze (seveda tiste z orenk ograjo), tako da ga ni prostorčka v stanovanju, ki mu ni dosegljiv. No, luč pa je Araz, ravn mal sem vas na dvojčkih špegala. Ma ste mi tko simpatične mamice dvojčkov. Pa vidim, da ti gre super od rok, že čez 28 tednov si, kajne. Sorry, sam res me povleče k vam, sem bila že enkrat prej. Super ste, vse. Je veliko težje kot nosečnost z enim? Na Krku ste že bili? aja, se mi zdi, da si enkrat neki govorila, da boste prodali? Ali sem pa kaj pobrkljala? Tincy, kako gre? Zdaj ste že orenk zakorakali v večjo družino, kajne. Saj se navadiš ritma in usklajevanja. Imaš kaj pomoči? Alisa je vseeno še majhna, no saj Alis pa verjetno še dosti spi. Sam kaj ko so stavri, ki jih oba rabita TAKOJ! Nič, da ne bom v prazno nakladala (da ne bi nobena brala). Pa spat se moram spravt....
|