BarbiG -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (14.12.2011 8:42:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa O srečica lep datum si si izbrala... Tisa slabosti so skoraj mimo, samo od danes naprej sem na antibiotikih - problemi z ledvicami, sem včeraj pristala na urgenci :-( ampak škratek je fajn, je bil tako živahen na UZ da ga je komaj premerila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Mausika, ja kar se placente previe tiče, se z diagnozo počaka do 28.-tega tedna, ker kokr je men Pušenjak reku, se lahko tja do 24.-tega tedna še dvigne. Pri meni sicer se ni, samo je pa dosti deklet, ki so na začetku nosečnosti krvavele, potem pa se jim je posteljica dvignila. Tko da kr pozitivno naprej. Kaj pa je z ledvicami? Ampak tebi pa res ni čas bit dolgčas v tej nosečnosti. Skoz imaš neki. Zdej bi se lahko pa začele sam še lepe stvari vrstit, a ne. Vse ostalim, nosečkam, mamicam, borkam želim veliko sreče, lepih trenutkov. Naj vam življenje prinese tisto, kar si želite. Imejte se rade in imejte se lepo. Zdej morm pa delat, ker grem jutri na dopust do konca leta. Juhuhu.
|
|
|
|