lejla14 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (8.1.2012 0:14:32)
|
Živjo, punce Sem zelo poredko tukaj, tako da se oproščam, če vam ne sledim. Naj pa bo to leto vsem zdravo in srečno. In kaj me tare? :) Imam jih 40,5 in doma že enega 4-letnega fantka, že tri leta pa se trudiva narediti še kakšnega. Vendar vse do sedaj niti nisem šla na noben pregled, da bi ugotovili, zakaj ne rata. Ne vem, pač nisem upala iti. Ker tudi pred prvo nosečnostjo sem bila v bistvu enkrat samkrat pri ginekologu in šele ob zanositvi pričela hoditi na redne preglede. Po rojstvu in še enem pregledu, ki niso bili predpisani - pa potem spet nisem šla... mi je bilo nerodno, kaj čem, pa morda tudi strah večplodne nosečnosti. Pa vendar mi je bilo vsak mesec težko, ko je prišla menstra. Vse do nekje sedaj, ko pa se naenkrat čutim prestaro in me je strah, da bi zanosila. Ker ne vem, kako bi zmogla spet ves ta napor - predvsem po rojstvu seveda z majhnim otrokom. Pa itak imam probleme z drugimi strahovi. Skratka - precej zmedeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Pa bi vseeno rada vedela, kolikšna je verjetnost večplodne nosečnosti s tabletami? In do kakšnega leta mislite poskušat? Moja babica je namreč rodila mojo mamo pri 46, zato sem si vselej mislila, da bom pa še sama lahko tako pozna, a zdaj pa mi je naenkrat upadel pogum... Naenkrat sem torej pred odločitvijo - še poskušat ali rajši ne več.
|
|
|
|