BarbiG -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (1.11.2011 16:46:51)
|
Takole drage moje. Po reeeeeeeeeees doooooooooolgem času vam prav vsem pošiljam en pozdravček. Časa mi primanjkuje tolk, da tud dodatnih 24 ur v enem dnevu ne bi blo dost. Mausi, te na telefon nisem dobila, pa ti bom tule napisala. Mislim, da vem, kje je problem in ti verjamem, da si razočarana, sej si to v bistvu že drugič doživela. Jst sem se, sicer ne tam, kjer sve zdej, ampak en štuk viši tud že dostikrat po glavi tolkla, ampak me še do danes ni izučilo. Lahko ti samo pošljem en virtualni objemček in misli samo na svoje dete, ki je daaaaaaaleč najbolj pomembno. Da si ne bo še tole nedolžno detece razbijalo glave s tvojimi skrbmi. Te ima namreč tooooolk rado, da mu ni vseeno zate. Sej te dostikrat poboža, pa vetjetno tud že kakšnega ini mini lubčka pošlje. Joj, sm še vedno tolk vesela zate, da že jst komi čakam april. Pol pa oblubm, da si bom vzela en dan čas in prišla k vam mal spomine obujat. Gigi, ja sej vem, ni lepo do mene, da se nič ne oglasim. Sem pa že ene parkrat imela nekej na pol napisano, pa sem mogla vse skup skenslat, ker ko se mami vsede za računalnik, je najlepše pridružit se ji al jo pa sploh stran spravt. Tolk z užitkom tolčemo po tipkovnici, da potem kar hieroglifi ratajo. Drugače smo pa v redu, zaenkrat zdravi, vrtec sta lepo sprejeli, brez najmanjšega problema. Fanta sta pa že tolk velika, da se včasih prav staro počutm, sploh ko A-ja začne kej po pubertetniško metat. Je pa pestro. Pri nas ni nikoli tišine in dolgčasa. To čist vsak, ki k nam na obisk pride, reče. Sam men to ni nič nenavadnega, ker sem zgleda že čist navajena na to. Se mi pa čudno zdi, če slučajno kdaj ostanem sama v hiši. Mi kar nekaj manjka. Pa ti? Vse v redu? Mišmiš, krčki so verjetno že mimo in zdej sam še uživate, a ne. Nas zobki zdej fejst matrajo, ker so pred dobrim mesecem dni začeli kar v parih ven hodt. Pika.po držim pestke, da zima čim hitreje mine. Lahko pa se zgodi, da če vse že prej poštimate, da bosta kej prej v postopku. Sonček, jaz sem šla tud osebno dvignit na zavod za transfuzijo izvid. Sem se raj kr tko zmenila, ko sem dala kri za SPB. Pikovitka, tolk dolg se že nismo vidle, da ti moram kar objemček poslat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Lepo te je brat in držim pestke, da bo tokrat vse OK. Toliko zaenkrat, pravkar so moji sončki nazaj prišli in že letiiiiiiiijo k meni. Vse ostale, ki vas zdajle nisem omenila, vam pošiljam objemčke in pozdravčke.
|
|
|
|