liliana -> RE: pritožba na policijski zapisnik (5.11.2015 18:21:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea verjamem, da je težko sprejeti globo, a lili239 priznava, da je izsilila prednost vozilu na prednostni cesti Ni priznala, da je izsilila prednost......rekla je, da je vzela prednost vozniku, ki je sam naredil prekršek, ko se je peljal mimo avtobusa.....samo tistega dela ti več nisi citirala..... Res je, da se je malo nerodno izrazila, veliko lažje bi bilo za razumevanje, če bi enostavno napisala takoj na začetku, da je prehiteval avtobus pri polni črti.....vendar se je dalo razbrati, da je policaj prehiteval avtobus....vendar si ti videla zgolj njeno "priznanje", da je vzela prednost vozniku, ki je silil mimo, da drugega dela nisi več videla.... Jaz sem pač izhajala iz tega, da ona v bistvu ni naredila prekrška, ampak je lepo šla na prednostno cesto, ko je avtobus zavijal, tedaj pa je po nasprotnem pasu pripeljal policist (ker če je silil mimo avtobusa, drugače, kot da ga je v križišču prehiteval, ni mogel iti mimo)......ti pa si pač zgolj izhajala iz njenega "priznanja", da je vzela prednost vozilu in te drugo več ni zanimalo......v naslednjih komentarjih pa je itak lili podrobneje razložila potek....... po mojem je še vedno bolje sprejeti in se za v bodoče kaj koristnega naučiti iz (samo(!)) relativno nizke denarne kazni, kot nositi veliko večje posledice, kot so udeleženci v prilepljenih člankih: Se strinjam......če je kazen upravičena......če pa ne, pa se kaj koristnega ne moreš naučiti, tudi iz tistih ta hudih primerov ne......
|
|
|
|