|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
29.1.2011 20:48:23   
Anonimen
hej nosečke, berem da ste preživele lep teden- no ene bolj druge manj:)

jaz sem en dan dala čez virozo, sem za par urc obsedela na wc-ju, pa še naslednji dan nisem bila čisto ok. zdaj pa me skrbi, da ne bo še najin sinko kaj dobil.

v službi še nihče nič ne sluti, edino eni sodelavki je bilo čudno, zakaj že cel teden ne nosim petk in ker sem napihnjena v trebuh se izogiban oprijetih majčk.

sinka pa že pripravljam da bo do dobil dojenčka in pravi da bo dobil nika, če bo punčka ali fantek:)

midva sva pa malce že povedala, starši že vedo zaradi vseh težav ki so bile v preteklosti, pa tudi nekaj prijateljav že ve.

imam pa eno vprašanje za tiste, ki že imate otroke in ste rodile z carskim rezom. ali se boste tudi zdaj odločile za cr, če bo mogoče? vem da je to še daleč, ampak moja porodna izkušnja ni bila lepa in me že zdaj skrbi, da bom morala še enkrat čez vse probleme. po porodu ko sem imela pregled pri g sem se zjokala in mi je takrat napisala v kartoteko opombo, me je porod psihično uničil in svetovala pogovor z psihotepavtom.

(odgovor članu Arabella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
29.1.2011 22:17:19   
becky27
Pigy še zdej ne vem kdo si, dej mi na ZS pošlji, da vidm kera sošolka si.Evo men se tok nič ne da, sm čist neproduktivna v službi-še dobr, da sem sama delala in sm skoz lenarla.user posted image morm rečt, da nimam nobenga nosečniškega znaka, sam vsake tolko me mal po trebuhu špikne-drugače pa nič.Ja vidm, da vikend dela svoje in je kr zatišje tukaj,...božajte bušije pa čim manj slabosti vam želim

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.1.2011 23:08:46   
Princess1
Anonimna, najbolj pomembno zate in za tvojega user posted image  je, da nisi naslednjih sedem mesecev v strahu pred porodom,..sploh pa, ker je očitno tvoj strah utemeljen in ni fiktiven. Res je, da prvi porod ni pravilo za drugega, lahko bi bilo vse veliko lažje. Ampak še vedno to nič ne pomeni kakšen porod boš imela, če boš bila naslednjih sedem mesecev napsihirana. Tako, da če čutiš potrebo po carskem porodu, se tudi odloči za to. Kar nekaj mojih prijateljic je v drugo rodilo s carskim in je sedaj glede psihe vse ok. Ena med njimi mi je celo zaupala, da se je po naravnem porodu počutila, kot da bi bila posiljena...tako, da naredi tako, da boš bila mirna. In sedaj ima ta moja ista prijateljica še drugega otročka s cr-jem in je tako z njo kot z njenim user posted image  vse bp.

Jaz imam osebno ogromen prag bolečine in se zaenkrat veliko bolj nagibam k naravnem porodu,...ampak bom vidla,...ker le imam panično motnjo in pijem ad-je, tako, da v nobenem primeru ne mislim samo sebe porivat čez rob.

Lahko nočko!

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 928
30.1.2011 8:07:57   
Teni_
Dobro jutro.

Kako smo si različne, jaz pa upam in sem vedno upala, da mi ne bo treba rodit s CR. Prvič, ko so mi na porodni omenili, da niso 100%, da je user posted image z glavo obrnjen navzdol, sem samo upala, da je, da mi ni treba na CR. Mene je kot user posted image strah teh operacij in potem šivov. vseeno se mi zdi, da prej okrevaš po naravnem porodu kot CR. Ko sem mogla it v prejšnji user posted image na abrazijo, sem bila cela panična in sem še onim tam rekla, da naj le gledajo, da me bodo potem zbudili, ker imam doma dva otroka. Ni me bilo strah za sebe, ampak imela sem čudne prebliske, kaj če gre kaj narobe in mali2 ostaneta brez mame.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
30.1.2011 8:12:51   
modrimedo
teny si ista kot jaz user posted image
cr je zadnja obcija ,res samo za reševanje življenja ..
meni je naravni porod nekaj tako hmmm kako naj rečem čarobnega ,da ga ne bi "prespala" za noben denar :)
in resno mene rojevanja ni strah ,se pa načeloma "bojim" okrevanja po njem ,vseh krčev in eventuelnih komplikacji...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.1.2011 8:53:13   
Pigy
Končno eno jutro naspana in spočita, ter zeeelooo lačna. Sem že dva koščka mesa pojedla. Ampak, dokler se fajn počutim je ok.
Včeri sem iskala mal po trgovinah kake hlače al pa trenirko, pa mi ni bilo nič všeč.
So bili pa moji starši na obisku. Uglavnem, sta rekla da mi bosta kupila voziček, katerega bom hotelauser posted image .

Midva počasi iščeva mal večje stanovanje, kr tuki nam bo full premajhno.

Samo še 4 dni in končno pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: becky27

Pigy še zdej ne vem kdo si, dej mi na ZS pošlji, da vidm kera sošolka si.Evo men se tok nič ne da, sm čist neproduktivna v službi-še dobr, da sem sama delala in sm skoz lenarla. morm rečt, da nimam nobenga nosečniškega znaka, sam vsake tolko me mal po trebuhu špikne-drugače pa nič.Ja vidm, da vikend dela svoje in je kr zatišje tukaj,...božajte bušije pa čim manj slabosti vam želim

Na FB na zasebno sem ti pisala.

Sedaj pa šibam na obisk.

lp

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.1.2011 9:25:08   
Princess1
Jutro punce,

Glede CR-ja, sej si ga po moje nobena ne želi že po defoltu, ampak pri določenih zadevah je pa potreben in hvala Bogu, da obstaja.

Jst imam isto prag potrpljena in bolečine ogromen in tudi psihično mi deluje naraven porod odlično,....vendar nikoli se ne ve, kaj nas pričakuje, tako, da si puščam opcije odprte. Bolj kot cr se jaz nagibam epiduralni, ker sem jo že imela pri operaciji kolena in sem se odlično počutila po njej in tudi okrevanje je bilo super. Veliko bolj kot po operaciji, katere sem že tudi imela pod polno anestezijo. Ampak kot pravim, pri meni pride v poštev iz nekih drugih razlogov in samo, če res ne bom mogla drugače, ker si želim doživeti naraven porod. Vedno si govorim, če sta obe moji babici (ena 9, druga pa 7 otrok) rodili svoje otroke doma, bom jst tud najbrž tega enga mojga user posted image  v porodnišnici lahko rodila. user posted image

No predvsem in najbolj pomembno je to, da sem ponovno naredila test (že ene 5) in je tako pozitiven, da ti zbije učke ven user posted image  in tudi prsa imam tako boleča kot prej in bel izcedek enak in sedaj samo odštevam dneve do pregleda. Naj že pride pregled, da vidim, če bo vse po sreči, svojo malo pikico. In pa da raztrobiva vsem, da sva v veselem pričakovanju, ker me to skrivanje ubija....user posted image

Lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 932
30.1.2011 10:35:20   
ANDMIL
Dober dan!

Kako ste kaj user posted image ?

Pri meni je stanje nespremenjeno in tako je tudi prav... user posted image Počasi bom morala v kuhinjo in začeti kuhati - standardno nedeljsko kosilo...

Teni RR - naslednji pregled imam 10.02., na nuhalno se pa moram še naročiti.

Sem videla, ko sem vas brala, da ste se nekaj o kajenju med nosečnostjo pogovarjale. Meni ni bilo niti čisto malo težko prenehati s kajenjem, pa sem kadila, ampak res strasno kadila vsaj 1 škatljo na dan ( včasih še več ) in to ne neke super lahke al pa lahke cigarete - ampak res močne. Kadila sem pa od 15 leta dalje. Tako, da jaz mislim, da ni težko nehat - ampak to je res samo moje osebno mnjenje.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.1.2011 11:53:11   
dory
No glede cr...jaz sem v prvo rodila s cr, urgentnim...ker sem hitro okrevala in ker nisem imela bistvenih težav zaradi tega, bi mi bilo čisto sprejemljivo, če bi tudi v drugo rodila s cr...po svoje si želim tega, ker bi se obenem potem še sterilizirala..bomo videli...moj porod tako ali tako ne bo spontan, ampak bo točno določen, ker moram prej nehat jemat injekcije za redčenje krvi....bomo videli, pustimo se presenetit...

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 934
30.1.2011 11:58:30   
dory
No pa še glede kajenja...meni osebno se zdi kriminal,da katera kadi med nosečnostjo...okej če ti paše zastrupljat sebe je sprejemljivo, vsak je odgovoren za svoje zdravje...ampak da s pa s tem uničuje življenje še nerojenemu otroku, ki resnično ni nič kriv je pa absurd...pa ja sej sem slišala že za komentarje, da je boljš omejit kajenje da nisi preveč živčen, ker potem še bolj škoduješ...bla bla bla...so so samo bedni izgovori...

no govorim pa iz lastnih izkušenj...že pred prvim otročkom sem kadila kot turk...tudi po dve škatlici na dan...ko sem zvedla da sem noseča sem prekinla,ker nisem mogla uničevat še enega...in ja punce moje vse je v glavi...če se tega pomena o uničevanju še enega življenja dodobra zaveš potem res ni nobene panike...jaz nisem mela nobene težave in cigaret res nisem pogrešala..še po porodu mi nekaj časa niso pasali...dve leti po porodu sem spet mal začela nazaj kaditi in sem bila zgolj občasna kadilka...zdaj v zadnjem letu pa sem spet navalila...ampak tudi tokrat zaključila, ker mi je zdravje mojega otročka bolj pomembno od te grozne razvade...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.1.2011 12:02:26   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: dory

No pa še glede kajenja...meni osebno se zdi kriminal,da katera kadi med nosečnostjo...okej če ti paše zastrupljat sebe je sprejemljivo, vsak je odgovoren za svoje zdravje...ampak da s pa s tem uničuje življenje še nerojenemu otroku, ki resnično ni nič kriv je pa absurd...pa ja sej sem slišala že za komentarje, da je boljš omejit kajenje da nisi preveč živčen, ker potem še bolj škoduješ...bla bla bla...so so samo bedni izgovori...

no govorim pa iz lastnih izkušenj...že pred prvim otročkom sem kadila kot turk...tudi po dve škatlici na dan...ko sem zvedla da sem noseča sem prekinla,ker nisem mogla uničevat še enega...in ja punce moje vse je v glavi...če se tega pomena o uničevanju še enega življenja dodobra zaveš potem res ni nobene panike...jaz nisem mela nobene težave in cigaret res nisem pogrešala..še po porodu mi nekaj časa niso pasali...dve leti po porodu sem spet mal začela nazaj kaditi in sem bila zgolj občasna kadilka...zdaj v zadnjem letu pa sem spet navalila...ampak tudi tokrat zaključila, ker mi je zdravje mojega otročka bolj pomembno od te grozne razvade...

Lepo napisano! user posted image

Se strinjam s tabo 10000000000000000000000000000 %...user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.1.2011 14:10:39   
becky27
Men se zdi tud ful grozn k vidim nosečnice, da kadijo.Moja soseda je celo nosečnost rauhala k turk pa malemu ni nič, edino ful je živčen otrok, ampak to pomoje k se je skoz sekirala čez celo nosečnost in razmišljala zakaj bo sploh mela otroka.Jst sm kadila 10 let od 14 leta pa do 24 pa sm si sama pr seb rekla, da bom nehala, ker enkrat ko bom user posted image , pa že ne mislim zastruplat svojga user posted image .Ampak vsak zase najbolj ve, kaj mu paše in kaj ne.Glede CR, men so ga tud hotl delat ampak je pol na srečo šlo z vakumom, če pa ga bi mela bi ga pač mela- se ne bi sekirala.Važn, da je z user posted image vse ok.Pa vsak porod je drugačen kot nosečnost, tako, da anonimna, mogoče bo pa v drugo vse super in boš imela zelo lepe spomine na porod.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.1.2011 14:21:19   
carly
Glede cr, jest sem imela v prvo zelo težek porod, sprožen z umetnimi popadki, prerezan presredek, vakum, pa še poseljico so mi mogl odstrant ker se ni porodila in sem prve dni po porodu ves čas porod doživljala, se sploh nisem mogla umirit pa zaspat brez spominjanja na porod.V drugo sem imela urgentni cr, in vam povem da okrevanje po cr, še posebej če imaš doma že majhnega otroka, ki si tudi želi tvoje pozornosti, ni prov nič fajn.Tako da če bo le možno se bom odločila za naravni porod.

Sicer smo pa preživeli prijetno dopoldne, smo šli mal smučat, se tamala šele uči pa se je po traku vozila pa potem sva šle še ene dvakrat na ta ornk smučišče.Sem si rekla da zdej bom še izkoristla ene dvakrat, potem bom pa zaključla s smučanjem.Pa da me ne bo katera grdo gledala, to pomeni da sem se vsega skupaj štirikrat peljala po zelo položnem terenu s tamalo med nogami in zelooo počasi tako da ni bilo nevarnosti da bi padla.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.1.2011 15:21:42   
Teni_
Dory, nekaj me zanima, če ne zameriš. Kaj pa v primeru, da te porod prehiti in še ne nehaš jemat injekcij? Si ne predtavljam, ker nas je prva presenetila 4 tedne prej. Kaj potem v tem primeru?

Saj, da se razumemo glede CR, saj jaz tudi ne bi šla z glavo skozi zid, če ne bi šlo po naravni poti, ampak priznam, da me je CR strah, pa ne vem zakaj. Je pa res, da sem obakrat rodila hitro, brez problemov in si ne znam predstavljat kako je, ko ure in ure trpiš popadke, pa se nikamor ne premakne.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.1.2011 15:37:45   
anschk
Ojla user posted image !
Vidim da teče debata o porodu...Moji spomini na porod so katastrofalni! Vsega je kriva obupna babica!! Umetni popadki za vsako ceno ( čeprav so moji bili dovolj močni), mogla sem biti ves čas na levem boku ( čeprav bi ubila za to da bi lahko vstala, se vsedla, hodila...), babica me je nadirala skos da ne diham prav, če se nisem tega naučila v materinski...skratka katastrofa! Na srečo je bila po 4 urah menjava in je prišla čudovita ženska, ki mi je pomagala da sem prej ko v eni uri dobila v roke največji zaklad na svetu...Res je veliko odvisno od osebja- jaz se v 4 urah nisem odprla več kot 3, 5 cm potem pa v eni uri ostalih 7... Tako da si za drugi porod želim samo tega, da bi mi lahko pomagala oseba, ki bi imela občutek in znanje za to...Pa čim bolj naravno si želim, ker umetni popadki so res grozni, sploh če so že tvoji dovolj močni...
No sem se razpisala. Dobim kar solzne oči ko se spomnim vsega tega...

drugače pa še 2 dni učenja in potem zadnji izpit...vsaj upam da mi ne bo treba še enkrat...

Želim lepo nedlejo še naprej

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.1.2011 19:28:28   
nepremagljiva
Pozdravljene!

Vidim, da ste že pri porodih, pa smo šele štartale. user posted image
Res je, vsaka ga doživlja po svoje. Samo ni to nekaj česar bi se bilo treba tako bat. Najbolj pomambno je, da se znaš umirit in poslušat samo sebe. Za mano so trije in ne morem rečt, da je bil kateri katastrofalen, kar se bolečin tiče. Druga zgodba je to kakšen je bil že  naprej znan izzid tretjega, a o tem tukaj na tej temi, skoraj ne morem razpravljati. 
Zapomnite si pa, da je vse v glavi. Kako vse skupaj sprejemaš. Tudi glede kajenja je tako. Je Dory čisto prav napisala. Ma ni šans, da kadim v nosečnosti. Niti enega samega cigareta. A nobeni cigareti v nosečnosti ne smrdijo? Meni grozljivo.  Če se mi kdo samo približa, ki je prej kadil, mi želodec obrača. user posted image
Trenutno sem tako občutljiva na vonjave, da bi najbrž lahko šla iskat tartufe. user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.1.2011 19:33:52   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 03.03., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.02., ?, Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.2., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Ljubljana
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , 14.02., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 31.01., ?, Savinjska
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.02., Savinjska
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?, ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?
lunax, 25, 1user posted image , 0user posted image , 15.2., 17.2., okolica Prvačine

7.9.
mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 07.02., ?, Ljubljana

8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor

anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Štajerska
10.9.

srecka84, 27, 1
, 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.2., ?, ?
12.9.

anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?, ?

13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , ?, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 15.02., ?, ?

15.9.
*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 02.02, ?, Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 14.02, ?, Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Maribor

17.9.
kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 03.02., ?, Zapuže
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2user posted image , 15.02., ?, ?

18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
20.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 10.02, ?, ?
vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1 user posted image , 10.02., 18.02., okol. Domžal
22.9.
carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 15.02., ?, Trbovlje
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  16.02., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 14.02., ?, ?
27.9.

becky27, 28, 2user posted image ,1user posted image , 15.2. ?, Lukovica
28.9.

rižka, 28, 2user posted image , 0user posted image , 01.02., ?, ?
mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
29.9.

*alja*, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
?, ?, ?

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , 04.02., ?, Štajerska
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.02., ?, Ljubljana

SKUPAJ NAS JE: 52user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.1.2011 19:55:02   
becky27
Punce a ste že povedale staršem za user posted image ?Jst sm dons povedala, pa mami neki ni bla navdušena, kao a že tok hiter, pa Taj je še tolk majhen,...Me je kr v slabo voljo spravla, jst sm skoz hotla met 2 leti razlike, no zdej bo pač 21 mescev.Pa vsi okrog mene, k jim povem gledajo k čuki-a že noseča, joj mal bi še počakala.Ne vem mene take stvari ful iz tira vržejo.Kako pa mate vi kej izkušnje tiste k mate razliko do 2h let, a so bli tud podobni komentarji?Danes ni moj dan, sm kr skoz neki žalostna pa zamišljena,...user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.1.2011 20:13:55   
modrimedo
midva nisva še nobenemu povedala
sem pa čez leta dobila slonovo kožo in če se le da ( včasih se ne ) tako preslišim
je pa vrjetno najbolj boleče če ti mama kaj takega reče
sem pa sigurna da ni mislila tako hudo kot je izpadlo ,mame vedno mislimo kaj je najbolje za otroka ,tudi ko ti zrastejo :) in vrjetno tvoja mama razmišlja kako bo to naporno zatebe ....
in jaz imam manjšo razliko kot ti ;) in po pravici : na začetku je naporno ,kasneje ko pa malo odrastejo pa najboljša odločitev :)
še tri dni do pregleda :),potem pa bomo kmalu kje namignili da pričakujemo še enega :) ,me prav zanimajo reakcije ,hehehe po večini že vsi navijajo da bi imeli še enega :)
moja sodelovka že en teden navija da bi imeli še kakega in to dvojčka halooo :):):):)

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.1.2011 20:21:10   
Teni_
Becky, ne se sekirat zaradi takih komentarjem. Vedno bodo eni za, eni proti, važno je kaj je vajina želja in ne njihove.

Pri nas pa zdaj vejo moji, njegovi, pa par prijateljev. Bodoče(še enkrat) prababice in pradedki, tete, strice in vsi ostali pa pridejo na vrsto po NS, oz., ko bo tako pač naneslo.

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 945
30.1.2011 20:42:58   
becky27
Mah sej bo, vrjetno me mal panika grabi kako bom 2 škrata pedenala, pol pa še kak komentar pa sm čist na dnu.Drugače pa morm mal bolj  nase gledat, ker preveč hitro padem pod vpliv raznih komentarjev,...vrjetno me mal hormončki dajejo in vse.Hvala za spobudne besede pa lep večer

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.1.2011 20:44:07   
karin82
becky27 - tudi moja mami ko je izvedela, da bomo dobili še enega je podobno reagirala. Tko čudno je bilo vse skupaj. Moj se je nekaj zagovoru, pol pa pridem jaz domov pa mi pravi, če ji imam kaj za povedati, če sem noseča, in ji pač povem in mi pravi a že, to je pa hitr. No danes po treh dneh mi pa tko na samem reče,da je ful vesela in kako se moram zdaj merkat pa kljub majhnemu otročku še vedno dovolj počivat, da bo s pikico vse ok. Tako, da mislim, da je bila sprva samo presenečena in je tako reagirala.

Drugače pa glede poroda, moj prvi porod je bil super hiter in neboleč, ampak ko se pa spomnim kakšna sem bila pa en dan in potem še cele tri tedne po porodu me je pa kroza. Sicer sem bila šivana ampak to ni bilo nič proti eni drugi nosečniški nadlogi, ki me je doletela konec nosečnosti, hemeroidi. K se pa tega spomnim mi gre pa kar na jok. Upam, da bo tokrat boljš, raje sploh ne mislim tako naprej, ker me vse mine.

Uživajte in srečno vsem, ki jih čaka prvi pregled.
Aja, jaz sem ga imela 26. 1 in je vse bp. Naslednjega imam 25.2.

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 947
31.1.2011 7:34:36   
srecka84
Pozdravljene,

vidim da ste se že razpisale o porodu...no jaz si s tem ne delam skrbi niti najmanj me ni strah upam da bo tako do konca. :)

No ne vidim ure, da pride že ta težko pričakovan 1. pregled v četrtek.

Lepo se imejte, zdaj pa šibam delat.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 948
31.1.2011 8:02:48   
Teni_
Dobro jutro.

Jaz sem ravno iz laboratorija.

Jessy82 vse srečo danes na pregledu.

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 949
31.1.2011 8:03:40   
Princess1
Jutro user posted image ! In jutro našim user posted image !

user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trans-oče: Pravico imamo, da obstajamo
photo
Izraelec Yuval Topper-Erez, ki s svojim partnerjem in tremi otroci živi v Angliji, se je odločil, da svoje intimne porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?