|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
28.1.2011 11:51:20   
Arabella1
ne vem, rekla je, da bo dala naslednjič user posted image
včeraj je bil samo uz, pa debata kaj lahko kaj se ne sme, pa navodila pisna user posted image  in za nuhalno je rekla, da naj se naročim in ko izvem datum da pokičem, da pridem kaki dan prej tu, da naredimo vse user posted image  pojma nimam kako to poteka, to je moja prva nosečnost user posted image

ne vem mogoče je razlog to, da je user posted image  bil včeraj star šele 7 tednov pa 5 dni

< Sporočilo je popravil Arabella1 -- 28.1.2011 11:52:03 >

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 901
28.1.2011 12:16:57   
Princess1
Joj punce, blagor se vam....jst morem pa še tolk čakat do pregleda...se mi zdi da teh 14 dni ne bo šlo nikamor...

Ja jst tud upam, da dobim materinsko takoj,...:)

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
28.1.2011 12:17:48   
Anonimen
..
Pozdravljene septemberke!!!

Rada bi se vam pridružila pri vašem klepetu, saj sem ta teden zagledala user posted image . Predividen datum poroda naj bi bil okrog 19.9.2011, je pa to moja tretja nosečnost, saj imam doma dva razgrajačauser posted image

Imam že vse nosečniške znakce, ki jih tudi same opisujete - slabost, spahovanje, boleče bradavice in napihnjenost trebuha....

Zenkrat bom do prvega pregleda ostala anonimnauser posted image .

Lep dan še naprej.

(odgovor članu Arabella1)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
28.1.2011 12:32:17   
carly
Glede materinske, pri nas jo vedno na drugem pregledu dajo.Ker na prvem more kao gin najprej vse pogledat če je ok, na naslednjem pa sestre izpolnijo materinsko pred pregledom.
Joj blagor vam, ki9 ste že imele pregled,jaz pa šele 22.2., kje je še touser posted image .

Strelkica jest bi šla na tvojem mestu tudi še na privat pregled.Mi je čudno da te je tako pozno naročil, ker pri nas zmeraj naročijo čez en teden če so kakšne nejasnosti,  sicer pa čez 4 tedne če je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 904
28.1.2011 12:32:42   
carly
Aja pa pozdravljene noveuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 905
28.1.2011 12:35:10   
olana
user posted image Pozdravljene punce, evo tud jaz sem se ponovno naročila na pregled, imam ga 15.2. 2011, sem pa tudi vprašala kdaj dobim materinsko knjižico, mi je pa rekla sestra, ko imajo kakšne izvide not za dat, pa kaj za napisat, jo pa dobim. No pa smo še to razjasnili, zakaj je še nimam.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 906
28.1.2011 12:45:04   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 03.03., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
2.9.
tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image , 21.2., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Ljubljana
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , 14.02., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 31.01., ?, Savinjska
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.02., Savinjska
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?, ?, ?
5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?
lunax, 25, 1user posted image , 0user posted image , 15.2., 17.2., okolica Prvačine

7.9.
mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 07.02., ?, Ljubljana

8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, ?
anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , 28.01, ?, Maribor

anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Štajerska
10.9.

srecka84, 27, 1
, 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.2., ?, ?
12.9.

anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?, ?

13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , ?, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 15.02., ?, ?

15.9.
*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 02.02, ?, Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 14.02, ?, Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Maribor

17.9.
kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 03.02., ?, Zapuže
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2user posted image , 15.02., ?, ?

18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
20.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 10.02, ?, ?
vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1 user posted image , 10.02., 18.02., okol. Domžal
22.9.
carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 15.02., ?, Trbovlje
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  16.02., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 14.02., ?, ?
27.9.

becky27, 28, 2user posted image ,1user posted image , 15.2. ?, Lukovica
28.9.

rižka, 28, 2user posted image , 0user posted image , 01.02., ?, ?
mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
29.9.

*alja*, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
?, ?, ?

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , 04.02., ?, Štajerska
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.02., ?, Ljubljana

SKUPAJ NAS JE: 52user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 907
28.1.2011 12:45:57   
becky27
Zgleda, da maji vsi drugačno prakso s temi materinskimi.Men jo je pri 1. nosečnosti takojo dala na 1. pregledu in vse not zapisala kok je plodek velik, kg itd.Sej važno da je zuser posted image vse ok, materinsko bote pa tud že dobile.Še mal pa morm v službo,...beda pa tok sm zaspana dons pa lačna,...no bo že 

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 908
28.1.2011 12:48:20   
panja
Jaz sem imela pa pregled v ponedeljek, 24.1. in sem na prvem pregledu že dobila materinsko, verjetno tudi zato, ker smo že v 9. tednu, pregledati sem dala tudi kri, izmerila je pritisk in me stehtala. Aja pa slikico smo tudi že dobili, pri nas za plačilo 4 €.
Mi je bilo pa zelo hecno, ko sem se naročila na pregled in mi je sestra rekla naj s sabo prinesem materisnko knjižico in v tisti evforiji naročanja sem pozabila vprašati ali je ne dobim pri ginekologu. Pa sem rekla, da je ne bom kupila, saj sem dobila od sodelavke, ki tudi pričakuje, informacijo, da jo mora obvezno dati vsak ginekolog in tako je bilo tudi v prvi nosečnosti.  In ko se je ginekologinja prepričala, da je vse ok je dala matrinsko.
Sem bila pa zelo pozitivno presenečena na g., saj je do sedaj nisem bila navajena tako zelo prijazne. Res sem bila vesela in polna optimizma odšla domov. user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 909
28.1.2011 14:34:13   
lorelei82
Halo

No, pa je prvi pregled za mano. Noseča sem 8 t, bebika je velika skoraj 2 cm in srček tudi pridno bije.
Edino kaj je, da mi je našla neko cistouser posted image ...čeprav je rekla da se naj ne sekiram ampak vseeno. Drugi pregled pa imam 18.2..

Aja pa slikico in materinsko knjižico sem že tud dobila.

Fajn bodite...jaz pa v Ljubljanouser posted image user posted image bi šla ful spat

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 910
28.1.2011 15:05:05   
Teni_
lorelei, če je vodna cista, ne rabiš nič skrbet. To ima čisto vsaka ženska, pa potem poči, včasih pa ne. Vsak mesec se naredijo, mislim da ob ovulaciji in potem pred m. počijo. Jaz sem jo imela v 2. nosečnosti, ampak je potem na naslednjem pregledu v 14. tednu več ni bilo, je že počila. 

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 911
28.1.2011 18:15:55   
sonce81
živjo punce,

se spet malo javljam...v službi imamo tako gužvo da cele dneve presedim v pisarniuser posted image  , vendar vseeno vsak dan z veseljem prebiram vaše poste...

moje trenutno stanje :

stalno žejna - popijem po 2,5 - 3 litre tekočine na dan (prej mogoče liter) in moj trebuh je kot balon..izgledam kot v 5 mesecu....ponoči pa na 2 uri vstajam za na wc, pa za pit (ker imam čisto suha usta)

rahla slabost skozi cel dan, ki pa ne vpliva na gromozanski apetit in čudne kombinacije..trenutno sem na tuni, kerfirju, sadnem jogurtu, polnozrnatem kruhu in domači marmeladi in čokoladnih kosmičih...včasih tudi vse skupaj user posted image  user posted image ..noro..sploh ne morem verjet da mi paše npr marmelada, po tem pa mi ful zadiši tuna..ni čudno da me stalno napenja user posted image

povejte, se še kateri dogaja nora žeja ter želja po čudnih prehranskih kombinacijah?

uživajte in se beremo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 912
28.1.2011 18:41:13   
Princess1
Meni niti ne po čudnih kombinacijah kot po ogromni količini vode in sočnega sadja npr: jagode, borovnice, grozdje.... in mi seveda dragi vse to tudi kupuje, ampak sva recimo zadnjič dala za eno malo plastično košarico borovnic, jagod in grozdja 10eur...user posted image

Sem pa glede materinske kar poklicala svojega ginekologa in mi je sestra povedala, da mi lahko da materinsko že na prvem pregledu, vendar jo oni sicer dajejo na drugem, ko imajo dejansko kaj že za vpisat. Ma briga me, samo da mi dr reče, da je user posted image normalna in da je z najinim user posted image  vse v najlepšem redu.

No pa, da ne bi bil ta forum samo o tem kaj nam paše in kaj ne, ter kaj nas vse boli,....čeprav tudi to rada berem...user posted image  me zanima sledeče.

Zakaj ste se punce odločile, da želite postati mame? Poleg klasičnih odgovorov, da so nam dojenčki lepi in da je to normalen biološki proces ženske. Pa če lahko še tiste, ki so že mamice povedo, kaj jih pri dejstvu, da imajo otroke najbolj razveseli, napolni s pozitivno energijo....?

No bom prva jst povedala. Že od majhnega so mi vsi govorili, da sem po značaju "mama", ker sem vedno izredno rada skrbela za druge ljudi, prijateljice, svoje starše,... Svojega otroka pa si predvsem želim, ker si želim vedeti, kako bo izgledalo dete, ki je plod ljubezni, kakšen karakter mi je Bog namenil, da rodim in kaj se bom morala z njegovim prihodom še naučit in predvsem pa, da vidim oz. začutim kaj je ta brezpogojna ljubezen,...kako se čuti,..itd. S svojo mamo imam fantastičen odnos in vedno pravim, da če bom bila pol tako dober starš kot je bila ona do mene, sem zmagala.

lp

(odgovor članu sonce81)
Neposredna povezava do sporočila: 913
28.1.2011 18:54:00   
olana
Ha,ha si pa zastavla pravo vprašanje.
Jaz nimam razvitega kakega hudega materinskega čuta ŠE, upam da kmalu prideuser posted image user posted image . Verjetno sem zaradi toliko let matranja z operacijami in poiskušanja, nekako potisnila vse skupaj v kotiček mojih možganov, zato da ne bi bila prizadeta vsakič, ko je kruta resnica udarila na plano-da verjetno ne bom mogla naravno zanosit. In glej ga zlomka nam je poratalo in tudi jaz bom končno doživela, upam da bo vse po sreči, občutke ki jih doživlja mama. In to me je navdušilo s toploto v srcu, te občutke še vedno raziskujem in se vsega noro bojim, saj je nekaj čisto novega....

No dost nakladanjauser posted image user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 914
28.1.2011 18:59:32   
Teni_
Jaz že imam dve, pa ti zelo težko odgovorim. Pojma nimam, lahko p ti povem, kako mi je sedaj. Najlepše je, da vsak dan pokam od ponosa, ko gledam kako rasteta, kaj vse že znata itn. Ne vem, sploh si ne znam predstavljat, kako bi bilo, če ne bi bilo njiju. In želja po še enem je bila skoraj od začetka najine zveze in niti ni bilo neke velike debate. 

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 915
28.1.2011 20:03:40   
carly
Men je bilo to nekako logično nadaljevanje najine zveze, da iz ljubezni zraste nova ljubezen.In res kot je ena že napisala tudi mene hčerkica navdaja z neizmernim ponosom ob vsaki najmanjši stvari.Pa me lahko še tako razjezi pa ne morm bit dolgo jezna nanjo, jo imam preveč rada.Sicer je pa popolnoma nemogoče z besedami opisati to kar občutiš ob svojem otroku.Pa sicer tudi jest nesem neki materinski tip, dokler nisem imela Taje, nisem nobenega otroka v naročje vzela ker preprosto nisem vedela kaj naj počnem z njimuser posted image .

Aja pa še glede materinske knjižice, da ne boste nekatere preveč razočarane, ker zelo veliko gin. notri zapisuje le tvoj pritisk, kg in ostale podatke iz lab. medtem ko ne vpišejo podatkov otroka.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 916
28.1.2011 20:36:32   
modrimedo
carly meni so vedni izpolnili vse podatke ,vse uz do potankosti ,tud "težo" ,vse krvne ,izvide ,nuhalno ,sladkorno ,brise na bakterije ,vsak zdravla ,ki sem jih jemala ...so bili vestni :)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.1.2011 8:40:42   
Teni_
Dobro jutro. Kako je fajn, ko je spet vikenduser posted image in smo vsi doma. 

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 918
29.1.2011 9:20:48   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Men je bilo to nekako logično nadaljevanje najine zveze, da iz ljubezni zraste nova ljubezen.In res kot je ena že napisala tudi mene hčerkica navdaja z neizmernim ponosom ob vsaki najmanjši stvari.Pa me lahko še tako razjezi pa ne morm bit dolgo jezna nanjo, jo imam preveč rada.Sicer je pa popolnoma nemogoče z besedami opisati to kar občutiš ob svojem otroku.Pa sicer tudi jest nesem neki materinski tip, dokler nisem imela Taje, nisem nobenega otroka v naročje vzela ker preprosto nisem vedela kaj naj počnem z njimuser posted image .

Aja pa še glede materinske knjižice, da ne boste nekatere preveč razočarane, ker zelo veliko gin. notri zapisuje le tvoj pritisk, kg in ostale podatke iz lab. medtem ko ne vpišejo podatkov otroka.

tole je ful lepo napisano...tudi jaz nisem nek hud materinski tip človeka, prej sem bla izredno karieristično nastrojena...potem sem dobila sinčka...moj mali ponos in radost...vse bi naredila zanj...pa ja mi potegne ven marsikateri živc ampak vseeno je to moj sinček in je bit težko prav dolgo jezen...upam samo, da se ta ljubezen do otrok množi, ker se kar malo bojim, kako bo s še enim otrokom....

jaz materinske še nisem dobila...si jo moram kupit do naslednjega pregleda in s sabo prinest staro...notri itak zapisujejo zgolj tvoje podatke, urin, hg in pritisk...šele ob pregledih kot so nuhalna in ostalo,ko pregledujejo dejansko otroka, takrat pišejo tudi to...

jaz imam težave s pritiskom...zjutraj izrazito nizkim, kar mi povzroča vrtoglavico...slabo mi je še vedno, ampak gre na boljše...sem zaradi vnetega grla začela jest te isla mint in ne vem a je možno, da mi pepermint pomaga pri krotenju slabosti? čisto možno...še malo, pa bo tudi počutje okej in se bo večal trebušček...upam, da bo tako ja :)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 919
29.1.2011 12:41:43   
panja
dory - materinska knjižica je obvezni dokument, ki ti ga krije ZZZS. Upravičena si, da jo dobiš brezplačno pri svoji ginekologinji, takšne informacije sem dobila na ZZZS, v kolikor ginekologinja zanjo zahteva plačilo ali od nosečnice zahteva, da si jo sama kupi, je potrebno to prijaviti na ZZZS.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 920
29.1.2011 13:13:58   
Pigy
Po zelo dplgem času se vam znova javljam. Sploh ne vem na kateri strani sem ostalauser posted image .

Sem že tretji dan brez slabosti in bruhanjauser posted image ,  pa tudi utrujena nisem več toliko.
Pa tudi počasi lahko jem že vse. Sicer če mal preveč pojem me takoj zaslabi.

Bliža se četrtek in moj pregled- uh komaj čakam.

Sem pa se navadila že na to misel, da bom res postala mamicauser posted image , res se veselim.

Vas grem prebrat za nazaj, kr ste prevelike čvekeuser posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 921
29.1.2011 14:18:33   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: panja

dory - materinska knjižica je obvezni dokument, ki ti ga krije ZZZS. Upravičena si, da jo dobiš brezplačno pri svoji ginekologinji, takšne informacije sem dobila na ZZZS, v kolikor ginekologinja zanjo zahteva plačilo ali od nosečnice zahteva, da si jo sama kupi, je potrebno to prijaviti na ZZZS.

Načeloma je to res. Sem v pravnih vodah :)...ampak če se G ukvarja s svojim delom samoplačniško in le del na koncesijo, ti pa ima vso pravico odrediti, da si sam priskrbiš materinsko...jaz hodim v Dravlje. Po slučaju in prijazni G, ki vodi mojo nosečnost na koncesijo...drugače tam opravljam storitve samoplačniško...

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 922
29.1.2011 16:47:32   
Princess1
Mi je blo zlo lepo prebrat na temo materinstva....

Mi je pa zelo čudno, da si nekatere morate kupiti materinsko....meni je sestra rekla, da mi priprada brezplačno....

Danes sem naredila ZUP, v torek začnem z novo službo. Tko, da bomo videli kaj in kako bo z novo službo, glede na mojo nosečnost... ampak me prav briga, ker mi je otroček življenjska želja in me ne gane nič...pa še dragi me v celotni situaciji izredno podpira...

Sicer sem pa po izpitu in dobrem kosilcu odspala skoraj 3 urce user posted image  in sem zdej kot nova. Lahko pa napišem, da še vedno nisem čist dojela, da sem noseča in da bom po moje verjela šele ko bom na prvem pregledu zagledala bitje srčka najinega user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 923
29.1.2011 18:17:36   
ninalars
Zanimivo vprasanje princess1.. sm mogla kr malo razmislituser posted image  pr meni je tako da sem si ze doooolgo, ze ko sm bla v gimnaziji zelela postati mama. zakaj tocno ne vem. Vsi so mi govorli, da znam z otroki, da me majo otroci radi, da sm ko prava mamica... potem pa seveda nikoli ni in ni bil pravi cas, najprej treba koncat gimnazijo, nato faks, poiskat sluzbo. No zdej sm ze pol leta zaposlena, vendar pa je partner zelel se pocakati vsaj kaksno leto, ker pac se sam nima sluzbe. Ampak naju je malo pred bozickom presenetil plusek, ki pa sma ga bila oba vesela, no mogoce js malo bol user posted image   morem pa rect, da sploh se nism cist dojela da je to to in da bomo septembra zibali. Povedala pa sma tudi le ze najozjim (razlog je tudi hematom, ki me majckeno skrbi). 

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.1.2011 19:53:51   
Arabella1
Pozdravljene souser posted image

končno vikend, pa malo podaljšano spanje user posted image

moja prebava pa je danes nekaj turbo... prej celo driska user posted image  očitno mi cedevita ne paše user posted image

(odgovor članu ninalars)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?