|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
31.1.2011 15:03:49   
kristi07
Dobrodošle vse noveuser posted image  in pozdravljene vse stare.
Da se vam malo oglasim še jaz, berem vas sicer vsak dan,
samo pišem pa bolj malo.
Moje počutje je kar v redu, slabosti ni, so me pa malo bolj začele boleti prsi
in od petka sem zaprta. user posted image  Ima še katera probleme s tem? Kako jih rešujete?
Ne vem kaj vse naj še probam, ne vem pa niti kako je z uporabo kakšni svečk
ali kakšnega podobnega odvajala.

Pa še nekaj me zanima. Ali mogoče katera ve, kje se da dobiti večje številke za nosečnice?
S tem ne mislim št. 42 user posted image  Namreč jaz med težkokategornicami in resnično ne najdem ničesar,
ne v C&A ne v H&M user posted image  Zaradi tega sem že prav slabe volje, ker pajkic pa resnično ne morem stalno nositi,
namreč problem je v tem, da me vse hlače tiščijo oz. motijo v pasu user posted image
Tenni od vsega kar si naštela na prvem pregledu, me je dejansko najbolj  groza tehtniceuser posted image  in tako bo verjetno na vseh pregledihuser posted image
Komej čakam, da bo četrtek, ko pride na vrsto tudi moj pregled, da vidimo če je z našo pikico vse v redu, pa upam, da se bo srček že videl

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.1.2011 15:05:35   
anastazia
živjo!

pa se spet malo oglašam. danes sem imela prvi pregled: eden je! user posted image (mamo v družini dvojčke, tako da je bilo malo možnosti). premaknila mi je pdp na 1.9. (je zgledal malo večji), tako kot ti, teni user posted image ! moja mama je rekla, da bom imela 'šolsko' dete...

pa še slabosti se počasi umirjajo, tako da gre vse na bolje, hvala bogu lahko začnem počasi uživat v nosečnosti.

lep pozdrav!
p.s.: vsem tistim, ki pa ste prvič noseče in komaj greste skozi vse tiste 'prve' preglede in 'prve' mesece, res prav lepo čestitam in vam zavidam. prva nosečnost so nebesa (ok, če ti ni slabo, to je že res!), špricajo hormoni sreče...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.1.2011 15:09:43   
Ajda_
Kaj meni pa ne bo nič slabo? user posted image

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.1.2011 15:13:08   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: kristi07

Pa še nekaj me zanima. Ali mogoče katera ve, kje se da dobiti večje številke za nosečnice?
S tem ne mislim št. 42 user posted image  Namreč jaz med težkokategornicami in resnično ne najdem ničesar,
ne v C&A ne v H&M user posted image  Zaradi tega sem že prav slabe volje, ker pajkic pa resnično ne morem stalno nositi,
namreč problem je v tem, da me vse hlače tiščijo oz. motijo v pasu user posted image
Tenni od vsega kar si naštela na prvem pregledu, me je dejansko najbolj  groza tehtniceuser posted image  in tako bo verjetno na vseh pregledihuser posted image
Komej čakam, da bo četrtek, ko pride na vrsto tudi moj pregled, da vidimo če je z našo pikico vse v redu, pa upam, da se bo srček že videl

Misliš, da mene ne? In to vsakič znova. Ni ravno moja prijateljica. Jaz sem hlače, ki so narejene kot nosečniške, kupila v kiku in te so ravno samo velike št.

user posted image

Na tak način narejene, pa te tudi niso slabe. Sem si jih naročila, samo še čakam, da jih dobim.

Ajda, verjemi, da ti še bo. Le počakajuser posted image . Razen, če boš ena tistih srečnic, ki jim ni.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.1.2011 15:14:34 >

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.1.2011 15:16:18   
kristi07
Tenni hvala, izgledajo odlično, sicer jaz bi rabila višji pas, ker me vse moti kar je okoli pasu, zato tudi sedaj nosim pajkice, ker jih lahko nategnem skoraj do ...user posted image  Bom preverila tudi tam, upam da se najde kaj zame. Z vago pa tako ali tako mislim, da nikoli ne bova prijateljice user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 980
31.1.2011 15:17:28   
Teni_
user posted image  

PDP, nick, starost, zaporednauser posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj 

1.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 03.03., 15.02, Ruše
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.02., ?, Ravne na Koroškem
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 01.02., ?, Slov. Konjice
anastazia, ?, 2 , 1 , ?, ?, Štajerska
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
21.2., 21.2, Domžale
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, Ljubljana
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , 14.02., ?, ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, Savinjska
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 22.02., Savinjska

3.9.
sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, ?, Ljubljana
4.9.
karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?, ?, ?

5.9.

6.9.
Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image , ?, ?, ?
lunax, 25, 1user posted image , 0user posted image , 15.2., 17.2., okolica Prvačine

7.9.
mucixxx, ?, 3user posted image , ?user posted image , 02.02., ?, ?
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?, ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , 07.02., ?, Ljubljana

8.9.

Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,10.02.,?, ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, ?

anonimna3, ?, 2 user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?

Arabella1, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?
9.9.
Pigy, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , 03.02., ?, Ljubljana
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?, Maribor

10.9.
srecka84, 27, 1
, 0user posted image , 03.02., ?, Postojna
anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, ?, Podčetrtek
anonimnauser posted image , 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?
11.9.

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.2., ?, ?
12.9.

anabanana1981, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?, ?

13.9.

14.9.
leaa, 30, 3 user posted image , 1 user posted image , ?, ?, Zagorje ob Savi
olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 15.02., ?, ?

15.9.
*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, ?
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 02.02, ?, Ljubljana

16.9.
*tedy*, ?, 4 user posted image , 3user posted image , 14.02, ?, Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Maribor

17.9.
kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 03.02., ?, Zapuže
*AnaL*, ?, 3user posted image , 2user posted image , 15.02., ?, ?

18.9.
19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?
20.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.02., 03.03., Ljubljana
21.9.

Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , 10.02, ?, ?
vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1 user posted image , 10.02., 18.02., okol. Domžal
22.9.
carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 22.02., ?, okolica Jesenic
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image , 21.02., ?, okolica Ptuja
23.9.

24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , 15.02., ?, Trbovlje
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  16.02., ?, ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , 28.02., ?, Mengeš
26.9.
anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 14.02., ?, ?
27.9.

becky27, 28, 2user posted image ,1user posted image , 15.2. ?, Lukovica
28.9.

rižka, 28, 2user posted image , 0user posted image , 01.02., ?, ?
mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, Ljubljana
29.9.

*alja*, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
?, ?, ?

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , 04.02., ?, Štajerska
30.9.
Princess1, 29, 3user posted image , 0user posted image , 16.02., ?, Ljubljana

SKUPAJ NAS JE: 53user posted image
NOSEČKE Z DVEMA :

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.1.2011 15:19:22   
Teni_
Kristi - Ta pas je prepogjen, in se dvigne preko trebuga. Tu je dol zavihan.

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 982
31.1.2011 15:21:20   
kristi07
Še enkrat hvala Teni.
Že takoj danes se ustavim v tej trgovini, saj je to ta, ki je v Lj na Celovški nasproti Mercator centra?
Srčno upam, da se najde kaj zame.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 983
31.1.2011 15:24:55   
Teni_
ne vem, ker v LJ sem izgubljena čisto. Ti bo mogoče katera druga vedela povedat. 

(odgovor članu kristi07)
Neposredna povezava do sporočila: 984
31.1.2011 15:48:56   
*tedy*
anschk sem kar materinske pogledala; v drugi nosečnosti sem ga imela že v 8 tednu pri prvem pregledu, ker nje ni bilo ( so bili dopusti) in mi je naredil vaginalnega. Pri njej sem pa imela šele v 12 tednu; v tretji nosečnosti pa sem ga imela v 10 tednu, ker mi e morala določit točen datum za AC. Zdej gledam da sem imla v drugi 6 UZ, v treji pa samo 4 UZ?? Pa pe od tega je bil eden AC.

Jest mislim, da bova imeli tam nekje okrog 10 tedna.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.1.2011 15:54:19   
anastazia
kaj ti ni še nič slabo? tako kot meni v prvi nosečnosti, menda samo en teden, pa še to samo zjutraj. ko ti vsaj ne bi bilo.

(odgovor članu Ajda_)
Neposredna povezava do sporočila: 986
31.1.2011 17:53:47   
anschk
*tedy* hvala! Sem šla tut jst materinsko od prve nosečnosti gledat, pa mi je tut delala uz v 10 tednu ja. Tko da verjetno bova res meli tam nekje...Glede na to da si dober teden pred mano, boš verjetno tut datum za uz dobila prej. Jst bom pa še mal dl nestrpna. :) Ampak tut moj čas pride. Sem pa jaz tudi imela 6 uz, ampak zato ker sem imela cisto na začetku nosečnosti, na koncu pa zastoj rasti ploda. Mislim da je pri njej drugače kar normalno 4 uz (že tako jih naredi več, po novem ti uradno pripadata samo dva, kar se meni zdi katastrofa!!).
Drugače se pa hitim še malo učit, jutri me čaka zadnji izpit, tako da držte pesti punce. Upam da mi uspe in da se potem lahko zares lotim diplome. Treba to poštimat preden dobimo še enga člana...
Slabosti so se malo umirile (ali pa sem se jaz navadila in sprijaznila), utrujena sem pa še vedno precej- grem zvečer spat skupaj s sinom in spim do takrat kot on, tako da imam skoraj 11 ur na noč...Sej vem da sm grozna, sam res rabim spanec...

lep ponedeljkov večer še naprej

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 987
31.1.2011 18:06:28   
ninalars
Kristi07 js sm mela iste probleme, meni je pomagal samo Lactecon sirup, ki ga dobis v lekarni ;)

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 988
31.1.2011 18:33:44   
modrimedo
krsty v ca imajo vsaj  do 60 konfekcisko ,ma več pa sigurno nimaš :) user posted image
moji dnevii so taka natrpani da bi najraje še spat nehala ,da bi vsaj pol naredila ,kar je treba user posted image
jaz sem bila zadnjič nalašč v kiku da bi kako tako trenerko kupila pa niso nič imeli user posted image ,če še kaj najdem da skupaj stoji pa nimajo daljših hlačnic
še dobro da imam tako službo da grem lahko v trenirki ,ker trenutno ne spravim na sebe nobenih hlač ,kar je pri meni zelo zanimivo ,ker praviloma vsaj do 23 tedna nosim normalne hlače user posted image

(odgovor članu ninalars)
Neposredna povezava do sporočila: 989
31.1.2011 18:36:51   
nepremagljiva
Večer!
Fajn ste se razpisale danes. Pa vidim da imamo spet nove. user posted image
Morala sem se malo oglasiti, ker sem čisto proč od sreče. Danes sem prvič slišala kako bije srček mojemu user posted image   Nekaj mi ni dalo miru in sem šla probat z AS. Tako sem vesela ko ne vem kaj. Jutri imam pregled in me je najbolj bilo strah, da mi na UZ spet reče, da srček ne bije več. Sedaj se bom pa z veseljem šla pokazat, zraven pa še močno upam, da je hematom, al kar koli je že bilo izgine in lahko končno začnem malo bolj uživat. Tudi slabosti niso več tako hude. Pa moja požrešnost se je malo ustavila. user posted image

< Sporočilo je popravil nepremagljiva -- 31.1.2011 18:37:09 >

(odgovor članu ninalars)
Neposredna povezava do sporočila: 990
31.1.2011 19:48:41   
issa
večer!

No pa se še jaz oglasim, user posted image sicer sem že ene dvakrat neke napisala in mi je skos zbrisalo, tako da se mi ni več dalo še enkrat pisat...user posted image
drugače sem super.... v soboto sma si z mojim privoščila salzburg...so moje nosečniške muhe kar doma ostale, tako da je bilo lepo...sem mislila da bo huje, ker morem skos na wc hodit, ker sem skos žejna, ampak mi je bilo prizaneseno..user posted image

Slabo mi še tudi ni nič, no saj pri prvi user posted image mi tudi ni bilo nič, dokler nisem prestopila v drugo tromesečje. pol pa me je metalo in sma s školkico bile "najboljši prijateljici"...edino mozoljčki, utrujenost in ponovem zaprtost... Ma kera kakšen dober nasvet za to??
donat že pijem, pa suhe slive tudi jem,..še kaj...user posted image
in ostale kako ste kaj??

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 991
31.1.2011 20:02:28   
carly
Ojla, moja koledica za zaprtost prisega na laneno olje, včasih kar v kombinaciji s skuto pa svežim sadjem.Jest tega sicer nisem sprobala, sem pa donat ( pogret pa med gretjem ga je treba mešat da grejo mehurčki ven) pa slive in razne kompote pa mi v prvi nos.ni čisto nič pomagalo, v drugi nisem imela teh problemov, zdej pa tudi še ne, bomo videli.

Glede nos.hlač, jest sem prvič v h&m kupila nos.kavbojke, tiste z nizkim pasom, pa sem jih komej do 7.meseca nosila, me je potem tako tiščalo ravno v pasu, še posebej če sem se vsedla, tako da ko boste kupovale, kupite take ki vam bodo v pasu res na kamot.Jest sicer ne potrebujem kakšnih prov finih hlač, tako da prisegam kar na pajkice-tiste s širokimi hlačnicam al pa spodnje dele trenerk, je zdej že ful velik takih ki niso nosečniške pa jih lahko kamot nosiš med nosečnostjo (glavno da nimajo elastike v pasu).Na srečo bomo me imela največji trebušček čez poletje ko z oblačilii ne bo težav.

Pa pozdravljene nove.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
31.1.2011 22:04:17   
Arabella1
meni pospešijo prebavo.. in to turbo... cedevita z radensko in kakav user posted image user posted image   ali pa hruške in radenska...

čudne kombinacije.. samo pri meni delujejo... za prvo sem zadnjič opazila, da je očitno fajn čistilne narave..

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 993
1.2.2011 6:46:32   
Princess1
Jutro,

Mislite name moje souser posted image , danes grem prvi dan v novo službo user posted image

Ne vem zakaj, ampak mam ful neko tremo.

Glede zaprtosti: jaz popijem na dan en čepek aloe vera skoa - svetli 100%, ki ga kupiš v lekarni. Sem to kot priporočilo prebrala na tem forumu, pa tudi v lekarni mi je to svetovala.

Se pišemo zvečer in poročam svoj prvi dan....

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.2.2011 7:05:14   
Teni_
Dobro jutro!
Pa smo že februarja in s tem kup novih pregledov. user posted image user posted image user posted image

Pomarančika in rižka, čep pregled danes.

Princess - tebi pa vso srečo danes v novi službi.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 995
1.2.2011 8:09:02   
Jessy82
Teni RR, sem bla včeraj ful razočarana, pa se nisem nič javila. Sem namreč pred pregledom klicala, če se splača bodočemu očku it zraven, ali bo imel kaj od tega razen, da zraven mene čaka v čakalnici. Pa mi pove, da popoldan ni zdravnice in me je prestavila na danes. Tako sem čakala ta dan, potem pa to:( Upam pa, da se danes ne bom preveč načakala, ker so nas verjetno vse včeraj popoldan naročene, prestavile na danes :) Komaj čakam, da vidim mojega user posted image  :D

Se javim popoldan :)

Lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.2.2011 8:13:31   
Teni_
Jessy, upam, da danes čimprej prideš na vrsto. Dobro, da si klicala, drugače bi brezveze hodla, če vas niso nič obvestili. user posted image

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 997
1.2.2011 9:07:47   
mate0ja
dan še enkrat, drugič danes, ker me je spet vrglo vn. Sm že v preteklih dneh dvakrat pisala, pa me vedno vrže ven. Naj že končno poštimajo ta RR.

Sm se naročila na pregled. Imam 28.2. navsezgodaj zjutraj. Takrat bom v desetem tednu in G pravi, da ni potrebe po zgodnejšem UZ, ker se dostikrat ne vidi srčka in potem so živčne bodoče mamice in še ona zraven. Zato rajši počaka.

Kristi07 v trgovini za nosečnice Kepica v hali A v BTC (Ljubljana) imajo večje številke nosečniških oblačil. jaz nosim 46 pa so mi njihove 44 še vedno mal velike. Imajo pa bolj zasoljene cene (se mi zdi da sem dala okrog 60€ za hlače). Kavbojke pa sem kupila v Lavie. Sm dala nek drobiž zanje.

Sicer je pa zadnji teden moje počutje veliko slabše. Sm bla prepričana, da bo tudi ta nosečnost minila čist mirno pa ni tako. Konstantno me zebe. V pisarni imam svoj termostat in temperaturo na 25 stopinj, mene pa še vedno mrazi. Po šesti uri zvečer sem tako utrujena in zaspana, da se komaj vlečem, in vsaka hrana, ki ima minimalno maščob mi naredi težo v želodcu.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 998
1.2.2011 9:55:05   
lorelei82
Pozdravljene vse stare in nove souser posted image

Jaz pa komaj zdaj k sebi prihajam...mi je moj zjutraj telefon odnesel pa ni bilo budilkeuser posted image .
Mene zanima s katerimi kremami se kaj mažete, jaz se namreč nikol nisem in sem brala, da bi se sedaj naj mazala z nekimi kremami proti strijamuser posted image .

Glede hlač pa imam jaz drug problem...sem suha in dolga pa mi je vse prekratko. Kaj imajo mogoče kje kaj z podaljšanimi hlačnicami? Kje sploh se lahko vse kupijo nosečniška oblačila?

Hvala za odgovore

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 999
1.2.2011 10:24:39   
mate0ja
lorelei83 velika sem 180 in v Kepici imajo tako dolge hlače, da jih po tleh vlečem, če obujem superge. Res pa je da imajo velike številke tko da je širina vprašanje. Sicer pa ima nosečniška oblačila C&A, H&M (za LJ vem da samo na Rudniku), nekaj dobiš tudi v BTC v Baby centru pa v Popku, pa verjetno še kje. Jaz sem v teh trgovinah zasledila. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lorelei82)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?