|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
12.6.2011 21:46:44   
srecka84
Pozdravljene,

no danes smo se nasprehajali po Trstu. Kupila sva še en kompletek št 56 za najino princesko. Valda se nisva mogla upret temu kompletku.

No sicer sva danes pripravila tudi majhno potovalko za v porodnišnico, tako da imava vse pripravljeno malo prej, saj v juliju dobimo obiske za cel mesec k nam pa predvidevam, da ne bo kaj dosti cajta za vse poštimat. Avgusta pa imamo dve poroki in en krst. Poleg tega pa 6 rojstnih dnevov. Sploh ne vem kako bom zdržala vse to še posebej zadnjo poroko ki je proti koncu avgusta.

No jutri pa morem na CSD, če mi bo hotela kej razložit, čene bom pa na kak drugi CSD na primorskem se oglasila, da mi povejo  o mojem primeru kako kaj.

No, ko je ura kmalu za it spat se pa naša princeska zmeri prebudi. Zdaj kar fajn brca. V petek smo vstopili v 27. teden nosečnosti. Res gre hitro. Naslednji pregled bo pa že na 31. tednu...Kako gre hitro čas, če pomislim, da lahko katera rodi še prej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa upam, da naši user posted image ostanejo čim dlje ( do PDP-ja ) v nasih trebuščkih.

Lahko noč

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
13.6.2011 7:45:36   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 15.06.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
01.07., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 24.06., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
13.6.2011 7:50:02   
Teni_
Dobro jutro.

Danes, ko bi pa lahko spala, ko malih2 ni, pa ne. Jaz že budna od pol 7.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

Sem zadnje dneve očitno malo pretiravala pri pospravljanju, ko smo omare sestavljali, pa včeraj sem se generalno vrgla nad otroško sobo in je bilo očitno preeč. Me je včeraj zvečer konkretno bolel trebuh. Tako, da sem zdaj par dni malo bolj na počasi.

user posted image Komentar mojega včeraj: jaz ne bom več nič pospravljal. Pa jaz njemu: ne kaj pa boš. On: eh, decembra še kar hitro enega user posted image narediva, pol pa maš ti manijo na pospravljanje. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem skoraj dol padla od smeha.
Priznam, da sem drugače kar lena za pospavljanje in da je dnevno sesanje na moževih plečih, zdaj me pa očitno gnezdenje daje, ker sem čisto živčna, če kaj ne delam po stanovanju.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
13.6.2011 8:19:58   
panja
Teni RR ja pridna ni kaj ;) Saj malo počitka tudi paše, a ne in je prav, da si ga vzamemo?
Meni se zdi, da me tudi čaka kopica dela pa mi je počitek trenutno res na prvem mestu.

Upam, da bo do konca vse ok in da nas slučajno ne bo nič prehitelo. Sem bila v porodnišnici skupaj z eno nosečko, so jo zaradi težav odpeljali v Lj in je 7 tednov prezgodaj rodila. Mi namreč še nismo nič kaj pripravljeni na prihod...

Verjamem pa, da se vse potem uštima, če že pride do tega.

Želim vam lep dan in vse najlepše...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
13.6.2011 8:28:45   
Pigy
Eno lepo jutro.

Za začetek, mi prosim povejte, kje se zamenja geslo? Namreč sem včeri ugotovila, da se mi nekdo na maile upisuje, tako da sem v fazi zamenjave. Neki gledam tuki, a nikakor mi ne uspe, za uporabniško ime vem, da se pošlje mail.

teni- vidiš kok je tvoj fajn, veselo na delo v decembruuser posted image

pomarančika- moj mi je omenil naslednje trgovine v Nemčiji v Gelsenkirchen (tuki je bil),
Pa mal pobrskej sej majo skor vse na netu objavljeno:
http://www.real-onlineshop.de/realstore/Welcome.html  (to je kao full velik trgovski center, kot pri nas city park.)
http://www.poco-domaene.de/poco/

Sej sm zihr še kero pozabla, ga uprašam ko se vrne domov zvečer.

Sedaj nestrpno čakam da bo ura skor 11, da vidim, če se je kej komisija spomnila nameuser posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
13.6.2011 8:44:18   
Teni_
teni- vidiš kok je tvoj fajn, veselo na delo v decembruuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Proizvodnja zaprta.

Ravno zato, ker je nas Teja prehitela za 4 tedne, bom jaz imela do konca julija raje vse pripravljeno. Nikoli se ne ve. Čaka me še nakup nekih malenkosti, pa posteljico je treba sestavit, voziček čakam, potem pa nas v avgustu še čakajo zadnji nakupi za naši šolarki, tako, da se avgusta v miru njima posvetim, dokler se pač naš user posted image ne odloči za prihod.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
13.6.2011 9:07:25   
mate0ja
Jutro,

o Teni s tvojim sva bila pa na isti dan rojena user posted image , ne vem kaj se je v tistem letu dogajal, pri nas ima na ta dan RD še moja stara mama in bratranec pa ena soseda, pa od sodelavca žena pa dve bivši sošolki ....

Srečka, poglej par strani nazaj sm se jaz v tvoj primer poglobila in ti preračunala koliko dobiš nadomstila v obeh primerih.

Pri nas je bil pa lep vikend. V soboto sva bili s tamalo 7 ur na luninem festivalu, pa nama niti malo ni bilo dolgčas. Tamala je tko uživala, da jo je bilo kar veselje gledat. Posledično sem bila v soboto popoldne kot ožeta cunja in sva ob pol osmih obe s tamalo dol padli. Sam jest sm bla v nedeljo že ob pol petih pokonci. user posted image Res škoda, da ne morem spat takrat kot bi želela. No sem se pa končno lotila kvačkanja za tamalega. Bo mel home made dekoco. Sam zdej sm ugotovila, da mi je zmanjkalo volne in da se ne spomnim kje sem jo kupila. user posted image Upam, da dobim identično da ne bom podirala kar je že narejeno.

Včeraj sm bla zgodnjemu vstajanju primerno utrujena, ampak ni bilo časa za počitek, ker sm mela cel dan obiske. Posledica je tudi izropan hladilnik in prazna shramba, tko da morm dons v en orng šoping in to s tamalo, ker  user posted image cel dan dela. Prav nič se ne veselim.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
13.6.2011 9:54:05   
olana
Dobro jutro, punce!

Jaz sem vsa naspana, polna delovnega elana za razliko od sobote, ko sem imela kar nekaj preglavic.

Šla sem na rojstni dan, potem pa še z mojim v kino, pa zgleda, da je blo preveč.user posted image Ko sva se vračala iz kina sem imela tako zatečene noge, da sandal nisem mogla zapet, hoja je bila tud boleča, nederček me je tako zadaj žulil, da se mi je mešalo, pojavila se je bolečina v žlički, istočasno pa zadaj v hrbtu. Jaz sem bila čist adijo kva je zdej to. Ko sem se ulegla mi je bilo bolje, samo me je pa kr panika zagrabla.

Ja nič, malo da se javim, da ne pozabte, da sem še tleuser posted image user posted image , tistim, ki imate preglede srečno, ostalim pa želim uspešno gnezdenjeuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
13.6.2011 10:32:43   
nepremagljiva
Pozdravljene!
Še sem v enem kosu. user posted image Vendar tudi mene daje, da bi začela kaj pripravljat. Tako, da se s težavo še malo držim nazaj, ker moram počivat. Samo bo vseeno treba pripravit vsaj torbo zame, če bom rabla še kakšne "počitnice" v bolnišnici. user posted image Dva dni sem že sitna, ko vidim delo ki ga treba opravit, pa ga sama ne smem. user posted image Tako da se je moj odločil, da mi danes ta dela odkida, da ga ne bom več nervirala. user posted image Drugače se pa fajn počutim. Dete se preteguje v mojem trebuhu, tako da je prav smešno za videt.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
13.6.2011 10:35:31   
URSY33
Ojla punce!

Se spet mal javljam po dolgem časuuser posted image user posted image

10.06. mi je potekla bolniška in sem spet v pričakovanju odločbe.Znoriš!user posted image user posted image

Jutri pa imam v porodnišnici fizioterapijo za hrbtenico in simfizo.Popoldan pa še zobarja.user posted image

Naslednji pregled imam 23.06., ja nč danes vstopam že v 29. teden.user posted image Tole bo pa zlo hitro minil.

Ja jst bom tudi veliko stvari porabila že od prvega otroka, tko, da ne bom neki pretiravala z nakupovanjem, samo mal za dušo pa tud.

Lanolin je men zlo pomagal za bradavice od Multi-Mam, zraven sem imela pa še vlažilne krpice, da mi je bradavice lepo hladil, kadar so ble res boleče.Tko, da bom pri tem otročku isto tako prakticirala.

Črpalka- bo v uporabi še od prvega poroda.Moje mnenje je tako, da je kar dost nujen pripomoček.Meni je takoj, ko sem imela samo malo zatrdele prsi in kakšne začetne rdeče otrdline za nastanek mastitisa zelo pomagala in sem sama takoj odpravla težavo s črpanjem,preden se je res razvilo v kaj hujšega.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
13.6.2011 14:50:36   
Shamsia
Uuuuu kolk ste naklofale haha user posted image Meni nekako ne znese, sej mal pogledam, ma bolj zadnje strani.
Danes sem s pregleda, sm dobila celo 1. slikco. Vse ok, še vedno fantek user posted image naslednji pregled pa mam 18.7.2011

Vidim, da ste že 100/h v pripravah, mi pa še kar nič... Bo res treba počasi. Sicer mam še neki od taprve, tako da čist z nule ne bo treba. Je pa res, da se mi zdijo prou astronomske cene, kolkr nabavlate user posted image Mi smo za taprvič nabavli za moje pojme malo, pa še je blo ful stvari odveč oz brezveze. Mislim, da so raznorazni seznami, kaj vse rabiš čist adijo, je pa stvar posameznika vsekakor.
Jest v porodnišnico nism jemala extra cunj zase za domov, sem šla v istih, kot sm pršla, je pa res da nism mela lih ful trebuha in so mi ble hlače edin mal na komot.
Za tamalo so ble oblekce 56 genau (mela je 53 cm in 3630g), ampak takrat je blo še široko povijanje in to vzame skor številko,ampak manjše kupvat se mi je zdelo pa bedasto, zdej pa tega povijanja ni več , tako da mislm, da bomo par bodijev lih tko meli 62, ker glede na naju tamali najbrž ne bo lih neki velikan.
Za lanolin je bil pa tut meli Multi-mam neprimerljivo boljši, k uni z lekarne. Res d best, par dni me je malo skelelo, ma nism rabla ne nastavkov ne črpalke, tako da črpalko kupvat še pred porodom...ne vem no, ni lih računiceuser posted image
Za ritko smo meli pa sudocrem in je bla edina,k je kej pomagala. Smo dobili vzrorček v paketu, ki ga dobiš v porodnišnci in tako sem sploh zvedla zanjo. Smo meli take probleme z ritko non stop, da je blo za znort in Sudocrem nas je res rešvou. Tako da si stem zaloge pred porodom nism delala na srečo. Kot večina omenjajo, se res nabavi najnujnejše, potem pa se že poštuka usput, kar vidš, da manjka oz bi blo fajn, da bi mel.
Počasi se je tut meni začel delat trebušček, ampak če mam navadno kratko majico, ga še zmer ni vidt. Sm upala, da bo tokrat kej večji, pa spet ni nč user posted image Hlače večino še skor vse navadne nosim, ampk me je začelo malo tiščat in bo treba mal menjat garderobo.

< Sporočilo je popravil Shamsia -- 13.6.2011 14:52:19 >

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
13.6.2011 15:04:01   
mate0ja
Shamsia user posted image za Sudocrem, čeprav v treh letih nisem osvojila navodil - mazanja na tanko, ker se ta krema ne da namazat na tanko. user posted image Pa všeč mi je ker je v tako mali pakungi, da jo res uspeš porabit v roku uporabe.

Pri nakupih je pa dobro vedt, da je v trgovini vse cortkano in da prodajalke kar nosijo na kup vse kar "rabiš" potem pa otrok preraste preden se spomniš da imaš.
Sva ravnokar s kolegico debatirali, da je kupila voziček z ne vem katerimi dodatki za 900 EUR, pa se otrok na noben način ni hotel voziti v vozičku.

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
13.6.2011 20:02:23   
anastazia
ojla!

jaz pa razmišljam o nakupu pestunje. mislim o tistem traku, mehkem, ki si ga nekako
zavečeš okoli trupa. a ima katera izkušnje s tem? bi lepo prosila za kej informacij...

pa na spletu so kar drage te pestunje, od 40 evrov gor... a ni to drago? že tako nas
nosečnice obirajo na vsakem koraku...
lp vsem!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
13.6.2011 20:21:39   
jejhata
Shamsia -
Počasi se je tut meni začel delat trebušček, ampak če mam navadno kratko majico, ga še zmer ni vidt. Sm upala, da bo tokrat kej večji, pa spet ni nč Hlače večino še skor vse navadne nosim, ampk me je začelo malo tiščat in bo treba mal menjat garderobo.

Sem se mogla ornk nasmejat, pa še mojmu sem naglas prebrala tele stavke, da sva se oba smejala. Namreč jaz sem že taka kot žoga in ko komu povem, da imam PDP 5.9., kar utihne, ker zgledam že za na porodno mizo... No, je pa res, da sem zadnjič v soboto, na Luninem festivalu opazovala nosečke in jih je bilo ogromno s še dosti večjim trebuhom. Jaz enih nosečniških kavbojk sploh ne morem več nosit, me že vse tišči. Hvala bogu, da grem na morje in bom kar v kopalkah in oblekcah. 

< Sporočilo je popravil Shamsia -- 13.6.2011 14:52:19 >
IZVIRNO SPOROČILO: Shamsia

Uuuuu kolk ste naklofale haha user posted image Meni nekako ne znese, sej mal pogledam, ma bolj zadnje strani.
Danes sem s pregleda, sm dobila celo 1. slikco. Vse ok, še vedno fantek user posted image naslednji pregled pa mam 18.7.2011

Vidim, da ste že 100/h v pripravah, mi pa še kar nič... Bo res treba počasi. Sicer mam še neki od taprve, tako da čist z nule ne bo treba. Je pa res, da se mi zdijo prou astronomske cene, kolkr nabavlate user posted image Mi smo za taprvič nabavli za moje pojme malo, pa še je blo ful stvari odveč oz brezveze. Mislim, da so raznorazni seznami, kaj vse rabiš čist adijo, je pa stvar posameznika vsekakor.
Jest v porodnišnico nism jemala extra cunj zase za domov, sem šla v istih, kot sm pršla, je pa res da nism mela lih ful trebuha in so mi ble hlače edin mal na komot.
Za tamalo so ble oblekce 56 genau (mela je 53 cm in 3630g), ampak takrat je blo še široko povijanje in to vzame skor številko,ampak manjše kupvat se mi je zdelo pa bedasto, zdej pa tega povijanja ni več , tako da mislm, da bomo par bodijev lih tko meli 62, ker glede na naju tamali najbrž ne bo lih neki velikan.
Za lanolin je bil pa tut meli Multi-mam neprimerljivo boljši, k uni z lekarne. Res d best, par dni me je malo skelelo, ma nism rabla ne nastavkov ne črpalke, tako da črpalko kupvat še pred porodom...ne vem no, ni lih računiceuser posted image
Za ritko smo meli pa sudocrem in je bla edina,k je kej pomagala. Smo dobili vzrorček v paketu, ki ga dobiš v porodnišnci in tako sem sploh zvedla zanjo. Smo meli take probleme z ritko non stop, da je blo za znort in Sudocrem nas je res rešvou. Tako da si stem zaloge pred porodom nism delala na srečo. Kot večina omenjajo, se res nabavi najnujnejše, potem pa se že poštuka usput, kar vidš, da manjka oz bi blo fajn, da bi mel.
Počasi se je tut meni začel delat trebušček, ampak če mam navadno kratko majico, ga še zmer ni vidt. Sm upala, da bo tokrat kej večji, pa spet ni nč user posted image Hlače večino še skor vse navadne nosim, ampk me je začelo malo tiščat in bo treba mal menjat garderobo.

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
13.6.2011 20:37:55   
ANDMIL
Hojla!

Kako smo kaj? user posted image

Danes sem pa imela tako super delo, da sem se prav spočila zraven... Sem dobila voziček in sem takoj vse sestavila skupaj, preizkusila, na voziček že obesila igračke... user posted image

Moj dragi pa še spalnico sestavlja, da bo delo šlo naprej...

Drugače pa pri meni nič novega... Pupika je živahna, brca in vsak dan ji povem, da mora lepo do konca ostati pri meni... user posted image user posted image user posted image

Jutri imam pa ponovno testiranje za sladkor, ker sem ga imela prejšnič na meji...

Lepo bodite! user posted image

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
13.6.2011 20:42:22   
agha
Hojla!

Pri nas vse po starem. Jutri imam pregled in me malo stiska, ker se bojim, da me obdržijo v bolnici. Imam namreč kar paničnega G in vem kako to pri njemu poteka. Na hitro se ti zgodi, da te da na oddelek. Držite pesti!

Anastazia -  kar se tiče pestunje ti lahko povem, da je večini otrok to všeč in so radi v njih. Tudi našemu je bila na začetku všeč potem pa meni ni bila več, ker je bil enostavno pretežek. Sicer pa to priporočam, je pa na trgu več teh zadev, mogoče poglej malo na bolhi za kakšno rabljeno, ker so cenejše in najbrž še čisto OK. Dve kolegici sta jih tako kupili in bili čisto zadovoljni.

Pospravljanje - A da je že gnezdenje nastopilo? user posted image Sploh nisem o tem razmišljala, pa sem cel vikend nekaj pospravljala (kolikor sem lahko) in mi je vse šlo na živce. Dragi je moral posteljco razmonitirat, ker naš 14 mesečni otroček noče v njej spat že nekje od 6.meseca in spi pri nama in mi je bila res odveč...pa predale sem popravljala,...Sicer sem pa po tem, ko sem prvega otroka dobila razumela zakaj obstaja gnezdenje...ker enostavno nimaš potem čisto nič časa.

Lanolin - na to sem pa skoraj pozabila. Fajn zadeva je, jaz sem najprej imela od Multi mum potem pa enega od Dm in mi je bil tudi ta kul. Pa blazinice za dojenje tudi prav pridejo, da ne "seka" mleko čez srajco...

Lep večer vsem!!!

(odgovor članu anastazia)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
13.6.2011 21:00:04   
Shamsia
mate0ja - mi se ni nismo trudli mazat na tanko, ker je bla rita, ko da bi jo s šmergl papirjem drgnu, če je nisi isto minuto previl, k je bla pokakana user posted image
Una z 900 EUR za voziček je pa res mal huda ja. No ne bi pa rekla, da si ga sama ne bi prvoščla, če bi mi viška dnar hodu in bi mi bil všeč user posted image Sicer je pa to vseeno mal pretirano no...
anastazia - tut 4 leta nazaj so ble cene ubitačne in potem mi je ena mamica rekla, da si ga je sama sešila, pa sm še jest poskusla. Kupla blago in razrezala, teta od mojga ga je pa samo sešila. Je pa kot sling, da ga zavežeš na 100 in en način. Super zadeva, sam nerodno za vezat, ker ima par metrov user posted image . Je bla pa naša v vseh položajih ful rada notri, tako da ga bomo tut tokrat aktivirali, ko mičkn zraste dojenček, ne še prou za novorojenčka, ker baje da pa tut ni lih ok. Čeprou to je spet kogar prašaš.
Če bi pa rada prou pestunjo, se po moje pa tut rabljeno na bolhi al pa ebayju da dobit dost ugodno, kot je že agha rekla.
Aja, agha - glede teh blazinic pa jih tut jest toplo priporočam, ker meni tut ena al pa dve naenkrat niso ble dovolj, sploh ponoči. Sem mogla tamali iz poste vzet nepremočljivo podlogo in jo dat sebi, ker če ne bi bil jogi fuč user posted image Tokrat jih bom vzela že v porodnišnico dve škatli.

< Sporočilo je popravil Shamsia -- 13.6.2011 21:03:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 4792
14.6.2011 7:02:40   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 15.06.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 23.06., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
01.07., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 24.06., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
14.6.2011 7:03:52   
Teni_
Dobro jutro.

Včeraj je moj otroško posteljico prinesel iz kleti. Se danes lotim čiščenja, potem pa jo bo en dan sestavil.user posted image Glavno, priprave v polnem teku.

Letim mali2 zbudit, da jih odpeljem.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
14.6.2011 8:04:01   
panja
Dobro jutro, oblačno jutro...
Mi imamo pa posteljico kar v spalnici sestavljeno še od prvega dojenčka, nam služi kot odlagalna površina - joj, joj...pa saj bo kmalu namenjena drugim rečem...user posted image

Drugače pa že komaj čakam na jutri, ko imam pregled, da vidim, če je še vedno vse bp z našim user posted image . Poleg tega me čaka jutri inekcija za Rh - faktor user posted image . Nazadnje imam slab spomin iz porodnišnice, ko so mi dali po porodu to inekcijo me je še 14 dni tako špikalo na tistem mestu, kjer so mi dali inekcijo, kot da bi me vsakič, ko sem se naslonila na tisto stran pičila čebela ali še kaj hujšega... Pa bo že...

Imejte lep dan, želim vam optimizma za naslednje dni, ko bo veliko sončka user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
14.6.2011 8:12:53   
mate0ja
Punce, ko bo zadnji čas za gnezdenje prosim, če vklopite glasen alarm. Meni je pripravljanje terena še svetlobna leta daleč. Se mi zdi, da priprvem otroku res bolj intenzivno razmišljaš o pripravah in pripomočkih, pri drugem (in verjetno vsakem naslednjem) pa kar ni časa.

Mi moramo še za taveliko pojstlco kupit. Midva sva kupila 140x70 s tem da se odstrani ograjice in spusti v mini navadno posteljo. Bi bla še za kako leto primerna ampak jo mora tamala tam nekje do septembra sprostit za novega člana.
Voziček je še lepo zapakiran v original škatlah, ostala roba pa tudi. Po stanovanju pa imamo razstavo igrač in pripomčkov za triletnike. To bo še pestro, ko bo treba mal placa narest.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
14.6.2011 9:14:39   
jejhata
Tudi jaz sem začela s pripravami. Zaradi prostorske stiske, se bom morala odpovedati fitnes sobi in sem že dala na prodajo dve napravi za trening. Če katero zanima eliptično kolo in drenažer, sem tu. Upam, da se bo v naslednjem mesecu našel kak kupec, da naredimo prostor in ko pridem z morja, prebelimo sobico   in sestavimo nazaj pohištvo za dojenčka. Za spodnje nadstropje mi bo soseda posodila zibelko. Kupiti moram še banjico in previjalno na stojalu za pritličje. Čez komot ga ni....user posted image . Na CSD pa sem se tudi zmenila, da prinesem vlogo v avgustu, ko se mi začne porodniška in mi bojo upoštevali še julijsko plačo, ko imam dopust, ne bolniško. Vse je treba preračunat... user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
14.6.2011 9:25:52   
anastazia
živjo!

hvala za odgovore v zvezi s pestunjo.res sem šla malo pobrskat po netu in po raznih bolhah itd.
me pa še nekaj zanima: kaj ve mislite, je bolje imeti pestunjo iz raztegljivega materiala in samo iz
kosa traku pa na obročke (varianta: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=305&detailID=708) ALI pestunjo štorkljo, varianta: http://www.bolha.com/otroski-kengurujcki/oranzna-storklja-pestunja-za-nosenje-otroka-zur-3-v-1-oglas1274934722 ??

ali ima katera od vas podobne pestunje in kako se obnesejo?
hvala lepa!!
lp

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
14.6.2011 9:29:14   
anastazia
ups, prvega linka ne odpre. v glavnem gre za pestunjo tipa MAYA WRAP...

Neposredna povezava do sporočila: 4799
14.6.2011 9:58:15   
Princess1
Jutro,

jst pa komi čakam nedeljo, ker greva takrat na morje...user posted image . Ko se vrneva imava šolo za starše in prvi vikend bova šla v Ikeo, da kupim neke drobnarije za user posted image . Potem bo pa konec julija tuki parketar, da še enkrat pobrusi parket v otroški, ker je bila ta soba vse do sedaj pravo odlagališče. Pol pa prepleskamo, damo sobico noter in vmes bom pa že nakupovala še ostalo potrebno in nepotrebno kramo.

Me že daje ful gnezdenje, tko da komi čakam, da se vrneva z morja, da začnem s potrošniško norijo user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?