|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
15.6.2011 9:47:35   
panja
Takole tudi jaz s pregleda.
Pogledala srčka, pljučka, izmerila moj trebuh zaenkrat vse bp. Dobila inekcijo za Rh
faktor - sploh čutila nisem, ko mi je zapičila, mislim kako super fajn sestra user posted image . Zdaj imam pa pregled 27.06, ker gremo potem na dopust, če bo vse bp in se vračamo po 08.07., ko gre moja g. na dopust za tri tedne in zato tako hitro pregled.
Sem pa na bolniški, do 27.06, ko imam kontrolo tudi pri svoji zdravnici zaradi polomljenega prsta na nogi in udarnin, zaradi padca po stopnicah.

Tako je to...
Vse želim vse dobro na pregledih!

Imejte se sončno!!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
15.6.2011 10:09:43   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.06.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 23.06., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
12.07., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image , 01.07., Ljubljana, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 24.06., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 96
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
15.6.2011 10:17:45   
Pigy
Punce moje, dobila sem odgovor od komisije, podaljšan bolniški stalež do poroda (od 9.6.-11.8), se pravi da 12.8. začnem s porodniškim dopustom, a ne?

Vsem, ki čakate na odločbo držim pesti, da čimprej dobite.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
15.6.2011 10:47:15   
pumpkin23
Evo da se še jaz malo javim po dolgem času. Berem vas kar redno sam potem vedno časa zmanjka da kaj pokomentiramuser posted image .
Tudi jaz moram pokomentirat tale post od Aghe. Kriza s tole komisijo. Jaz mislim da je tudi odvisno kako ti dvoj dr. napiše vse to in kako predstavi tvojo situacijo komisiji. Ker g. ti da samo predlog in potem je na tvojem osebnem dr. da ti napiše in da naprej na komisijo.

Drugače pa vidim da vas kar že nekaj pridno pripravlja vse potrebne stvari za user posted image . Mi bomo še malo počakali, saj bo potem septembra še dosti časa za vse to in tako ali tako imamo načeloma vse že od prvega. Je pa res da bom malo poškilila po škatlah kaj imam in si kej novega privoščila na razprodajahuser posted image . Ali pa bo tako kot pri prvem ko je moj dragi z veseljem potem ko smo že bili doma vse sam kupoval male cotike, ker je bil naš mali res majhen in nismo imeli nič št.50 doma. Pa še zelo koristnega se je počutil ko je sam z listkom v roki skakal po BC in H&M.user posted image Tako da zdej bo isto le da mu bo družbo delal še sinek in bota skupi kupovala za malega bratca.user posted image

vozički-ne spomnim se katera je že pisala o tem da se ne more odličit katerega bi imela. Jaz mislim da tistega ki izbereš se ga itak navadiš zelo hitro in ti potem rata zelo super, tako da je res čist vseen katerega imaš. In tako kot je ena predlagala imej svoje zahteve kaj vse pričakuješ od vozička.

Uživite na sončku s svojimi sončki

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
15.6.2011 11:37:12   
2.2.
ojjj!
mene tudi ni bilo nekaj časa tukaj na RR. prejšni teden prestala test za sladkorno- sem si vzela limono ampak brez nje izpit nevem kako bi šlo....do danes nisem prijela še nobenega odgovora, tako da upam da je vse v redu z sladkorjem in z krvjo-čeprav v 1. nosečnosti full imela probleme z železom.
sem pa en bodi kupila ampak sploh nimam predstave kakšno št. ker so si trgovine med seboj zelo različne glede št. gledam pa tudi kakšen novi kompletek za iz porodnišnice, pa ni nobenega primernega-nevtralna barva. vsi so določene modre ali pa roza barve. moram pa si enkrat vzet čas in odpret in prekopat iz škatle...sicer imam še čas.
za vozičke pa jaz najprej gledam da se zloži na malo tako d je potem še prostora za ostalo kramo, če gremo kam. prtljažnik se pa hitro napolni. najrajši bi od PP-kar sem že omenila. sicer mi je všeč od maxi cosi-mura-nin mi pa všeč cena in ko se zloži je bolj več kot manj. pri pp pa nerabiš še dodatno kakšen sedež montirat ali kaj podobnega-hiter in praktičen.
me pa občasno zašpika v bokih-kolkih tako da nemorem niti prav hodit-sem omenila svoji G ampak neve od česa, sicer UZ naredila vse ok, kaj več pa tudi verjetno nemore.
tako zdaj kuham kosilo imamo še neke majstre doma. moram pa se pohvalit da imamo končno tlake narejene po hiši-kako lepo no sicer počasi napreduje hiška-upam da do drugega leta bomo šli notr. letos je namen še gnojično jamo in škarpe, no pol pa počitek in posvečanje novemu članu.
na dopust pa sploh ne razmišljam-itak bi šla samo kaj ko si takoj ob 500eur, ki pri naši plači kaj prav pride. pa še na bolniški sem pa v taki fazi z tem trebuhom. mogoče bomo šl za kakšen dan, ker možek brez mene pa itak noče it sam z tamalo-moram ga še prepričat.
zdaj sem nakloftala za naprej in za nazaj......

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
15.6.2011 12:25:33   
san
še jaz na hitro, komaj imam čas dihat zadnje dniuser posted image

mate0ja, upam, da je hčerkica že bolje. v bistvu je težko karkoli svetovat. ti jo še najbolj poznaš in vidiš in veš kaj narest. če te skrbi je res bolje k zdravniku it. jaz ponavadi sicer kakšen dan počakam, oz. tako in tako uporabim homeopatska zdravila, ampak sem pa tudi že prvi dan letela zdravnice, ker me je preveč skrbelo. in otroci res različno prenašajo vročino. naša najstarejšđa pri 40 še skače naokrog in v bistvu vedno na ful zakuha. naš tadrugi je pa pri 37 že čist hin. ta tretji spet kar visoko zakuha, ampak spet ne tolk kot hči. vem pa točno, kdaj je res hudo pri vsakemu, tko da najbolj da sebe poslušaš in naredi kot čutiš. tiste pametnjakoviče sem se jaz že navadlila preslišat. najlažje je bit pameten. držim pesti, da je že bolje!

agha, ja sej ne morm verjet. mislim, jst jih poznam en kupa na bolniški, pa same povejo, da jim ne bi bilo treba bit. ampak jim paše. no, evo, pol pa ena k res rabi, ji pa ne dajo / podaljšajo. to me pa res pojezi!

2.2. peg perego je res fajn. jst ga imam, pliko p3 in na njem se včas tud po trije gor prevažajo in še vsa možna prtljaga iz trgovine, šole... res zadovoljna. je pa že kar zmahan zdej revež, ampak je res vsakodnevno že 5 let do konca obremenjenuser posted image . res pa je, da so mi bili za po makedamu in kockah, pa recimo za na rožnik trikolesniki boljši, ampak na splošno mi pa za mojo rabo bolj ustreza pp. je bil pa v četrti nosečnosti men tudi ful všeč mutsy, ampak sem se potem prepričala, da ga ne rabim.

naj povem še ,da me je v križu čudežno nehalo bolet. sploh ne vem kako, pa še s kolesom se vozim naokrog, ampak sem presrečna. res je krasno, ko te nič ne boli. upam, da tako ostane.

no, sem želela še pokomentirat, ampak me mal čas priganja..

uživajte

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
15.6.2011 15:01:19   
carly
Ojla, tudi jaz sem imela v torek pregled in je vse ok, edino naša lumpa je spet sesala prste in tako spet ni mogla pogledati celega obrazka.Ima pa že nekaj čez 900g.

Glede vročine pa jaz ponavadi tudi ne kompliciram, če ima nad 38,5 ji dam svečko, k zdravniku zaradi tega še nismo šli ker jo je imela vsega skupaj ene 4x.Je pa moj bolj paničar in sva jo peljala enkrat ko je imela poleg vročine še drisko ko še ni bila leto stara pa itak da ji zdravnik ni nič predpisal tako da je sedaj ne vozim, če vidim da ni kaj hujšega.Tako da razen takrat še nismo bili pri zdravniku, je bolj zdrave sorte, kaj bo pa od septembra naprej ko bo šla v vrtec bomo pa še videli.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
15.6.2011 17:47:01   
agha
Hojla!!!!

Jaz sem sama doma in imam čas za vas, dragi in sinko sta pa na sprehodu.

daka, san in ostale
- hvala za spodbudne besede.user posted image So vsi zgroženi nad delovanjem zavoda in njihovim norim obnašanjem vključno z mojim G in osebnim zdravnikom...ah, kaj naj?!
Jaz bom poskrbela za malo user posted image pa čeprav bom zaradi tega na neplačanem dopustu in kasneje z nižjo porodniško...samo, da bo vse OK z bebico, ker bi si celo življenje očitala, če tega ne bi naredila in reskirala zdravje, če ne celo življenje, otroka. Tega se pa ne grem, ga ni denarja na tem svetu...

Pigy - jaz sem bila na bolniški in je na komisiji niso podaljšali. Zdaj je pa osebno zdravnik po 10ih dneh spet vse poslal na zavod.
user posted image user posted image user posted image za podaljšanje staleža do porodniške! Uau!!! Vaša komisija zgleda bolj normalna kot naša v KR.

Lep dan vsem!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
15.6.2011 20:07:25   
Pigy
Agha- sedaj sem pogledala v materinski mi piše: zatekanje +  nizko nosi+ pa še neki samo ne znam prebrat (ni dobr videt), pa izvid da imam spet bakterije v urinu. Samo mi je takrat g rekla, da naj se pripravim da mi ne bojo podaljšali, a glej so mi do konca.

Kaj je tebi napisala g v materinsko? Upam, da ti tokrat uspe dobit podaljšano.

Danes sem se fajn sprehodila, sedaj pa komaj gledam.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
15.6.2011 20:35:09   
agha
Ojla!

Pigy
- sem pogledala zdaj v materinsko in nič ne znam prebrat za mojim G razen tega, da imam na zadnjih 2 pregledih napisano otrdevanje trebuha, na pregledu pred tem pa krči v trebuhu. Drugače imam še ful nizek pritisk (kar glih ni pomembno) pa premalo železa...ostalo je pa zame čisto nečitljivo. Vem pa, da je napisal za komisijo stalno otrdevanje trebuja pa nekaj o popadkih in predlagal podaljšanje do konca, osebni zdravnik pa je dodal, da sem imela popadke na 3 minute... Bom videla kaj bo, ne upam pa si preveč upati.

No, meni pa je dragi prinesel zdaj sladoled tako, da se grem sladkat! user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
16.6.2011 7:17:39   
Pigy
Ne vem kaj bi komplicirali, če maš popadke? Res močno držim, da ti podaljšajo do konca.

Uglavnem, sem budna že od šestih, zato je zaslužen moj prečudoviti user posted image , in sem rekla da mu bom en dan zavila vrat, če me še kdaj zbudi.
Namreč, zjutri lepo spim, ko naenkrat moj pride v spalnico in reče: joj, Pigy krvaviš....ni mi jasno kako sem lahko tako hitro ustala iz postelje. Gledam, nikjer nič, pa mi pravi cela banja je krvava, ti si se pa zadnja tuširala.. hitim v kopalnico vmes razmišljam kako nisem opazila krvi....pridem do banje....polna kamenčkov...pa ga uprašam, kje vidi kri če so  po banji kamenčki od njegovih hlač, ker sem jih zvečer stresla, pa sem imela namen zjutri pobrat....me pogleda gospod in pravi: uh, sem se že ustrašil veš, sem si pral zobe brez očal pa so mi kamenčki bli podobni krvi.user posted image user posted image user posted image user posted image Pol pa pravi, no super, jaz grem mirno delat, ti pejt pa spat...... Čist adijo pamet.

No upam, da ste se ve naspale. Kaj boste kej kuhale?

Mateja, kako je s hčerkico?

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
16.6.2011 8:16:42   
mate0ja
Jutro,

evo da poročam. Nisem zaman delala panike. Mi je nekej pravlo da jo morm. Sm se v torek popoldne parkirala v čakalnico, tko da so me mogl vzlet. Ker zdravnica ni vidla nič v grlu, nič slišala na pljučkih naju je še poslala v laboratorij dat kri in vodo. In voda je bla katastrofa. Diagnoza, vnetje ledvic in to tako močno, da se je že na krvi poznalo. Je rekla da čez par ur bi itak v bolnici pristal ker bi tamalo zvil. Tko da smo dobili antibiotik in že o prvi dozi je vročina čudežno izginila.
Se je še enkrat potrdilo, da mama ve pa čeprav ne vidi in ne sliši.

Ampak opažam pri naši tamali da se čudežno hitro zdravi. V torek zvečer ob enajstih je še kuhala na 41, pol se je pa prešvicala, sm jo preoblakla, umila in od takrat kot da bi odrezal. Ne duha ne sluha o vročini. Prejle sem nesla urin v laboratorij pa bomo vidli, če gre kaj na bolje. Revica v soboto praznuje tri leta, upam, da si do takrat čist opomore.

Preberem in pokomentiram vas pa pol. Sm v službi, ker je moj s tamalo doma.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
16.6.2011 9:08:17   
san
ćisto na hitro. ali katera ve morda glede otroških. jaz sem oddala za podaljšanje 10 dni po tistem, ko mi je poteklo (konec aprila), ker sem nekaj zamešala. sedaj pa imam novo odločbo veljavno od 1.6. vprašanje je ali oni nakazujejo za nazaj ali sproti? jst sm upala, da ta mesec vseeno dobimo, pa zgleda ne, al kako?

mate0ja, me zelo veseli, da se je izboljšalo z AB. še en dokaz, da mama najbolj ve!

tko, zdej pa morm odbrzet

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
16.6.2011 9:09:46   
2.2.
dobro jutro!
vidim da imate ene kar pestro doma....
meni se takoooo nič ne da lena sem ko pes, z težko muko sem zdaj zlikala. pa črno perilo dat prat-na 90 stopinj-no po pol ure sem popravila, zdaj čakam da vidim če sem kaj zafurala.....
me je pa spet začelo skelet v enem zobu-ma bo bolš
sem bila pa včeraj z tamalo pri zobarju; do zdaj ni hotela niti slišati kaj šele odpret usta(se boji bele halje) in zadnji teden je govorila da gremo k zobarju, sama sem jo večkrat opominjala da bo treba it, ker ima na zadnji petki luknjico-ampak ni hotla...in gremo se včeraj naročit k novi zobarci, najprej ni hotla sprejemat nove paciente...ampak ji povedam kako in kaj malo pojamram. in ženska reče da ok vpraša tamalo a greš na ležalnik-ona vsa srečna že od vrat skoraj je osta imela odprta....in ji je lepo vse pokazala njene igračke, ji namazala zobke očistila luknjico in dobila zvezdico.
jaz vsa presrečna zobarca se je čudila, ker ponavadi otrok 3x prihaja po zvezdico ona pa vse naenkrat. a tamala srečna ko....je bila res tako pridna...
smo pa imele kar srečo ker polna čakalnica nas pa kar takoj vzela nič čakanja...ja ko otrok kaj hoče treba takoj izpolnit. in mi reče včeraj zvečer če gremo danes še enkrat k zobarju-ji je bilo zelo ušeč....

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
16.6.2011 9:11:14   
issa
pozdravljene!!

tak končno ta danes dopoldne malo miru..user posted image user posted image smo skos imeli takše in drugačne poti, danes pa mam končno malo časa, da se spočijem , pa da malo stanovanje porihtam,..ta teden je bil res prava hektika, če se ni zlomil šrauh na pokrovu wc deske, se namje zašopal odtok v kuhinji, pol pa še ostale stvari, ki smo tekal na okoli od zdravnikov do materinske š. .....ah samo jutri še ima mali sistemarski pregled, pol pa smo prestali,.. Hm sem ugotovila da moj dragi iznajdljiv človek (če lahko temu rečemo tako), mi je včeraj wc pokrov popravo, pa da meni ni bilo treba počitstit (ker je on bil pač že tam), je on počistil,...samo nevem kako mu je na glavo prišlo da je najboljš to z steleksom opravit user posted image user posted image user posted image user posted image se sem ga vprašala če ve za kaj ga jaz uporabljam, ampak ko sem dobila taki pogled sem se na hitrco spakirala v dnevno...user posted image user posted image user posted image user posted image hehe, moški...user posted image

mate0ja - superca da se zdaj ve kaj je z tamalo narobe, upam da bo čimprej spet zdrava in da bo lahko lepo praznovala svoj rd...user posted image user posted image user posted image

pigy - če bi to moj naredo, bi ga kar predčasno odpravila v službo,...aaaa, da te človek tako prestraši ko si še v polsnu,...joj, nevem kaj bi mu naredla, lepo ga ziher nebi odneso.........user posted image user posted image

agha -  upam da ti čimprej podaljšajo bolniško,...ti so res zmagovalci, no............

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
16.6.2011 9:17:30   
mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: san

ćisto na hitro. ali katera ve morda glede otroških. jaz sem oddala za podaljšanje 10 dni po tistem, ko mi je poteklo (konec aprila), ker sem nekaj zamešala. sedaj pa imam novo odločbo veljavno od 1.6. vprašanje je ali oni nakazujejo za nazaj ali sproti? jst sm upala, da ta mesec vseeno dobimo, pa zgleda ne, al kako?

nakazuje se za pretekli mesec ampak samo v primeru, da imaš veljavno odločbo. Do lanskega leta so delali tudi poračune za nazaj od letošnjega leta pa ne pošiljajo niti obvestil kdaj je potrebno oddati novo vlogo in v primeru da ne oddaš pravočasno za vmesno obdobje ne izplačujejo otroškega dodatka. Žal.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
16.6.2011 9:42:10   
mate0ja
agha - gorenjske zdravstvene in invalidske komisije že od nekdaj veljajo za najbolj zaj... sicer pa zakaj ni zdravnica reagirala bolj razumsko. 30 dni po zavrnitvi ne smeš na bolniški, če imaš isto diagnozo, če pa ti postavijo drugo diagnozo pa te lahko po enem dnevu dajo spet na bolniško. Bi imela pač en mesec strašne bolečine v hrbtenici, torej vkleščen živec, po enem mesecu pa bi te spet s staro diagnozo dal na bolniško. Sicer je res, da si v tem obdobju breme delodajalca, ker se je bolniška formalno zaključila. Ampak zdravje je le zdravje in če je zdravnik prepričan, da bi ti delo škodilo potem bi moral že sam predlagat tako rešitev.

Pigy - če bi mene en tkole iz pojstle dvignu (sploh zadnje čase ko slabo spim) bi se mu takoj naslednji dan zgodilo, da bi dve uri prej hitel v službo, ker bi mu vse ure po stanovanju prestavla pa ga klicala, da zamuja.

2.2. - naju s tamalo tudi čaka zobar v kratkem. Sicer sistematski, vendar sem opazila na petkici dve črni pikici user posted image , pa tko zvesto vsak dan umiva zobke. Očitno ima zobe po meni, skoz gnijejo. vsake pol leta se mi menja kaka plomba.

Pa še moja izkušnja kako se izbere voziček
user posted image - najprej se po spletu naredi doktorat. Ne moreš verjet od kolikih znamk si uspeš na pamet zapomnit težo, velikost zloženega vozička, razpoložljive barve, dimenzije koles... Potem dnevno najedaš user posted image da bo treba na odisejado po vseh trgovinah, ki imajo v nazivu baby zraven pa še vsaj pet, ki si jih izpišeš na listek user posted image . v prvi trgovini pride sicer do katastrofe, ko pokažeš na voziček, ki ti je zelo všeč ampak tvojemu frajerju se zdi prevelik, nepraktičen ... Tko se je pri nas zgodilo z GT3. In potem po vseh ostalih trgovinah hodiš z dolgim nosom in tu in tam se ti potoči solzica, ko zagledaš najljubši voziček, ki ga ne smeš zbrat. Seveda cel dan potrpežljivo stojiš zraven user posted image , ki pridno razstavlja in sestavlja model za modelom iz zraven težka, fura po trgovini, končno se mu uresničijo sanje in lahko uporabi svoje hobije ..... Tvoja naloga je le, da ko se njemu zdi kateri usrezen odkimaš. Slej ko prej prideta do vozička, ki je zelo podoben tistemu, ki se ti zdi sanjski je pa tudi po teži in zložljivosti sprejemljiv za gospoda. Po porodu hormoni popustijo in voziček se ti zdi itak oh in sploh.
Mal heca, ampak kanček pa je v tej zgodbi resnice user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
16.6.2011 10:30:33   
panja
Hahahahaha...
sem se nasmejala do solz. Tale zgodbica o izbiri vozička ga res pihne. user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
16.6.2011 10:49:41   
2.2.
kolko je meni znano če nisi pravočasno oddala ne dobiš za tisti mesec nadomestila..potem pa normalno.
a je še katera ki bi jedla samo lubenico? mi da vso sitost in nisem tako žejna prav paše mi v tej vročini.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
16.6.2011 10:57:15   
mate0ja
jest sm za lubenico. Sm jo še četrt dons pojedla. Pa lih študiram, če bi jo še mal. Sm bla pa tud žnj-krat na wc-ju.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
16.6.2011 12:32:03   
Evvva
Hej souser posted image !

Uf sem pozna z odgovorm ... tudi jaz sem s pregleda in vse je bp user posted image Naslednji pregled 05.07. in delamo UZ.

Imam pa eno prošnjo, potrebujem vašo pomoč: namreč nikakor se ne morem odločiti za voziček. Potem ko sem zaradi teže in velikosti na žalost izločila Queenija freestyle in Peg perego GT# sta mi ostala na izbiro High trek (Bebe comfort) in Jane slalom reverse. Nujno namreč rabim trikolesnika za makedam in gozd in po možnosti takega, ki ima še sprejemljive dimenzije in težo, ko ga bom morala zlagati. Pa še psa moram spraviti v karavana user posted image Vsak nasvet bo zeloooo dobrodošel.

Sicer pa božajte trebuščke in uživajte. Midva končno urejava sobico in počasi nakupujeva stvari, ampak se mi zdi, da bo spetember že jutri tukaj. NAslednji mesec pa še materinska šola.

Aj še glede teže: kako ste ene pridne. Jaz sem jih pridelala že 7 kg in sem zdaj na 66. Ker imam že prej velike težave s krčnimi žilami, so mi seveda butnile ven in pridno hodim naokoli s kompresijskimi žabami (imam zastonj savno user posted image ). Ampak za našega čmrlja vse. Bolniške seveda ne dobim user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
16.6.2011 12:37:41   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.06.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 06.07., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , 23.06., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
12.07., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image , 01.07., Ljubljana, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 24.06., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 96
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
16.6.2011 12:45:00   
Teni_
Evo, tudi jaz iz pregleda. Vse ok, mat. vrat zaprt, zredila sem do zdaj 3 kg, poslušali smo srčka. Upam, da bo na naslednjem pregledu kaj z UZ pregledala. 

(odgovor članu Evvva)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
16.6.2011 13:33:21   
olana
Hello!

Pri meni nič novega, pregled šele v torek, upam na UZ, sem v začetku 28 tedna. Kilce pa + 10kg od štarta. Bo že počasi. Baje je dons znižanje otroških oblačil v baby centru, sm mislila it mal pogledat, če se mi bo dalo. Lepo bodite, pa uživajte na sončku.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
16.6.2011 14:44:26   
nepremagljiva
Pozdravljene!
Super, da vse prihajate z dobrimi novicami s pregledov. Jaz sem šla danes samo v laboratorij dat vodo. A ima še katera probleme z levkociti v vodi. jaz imam povišane. Že prejšnji teden jih je bilo preveč, ko sem bila v bolnišnici, sedaj jih je pa še več. user posted image Če ne bom jaz v tej nosečnosti doktorirala iz vseh možnih nosečniških tegob. user posted image   Danes teden me pa čaka pregled. Bomo videli kaj bo na moje izvide rekel G.
Sem pa bila besna danes ko ris, ker nisem mogla dat vode v ZD domu kjer imam G., ker mi je G. v bolnišnici na napotnico napisal ime drugega ZD, kamor jaz nikoli ne hodim. user posted image Zgleda da bom morala še vsako napotnico in vsak pildek trikrat prebrat, preden ga bom od koga vzela. Pol pa mam sebe za pozabljivo. Pa kaj še! Zgleda so drugi okrog mene 10_x_ bolj sklerozni.
Včeraj sem prala in likala oblačilca za našega dojenčka. user posted image Mi je še malo ostalo. Začela sem pa le.

< Sporočilo je popravil nepremagljiva -- 16.6.2011 14:46:00 >

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?