|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
10.6.2011 11:53:39   
mate0ja
e potrebuješ več prodaš dalje ali pa samo menjaš s komu za večje...
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: jejhata

Pigy Kaj pa blazina za dojenje, eni mi jo full priporočajo, drugi spet ne?

Meni je bila blazina za dojenje zakon. Pri nočnem dojenju sva se usidrala na gugalnik, zavila v odejo, mali se je najedel, jaz pa sem zraven lahko dremala, ker je lepo ležal na blazini, samo glavico sem mu malo podpirala. Tako sva bila nemoteča za atija in še midva sva se nacrkljala. Joj, že komaj čakam spet te trenutke! Kasneje po 6. mesecu, ko že sedi, pa spet pride zelo prav ta blazina, ker ga podpira.
Vidim, kako ene že zapravljate. Brez veze! Otroček se tako hitro razvija in spreminja, da komot sproti kupuješ, drugače ti ostane ogromno neporabljenega. Itak veliko dobiš tudi ob rojstvu otroka, potem pa ti sproti dodajaš, kar potrebuješ.

Za mene ni brez veze toliko zapravljati za otroka, ker tako hitro pa tudi ne zraste, da ne bi vsako stvar vsaj nekajkrat uporabil... Kozmetika in druge stari se tudi ne pokvarijo tako hitro... Poleg tega lahko stvari, ki jih ne potrebuješ več prodaš dalje ali pa samo menjaš s komu za večje...

Pri kozmetiki se ti zgodi, da otrok dobi kake lišaje ali pa ima bolj suho ali pikasto kožo pa moraš vse na novo kupit. Pol pa še ne veš kaj točno bo pasalo in si v lekarni najbolj dobrodošla stranka, ker vsak teden tam pustiš konkretne dnarce. No na koncu najdeš eno brezvezno kremo za 2 EUR, ki ti je ne bi nobeden priporočil ampak ta edina pomaga user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
10.6.2011 12:29:30   
Princess1
Ooo čvekice user posted image ,

Nakupi - midva sva že zapravila za otroško sobico in voziček z dodatki, krepko čez 3.000E. S tem, da je otroška sobica samo v osnovi naročena, brez lusterja, parketarja, malarja,..... Kozmetiko sem dobila iz ČG Becutan, ker vem, da je ful kvalitetna. Oblekic in vsega ostalega, do dud in itd pa še nimam, ker čakam šolo za starše, da vidim kaj tam priporočajo oz. koliko bedarij sem preveč napisala v svoj seznam.

Midva zdej kupujeva vse novo in kvalitetno, ker je prvi user posted image , z upanjem, da jih bodo pridno uporabljali še naslednji user posted image .

Počutje - zatekam še vedno. Imam pa tudi jaz trebuh ogromen in me vsi sprašujejo koliko še do konca,...ko jim rečem september skoraj na rit padejo....ampak me prav briga, koker da jst lahko zdej kej nardim...

Sicer pa tudi jaz opažam nihanje v počutju, sploh zadnji teden in me to prav nervira, ker se cmeram za vsako figo.

Najbolj me pa motijo te negativni prebliski a je vse ok, pa kaj če bo to, pa kaj če bo tisto....pol me pa mal mine pa je spet ok....ggrrr...

Pigy - upam, da boš čimprej dobila odločbo, ker vem kako se počutiš, ko čakaš na pošto....kr neki,...

Nepremagljiva - počivi, počivi, počivi!

Porodnišnica - itak vso zdr. dokumentacijo in vse za osebno higieno, copate, mobi s polnilcem, revije, extra spodnje perilo, vložki,kakšem prigrizek in vodo... Obleko za iz porodnišnice pa mi bo moj mož prinesel dan pred odhodom domov, da še to ne vlačim s seboj.

Morje - joj komi čakam, midva odrineva čez dober teden za 14 dni in ne morem dočakat, ker sem jaz tudi morska deklica in imam občutek, da je tam še ne vem kaka skrb lažja za prenest.... user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
10.6.2011 12:50:46   
panja
Pozdravljene po več tednih premora...
Enostavno prej nisem imela časa nič pisati, le tu in tam sem malo preletela kar je bilo napisano, kaj več pa mi ni zneslo.
Zdaj sem pa doma na bolniški, danes sem bila namreč odpuščena iz bolnice, ker sem v ponedeljek nesrečno padla po stopnicah, se poškodovala in so me obdržali na opazovanju...user posted image
Z otročkom naj bi bilo hvala bogu vse ok, jaz si pa še celim rane. Polomila sem si prst na nogi, poškodovala ramo in roko.
Zdaj bo najbrž kaj več časa, da kaj preberem in tudi kaj napišem.
Imela sem sicer še dober namen, da delam do 27.06, pa  me je vse tole presenetilo in sem zdaj tri tedne na bolniški.

No naslednji pregled pri svoji g. imam pa v sredo 15.06., ko naj bi dobila tudi inekcijo za Rh- faktor.

Toliko zaenkrat, imejte se krasno in pazite nase in na otročičke...

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
10.6.2011 13:20:17   
Pigy
Namest da mi poštar zdej prinese odločbo o bolniški, mi je prinesel 2 odločbi za nepravilno parkiranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kao 9.3. sem na ambrožovem trgu enkrat zjutraj in enkrat popoldne nepravilno parkirala.  uhhhh, sej niso resni, že zadnjič so mi od januarja poslali plačilni nalog za nepravilno parkiranje.

Panja- si pa fajn grdo padla, zdej pa tud ti lahko počivaš, no sam da je z otročkom vse ok.

Blagor se vsem ki boste in ko že uživate na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa tko slabo, da komaj sedim.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
10.6.2011 13:32:25   
jejhata
Ja, rada bi samo še to dodala o nepotrebnih stroških vnaprej. Pri prvem sem imela oblekice od št. 56 dalje, katere sem lahko kar pospravila, ker se je že rodil 56 cm velik in mu je bila že v porodnišnici kapica premajhna. Dude in flaše videt ni smel, samo dojil se je. Imel je glasbeni vrtiljak, najbolj šikan, kar jih takrat bilo, pa sem ga po nekaj mesecih prodala, skoraj nerabljenega, ker mu je šel na živce (ima rad mir, kot ati). Kozmetiko sem vso razdevala, ker smo ugotovili atopijski dermatitis po enem mesecu in mu je odgovarjalo samo olivno olje, ki sem ga dobila itak na recept. V glavnem, nisem hotela rečt, da mi je brez veze vnaprej kupovat, ker bi mi bilo škoda. Še preveč zdevam, ker ima vsega polno r... Hotela sem samo povedat, da je bolj racionalno sproti kupovat, ko vidiš kaj rabiš.  

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
10.6.2011 14:23:57   
modrimedo
jaz iz pregleda naslednji je 1.7.
ena spraševala ,jaz kupujem zadeve za malega vedno v milerju

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
10.6.2011 14:51:41   
mate0ja
panja - to je pa nerodno. Mene je ves čas strah, da se mi kaj takega ne zgodi, saj sem že po naravi štor, pol pa vsakič ko se tovorim po stopnicah nosim v obeh rokah kup robe, po možnosti toliko da še čez ne vidim. Seveda moja draga mala dama zraven mirno poplesuje, deci pa sej veste, on mora met proste roke da lahko stanovanje zaklene user posted image user posted image . Poškodbe bodo minile, le pazi, da si ne boš kako novo nakopala.

Pigy - maš ti letos pavšalno pogodbo z mestnim redarstvom? user posted image user posted image Jest vedno parkiram v parkirni hiši, če lih slučajno bluzim po mestu. Sicer je 2€ na uro res drago, vendar zelo poceni prti eni sami kazni.

jejhata - jest sem veliko cunj kupila v Baby centru, številka 62, pa je blo tamali ful preveliko. Sm pol po rojstvu še po par bodijev pa tankih hlačk letela v 56 številki. Če pa kupuješ CA al pa HM so pa 56 res male številke.

Punce zdej pa jest rabim en nasvet. Komej zdej sm se spomnila (nosečniška pozabljivost pač), da še nimam ideje kaj bi moji mali deklici podarila za rojstni dan, ki ga ima čez nekaj dni. Midva ji v smislu igrač in podobnih zadev nisva skoraj nič kupovala, ker je vse dobila. Sploh pri naši familiji ni konca ne kraja, babica in dedi, pa stric, pa dve prababici, nabavijo vsak svoje darilo in če to pomnižimo še z božičkom in miklavžem si predstavljate da se utapljamo v igračah. Seveda še ostali prijatelji in sorodniki nekaj vedno prinesejo. In malčici bi rada nekaj kupila tudi sama pa nimam ideje kaj. Kolo že babi pa dedi kupujeta (že pol leta smo glede tega nakupa v strokovnih debatah user posted image , od ostalih niti ne vem kaj dobi, ima pa doma en velik box duplo kock, par kilometrov železnice Tomažek, ene štiri punčke z vso možno dodatno opremo, celo polico knjigic, klavir, kitaro, blagajno in še kup malenkosti. In kako ga razveselit za rojstni dan. Nekako se ne morem prepričat, da bo dobila več kot preveč drugih daril in da najinega sploh ne bo pogrešala.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
10.6.2011 16:28:36   
vintage
Weila pupce user posted image
Pravkar s pregleda, mamma mia kakšna vročina ej... bom šla v kopalkah drugič...user posted image
Z mojo račkouser posted image user posted image user posted image user posted image je vse v redu, srček bije kot nor, tolče me tudi kot nor/auser posted image

Glede križa, se ne da kaj dosti pomagat, pač to je nosečniška tegoba in mora vsaka zase najt pravo pozo, ki ji bo odgovarjala. Ker sem dobila izvide za kri in urin pa gst in je vse kot mora bit, je edina razlaga za moje počutje le nosečnost! Prav hecno, me je probala potolažit, da itak še malček pa bo račka zunaj, sam ta vročina ubija...in pol če spiš le 3 ure na noč...+ izpiti... stres zagotovljen..
aja pa pazit kako spite, meni se namreč dogaja da se veliko premetavam in se znajdem na hrbtu in pol mi priščipne kak živec in skačem iz postelje od bolečin...
za zgago pa mi je svetovala rupurut.
Hmm, mi je pa odsvetovala vožnjo na dolgo relacijo...jaz pa bi tako noro šla na Bled -  kaj ve menite?

Naslednji pregled pa imam čez tri tedne - 1.7.
čez 5 tednov, torej 15.7. pa kontrolo rasti-UZuser posted image

ga je kera kdaj imela oz. ga bo kmalu imela? kako to zgleda?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
10.6.2011 17:14:41   
anabanana1981
O hvala Jejhata za tak lep opis. Upam da bo v redu. zdej je itak že vse plačan. Gremo pa itak samo za en teden, tok da se otroc mal načofotajo.

Drgač je pa res najbolj sprot kupvat oblekce in kozmetko, no neki malga že maš doma. Ampak ko vidm kake sezname je res 100 stvari za brezveze. No vsak se po svoje rihtauser posted image

o.k fajn bodte. Men tud vsi čivkajo kolk mam ogromen trebuh in jaz po pravic povedan tud nevem kako bom še zdržala 3 m v takem stanjuuser posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
10.6.2011 17:16:56   
anabanana1981
VINTAGE- sej po moje Bled ni nevem kaka dolga relacija, sej si v pol ure gor. No nevem.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
10.6.2011 19:49:48   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 27.06.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Savinjska,
user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 15.06.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 16.06., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.06., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
01.07., Ljubljana
, user posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 15.06., ?, user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 27.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , 21.06., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , 13.06., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 23.06., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.06., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Strunjan, user posted image
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image ,
23.06.,  Maribor,
user posted image
izola05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 14.06., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , 24.06., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 17.06., user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 14.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana, user posted image

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 21, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ljubljana user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 17.06., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 21.06., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 93
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
10.6.2011 20:13:02   
Anonimen
moja prijateljica ima tega adbor pepe in je zelo zelo zadovojlna. in take lepe barve imajo tudi cena je primerna. oni drugi pa se mi zdi da ima fiksna sprednja kolesa. nisem pa 100 %. Govori se da je bolje če niso fiksna spredaj.
jaz se odločam ravno med adbor pepe in nekim 3 kolesnikom.

ne morem se odločiti kaj je bolje 3 kolesnik ali 4 kolesnik? ima katera izkušnejši nasvet?

(odgovor članu mojcyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
10.6.2011 20:27:36   
issa
pozdravljene!!

no po dolgem času, se pa jaz malo javim,.user posted image user posted image user posted image   nekak nimam časa, vedno skačem okoli, hehe, zdaj sem ta teden že dala par predavanj skozi v šoli za starše, ene so par smešne user posted image user posted image user posted image pa dobro...user posted image user posted image user posted image
po novem sem ob večerih tako utrujena da kar obsedim na kavču in nikak ne pridem do pc-ja, če pa že pa samo na hitro preberem kaj se dogaja tu gor...user posted image user posted image user posted image
a še katero boli spodni del trebuha?? pa pol med kakšno obremenitev tako zategne da se je treba nemudoma ustavit pa vsest ali pa če si doma vležt??meni se zdaj to par dni dogaja že na mirnem sprehodu, in pol komaj pridem domov, da se vležemuser posted image   je malo smotano ker rada hodim, pol pa me vseka in se komaj zvlečem domov, ko kakšna stara omica,....ah saj bo, malo še pa bo september...user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče stvari za bebo, je pač tako, da vsaka tako ali tako naredi po svoje, jaz pač zaradi izkušenj bom kupila raje kaj številke 62 kot pa 56, ker je bil moj prvi tako velik da mu nič ni bilo pol prav...tako da, sicer je pa tako ali tako še čas..pa tudi pol se da sproti kupovat če se kaj rabi,..edino pri kozmetiki nem pretiravala ker prvi mesec itak rabi samo mandljevo olje za nego, alko. za popek pa je to skoro to...user posted image user posted image user posted image

Panja zdaj pa kar lepo počivaj in pusti se razvajat user posted image user posted image user posted image

lep večer babike!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
10.6.2011 20:37:25   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: issa

kar se tiče stvari za bebo, je pač tako, da vsaka tako ali tako naredi po svoje, jaz pač zaradi izkušenj bom kupila raje kaj številke 62 kot pa 56, ker je bil moj prvi tako velik da mu nič ni bilo pol prav...tako da, sicer je pa tako ali tako še čas..pa tudi pol se da sproti kupovat če se kaj rabi,..edino pri kozmetiki nem pretiravala ker prvi mesec itak rabi samo mandljevo olje za nego, alko. za popek pa je to skoro to...user posted image user posted image user posted image

sem se ob tem postu spomnila, ko je moja kolegica lansko leto rodila, je bila punčka velika 60 cm in težka okoli 3900g, se spomnim, kako se je smejala, ko je rekla, da je fajn, ko imajo pri njih tako navado, da ženska pred porodom kupi samo toliko da ima otroka za v porodnišnici za oblečt, ostalo pol bodoči očka nakupuje, ko pride domov. Vem da ji je bilo  56 malouser posted image user posted image user posted image .  Pač sta oba zelo visoka.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
10.6.2011 21:39:52   
pomarančika
zdle k vidm da pišete kok so lahka vlki otroci pa da bolš da se kupi 62 št. me je kr mal panika zagrabla user posted image večinoma sm 56 št. kupla stvati (sej ne velik par malenkosti pa) pa glede na to da sva obadva z mojim ful vlka ( jz 182cm moj pa 188cm) bo vrjetn moj user posted image ful vlk user posted image upam da mu bo sploh kej prou user posted image   (če so mi pa tok vlke stvari zgledale k sm kupvala sm si misnla da bo meu še mal rezerve lahka)user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
10.6.2011 21:49:24   
carly
Ojla,
glede nakupov plenic in kozmetike, jaz kupujem vatke in podloge za na previjalno pa šampone in podobno v Dm-u, plenice pa v Lidlu.Na začetku smo imeli Pamperske, potem pa smo sprobali kar nekaj različnih, od Dm-ovih, Mullerjevih, Hoferjevih, Mercatorjevih, Huggies in ne vem kaj še pa nam Lidlove največ zdržijo.Sej čez dan itak ni bilo panike, samo ponoči smo imeli probleme, ker se je naša gospodična večkrat ponoči zbudila in je pila in je bila zjutraj velikokrat čisto premočena.Na zdej smo se čez dan rešili plenic pa bo zgleda treba kmalu v nabavo za novega članauser posted image . glede kremc in ostale kozmetike je pa tako da so naši tudi kmalu po rojstvu ugotovili atopijski dermatitis in ji ni pasalo nič razen lekarniške kreme na recep in olivnega olja za ritko mazat pa še sedaj samo leharniško hladilno mazilo, vsa ostala niso nič zalegla.Sicer ji pa sedaj od kremc še najbolj odgovarja Dm-ova za obraz, vse "opevane"znamke ji ne odgovarjajo čeprav smo se dermatitisa rešili.
Dude smo sprobali čisto vse kar jih je za dobit pa ji ni nobena odgovarjala in je bila brez.Flaške smo imeli pa kar aventove.Je pa res teh stvari na zalogo kupovati brez veze, flaška je dovolj samo ena za začetek, ker če je orok dojen je itak ne potrebuje, za tisti požirek vode pa priporočajo da se ga da po žlički.
Glede oblekic sem pa jaz imela tudi nakupljeno št.56 in 62 pa je bilo tamali pri 51 cm in 3200g vse preveliko tako da je mož potem nakupil še nekaj kompletkov št.50, da ji ni vse viselo s telesa.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
10.6.2011 21:54:56   
carly
Pomarančika midva sva tudi velika, jaz imam kakšen cm manj od tebe , moj je pa tudi okoli 185 pa je bila najina hčerka bolj majhna ( kljub temu da sem jaz pridelala 20 kg med nosečnostjo in sem pričakovala bolj velikega otroka) in se je potegnila šele potem okoli enega leta, je sedaj res kar za pol glave večja od vrstnikov in nosi pri 2,5 letih oblačila za 4 letauser posted image .Tako da ne skrbi toliko gled cunjic.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
11.6.2011 7:05:50   
jejhata
ojla,
saj vem, da je tema o vozičkih že 100x šla čez. Jaz še zmeraj tuhtam in zdaj sem pred odločitvijo in sprašujem vas, drage dame, če ima katera izkušnje oz.pozna info o vozičkih Jaguar car Z4 ali X4. Hvala za odgovore.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.6.2011 6:24:08   
Pigy
Jutro,

budna že od 4ih. Me take slabosti dajejo, da ni za opisat, se počutim kot na začetku nosečnosti.

Moj se je včeri zvečer vrnil, tako da je bilo takoj lepši spatuser posted image .

Prinesel mi je cel kup reklam in spisek trgovin, da če bom kej rabla, mi prihodnjič vse nakupi.

Uglavnem je našel gor nek velik trgovski center, kjer prodajajo poceni otroške stvari, recimo pampres plenice okoli 8 eurov, pa razne šampončke in olja pa kremice od 1 eura naprej.
Našel je celo voziček, pravi a je lep, in v kompletu košara, športni del in lupinica 290 eurov
( http://www.amazon.de/Safety-1st-19852950-Kombikinderwagen-Sportwagenaufsatz/dp/B003EV6V8W/ref=dp_cp_ob_by_title_3  tale je bil ). Več mi pa ni znal povedat. Samo oblačilca so se mi zdela draga- vsaj tko kot je povedal cene.
Pravi, da se ne da primerjat gor trgovine in naše- glede prijaznosti in ustrežljivosti.

jejhata- tile vozički so lepi, vsaj kok sm jih gledala v jagur car na rudniku, sam lepši mi je x4, Najbolje da se tja zapelješ in mal po trgovini testriraš vožnjo.

(odgovor članu jejhata)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.6.2011 10:48:10   
Teni_
Pozdravček.

Mi smo pa spali kot top - vsi. Mali2 sta šli do jutri v Topolšico z babico , dedkom in prababico, mi2 pa sama. Ima danes moj rojstni dan - 30 let.

Pa je že začetek 29. tedna. Sem včeraj razmišljala, da bo zdaj minilo kot šus. Če gledamo, se lahko zgodi, da katera že avgusta rodi, to pomeni še samo kakšna dva meseca. 

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.6.2011 11:17:41   
srecka84
Dobro jutro, dober dan.... user posted image

No danes pa morem reč, da smo se kr fajn naspali vsi. Kako ste?
No zdaj smo nekaj pojedli in je moj dragi predlagal, da gremo v Trst malce pohajat...

Danes moj user posted image praznuje 34. rojstni dan, pa smo rekli, da ne bomo doma cel dan. Kar sam je predlagal, da gremo malce po Trstu prečekirat kaj majo lepega za našo bodočo princesko user posted image user posted image user posted image user posted image

Popoldne pa če bo lepo veme bomo pa kej na plažo šli. Upam, da ne bo med tem časom začelo deževat.

Lepo se imejte

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.6.2011 11:44:06   
issa
pozdravljene!!

ja tudi mi smo spali ko polhi,..user posted image user posted image user posted image tako da so eni zdaj polni energije in imam občutek da mi bo rapadla cela bajta...user posted image user posted image user posted image user posted image še dobro da bomo celo popoldne zunaj da se bo znorel...user posted image user posted image user posted image
drugače pa smo mi začeli 27. teden,.. se mi zdi da sem vsak dan bol utrujenauser posted image mogoče je krivo da že dolgo nisem pila kavice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj Teni in srečka vse naj naj najboljše vajinim user posted image , lepo preživite dan!!user posted image user posted image user posted image

ja zdaj pa res samo še malo, jaz že vidno rastem, tako da res minlo bo ko šus..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.6.2011 18:08:21   
agha
Hojla souser posted image !

Že par mesecev ni glasu od mene. Pa sem se zdaj odločila, da se vam malo bolj aktivno pridružim. Če se seveda smem. Ta nosečnost mi namreč kar beži, že v 28.teden sem vstopila...ne morem verjet. Prvi otrok me tako zaposluje, da nimam časa dihat.user posted image user posted image

Drugače imam pa kar težave s to nosečnostjo, tako, kot sem jih imela v prejšnji in sicer imam že nekaj tednov popadke tako, da se trudim čim bolj mirovat. G me je itak že na prejšnjem pregledu hotel dati na oddelek pa sem ga nekako prepričala, da bom doma počivala in btw me je zavod poslal delat pa sem vzela dopust, ker se nikamor ne upam. Ne vem kaj me čaka na pregledu v torek, upam, da ne pot na oddelek. Prejšnji petek okoli enajstih zvečer se mi je celo zgodilo, da sem dobila kakšnih 7 popadkov na 3 minute in moram reč, da me je kar panika zagrabila ampak so se potem HB umirili in od takrat sem ekstra previdna, ker bi res rada, da bebica počaka do septembra. Sicer pa ni vsak dan tako. So dnevi, ko imam mir.

Vidim, da že govorite o oblekah... Jaz ne mislim nič novega kupovati, ker imam še nekja zaloge od prejšnjega. Se pa splača sposodit, če si lahko, ker nekje do prvega leta otroci tako hitro rastejo, da praktično nobena oblekica ni obrabljena. Mogoče se kakšen flekec najde, ko se začne uvajanje goste hrane. Vse kar imam namen kupit zdaj je duda, katero upam, da bo biba sprejela, kot jo je prvi, pa olivno olje za nego, fiziološko raztopino in alkoholne gazice za popek. Vse ostalo pa definitivno sproti. Pri prvemu sem ugotovila, da smo pol preveč kupovali in imamo kar nekaj odvečne krame. Še dobro, da smo si tudi veliko izposodili. V glavnem vam polagam na srce, da ne pretiravate. Saj vem, da je človek navdušen nad tem, da dobi otroka, sem bila tudi jaz!, ampak potem vidiš, da otrok rabi samo veliko ljubezni (OK, pa hrano in čisto ritko)...za vse ostalo mu pa ni mar.

OK, to bi bilo zaenkrat to, več pa vas bom komentirala sproti, ker zdaj ne bom brala teh 100 strani...user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite!!!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.6.2011 20:43:38   
ANDMIL
Dober večer! user posted image

Končno prišla domov... Zdaj pa počivanje... user posted image

Delamo, delamo, delamo... Kuhinjo imamo narejeno na pol, spalnico imamo narejeno na pol... Zaenkrat je šele otroška soba narejena v celoti... Jutri je pa spet novi delovni dan... Imam že vsega polni kufer... user posted image Pa saj enkrat bo konec... user posted image

Drugače pa pri meni nič novega... Naša user posted image lepo brca in se premika...

Lepo bodite!

< Sporočilo je popravil ANDMIL -- 12.6.2011 20:44:25 >

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.6.2011 21:03:05   
pomarančika
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Jutro,

budna že od 4ih. Me take slabosti dajejo, da ni za opisat, se počutim kot na začetku nosečnosti.

Moj se je včeri zvečer vrnil, tako da je bilo takoj lepši spatuser posted image .

Prinesel mi je cel kup reklam in spisek trgovin, da če bom kej rabla, mi prihodnjič vse nakupi.

Uglavnem je našel gor nek velik trgovski center, kjer prodajajo poceni otroške stvari, recimo pampres plenice okoli 8 eurov, pa razne šampončke in olja pa kremice od 1 eura naprej.
Našel je celo voziček, pravi a je lep, in v kompletu košara, športni del in lupinica 290 eurov
( http://www.amazon.de/Safety-1st-19852950-Kombikinderwagen-Sportwagenaufsatz/dp/B003EV6V8W/ref=dp_cp_ob_by_title_3  tale je bil ). Več mi pa ni znal povedat. Samo oblačilca so se mi zdela draga- vsaj tko kot je povedal cene.
Pravi, da se ne da primerjat gor trgovine in naše- glede prijaznosti in ustrežljivosti.

jejhata- tile vozički so lepi, vsaj kok sm jih gledala v jagur car na rudniku, sam lepši mi je x4, Najbolje da se tja zapelješ in mal po trgovini testriraš vožnjo.

Kje pa je ta center ? ker Pamperske pr nas majo kr orng ceno :/
lp

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?