|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
6.5.2011 22:55:52   
nana13
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

IZVIRNO SPOROČILO: issa

jutro!!
no smo že aktivne...user posted image user posted image user posted image
SEm bla danes že pridna, sem spucala kopalnico in wc,..zdaj pa še malo stanovanje pa bo...user posted image
sem pa jezna, ker nam je avto spet zatajil, pa vedno takrat ko malega že odpeljemo v vrtec in pridemo domov...user posted image user posted image user posted image tak zdaj pa noče več vžgat,..aaaaaaaaaaaa.... toti avti ,res...dobro da mamo v sorodu mehanika ki nam ga vedno porihta (sicer je daleč, v krškem,) če je nuja se bo pa gor pripelo,..upam samo da nam nebo spet sprazno pujska.(avto mislim)..user posted image user posted image user posted image
Za potem ko grem v limbuš po tamalega pa me kolegica pelje...user posted image user posted image user posted image

Andmil user posted image user posted image user posted image za stanovanje!!!

Hvala tudi tebi! user posted image

pigy - nič nisem kupila, vse je mama častila...user posted image user posted image user posted image

pomar*ANČA* - špinača in pire krompir - komaj čakam, da bo naša pupika na svetu, ker  bo tega več pri hiši...user posted image user posted image user posted image

Vprašanje za vse...

Jaz recimo danes zelo čutim brcike, včeraj pa zelo, zelo malo... Pač en dan več, drugi dan manj... Povejte mi ali je to normalno... Pa še naša malika zelo rada brca tam okrog enih, dveh ponoči...user posted image user posted image user posted image

Vsak je po svoje narjen. Pr meni recimo je bil prvi kr aktiven, sam če ga primerjam z še nerojenim bratcem, je bil bolj umirjen. Zdej čutm (menda) , da se manjkrat premika, ampak kadar se, so brce bolj intenzivne, močne in dlje časa brca. Tku d, kr se tega tiče, sta si kr različna.
Vse je ok, sam d jo ti čutš.  user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
7.5.2011 6:06:22   
ANDMIL
Dobro jutro!

Jaz sem že od pol 4-ih pokonci, ker ne morem več spati... Moj je že zdavnaj šel v službo, jaz pa malo gledam po internetu za kuhnami in preganjam čas...

Danes bom čisto nekaj preprostega kuhala - špagete, omako in solato...

Aja!

Včeraj sma bila že v trgovini in naročila spalnico... Sem mislila, da so te zadeve bolj poceni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
7.5.2011 6:48:50   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5.., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
11.05., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 20.05., okolica Kopra, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., 11.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
10.06., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 11.05., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 10.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5.., 13.5.,Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , ?,  10.05.,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 26.05., 09.05., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 83
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
7.5.2011 6:51:14   
Teni_
Dobro jutro!

Danes sem malo user posted image od premalo spanja po včerajšnji obletnici mature. Smo se super imeli, načvekali, babnice smo jo vdarle o porodih in nosečnostih, pa slike stare smo si pogledali in presmejali.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
7.5.2011 7:52:36   
nepremagljiva
Dobro jutro!
Tudi jaz sem zgodnja. To sem sedaj že dalj časa. Te dni pa še posebej, ko čakam kakšni bodo rezultati in razmišljam kako se naj odločim, če bodo slabi. user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
7.5.2011 8:25:48   
Teni_
Pa kaj so rekli, da bi lahko bilo narobe. Joj, resnično upam, da ne bo. Vem, kako ti je, glede na to, da sem tudi trepetala, kaj bo, če ne bo vse ok, pa ene izvide še vedno čakam. Verjetno bodo tam nekje do petka. Ni nam lahko.

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
7.5.2011 8:32:04   
nana13
Je treba sam pozitivno razmišljat. Če boste non stop študirale na same slabe stvari, zna bit da boste to tudi dobile.  SAM POZITIVA PUNCE, VSE BO OK, VSI BOJO ZDRAVI KO RIBICE, BOSTE VIDLE!!!  user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
7.5.2011 8:48:41   
issa
JUtro!!

Punce tako kot je že nana napisala bodite pozitivne!!! Močno držim pesti (ker to nikoli ne škodi) da bo vse ok, in bodo vaši črvički čili in zdravi!!!user posted image

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
7.5.2011 9:08:42   
san
pozdravljene

držim pesti nepremagljiva, da bo vse ok oz. da se odločiš pravilno (prava odločitev je pa tista, ki ustreza vama s partnerjem)
drugače bo pa itak vse ok z rezultati pri obeh!

mi gremo danes na piknik, hkrati pa moj najmlajši črviček danes praznuje 1 letouser posted image user posted image , se mi zdi, da kar letijo tale leta mimo mene. praznovali bomo pa malo danes, pa jutri in še naslednji vikenduser posted image .

glede kompliciranja, ma jst na srečo ne kompliciram, nisem nikol, niti prvič ne. preberem si pa tudi sedaj sem in tja kakšno stvar in se vedno čudim, kako se stvari spreminjajo. tudi na materinski sem se to čudila, kar so 12 let nazaj propagirali so lani čisto kontriraliuser posted image . vedno zvem neki novegauser posted image .

no, toliko na hitro od mene, otroc so lačni

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
7.5.2011 9:09:02   
nepremagljiva
Joj, kaj sem sedaj pretrpela za živčno vojno, ko sem zagledala kuverto iz UKC-ja!  Mislila sem, da me bo pobralo. Ponavadi tako hitro pridejo samo slabe novice. Tokrat so dobre! Kar razjokala sem se. Naredili so hitri test za tri najpogostejše kromosomske napake in je tukaj vse normalno.
Sva pa danes zjutraj z mojim spet debatirala, da če napaka ne bo prehuda, da ga obdrživa kljub temu, da bo nekoliko drugačen.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
7.5.2011 9:10:41   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, sem vesela. Upam, da bo tudi kasnejši izvid tak.

Neposredna povezava do sporočila: 3686
7.5.2011 9:16:37   
nepremagljiva
Jaz tudi. Kar ne morem dojeti. solze mi ka tečejo in tečejo. Poleg psihe mi zgleda še hormoni na polno šibajo. Samo naj še oni rezultati dobri pridejo, pa bom končno vsaj malo zadihala še teh nekaj mesecev. 

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
7.5.2011 9:19:21   
nana13
No, vidš...  Vse bo super!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi naslednji izvid bo uredu.

Neposredna povezava do sporočila: 3688
7.5.2011 9:24:54   
mala mala
nepremagljiva: čestitam.. te solze so dovoljene, saj so solze sreče..
uživaj v nosečnosti..

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
7.5.2011 9:39:19   
2.2.
dobro jutro!
moja dva sta šla na vikend jaz se pa ne upam it za cel dan ker se bojim komisije. tako da bom bila cel dan sama....bo doooolga sobota.
še dva tedna do pregleda, kolk se vleče...

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
7.5.2011 9:47:56   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva
Joj, kaj sem sedaj pretrpela za živčno vojno, ko sem zagledala kuverto iz UKC-ja!  Mislila sem, da me bo pobralo. Ponavadi tako hitro pridejo samo slabe novice. Tokrat so dobre! Kar razjokala sem se. Naredili so hitri test za tri najpogostejše kromosomske napake in je tukaj vse normalno.
Sva pa danes zjutraj z mojim spet debatirala, da če napaka ne bo prehuda, da ga obdrživa kljub temu, da bo nekoliko drugačen.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.
dobro jutro!
moja dva sta šla na vikend jaz se pa ne upam it za cel dan ker se bojim komisije. tako da bom bila cel dan sama....bo doooolga sobota.
še dva tedna do pregleda, kolk se vleče...

sej bi vseeno lahko šla, a misliš da bojo danes prišli? Lepo vreme je, pa se jim ne da it na oglede. Pa kako sosedo bi poprosila naj vsake tok pogleda če je kdo prišel.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

Neposredna povezava do sporočila: 3691
7.5.2011 9:54:31   
Pigy
Še previjlno da vam pokažem, čeprav sem že od enih slišala da je grda user posted image , ampak pomembno da je nama ušečuser posted image

user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
7.5.2011 10:15:06   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Še previjlno da vam pokažem, čeprav sem že od enih slišala da je grda user posted image , ampak pomembno da je nama ušečuser posted image

user posted image

Vsak ima svoj okus, če je vama všeč, nimata napačne previjalne mize... user posted image

Meni gredo takšni na živce, ko imajo samo oni lepe stvari... Če imaš pa ti kaj je pa grdo, pa škoda denarja... Bljek...

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
7.5.2011 10:18:34   
ANDMIL
Jaz sem pa še včeraj spraševala, če je normalno, da enkrat zelo čutim spet drugič pa malo manj brcike...

Danes me je najina čebeli tako zbrcala skupaj, najprej tam ob 1-ih ponoči, pa od pol 4-ih do pol 5-ih je igrala nogomet... Zdaj pa verjetno sladko spančka, ter raste, raste, raste...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
7.5.2011 11:11:44   
modrimedo
nepremagljiva tvoj nik pove vse !!!
sem noro vesela zate !!
kaj je pa sploh šlo narobe da siu se za amnio odločila ? firbec pač user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
7.5.2011 11:13:23   
modrimedo
pigy važno da je tebi lepa :)
jaz osebno imam raje les in mi plastične previjalne ne potegnejo :) ,sam to sem jaz ,ne morem pa reč da mi je grda ,meni je pač nepraktična :)

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
7.5.2011 11:25:47   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

user posted image user posted image user posted image

Ena skrb manj... Super... Saj drugi izvidi bodo tudi normalni...

Neposredna povezava do sporočila: 3697
7.5.2011 11:35:19   
Jessy82
Nepremagljiva user posted image za super izvide, tudi ostali bodo user posted image .

Mi2 bova pa vzela tole http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/10153790 previjalno, skoraj sigurno + desko za na vrh, pa mal jo bom polepšala z drugimi ročaji, mogoče s kakšno nalepkico in tole posteljico (sva se čist zaljubila vanjo) http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/vecnamenska/zoja.php. Za voziček se še odločam, po vsej verjetnosti bo od Baby boom ali pa Lux4kids user posted image , mam občutek, da ponujajo precej za tako ugodno ceno.

Pa za na seznam, mi2 nočeva vedet kaj bo, tako da se lahko pripiše user posted image .

Lp in lep vikend

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
7.5.2011 11:40:51   
Jessy82
carly, jaz ne vem ali bi mi delala test sladkorja ali ne, če ne bi v službi skupaj padla in je osebni zdravnik predvideval, da sem doživela sladkorni šok, ker sem zajtrkovala Viki kremo user posted image .

*alja* tudi jaz sem registriran sladkorni bolnik med nosečnostjo, sem dobila merilnik sladkorja, si ga moram merit 3-4x na dan in na vsake 14 dni imam pregled pri diabetiku user posted image .

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
7.5.2011 12:14:10   
2.2.
komisija mah jaz si ne upam, imam pa napisana mirovanje na domu-tak da se nočem zezat....saj mi paše; sicer je tudi moja mama doma (/trenutno živimo z njo dokler ne bo hiška gotova)
sladkorna insulina si optem nobene ne daje-kolikor sem razumela.

previjalna smo jo kupili takšno da ima odspodaj še omarico. zgoraj pa tisto spužvo....in na konc mi je bila full nepraktična v sobi tako da sem si spužvo prenesla na pralni stroj v kopalnico-odspodaj večja lesena površina ; in je 100x bolj praktično. ko otroka okopaš je toplo ne rabiš ga nosit iz prostora v prostor, prav tako pri previjanju zraven je voda vse.....in še ponoči ne rabiš tiste velike luči prižigat. potem pa ko je otrok že večji je pa itak postelja zakon....verjetno katera že ima otroke je istega mišljenja. sicer pa vsak zase ve.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?