|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
5.5.2011 19:10:12   
san
o marička ste bile pridne danesuser posted image

sem prebrala na hitro pa polovico več ne vem

teni, super za tak rezultatuser posted image . mene je tud tele tokse mal strah.
nepremagljiva, upam, da se vse ok izteče in je z bebijem vse uredu

včeraj sem imela morfologijo in je potrdila, da je z našo punčico vse ok. je bila pa zelo aktivna in se je vrtela po trebuhu, jo je komaj lovila, da jo je zmerila. sva se obe smejali zraven. no, jst sm kar sijala od sreče. komaj že čakam septemberuser posted image
sem se pa tudi jaz zredila 2 kg, pa še malo čez zadnji mesec, pa sem bila kar malo šokirana, ker nisem zaradi zobobola veliko jedla. sem pa zaprta že 3 dniuser posted image in je G rekla, da je to potem takoj kakšna kila več in še po kosilu sem imela pregled - me je mal potolažlauser posted image . se pa drugače ne sekiram preveč, ker se vedno precej zredim tam okol 20 kg, ampak gre vse lepo dol, večino takoj, kakšna kila do 3 pa ostanejo še največ eno leto.

stroški za stanovanje in ostale položnice je pa itak dizastr. mi imamo samo upravnika (spluser posted image ) 250 položnico, posebi potem še za garažo in elektriko, pa telekom. pol pa še mobiteli, pa vrtec, pa za šolo, pa hrana, pa kredit, kje je šele ostalo. no in itak, da gre iz meseca v mesec. ampak glavno, da smo zdravi, res!

mate0ja ampak ene vzgojiteljice ga pa res pihnejo.

kuhanje, mi smo danes jedli špinačno musako, pa solatni mix zraven. včeraj je bila pa juhca zelenjavna, pol pa rižota z divjimi šparglji, še prej pa ajdova kaša z zelenjavo. jutri bodo ali ovseni ali pa kruhovi cmoki, pa še kaj. jst si kar sproti mal zmislim, odvisno od tega kaj je v hladilnikuuser posted image . itak je najbolj važno, da je solata, ni pomembno katera, samo da jeuser posted image .

no, toliko od mene

verjetno sem polovico stvari pozabila

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
5.5.2011 19:22:31   
Teni_
Punce, zdaj pa tako.user posted image Glede na to, da vse kaže, da bomo tokrat dobili fantka (za ziher še bom počakala na tadruge izvide) in več ne namervamo imet po tem otroku nobenega me zanima, če je katera, ki potrebuje cotike za punčko. Bi se jih rada rešila, ker se bomo drugače vtopili v cotah. Lahko pa dobi od št. 56, če se ne motim, pa zaenkrat do 110, to kar sta moji2 prerastli. Bi pa bilo najboljše, če bi si tista lahko prišla po njih, ker bi poštnina preveč prišla. Bi pa lahko čez kak mesec ali dva, ko bomo vse privlekli od mojih sem.

Če je katera, se mi naj javi. Zastonj, samo, da nas reši, da bomo lahko sploh dihat začeli med vsemi temi cotami.user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
5.5.2011 19:26:17   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5.., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
11.05., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., 11.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
06.05., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 11.05., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 10.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5.., 13.5.,Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , ?,  10.05.,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 26.05., 09.05., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 82
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
5.5.2011 20:06:42   
*alja*
Kaj če bi na FB ustvarili neko skupino septemberk. Jaz bi pa ne znamuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
5.5.2011 20:17:27   
moniketna
uf danes ste pa res pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes skoraj cel dan štrcala z mamo, sva šle kupit rožice za hišo pa okrog malo. kar se tiče stroškov imama res srečo ker živiva pri meni, imava zgornje nadstropje za sebe, edino kar plačava je elektrika 40 €, ostalo pa starša častitauser posted image

no pozimi še dava za olje in drva, da si porazdelimo stroške, drugač pa nič. No jaz tut nimam neke pleče, imam minimalno zato mi starša nočeta kaj vzemati, on pa sicer lepo zaluži, pa njegova dva nama full pomagata, zdaj mi je tašča nove zavese kupila za cev štuk, da imam povsod iste. Dobila sva še posteljico in previjalno mi jo je moja sestra kupila v Bosni, res poceni za 150€. pa full se mi dopade ker je 3v1, posteljica in previjalna sta skupaj, ko pa zraste je velika postelja. vam jo bom pokazala, ko jo sestaviva. user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
5.5.2011 20:24:38   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo
mam pa eno vprašanje ali ima še katera otroka ki vstraja v medeničćni legi ? tale naš škrat se nikoli ne obrne in me vstrajno brca v višini sramne kosti

Jaz. Se je g prav smejal na morfologiji, ker ima nogice čist čist spodaj in tud jaz čutim brcanje čist v spodnjem delu. Priznam pa, da je bilo v prvi nosečnosti težje, ker je naš otrok ležal počez in se je zelo rad raztegoval user posted image . To so bili šele trapasti občutki user posted image .

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
5.5.2011 20:34:06   
moniketna
aja to sem še pozabla napisat, da me na fb najdete pod Monika Matošević, naredila sem pa tudi zaprto skupino  septemberke 2011, nekaj sem vas že dodala, tiste ki ste me potrdile. sam lepo prosim oblubite da se bomo še tu gor več pogovarjale, zaradi tistih, ki nimajo facebooka. 

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
5.5.2011 20:35:40   
Teni_
user posted image Se strinjam s tem, da tema tukaj ne bo zamrla.

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
5.5.2011 20:37:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Joj lahko vsam le ploskam za stanovanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . ANDMIL zate sem še posebaj vesela da vama je ob začetnih podrtih načrtih v tako kratkem času uspelo vse urediti. Opremljanje je pa itak lepši del. bolj zoprno je potem pospravljanje.

Midva pa še nisva zbrala poguma za nakup. Smo v LJ, kjer so cene UUUUUUUUUUU visoke in ves čas malo upava, da bo moglo kej past, banke bodo enkrat mogle prodat vse kar so si nagreble preko propadlih gradbincev.
Pigy dodana. Hvala

Hvala... user posted image

Ja, ja v Ljubljani pa imate navite cene... user posted image Večkrat se potem sprašujem kako vam v Ljubljani , recimo, da samo mož dela, uspe preživeti... Resno... Zdaj ne vem a imate v Ljubljani višje plače... Že najemnina je takšna, kaj pa potem položnice, pa jesti tudi moraš...

Imava srečo, da imava oba službo. Samo pazi to, oba imava plače malo nad povprečjem, pa živimo iz meseca v mesec. Pa najemnina za stanovanje še niti ni tak problem, problem je to da ne laževa in prikazujeva ločenega življenja, zato nas pri ceni za vrtec za tamalo kar pošteno udarijo. Hkrati pa itak nismo dobili želenega vrtca, tko da smo bili primorani kupit dodaten avto, ta nam pa pobere še tistih nekaj fičnkov, ki bi jih sicer lahko prihranila. Živimo pa res bolj na skromno. Pri hrani sicer ne varčujemo, oblačila pa kupujemo takrat ko je res nujno. Prav tako gre z nami na sprehod zmeraj liter in pol tekočine in kakšen pribolšek, ker sicer si takoj ob 10 EUR samo da se odžejaš. Bog ne daj da bi si kak pribolšek privoščil ali da kdo prisede k mizi.
Sicer pa iz meseca v mesec moliva, da bova oba obdržala službo in dobila plačo takrat ko je treba ker stroški skupaj z najemnino in vrtcem presežejo 1000 EUR.

Tu pa meni računica ne klapa.user posted image Oprosti, midva sva oba čisto malo pod povprečjem, pa sva v 6 razredu, kar je 280€ vrtca. In imamo isto ceno vrtca kot vi v Lj. Avti se nam ne štejejo, stanovanje tudi ne, ker v njem živimo.

Anonimna user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3634
5.5.2011 20:50:33   
jaznoseca
Uh komaj vas uspem malo sproti komentirat - ste danes toliko napisale user posted image .

Imava srečo, da imava oba službo. Samo pazi to, oba imava plače malo nad povprečjem, pa živimo iz meseca v mesec. Pa najemnina za stanovanje še niti ni tak problem, problem je to da ne laževa in prikazujeva ločenega življenja, zato nas pri ceni za vrtec za tamalo kar pošteno udarijo. Hkrati pa itak nismo dobili želenega vrtca, tko da smo bili primorani kupit dodaten avto, ta nam pa pobere še tistih nekaj fičnkov, ki bi jih sicer lahko prihranila.

No, tukaj sem želela samo dodati, da imam jaz plačo malo nad povprečjem, moj pa minimalca in vrtec plačujem 234 EUR!!user posted image . Pa ne LJ ampak v MB. To, pa zato, ker smo za 4 EUR presegli razred - bravo naši statistiki, ni kaj - znajo računatuser posted image . Jah o tem da željenega vrtca ne dobiš pa itak ne bi zgubljala besed.... Jaz sem se mogla pritožit uradno, da so ugotovili, da imam prav user posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
5.5.2011 21:09:10   
jaznoseca
No, zdaj sem uspela prebrat do konca huh - danes ste pa res naklepetale user posted image user posted image .

andmil bravo za stanovanjeuser posted image !

stroški jah glede na napisano, se res splača imet lastno hiškouser posted image . Kljub kreditu nimava takšnih stroškov kot nekatere pišete.... Res pa je, da smo navajeni, da veliko kupujemo - in to kar vsi. Se mi zdi, da je to že slovenska folklora user posted image user posted image . Včasih niti pod razno nismo imeli toliko stvari recimo v hladilniku, da igrač niti ne omenjam... Zato pa rastejo šoping centri.

FB jaz vam ne sledim več - sploh pa sem se malo navadila na vaše nike in mi imena begajo sliko... Ko boste uspele nardit kakšno skupino, se bom pridružila. Vsekekor pa me klepetanje tukaj gor bolj veseli. Teni - mi2 sva pa itak že nekaj časa "FB prjatlci! user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa ne boš vedela katera, ker na FB nič kaj ne pišem....

kg joj jaz sem do zdaj pridelala 6kg, kar je čisto odločno prevečuser posted image . No, me pa res zanima - ena je napisala, da je 20kg zgubila v 1 mesecu - ja kako zaboga?? Jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 17 kg, s porodom zgubila 8kg, potem mukoma mukoma tekom enega leta zgubila še 5kg. Ostalo mi je pa ostalo user posted image ... Pa je bilo dete izredno živahno, skoraj  nič spalo, dojila sva se do leta in pol in prav toliko časa smo se zbujali tudi ponoči na uro in poluser posted image . Po vseh teorijah bi morala shirat - jaz pa sem prav lepo zaobljena user posted image user posted image user posted image .

kontrola bolniških kaj pa naj jaz naredim? Imam 4 urno bolniško, v službi sem pa vsak dan 8 uruser posted image user posted image user posted image . Pop.... bom, ful je gužva, nobene pomoči... Res komaj čakam še ta mesec in potem izginem iz poslovnega sveta user posted image .

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 5.5.2011 21:11:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 3636
5.5.2011 21:11:17   
carly
Ojla punce danse ste pa res naklepetale.

Glede fb, nekaterim sem poslala prošnjo, tistim ki nisem me pa lahko dodate pod Mateja Prešern.

Pomaranca sva bili skupaj pri novembrkah 2008 ja, jaz sem bila potem še skoraj do konca tudi pri majčicah 2010 pa se na žalost ni izšlo, no sedaj sem pa še tukaj.
Glede fb sem ti pa poslala prošnjo, sva se zgleda zgrešili in klepetali le prek drugih novemrk:)

Neposredna povezava do sporočila: 3637
5.5.2011 22:33:51   
Princess1
Pigy - ne, ni bilo komisije, sem kar očija poklicala in je šel on namesto mene v trgovino user posted image

Stroški - midva živiva v bloku po sistemu samoupravljanja in imava položnico za stanovanje (70m2) z ogrevanjem vred max 90eur user posted image . Itak pa ima moj poleg redne službe še privat, pa jst sem v službi tko, da pri nama Hvala Bogu ni težav z dinarčki.

FB - jst na njemu sicer sem ampak ga počasi ukinjam ker mi je kr neki, tko, da bom z vami kar tuki naprej klepetala.

Jst sem se pa danes odločila, da bom jutri kuhala kaj bolj lahkega...nimam pojma...neko rižotko, solato...

Pa lahko noč klepetulje user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.5.2011 7:06:48   
Teni_
Dobro jutro.

Teni - mi2 sva pa itak že nekaj časa "FB prjatlci! user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa ne boš vedela katera, ker na FB nič kaj ne pišem....

Zakaj pa jaz tega ne vem. user posted image Pol mi pa le kaj namigni, da me ne pobere od firbca.

Vso rečo danes vsem na pregledih.

Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.5.2011 7:08:21   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5.., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
11.05., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., 11.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
?., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 11.05., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 10.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5.., 13.5.,Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , ?,  10.05.,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 26.05., 09.05., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 82
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.5.2011 7:18:27   
ANDMIL
Dobro jutro!

Danes sem malo prej vstala, ker mamo peljem malo po nakupih... Čeprav bi še spala, ker sem včeraj zvečer gledala en film, ki se je zavlekel...user posted image

Lepo bodite in sporočite, kako je bilo na pregledih - tiste, ki imate pregled...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.5.2011 8:29:11   
Pigy
Dobro jutro user posted image , upam, da ste se naspale. Jaz sem spala kot top, ampak, bi še lahkouser posted image .

bom počasi pomila posodo in odšla v btc, grem mal v baby center, pa še do kolegice, ki je v službi in upam, da ne bo spet kakega obiska. Drugače če me slučajo obiščejo, bom odšla pa v lekarno po kaka zdravila. Pa bom imela kritje.

Po nikih sem si vas skor zapomnila, a verjemite da vsa vas, ki imam poklikano na fb, sedaj nimam pojma kere ste- no določene sem povezala z imeni, pa teni sem se zapomnila, ker me full na mojo kolegico spominnjauser posted image .

Zdele se bomo samo morale še enkrat dogovorit, da se kdaj srečamo. Tiste ko hodimo v leonišče in porodnišnico- se bomo lažje prepoznaleuser posted image user posted image

princess1- super, potem je bla pa škoda da si bla doma. Verjetn ne preverjajo vseh, ali jih majo pa preveč, pa kdo pride na vrsto.

andmil- le glej da boš še ti kej zapravila, na pa samo mama. user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.5.2011 9:00:00   
issa
jutro!!
no smo že aktivne...user posted image user posted image user posted image
SEm bla danes že pridna, sem spucala kopalnico in wc,..zdaj pa še malo stanovanje pa bo...user posted image
sem pa jezna, ker nam je avto spet zatajil, pa vedno takrat ko malega že odpeljemo v vrtec in pridemo domov...user posted image user posted image user posted image tak zdaj pa noče več vžgat,..aaaaaaaaaaaa.... toti avti ,res...dobro da mamo v sorodu mehanika ki nam ga vedno porihta (sicer je daleč, v krškem,) če je nuja se bo pa gor pripelo,..upam samo da nam nebo spet sprazno pujska.(avto mislim)..user posted image user posted image user posted image
Za potem ko grem v limbuš po tamalega pa me kolegica pelje...user posted image user posted image user posted image

Andmil user posted image user posted image user posted image za stanovanje!!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
6.5.2011 9:17:17   
Princess1
Jutro,

jst sem bila tudi že pridna, ustala ob 6ih, zajtrkovala, šla v trgovino. Zdej še malo pospravim in se lotim kosila. Danes bom delala rižoto z gobicami in še zeleno solato.

Vso srečo, če ima katera danes pregled.

Lepo bodite!

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.5.2011 10:09:54   
pomar*ANČA*

pomaranča sm šla zdej še enkrat seštevat, a veš da sama vase nism bla sigurna, če mamo res tok stroškov:

435 najemnina
30 elektro
60 upravnik + voda in komunala
38 kabelska + internet
220 vrtec
pozimi cca 120 EUR ogrevanje, poleti cca 20 (samo voda)
55 oba dodatno zavarovanje
50 oba mobitela
pa še bencin za tavelik avto cca 150 EUR za mojo malo mašinco pa cca 50.
pol pa še prišteješ a dava vsak mesec 100 EUR na stran da lahko oba avtomobila zavarujeva brez da imava na obroke. Grozno se sliši ampak najbolj smešno je pa to, da ko se družinica poveča bomo imeli praktično nižje stroške. Vrtec bo cenejši, stanovanjski stroški se ne podražijo ker plačujemo na kvadrat. Pol pa dobim še otroške doklade in smo očitno na konju user posted image

smo čisto na istem z stroški, kot da bi svojo bilanco brala- kvadrati, elekro, varčevanje...user posted image le da midva na srečo nimava najemnine. imava pa taščo in tasta v isti hiši, ampak se hb razumemo, ak da se nimam kaj pritoževati.

andmil
, tudi mene se da podkupiti z špinačo in pirejem, ko bom rodila bomo mekaj časa jedli samo to, bom vsaj takrat prišla na svoj račun.

teni, še maš kaj cotk? jih z veseljem odkupim!

šibam jest, pa se potem še oglasimuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.5.2011 10:17:26   
Teni_
Sem ti na zs odpisala. 

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.5.2011 10:23:23   
mate0ja
jutro,

kako ste na ta sončni dan. Men je ful všeč ker je petek in bo lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image . V nedeljo se gremo v ene toplice, ker se mi že nekaj dni ful lušta mal počofat user posted image user posted image in muham nosečnice je pač treba usreč, saj moj pravi, da glede na izkušnje v prvi nosečnosti rajši ne bo ugovarjal. user posted image user posted image

Na FB sem vas nekaj našla, ostale pa poslušajte najti mene user posted image al pa prišepnite koga še dodam.

Kam pravite se danes povabim na špinačo in pire. Jest mam to ful rada, sam kaj ko ni drugih jedcev doma kar posledično pomeni, da tega nimamo na jedilniku nikoli. Čeprav danes že od rane ure študiram, da bi kaj kitajskega pasal.

Pa sporočam, da imam spet enga atleta v trebuhu. Cele dneve samo brca in brca, pa je še -20 tednov star, ne vem če že za maraton ne trenira. In če je res to, da tako kot je v trebuhu je tudi v prvih mesecih pol sm ga naj.... Ker že pri tamali je blo tko da se je cel dan razgibavala in od treh tednov po rojstvu naprej je čez dan spala ene trikrat po pol ure. Ostalo pa maaaaammmmmiiiiiiiiiii animiraj me ali pa se bom DDDDDDDDDDDDRRRRRRRRRRRRRRRRLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAA.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.5.2011 11:09:55   
2.2.
še jaz da se oglasim; ponoči po dolgem času spala kot top in po čudežu danes nismo zaspali vrtcauser posted image . no jutri hvala bogu sobota in so vsi doma. sem bila včeraj z malo na gugalnici (na vrtu pred hišo) in danes zjutraj dva klopa čisttt majhna. kljub včerajšnjem kopanju. moram še tamalo podrobno pogledat.
nevem katera je okmenila da so gradnji estrihov-tlakov me zanima kakšne so kaj cene? je bil eden zdaj pri nas pa nimam predstave koliko in kaj?se je pa bistveno podražalo od lani.

danes bomo papcali hrenovke v testu, mi je včeraj ostalo nekaj testa od cmokov in sem potem šre hrenovke ovila, spolh nevem če sem jih kdaj doma delala, ker mi niso najbolše; zraven pa pečen krompir v pečici in solata.

jaz sem se do zdaj zredila2-3kg kolko je natančna tehtnica doma, mi je kar ok, v primerjavi v prvi nosečnosti okoli20kg pa še bolj izmed taizpopoljnenih sem. bomo videli kako bo do konca.

ene sem povabila in sprejela md FB, katere pa še nisem pa mi če hoče naj povabi.....sama pa tudi več nevem kdo in kaj je. sem se navadila na rr

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.5.2011 12:17:16   
Krysia
Pozdravljene, souser posted image !

No, včeraj ste imele pa čvekalni dan - je blo prav fino brat in upam, da tale naš čvek ne bo zamrl zardi FB. Jaz sicer sem na FB, ampak bom rajši tukaj z vami čvekala, ke rimam nek princip, da za prijatelje na FB dodam samo osebe, ki jih poznam tudi v realnem svetu ... sem pač čudna la kaj ...

Vidim, da imamo srečo, da smo na svojem oz. da živimo pri mojemu doma. Sicer je v spodnjem štuku tudi tašča, ki mi gre včasih na živce (ampak verjetno tud jaz kdaj njej pa sva si bot), ampak kar se pa vaših stroškov tiče ... katastrofa ... si pol sploh ne predstavljam, kako zgleda, če imaš še kredit ...

Ker ste toliko načvekale, sem itak pozabila, kaj vse moram pokomentirat ... - si bo treba plonk listke začet pisat user posted image

jaznoseča, žal je statistika čisto neživljenjska ... nimaš kaj, zarad 4€ si padla v višji razred in to je to ... butsato, vem, sam ... nekje morajo mejo postavit. Se pa itak strinjam, da so tile vrtci čist predragi, da o prezasedenosti sploh ne govorim ...

joj, jutri je sobota, mi imamo pa delovno .. na srečo samo športni dan, samo res ne vem, kaj naj jaz s svojim trebuhom tam počnem. OK, so se me vsaj usmilili pa mi ni treba na pohod okrog Ljubljane (ne se bat, saj jim ni treba it cel krog ...). Bom v telovadnici ždela in molila, da bo čimprej konec ... Pa mi ni problem to, da je jutri delovna sobota, ampak to, da mi pol en dan vikenda manjka user posted image Eh, bomo že ...

Nič, je treba delat - če prideš kmalu iz službe, je pa doma veliko za narediti ... se tipkamo ...

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.5.2011 13:09:57   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: issa

jutro!!
no smo že aktivne...user posted image user posted image user posted image
SEm bla danes že pridna, sem spucala kopalnico in wc,..zdaj pa še malo stanovanje pa bo...user posted image
sem pa jezna, ker nam je avto spet zatajil, pa vedno takrat ko malega že odpeljemo v vrtec in pridemo domov...user posted image user posted image user posted image tak zdaj pa noče več vžgat,..aaaaaaaaaaaa.... toti avti ,res...dobro da mamo v sorodu mehanika ki nam ga vedno porihta (sicer je daleč, v krškem,) če je nuja se bo pa gor pripelo,..upam samo da nam nebo spet sprazno pujska.(avto mislim)..user posted image user posted image user posted image
Za potem ko grem v limbuš po tamalega pa me kolegica pelje...user posted image user posted image user posted image

Andmil user posted image user posted image user posted image za stanovanje!!!

Hvala tudi tebi! user posted image

pigy - nič nisem kupila, vse je mama častila...user posted image user posted image user posted image

pomar*ANČA* - špinača in pire krompir - komaj čakam, da bo naša pupika na svetu, ker  bo tega več pri hiši...user posted image user posted image user posted image

Vprašanje za vse...

Jaz recimo danes zelo čutim brcike, včeraj pa zelo, zelo malo... Pač en dan več, drugi dan manj... Povejte mi ali je to normalno... Pa še naša malika zelo rada brca tam okrog enih, dveh ponoči...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ANDMIL -- 6.5.2011 13:13:24 >

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?