|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011
6.5.2011 13:40:51   
pomar*ANČA*
stanovanje je genarnlo pospravljeno, mi je kar dve urci vzelo, sam kaj ko bo čeZ eno urco ko Gal pride domov spet BOMBA... za koslio bo danes bol na izy, pomfri pa solata, ker gre možek potem nočno fušat, pa bo tam jedel, midva z malim si bova pa kakšno bolj obilno večerjo privoščila.

prej sem bila na občini, ker sem na zavodu, se nam bo znižalo plačilo vrtca, pa se bo tudi malce poznalo.

andmil: ja, to je še čisto normalno, otroček je še vedno dovolj majhen da ima včasih še preveč prostora. jaz sme recimo prve brcike-metuljčke čutila že v 15t, pa potem spet dva tedna nič, zdaj pa je tako, da so kak dan konkretni, kak dan pa spet nič. mislim da nekje pri 30 t se začnejo brcike šteti čez dan.

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
6.5.2011 13:56:45   
Shamsia
Glede brcik je blo tut pri meni enako - okol 16 t čutla, pol pa skor 3 tedne nič, mi je blo prou mal čudno, m zdej so pa spet nazaj. Štela pa jih ne bom, ker mam s 1. nosečnostjo "slabe" izkušnje - tamala namreč ni skor nič brcala, kdaj šele ob osmih zvečer, pa še to k da bi malo pretegnila in to je blo to (po rojstvu seveda pa kontra, pa nič spat čez dan, pol pa od 22 do 10 zjutrej, sicer mi je to čist odgovarjalo no) Tako da če bom vsak dan čutla, bo ok user posted image , preveč se pa ne bom obremenjevala. Itak pa vsaka pravi, da se v 1. nosečnosti za vse bolj sekiraš...pri meni je blo tut tko. Sploh ne vem, kdaj je šla zdej prva polovica mimo, prejšnjič pa nikamor niso šli ti tedni user posted image
Za kosilo bo pa danes jota. Sm si jo prou zaželela, moje dva pa najbrž ne bosta prou sita  user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
6.5.2011 14:01:30   
ANDMIL
Hvala za odgovore!

Pri nas bo pa danes za kosilo ričet... Niti ga nimam rada, samo, če se mama ponudi, da skuha in meni ni potrebno - zakaj pa ne... user posted image user posted image user posted image

Potem, ko se bom selila jo bom prav pogrešala, ker trenutno smo v istem bloku - ona in ata v 2. nadstropju, midva pa v 7. nadstropju, tako, da hodim mami v copatah...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
6.5.2011 14:08:20   
mate0ja
samo a ni zdej fajn v drugem trimesečju. Slabosti, utrujenosti in ostalih tegob ni več, trebuh še ni tako velik da bi oviral, prav tako še ni otekanja in pogostega nočnega ustajanja. Jest kar pozabim, da sm noseča, me kar mal vrže ko mali od znotraj opozori nase.

Sicer pa sm v prvi nosečnosti res več komplicirala. A veste da zdej še nisem nič prebrala, niti cele skladovnice revij Mama, ki jih imam doma nisem prelistala. Berem kako drugo temo na forumu ko kera piše, da dojenček pri dveh mesecih spije 120 ml, po pravici povem, sploh ne vem a je to dost a premalo, preveč user posted image . Pa sm mela do mililitra vse naštudirano. Se mi zdi da sm nastavljena na pozicijo "sej vse vem, bo že" ko se bo pa dete rodilo me bo pa kap.
Prvič me je pa res vse skupaj skrbelo, kako bom rodila (no zdej vem, da noben not ne ostane, če ne gre ven pač režejo), velik skrbi mi je povzročalo če se bom ponoči zbudila ko bo tamala jokala, ker sm prej spala ko top, lahko bi zakuru okrog mene pa se ne bi zbudila. No zdej slišim med spanjem sosedo k je šla na wc user posted image , da ne govorimo o tem ali bom lahko dojila, a bom dovolj oblekla otroka, a imam na zalogi dovolj različnih dud, pa še kup bolj ali manj trapastih skrbi. Kako je smešno ko se spominjaš za nazaj.user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
6.5.2011 14:09:19   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: ANDMIL

Hvala za odgovore!

Pri nas bo pa danes za kosilo ričet... Niti ga nimam rada, samo, če se mama ponudi, da skuha in meni ni potrebno - zakaj pa ne... user posted image user posted image user posted image

Potem, ko se bom selila jo bom prav pogrešala, ker trenutno smo v istem bloku - ona in ata v 2. nadstropju, midva pa v 7. nadstropju, tako, da hodim mami v copatah...user posted image user posted image user posted image

samo da tašča k tebi ne more v copatih user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
6.5.2011 14:22:49   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

samo a ni zdej fajn v drugem trimesečju. Slabosti, utrujenosti in ostalih tegob ni več, trebuh še ni tako velik da bi oviral, prav tako še ni otekanja in pogostega nočnega ustajanja. Jest kar pozabim, da sm noseča, me kar mal vrže ko mali od znotraj opozori nase.

Sicer pa sm v prvi nosečnosti res več komplicirala. A veste da zdej še nisem nič prebrala, niti cele skladovnice revij Mama, ki jih imam doma nisem prelistala. Berem kako drugo temo na forumu ko kera piše, da dojenček pri dveh mesecih spije 120 ml, po pravici povem, sploh ne vem a je to dost a premalo, preveč user posted image . Pa sm mela do mililitra vse naštudirano. Se mi zdi da sm nastavljena na pozicijo "sej vse vem, bo že" ko se bo pa dete rodilo me bo pa kap.
Prvič me je pa res vse skupaj skrbelo, kako bom rodila (no zdej vem, da noben not ne ostane, če ne gre ven pač režejo), velik skrbi mi je povzročalo če se bom ponoči zbudila ko bo tamala jokala, ker sm prej spala ko top, lahko bi zakuru okrog mene pa se ne bi zbudila. No zdej slišim med spanjem sosedo k je šla na wc user posted image , da ne govorimo o tem ali bom lahko dojila, a bom dovolj oblekla otroka, a imam na zalogi dovolj različnih dud, pa še kup bolj ali manj trapastih skrbi. Kako je smešno ko se spominjaš za nazaj.user posted image

mate0ja, jst sem čist ista. V prvi nosečnosti kupovala revije, brala, študirala, komplicirala v stilu - kaj pa če ... ne bom vedla, a mi je voda odtekla, ne bom spoznala popadkov, ne bom znala dihat pri porodu, ne bom znala / mogla dojit, ne bom ponoč slišala otroka,  ne bom vedla, če je dovolj pojedel, ... zdej se mi pa zdi, da mi je vse jasno. In se mi zdi, da sem zdaj preveč na easy, pol bo pa panika, ko rodim ...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
6.5.2011 14:44:00   
Pigy
Končno iz šopinga, uh, v baby centru bila samo nahitro.
Spila kavico, nakupila hrane za celo slovenijouser posted image

To je fajn za seznamček na fb, mi bo lažje imena povezat z niki.

Glede brcik- pri meni tudi niso redni, takrat ko brca- brca poštenouser posted image user posted image

Me pa veliko ljudi upraša, če me je strah poroda in vsega kar pride s prihodom user posted image .

Strah me ni, se tolažim s tem, da če so vse zmogle bom tudi jaz. Itak mi je to prvič, tko da se bom prepustila toku.

Ta seneni nahod ubija, tableti letos ne primejouser posted image .  Meni pa gležnji že otekajo in to fajn.

Hvala za odgovore!

Pri nas bo pa danes za kosilo ričet... Niti ga nimam rada, samo, če se mama ponudi, da skuha in meni ni potrebno - zakaj pa ne...

Potem, ko se bom selila jo bom prav pogrešala, ker trenutno smo v istem bloku - ona in ata v 2. nadstropju, midva pa v 7. nadstropju, tako, da hodim mami v copatah...

samo da tašča k tebi ne more v copatih

ričet pa jaz obožujem- moj pa ne.

Mam srečo mi niti moja mami niti tašča ne moreta v copatih na obiskuser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo tko ostalo, ker imam rada svoj mir.

Grem pojest kosilo, pa vas mal prebrat.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
6.5.2011 14:49:15   
Jessy82
Hellou!

Jaz sem pa danes taka čudna, vse me moti, sitna sem,... user posted image

Kosilo: zelenjavna rižota in rdeča pesa
Brce ful čutim, tudi bodoči očka jih je že, je bil zelo vesel user posted image .

Uspelo nama je preurediti dnevno sobo, sva v Obiju kupila super folijo, jo dala na vrata, kupila nove ročaje, eno od omar prestavila v predsobo in zdej zgleda, kot da imava novo pohištvo, fuuuul lepše je kot prej user posted image . Zdej naju čaka pa še beljenje spalnice, 2 steni bova prebarvala, samo se še nisem odločila za barve, moram it pogledat kakšne stenske dekoracije kaj imajo. Potem pa še nakupi opreme, da postaviva vse user posted image , zdej pa že komaj čakam na user posted image , pa se mi vseeno zdi tako daleč.

Včeraj sem jih šla mal v službo pogledat, jih je blo fajn videt.

Aja, pa verjetno ste me zgrešile (tiste, ki urejate seznam), naslednji pregled imam 01.06.2011.
Najemnina in stroški: mi2 sva v najemniškem stanovanju (56m2), imava 180€ najemnine (je želela lastnica samo enega noter, da vzdržuje stanovanje, ker ga špara za vnuke in ji ni pomembno, da bi pri tem zaslužila; tudi veliko opreme nama je pustila) in približno 200€ stroškov. Zaenkrat se ne morem pritoževat, bomo vidli kaj bo, ko se bova mogla odločit za nekaj svojega user posted image .

Grem mal migat - likat, ker me zebeeeeee :D

Lp

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
6.5.2011 14:52:28   
Teni_
Strah me ni, se tolažim s tem, da če so vse zmogle bom tudi jaz. Itak mi je to prvič, tko da se bom prepustila toku.

S tem sem se jaz 1. tolažila in je bilo super. Res sem bila full sproščena.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
6.5.2011 14:53:38   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap.user posted image , št. user posted image , pregled, morf. kraj, user posted image ali user posted image  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.05., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 13.5.., Slov. Konjice, user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerskauser posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
11.05., Ljubljana, user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 30.05.,  Oplotnica
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4 user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?
Jessy82, 28, 1user posted image , 0user posted image , 01.06., Savinjska

panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 18.05.,  Savinjska,
user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 10.5., Ljubljana, user posted image
3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 02.06., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4 user posted image ,2user posted image , 12.05., 11.05., Ruše, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0 user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , 03.06., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 23.05., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1 user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3 user posted image , 1user posted image ,
26.05.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?, user posted image

9.9.
Pigy, 28, 1 user posted image , 0 user posted image , 01.06., 11.05., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2 user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
?, Kranj
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor
11.9.
modrimedo, 32, ?user posted image , ? user posted image ,
?., Ljubljana

Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 09.05., 12.05., okolica Maribor
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 01.06.,  Ljubljana, user posted image

eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 11.05., ?
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 02.06., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., 16.05., Zreče, user posted image , user posted image
14.9

olana, 28, 2 user posted image , 0user posted image , ?., 10.05. ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?
dory,32, 2 user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4 user posted image , 3user posted image , 24.5.., 13.5.,Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?., 09.05.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.06., Maribor,user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2 user posted image , 30.05., ?
PikaPokaZBusijem, ?, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1 user posted image , 0user posted image , ?., Zapuže
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , 13.05., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 07.06., Ljubljana, user posted image
18.9.

19.9.
Anonimna, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2user posted image , 1user posted image , 09.05., okolica Postojne
Ajda_, 24, 1user posted image , 0 user posted image ,
?., okolica Ptuja, user posted image

nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , 17.05., Strunjan, user posted image
20.9.

*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., 09.05., Prekmurje

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, ?, 2user posted image , 0user posted image , ?,  10.05.,Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
daka, 36, 3user posted image , 2user posted image , 26.05., 09.05., Maribor, user posted image
23.9.

carly, 28, 4 user posted image , 1user posted image , 17.05., 17.05., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?, Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimnauser posted image ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
?.,
16.05., Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 38, 2user posted image , 0user posted image , ?, ?
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.

29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , 24.05., 24.05., Ljubljana
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , 20.05., ?, user posted image
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , .17.5., 17.05., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 11.05., 11.05., Ljubljana

pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , 16.05., 16.05., okolica Domžal
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode

SKUPAJ NAS JE: 82
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELE:user posted image
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream
user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
6.5.2011 16:28:47   
mala mala
pozdravljene

glede brcanja bebe sem enakega mnenja, da še ima dovolj placa, in se vsak dan lahk drugače čuti.. pr meni je enako.. včasih bolj, včasih manj..  je pa booožanski oblutek..

mene pa zanima ali je imela katera OGTT 50 ml ( spit sladkano vodo in dat kri)??? jaz sem imela danes, pa se mi zdelo čudno.. kolikor vem daš najprej kri, nato spiješ, in čez 1h spet daš kri.. jaz sem morala sam spit sladkano vodo pa pol čez 1h dat kri.. a ve katera kaj vveč o tem..

lep pozdrav

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
6.5.2011 16:58:02   
Jessy82
Hej mala mala!

Tudi pri meni je blo enako, pa še ni mi blo treba bit tešča, se mi je tudi to zdelo čudno. Sem potem imela povišan sladkor in sem mogla na 75g še v bolnico. Sem imela pa tam tudi povišan sladkor, ampak sem mogla bit tešča.

Očitno delajo različno, bojo še druge povedale user posted image

Lp

(odgovor članu mala mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
6.5.2011 17:26:37   
Teni_
Mene čaka v sredo. Do zdaj, ko so mi v prejšnjih delali teste za sladkorno, so mi najprej vzeli kri na tešče, potem sem spila glukozo in po eni uri so mi še enkrat vzeli kri.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
6.5.2011 18:12:15   
*alja*
Pozdravljene!
Jaz čutim brcike vsak dan, ampak moj jih še ne čuti če da roko gor. Je pa res en fin občutek ko te brcauser posted image

Glede sladkorja. Jaz sem pila najprej 50 mg in mi niso jemali krvi pred, vzeli so mi samo po eni uri. Potem sem šla na 100 mg test tam pa so mi vzeli na tešče, pol pa vsako uro bi morala dat kri, ampak sem bruhala (test so mi delali v 8 tednu, ko mi je bilo najhuje nekaj zadržat v sebi). Zdaj sem pa registriran sladkorni bolnik med nosečnostjouser posted image
Upam vsaj da se bom kaj manj zredila kot prvič (17 kg), glede na to, da se malo držim te diete, do zdaj sem pridelala 3 kg.

Imam pa ful težave z dihanjem user posted image , komaj pridem do zraka. Skos se mi zeha (pomajnkanje kisika), nevem kaj za vraga je to.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
6.5.2011 18:17:08   
2.2.
ojjj!
ene se že pridno pripravljate na novega ćlana; pri nas še nič.
prvič je bilo isto kot je ena napisala vse revije vsak teden posebej prebirat kaj se dogaja z nami in otročki.....zdaj samo čakam preglede da vidim če je vse ok, ker po SS imam full slabe občutke.
pri 1. nos. nisem pila glukoze, zdaj jo pa ziher bom; samo nevem kako bom to izpila ker meni sladko-fujjjj se bom skozlala. in kaj če ugotovijo diabetes, kaj potem imaš insulin ali zaenkrat dieto?? me je malo strah ker moja mama je sladkorni bolnik z insulinom..
drugač pa to drugo trimesečje-mah vsaka je po svoje; zdaj mi noge  zatekajo, utrudim se hitro nimam kondicije tu pa tam  vrtoglavica....ma ni da ni

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
6.5.2011 18:29:26   
mala mala
a tak.. zanimivo.. upam da mi tega več ne bo potrebno pit, kr je fuul nagraužno.. cel dan sem bla tik pred bruhanjem, ena pa je tam že bruhala.. na začetku nosečnosti sem imela KS 4,7 superca.. ampak ker dam vedno urin, so mi nazadnje našli glukozo v urinu :) priznam pa, da sem bila en dan prej zeeelo sladkosneda, čeprav do sedaj nikoli nisem bla, ampak se mi taak noro luštalo.. zaj pa mam..

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
6.5.2011 20:21:52   
modrimedo
na pregledu je blo ok ( no pr men to traja 2 minute in to je to :))
izvide iz poliklinike so založili al še narejeni niso ,nasledni pregled 10.6,test za sladkorno pa okoli 25 ta mesec ,si nism zapomnila ,za morfologijo kličem v ponedeljek ...so se me pa usmilili in mi naslednji pregled ni treba v laboratorji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
6.5.2011 20:26:50   
carly
Ojla punce,
moja tudi kar fino miga še posebej zvečer ko se malo umirim.Pa upam da bo kar precej aktivna ker prva je bila v trebuhu bolj mirna (kar se je po rojstvu popolnoma spremenilo), drugi je bil pa potem še bolj miren in jest namesto da bi paniko nagnala sem se kar nekako sprijaznila da bo pač bolj zaspanček,se je pa izkazalo da le ni vse vredu z njim.Tko da punce potem nekje po 30 tednu, če slučajno ne boste čutile brcik bolje da greste zastonj na pregled kot pa da bi vam bilo potem žal.No samo sedaj je pa itak še prezgodaj in se brcike še ful različno čutijo tko da brez panike.

Sicer pa tudi jaz spadam med tiste ki si mislimo, da itak že vse obvladamo tako da razen tegale čvekanja se nič kaj dosti ne poglabljam v nosečnost in potem porod in po porodu.Kar ni tistega ta pravega občutka ko po večini že vse imam doma in mi ni potrebno nič kej dosti pripraviti za prihod novega člana.V prvo je bilo veliko bolj zanimivo ker je bilo res vse potrebno nakupiti in prej naštudirati kaj vse rabimouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3668
6.5.2011 20:30:12   
carly
A vam vsem avtomatčno delajo teste za sladkorno al imate kakšne probleme da ga potem naredijo?Ker jaz ga še nikoli nisem imela pa je to že moja tretja nosečnostuser posted image .

Aja pa glede počutja, mene ful križ boli oz.mi potegne še dol na rit, jaz temu pravim kar nosečniški išias, včasih zvečer komaj vstanem iz kavča k me tko boli.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
6.5.2011 20:34:17   
carly
Aja pa gled fb-a pri meni je bolj v uporabi za kakšno igrco pa slikce kaj drugega pa niti ne objavjam preveč tako da se ni za bat glede debate tukaj.Bom pa mogoče na fb tud kej bolj aktivna če se bo v naši skupinici razvila kakšna fajna debata.Pa ponavadi se povečini že vse zmente ker predem do računalnika šele zvečer ko gre tamala spat.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
6.5.2011 20:38:49   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: mala mala

pozdravljene

glede brcanja bebe sem enakega mnenja, da še ima dovolj placa, in se vsak dan lahk drugače čuti.. pr meni je enako.. včasih bolj, včasih manj..  je pa booožanski oblutek..

mene pa zanima ali je imela katera OGTT 50 ml ( spit sladkano vodo in dat kri)??? jaz sem imela danes, pa se mi zdelo čudno.. kolikor vem daš najprej kri, nato spiješ, in čez 1h spet daš kri.. jaz sem morala sam spit sladkano vodo pa pol čez 1h dat kri.. a ve katera kaj vveč o tem..

lep pozdrav

To je pa res čudno... user posted image

Jaz sem imela že 2-krat ta test in je šlo tako... 12 ur pred preiskavo sem bila tešč... Najprej sem dala kri, potem popila 50 g v 2 dcl vode, počakala 1 uro in spet dala kri...

Čudno mi je, ker oni delajo preiskavo, da vidijo koliko si imel prej krvni sladkor in koliko po pitju... Kako pa potem vedo, če nimaš že prej povišan sladkor???

Neposredna povezava do sporočila: 3671
6.5.2011 21:34:12   
vintage

Hvala za odgovore!

k meni na žalost lahko, me to psihično precej uničuje...če gre tako naprej, bom raje mati samohranilka, ker je moj dragi bolj zaljubljen v svojo vas kot vame...user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
6.5.2011 21:47:42   
vintage
Weila,
a se vam lahko pridružim na seznamčku?
Spremljam vas že od začetka, sem pa neopredeljena v tem kaj bo moj otročiček, avgustvoka ali septemberka, saj po menstruaciji bi bla taprvo, po ovulacijo pa ta drugo user posted image

Ta teden (3.5.) sem imela tudi morfologijo in je vse v redu z otročičkom, tudi za spol smo zvedli ampak naj ostane skrivnostuser posted image
Drugače pa sem stara 25 let, doma iz okolice Kopra, pdp imam 2.9., to je moj prvi otročiček, naslednji pregled pa imam 20.5.user posted image

Glede brcik, jih čutim kar precej, vsak dan, skoraj bi lahko rekla da vedno ko dam rokico na buši ali pa si samo zaželim, me že brcneuser posted image user posted image user posted image  zelo lep občutek resuser posted image

No to je to, lepo se imejte še naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
6.5.2011 21:54:18   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: vintage

Hvala za odgovore!

k meni na žalost lahko, me to psihično precej uničuje...če gre tako naprej, bom raje mati samohranilka, ker je moj dragi bolj zaljubljen v svojo vas kot vame...user posted image

Hja, tako je... Moj je bolj zaljubljen v svojo mamo, kot v mene... Samo jaz mu ne ostajam dolžna ali pa tiho... Počakam še da rodim, ker zdaj ni preveč pametno da se razburjam, potem pa tašči povem kaj ji gre... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa upam, da bo mir...

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
6.5.2011 22:38:00   
modrimedo
admil sej koneckoncev nima veze če maš ti od prej sladkorno bistvo je da se odkrije ,ker v nosečnosti lahko otroku naredi veliko škode

meni dela test zato ,ker sem v zadnji nosečnosti imela moteno toleranco na glukozo ,ki sem jo lahko uravnavala sama z prehrano in nisem rabila inzulina
delajo pa sedaj na polikliniki samo 75 g,kar je meni bolje ,ker 50 g mam vedno na meji in sem vedno ponavljala še 100g
meni je glukozo bistveno lažje popit če si notri stisnem eno limono :)

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?