Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Bučke - kako jih shranjujete 7.8.2005 16:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Super Gina!:bravo: Saj so lahko tudi navadni paradajzi, ne? Smo prej pogruntali, da imam jaz volovsko srce (no, paradajz je volovsko srce :)-). Ne rabijo bit pelati? Hvala za recept!:)
|
|
|
|
Bučke - kako jih shranjujete 7.8.2005 16:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, Baldi, kakšna pa je razlika med bučkami in bučami? A niso buče samo že nekoliko večje bučke? A so tiste ta velike ta oranžne? Mislila sem pač na jedilne buče, po moje vseeno, kakšne.
|
|
|
|
Bučke - kako jih shranjujete 7.8.2005 16:12:39
|
|
|
|
Gina
|
Čisto vseeno je, kakšne vrste paradajzi so. Čisto vsakoo stvar lahko na tak način daš v kozarce. Če je stvar prekuhana in spravljena v vakum, se obdrži brez konzervansa. Tako lahko vlagaš kompote ali karkoli drugega. Če nimaš pomivalnega stroja, pač kozarce prej prekuhaš v kropu na štedilniku, samo meni se to ne ljubi, sem prekomot. Dobro zrihtaj.
|
|
|
|
Bučke - kako jih shranjujete 7.8.2005 16:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Gina!:rozica: Saj bom počasi še prava mala gospodinja ratala z vašo pomočjo tule!:)-
|
|
|
|
Bučke - kako jih shranjujete 7.8.2005 16:46:29
|
|
|
|
Baldi
|
Joj, buč je tudi miljon vrst, še več kot vrst volne:)-...zato sprašujem:) Pri paradajzu je pa očitno vseno, ane Gina:)
|
|
|
|
Bučke - kako jih shranjujete 7.8.2005 22:09:55
|
|
|
|
Gina
|
Ja, baldi, za vlagat je vseeno. Če imaš paradajza preveč, bo dober v taki ali drugi obliki najbrž.8) Bučke pa mogoče ti deliš na buče in cukete. Buče so oranžne, tiste majhne zelene, pa jim mi rečemo cukete. Pa temno zelene so boljše kot svetlo zelene. Vsaj meni. Velike so pa samo za polpete ali nariban zos, za večje koščke pa mi niso dobre, za pohanje pa še manj. Matr sem zbirčna.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.