Gina -> Bučke - kako jih shranjujete (7.8.2005 16:01:14)
|
Paradižnik, vlaganje: -paradižnik daš za par sekund cca 10, v krop, ga vzameš ven in olupiš, saj gre koža kar sama stran -narežeš ga, lahko odstraniš samo del pri peclju, lahko pa tudi peške, če te motijo in daš vse skupaj v veliko posodo - zmiksaš paradižnik s paličnim mešalnikom - tak zmiksan paradižnik fejst prevreš - medtem opereš v pralnem stroju kozarce s pokrovi vred in jih takoj ko opere, še vrele vzameš ven - vanje (nujno morajo biti vroči) daš prevret zmiksan paradižnik in takoj zapreš - vsak kozarec zaviješ v časopisni papir in zlagaš v (hladno) pečico enega zraven drugega, pečico zapreš in pustiš čez noč, da se samo počasi ohladi - tako, pa imaš paradižnikov džus za čez zimo
|
|
|
|