picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Hotel sem reči, ko sem rekel da jih dolgo nisem razumel, ne veš natančno kaj te drži za ta bend, kaj te v bistvu veže, ves ta čas ti je jasno da obstaja neka mističnost, nepojasnljivost, vendar tudi romantična in melanholična privlačnost, vztrajaš z njimi ves ta čas, evo, 15-o leto mineva, sčasoma postanejo del tebe, in ko poklekneš pred njimi, njihovimi besedili, glasbo, vokali, zvočnimi okraski, produkcijo, ko osvojiš vsak najmanjši jebeni detaljček v pesmi, potem se ti začnejo odpirati. Počasi, postoma, korak po korak in se šele kasneje zaveš, koliko so v bistvu tvoji. Pa ne mislim zdaj in ne govorim o najstniški histeričnosti, puščanju solz in rezanju žil, to je tista zdrava, zrela predanost. Za nas matorce Bakfak, a si ti danes kej takega pojedu al kako? Čustven, razumljiv, topel, človeški... Al so te vse te lučke pa đinglbelsi spravl v takšno čudno, netipično bakfakovsko emocionalno stanje? No, kakorkoli že...me like...